שניר מה קרה התחלת להגיב כמו מטורף מאז השיחה שלנו על כמות ההודעות? 
מצטער שלא עניתי, הייתי באילת מיום חמישי....
האמת שקודם כל, יש לי יותר זמן פנוי, אבל אני גם רוצה לעקוף אותך. מצטער תמיד הייתי תחרותי 
בקשר לללייקים, אפשר ללחוץ למטה התוכן שהכי אהבו, וזה מוצא את ההודעה עם הכי הרבה לייקם, לסופרב יש הכי הרבה...
לי יש איזה 1800, אבל 99% מההודעות שלי זה קללות על אנשים, אז זה נתון מכובד מאוד חחח D:
קודם כל, איך היה? ספר!
אז זו הסיבה שהתחלת להודות על כל תרגום? חחחח, יא נוכל.
אני מכיר את העמוד הזה, אבל אני זוכר בוודאות שהיה אפשר להגיע לעמוד של המשתמשים הכי אהובים ולא לפי הודעות. משום מה לא מוצא עכשיו 
חחחחחחחחח אני פשוט מעריך את ההעבודה הקשה. (;
היה ממש כיף, סגרתי אחלה דיל, בהתחלה קיבלנו חדר מעפן, ירדתי לקבלה ועשיתי קצת בלאגן, (לא ברמה של גרושה שצועקת, אבל הסברתי שזה לא הגיוני לקבל חדר כמו שקיבלתי, נהגתי 4 שעות עכשיו, אני עצבני עייף ורעב, ואני בסה"כ מבקש לקבל חדר כמו שיש בתמונות.)
בקיצר, הפקידה של הקבלה הייתה ילדה בת 20 שעושה מועדפת, די טיפשה, ואז העבירו אותי לבל בוי בן 40 שכנראה עדיין לא הצליח לסיים את המועדפת,
אחרי זה הגיעה איזה מנהלת רצינית, הפעלתי את הקסם שלי, ושידרגו אותנו לסוויטה, נתנו לנו עזיבה מאוחרת (7 בערב) ספא חינם (חדר כושר, סאונות וג'קוזי) למשל כל הסופ"ש
וטיפול אחד לכל אחד (מסאג' יענו) המיקום של המלון היה סוף הדרך, יש אשכרה שער לטיילת עצמה. באמצע של כל הבלאגן.
היה חם, אבל לא מספיק (בשבילי, ראיתי כמה זקנים מצליחים) בשביל להכנס לים, הבריכה במלון הייתה מחוממת...
לכל אלה שהולכים לאילת, ורואים תמיד אנשים מעלים תמונות של הפאב קרח הזה, שמעו זה עבודה בעיניים, זה פאב בגודל של 2 וחצי מטרה על 4. (אני לא מגזים!)
ויש 4 מקומות להצטלם, וזהו, אי אפשר באמת לשבת שם לשתות או משהו כזה, זה הכי מעפן בעולם. אבל המוכרים באים בוייב טוב ומצלמים אותך בכמה זויות שגורמות למקום להראות בן זונה...
בקיצור היה ממש כיף, הרסתי לחברה שלי את הבריאות, (חחחחחחחח הזרמתי אותה לעלות על המשחק הזה ששמים שקל עולים על אופנוע ונוהגים במסך, החלקה על הקרח, והכי חשוב כ"כ שיגעתי אותה שהיה קטע שאני שומע אותה שרה בבריכה, "ללב נכנסת התאהבתי בך, יהיה מה שיהיה שתדעי ביתר אני אוהב אותך, אואואואואו לעולם, לעולם לא תצעדי לבד." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)