אמרתי אחד ה .. לא הניצחון הכי גדול מה יש לכם
באזל קבוצה מעולה המגרש שלהם מגרש ביתי וזה יהיה ניצחון גדול
ונשבע שצ'ארצ' אתה הבן אדם הכי שלילי בפורום תהיה טיפה טיפה יותר חיובי יעשה לכולם יותר טוב
נכתב ב- 27/02/2014, 18:26
אמרתי אחד ה .. לא הניצחון הכי גדול מה יש לכם
באזל קבוצה מעולה המגרש שלהם מגרש ביתי וזה יהיה ניצחון גדול
ונשבע שצ'ארצ' אתה הבן אדם הכי שלילי בפורום תהיה טיפה טיפה יותר חיובי יעשה לכולם יותר טוב
נכתב ב- 27/02/2014, 18:30
כן הייתי בהחלט מוסיף אותם לרשימה של קבוצות גודולות שנוצחו ע"י קבוצות ישראליות.
חחחח אנחנו מדברים פה כאילו מכבי כבר ניצחו אותם, בכל אופן, אני מאחל להם בהצלחה, אבל לדעתי, אם הם בקושי הוציאו 0-0 במשחק הראשון בבית, אז הם לדעתי יפסידו בבאזל. בכל מקרה מאחל בהצלחה ![]()
נכתב ב- 27/02/2014, 18:36
אומנם אני אוהד חיפה, אבל אני בעד כל קבוצה ישראלית באירופה (מלבד בית"ר, שזה לא כזה רלוונטי חחח כי הם לא בכיוון של אירופה, יותר בקטע של ליגה לאומית)...
אז שיהיה למכבי בהצלחה היום!
עריכה:
לא הייתי משווה את באזל, לניצחון של חיפה 3-1 על מנצ'סטר והניצחון של הפועל על צ'לסי ומילאן.... עזבו אותכם, צאו מהסרט.
למה מלבד בית"ר? כמו שאני מכיר אותך, הסיבה שאין ערבים בבית"ר היא לא הסיבה...
אז מה? בגלל L.F? באמת באמת מעניין אותי....
ואני מסכים שביתר היא קבוצה תחתית, 4 שנים ברצף פליאוף תחתון, אין חלוצים, השוער זה השחקן ששווה הכי הרבה, כל המאפיינים של קבוצת תחתית. פשוט יש לה קהל גדול.
ולדעתי (אתה לא תסכים אבל זאת דעתי) היא הקבוצה עם הכי הרבה נשמה בליגה. (אל תערבב את זה עם הכי טובה או הכי מסוכנת או משהו כזה.)

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 27/02/2014, 18:49
כמה סיבות.....אחד אני ממש שונא את הקהל שלהם, שהם חבורה של חוליגנים מסריחים וערסים מגעילים (לא כולם כמובן) שלדוגמא אני לא הלכתי למשחק של חיפה נגד בית"ר השנה בטדי (אני גר במבשרת וזה ממש קרוב יחסית) רק כי אני יודע מה יהיה בסוף המשחק, ולא בא לי ללכת מכות ושיהרסו לי את האוטו, באתי להנות מכדורגל ולעודד את הקבוצה שלי....
דבר שני, אני בא ממשפחה של אוהדי הפועל ת"א אדוקים, ברמה שהם שנים קונים מנוי ביציע הכבוד בבלומפילד... הם חברים טובים של משה סיני, הבת דודה שלי יצאה עם עמרי קנדה (עשה איתנו פסח לפני כמה שנים, היא זרקה אותו בגלל בעיות ההימורים שלו)....
אבל העיקר זה הקהל שלהם לדעתי...
נכתב ב- 27/02/2014, 18:50
חחחח קרייזי אתה מדהים.
אתה בא ממשפחה אדומה, אוהד חיפה, ומאחל בהצלחה למכבי תל אביב ![]()
נכתב ב- 27/02/2014, 18:53
חחחח..... ותחשוב שעכשיו אני גר במבשרת (שזה תכלס ירושלים) וכל החברים שלי בעיר אוהדים של בית"ר.... אז תחשוב מה קורה שהם מתחילים לדבר על הנושא ואני אומר להם שאני שונא אותם ואני מאחל לרגע שהם ירדו ליגה ![]()
חחחחח אני זוכר לפני כמה שנים טובות (שהייתי בן 15-16 ככה) הלכתי למשחק של חיפה - הפועל ,בבלומפילד, עם אח שלי (שהוא אוהד הפועל כמובן)..... חחחח אני כולי עם חולצה של חיפה, צעיפים בלאגנים.... והיינו בתוך יציע של הפועל.... הכל אדום ואיזה ירוק קטן כזה באמצע....
אגב, ניצחנו במשחק הזה 2-0 חחחח..... מוזר שלא עשו לי כלום, אולי כי הייתי קטן ![]()
נכתב ב- 27/02/2014, 18:55
חחחחחחחח גדול :-)
נכתב ב- 27/02/2014, 18:57
כמה סיבות.....אחד אני ממש שונא את הקהל שלהם, שהם חבורה של חוליגנים מסריחים וערסים מגעילים (לא כולם כמובן) שלדוגמא אני לא הלכתי למשחק של חיפה נגד בית"ר השנה בטדי (אני גר במבשרת וזה ממש קרוב יחסית) רק כי אני יודע מה יהיה בסוף המשחק, ולא בא לי ללכת מכות ושיהרסו לי את האוטו, באתי להנות מכדורגל ולעודד את הקבוצה שלי....
דבר שני, אני בא ממשפחה של אוהדי הפועל ת"א אדוקים, ברמה שהם שנים קונים מנוי ביציע הכבוד בבלומפילד... הם חברים טובים של משה סיני, הבת דודה שלי יצאה עם עמרי קנדה (עשה איתנו פסח לפני כמה שנים, היא זרקה אותו בגלל בעיות ההימורים שלו)....
עצוב, אבל אני מסכים איתך, למרות שהיריבות בין חיפה לבית"ר היא לא כ"כ קשה ולרוב היא לא תגיע לאלימות,
אבל זה לא משנה, בנאדם צריך ללכת למשחק בהרגשה של בא לי לראות כדורגל ולחזור הביתה בכיף.
אבל רק שתדע שזה גם לא הרוב, פשוט הקופים האלה אוהבים במה, וקל לקלוט אותם כי לרוב הם מתנהגים כמו ברברים והעין נמשכת לזה.
אני שונא אותם לא פחות ממך. לחבר שלי פתחו את הראש והוא אוהד בית"ר כמוהם (שברו כסאות מהיציע למעלה במזרחי וזרקו אותם לכיוון הדשא ואחד נחת לו על הראש.)
גועל נפש. אבל בגלל זה לא לרצות שהקבוצה תצליח בחול זאת הגזמה. הקבוצה היחידה עם הסמל, הקבוצה היחידה שבכל משחק בית יש התקווה. ![]()

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 27/02/2014, 18:59
בלי שליליות אין חיוביות, זה שאני שלילי זה גורם לכם להיות חיוביים, אתם צריכים להודות לי.
נכתב ב- 27/02/2014, 19:01
עצוב, אבל אני מסכים איתך, למרות שהיריבות בין חיפה לבית"ר היא לא כ"כ קשה ולרוב היא לא תגיע לאלימות,
אבל זה לא משנה, בנאדם צריך ללכת למשחק בהרגשה של בא לי לראות כדורגל ולחזור הביתה בכיף.
אבל רק שתדע שזה גם לא הרוב, פשוט הקופים האלה אוהבים במה, וקל לקלוט אותם כי לרוב הם מתנהגים כמו ברברים והעין נמשכת לזה.
אני שונא אותם לא פחות ממך. לחבר שלי פתחו את הראש והוא אוהד בית"ר כמוהם (שברו כסאות מהיציע למעלה במזרחי וזרקו אותם לכיוון הדשא ואחד נחת לו על הראש.)
גועל נפש. אבל בגלל זה לא לרצות שהקבוצה תצליח בחול זאת הגזמה. הקבוצה היחידה עם הסמל, הקבוצה היחידה שבכל משחק בית יש התקווה.
אולי הגזמה אחי, אבל ככה זה.... אני פשוט שונא אותם ![]()
נכתב ב- 27/02/2014, 19:08
איפה, ימני כמוך, אתה אוהב את ביתר, אתה עדיין לא יודע אתזה.

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 27/02/2014, 19:10
אמנם קרייזי לא אוהב את בית"ר, אבל יש שמועות שהוא מחבב את אלי טביב חח ![]()
נכתב ב- 27/02/2014, 19:41
חחחחחחחחחח תסתלבט חופשי, אבל תדע, התחושות שלי אף פעם לא משקרות.
כל פעם שיש לי אותם אנחנו מנצחים, זה קרה נגד פרנקפורט בבית, ונגד בורדו.
הכי הרבה, ולא נצליח לעקוץ, אני אהיה גאה בהם, יופי של קמפיין.
נחזור לליגה בשיא הכוח, ניתן בראש, ניקח אליפות, נחשוב על ליגת האלופות, יש סיכוי טוב יותר כשאנחנו מדורגים.
אני שם עליהם היום 1000 שקל! אחריותך.
נכתב ב- 27/02/2014, 19:51
1000 שקל על מכבי? אחי בוא תן ל מילגה עדיף תרגיש טוב יותר עם עצמך.

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 27/02/2014, 19:52
קרייזי בוי מבין עניין. אני חושב בדיוק כמוך לגבי בית"ר.
ולדעתי אין לקבוצה הזאת נשמה. הפטריוטית בשקל שלהם לא עושה עליי רושם.
נכתב ב- 27/02/2014, 20:40
סוזה עם מערך פחדני, וחוסר מזל של יצחקי עם הפציעה.
איזה עצבים!
נכתב ב- 27/02/2014, 20:49
כאילו יצחקי היה משנה משהו במחצית שראינו.
מכבי במקום לתקוף וללחוץ תקועים בפסים עם השוער..
נכתב ב- 27/02/2014, 21:19
קרייזי בוי מבין עניין. אני חושב בדיוק כמוך לגבי בית"ר.
ולדעתי אין לקבוצה הזאת נשמה. הפטריוטית בשקל שלהם לא עושה עליי רושם.
מי דיבר על פטריוטיות או משהו כזה, הקבוצה נשמה, אפילו העידוד שלה נשמע טוב יותר מכל שיר של קבוצה ישראלית
חיפה
הירוק עולה או הירוק עולה,
צהוב עולה עולה, צהוב עולה
נו באמת? אם הייתי שחקן כדורגל זה לא היה כזה מדברן אותי כמו שקהל אמור,
(אני לא מדבר על שירים מפגרים כמו "כל הליגה על הזין של ביתר" ששומעים עד הרמקולים של השדרנים חחחח

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 27/02/2014, 22:16
מכבי
![]()
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים