תאמינו לי, אני אוהב את הקהילה הזו שלנו.
כבר תקופה וחצי שאני אומר שכל אחד כאן בצבע...תותחי על, תלמיד שלכם אני - (זה אתם יודעים את העבודה החדש)
נכתב ב- 12/02/2014, 20:28
תאמינו לי, אני אוהב את הקהילה הזו שלנו.
כבר תקופה וחצי שאני אומר שכל אחד כאן בצבע...תותחי על, תלמיד שלכם אני - (זה אתם יודעים את העבודה החדש)
נכתב ב- 12/02/2014, 20:36
איך רואים שלא קראת את ההודעה הראשונה שלי בנושא. (*זה לספארקלס)
עריכה*
רקונר, אני מגיב לך עכשיו...
בטח שקראתי, וזה נראה ממנה שאתה מקובע על הדרך החדשה שבחרת, לכן אמרתי שאתה צריך לפתוח קצת את הראש.
מה שאמרת על זה שהתורה היא מעיין מחקר על בני אדם זה משהו שמאוד קולע למטרה ומחטיא אותה בו זמנית.
כן, יש בתנ"ך כמה דברים מאוד חכמים, אפילו גאוניים, ושהקדימו במאות שנים את זמנם, אבל האם זה אומר שהרעיון המרכזי של התורה הוא נכון? ממש לא.
אני לא אפרט עכשיו בשל קוצר בזמן, אבל מה שאתה עושה זו בעצם ראייה סלקטיבית.
למרות ששמת לב לשליליות, אתה בוחר לראות את הדברים החיוביים ומתייחס רק אליהם. זה לא עובד ככה...
ובחייאת דינאק, למה מם כזה עצום? בפעם הבאה תביא אחד יותר קטן ![]()
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/02/2014, 20:36
ואפילו פעם ראשונה שאני מגיב עם MEME... סתם רציתי לשנות את הנושא מהשיחת דת הזאת
הוא מקריב מעצמו, חברים, תעריכו את זה!

נכתב ב- 12/02/2014, 21:36
סתם משהו שקיבלתי בוואטסאפ לפני איזה שעה, שניר נתן את הדוגמא של הברית מילה בדיוק 8 ימים, עם הכבד וזה,
אז זה גם אחד יפה.
נכתב ב- 12/02/2014, 21:42
2:25 ![]()
נכתב ב- 12/02/2014, 22:15
הדברים הנכונים בתנך בהחלט הקדימו את זמנם ויש שם דברים פשוט מדהימים שאין ספק שמוחות גדולים כתבו אותם לפני אלפי שנים. אבל, על כל דבר טוב אפשר למצוא כל מיני דברים לא טובים. בסה"כ רוב מה שיש בתנך זה כל מיני חוקים ומן הסתם שבמערכת של מאות חוקים יהיו כאלה שבזמננו יוכחו כנכונים וכחכמים מאוד, זה לא אומר שהכל נכון והכל גאוני.
כמו כן, העובדה הזאת שהתנך מנבא את העתיד היא שטות גמורה - לוקחים פסוק, מוצאים כמה אותיות התחלתיות של מילה ומנבאים אירוע גדול שקרה. הקטע הוא שלא משנה איזה ספר תיקח, כל עוד יש לו איזה 1000 עמודים, אתה יכול למצוא בו הכל. אתה יכול למצוא בספר שאמא שלי נפלה ושברה רגל ולקרוא לזה ראיית הנולד, בעוד שכל מה שצריך זה פשוט למצוא את המשפט הנכון בספר.
נכתב ב- 12/02/2014, 22:22
אנחנו לא מאמינים שהתנ"ך אמיתי כי הנבואות שכתובות בו התממשו, אלא לכיוון ההפוך, אנחנו מאמינים שיש אמת בנבואות הללו כי הן כתובות בתנ"ך. אמונה ע"פ ניסים היא אמונה לקויה (הלכות דעות לרמב"ם)
נכתב ב- 12/02/2014, 22:29
הרעיון הוא שאפשר למצוא כל מקרה שקרה אי פעם בתנך. כל הרעיון הוא לקחת משפט מסוים ולמצוא פסוק שמתאים למשפט הזה. לפי מידע שמצאתי עכשיו יש כמעט 6000 פסוקים שונים בתנך, בהתחשב בקומבינציות שאפשר לבצע (פסוקים אחד מעל השני, פסוכים סמוכים וכד'), יש עשרות אלפי אפשרויות למצוא נבואות עתידיות.
נכתב ב- 12/02/2014, 22:44
דייי נו מתחנן בבקשה תפסיקו עם החפירות על התנך ![]()
נכתב ב- 13/02/2014, 00:27
לכל אלה שאמרו שיש בתנך דברים גאונים, סתם נקודה למחשבה,
כמו זה שעידן הביא עם מודה אני, שזה 12 מילים, יש עוד מלא דברים שאנחנו בכלל לא מבינים את המשמעות שלהם.
ספארקי, למה לא בסדר ראייה סלקטיבית? אפילו בתורה כתוב שזה עדיף על לא לראות בכלל.
אתה יודע שאם אתה נגיד מעשן 4 קופסאות סיגריות ביום, ותגיד לעצמך יאללה לכבוד שבת אני אעשן רק 3 קופסאות,
אתה זוכה במצוות?

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/02/2014, 00:53
על עם ישראל עברו הרבה טרגדיות, השואה היא אחת מהן, היא לא הגדולה ביותר.
רק עכשיו שמתי לב לזה והיית חייב להגיב.
לא קליפס, פשוט לא. לא הייתה טרגדיה יותר גדולה מהשואה לעם ישראל. באף אסון שנעשה לעם הזה לא נרצחו כמות של אנשים שאפילו מדגדגת את זו של השואה, ובאותה הזדמנות אציין את הניצולים שעברו גיהנום עלי אדמות ונאלצו לחיות עם הטראומה הזאת לשארית חייהם, ועוד זכו ועודם זוכים ליחס מחפיר ממדינה שמתיימרת להיות יהודית, האנשים שמגיע להם יותר מכולנו רעבים ללחם ואף אחד לא נלחם בשבילם.
נכתב ב- 13/02/2014, 12:02
איזה מנחוס עם האולטרה בקרואטיה שאני הולך,
סגרנו טיסות ומלון כבר לפני חודשיים לתאריכים 11-15 הפסטיבל עצמו 11-13 ואז יש מסיבת חוף, שתיארנו לעצמנו בהיגיון בריא שהיא תהיה ב-14 (כמו שהיה שנה שעברה, יום אחרי הפסטיבל),
דווקא השנה הם החליטו לתת יום חופש ולעשות את המסיבת חוף ב-15 חח
מפה לשם ניסינו להזיז טיסות ומלון וזה, רק להזיז טיסה 300 דולר !! לא כולל כרטיס למסיבת חוף ועוד לילה במלון, אז לצערי הרב אני צריך לוותר על זה:

נכתב ב- 13/02/2014, 12:19
איזה מנחוס עם האולטרה בקרואטיה שאני הולך,
סגרנו טיסות ומלון כבר לפני חודשיים לתאריכים 11-15 הפסטיבל עצמו 11-13 ואז יש מסיבת חוף, שתיארנו לעצמנו בהיגיון בריא שהיא תהיה ב-14 (כמו שהיה שנה שעברה, יום אחרי הפסטיבל),
דווקא השנה הם החליטו לתת יום חופש ולעשות את המסיבת חוף ב-15 חח
מפה לשם ניסינו להזיז טיסות ומלון וזה, רק להזיז טיסה 300 דולר !! לא כולל כרטיס למסיבת חוף ועוד לילה במלון, אז לצערי הרב אני צריך לוותר על זה:
ועל זה נאמר - הכל לטובה.
נכתב ב- 13/02/2014, 15:05
נכתב ב- 13/02/2014, 20:20
עדיף מאוחר מאשר אף פעם, דיאבלו 3 זה אחד המשחקים הטובים ששיחקתי אי פעם.
עוד על קונסולה!! אני כבר שעות רצוף על החרא הזהההה!!
נכתב ב- 13/02/2014, 20:25
זה אחד המשחקים הטובים ששיחקתי אי פעם ' שעות רצוף על החרא הזהההה!!
לא מסתד לי .
נכתב ב- 13/02/2014, 20:35
רק אני וקליפס מדברים ככה, תסתכל מה אני כתבתי באשכול בפורום משחקים של titanfall

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים