עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דובר צה"ל: מתקפה נרחבת נגד הטרור בעזה

עופרת יצוקה 2

• אנא התחבר בכדי להגיב
718 תגובות לנושא זה

#461 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎18:53

אחמד טיבי אמר שהוא מכיר את המשפחה.
המשפחה כולה חוסלה. כולם אזרחים ואין להם קשר לטרור. רובם, כמובן, ילדים.
מה שקורה עכשיו זה מה שקרה בעופרת יצוקה אחרי כמה ימים: המטרות הלגיטימיות נגמרות, ואחרי התקיפות הנקיות בעזה שהיו בימים האחרונים (שבאמת היו להן מטרה - השמדת אמצעי לחימה ורקטות שעתידות להגיע לישובי הדרום), מתחילות התקיפות הלא-לגיטימיות שפוגעות בעיקר באזרחים, שהמטרה שלהן היא להראות שצה"ל לא מבליג על הירי לישובי הדרום.

וואלה אז הוא אמר כל אחד יכול להגיד

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#462 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎18:58

here in america christians strongly support israel.

הודעה ממישהי בארה"ב ששאלה על מה שקורה עכשיו

#463 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎19:46

היום בבוקר התקשרו אלי מ 050-0000000..
קשה לי כל כך להאמין אבל זה החמאס ? :/

אל תשאל, עצרו ילד בן 13 משועמם מארה"ב על הטרדה טלפונית... (:

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#464 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎20:05

אחמד טיבי אמר שהוא מכיר את המשפחה.
המשפחה כולה חוסלה. כולם אזרחים ואין להם קשר לטרור. רובם, כמובן, ילדים.
מה שקורה עכשיו זה מה שקרה בעופרת יצוקה אחרי כמה ימים: המטרות הלגיטימיות נגמרות, ואחרי התקיפות הנקיות בעזה שהיו בימים האחרונים (שבאמת היו להן מטרה - השמדת אמצעי לחימה ורקטות שעתידות להגיע לישובי הדרום), מתחילות התקיפות הלא-לגיטימיות שפוגעות בעיקר באזרחים, שהמטרה שלהן היא להראות שצה"ל לא מבליג על הירי לישובי הדרום.
אפשר לראות את זה בנתונים: היום נהרגו 18 אנשים בעזה: 9 ילדים ו4 נשים.

אחמד אמר שצריך לקפוץ מהגג, אז תקפוץ מהגג?
אני גם יכול להגיד שאני מכיר אותם ומדובר במשפחה שכל האחים היו בחמאס. תאמין לי?! לא. אז כי אחמד אמר תאמין לו? מאיפה לו להכיר כל משפחה בעזה? נשמע הגיוני?

#465 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎20:13

חיל הים חיסל מחבל. שני טילים שנשלטים מרחוק משהו בנזונה!
אפשר לתאר מה (לא) נשאר ממנו.

#466 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎20:24

יניב, אתה מטיל ספק באותו האופן גם בהודעות של צה"ל ושל נציגו רוני דניאל?

#467 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎20:37

יניב, אתה מטיל ספק באותו האופן גם בהודעות של צה"ל ושל נציגו רוני דניאל?

לא.
אני לא אומר שלא נהרגים אנשים, אני פשוט אומר שקל מאוד לסלף עובדות ולהגיד שזה אזרחים ואחרי שניה שזה ילדים.

#468 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎20:38

לא, על רוני דניאל אני סומך.
ואם הצבא אומר א' וטיבי אומר ב' ברור שא'.
לך אולי זה לא ברור.

good luck and kick their asses!

הגיע מרוסיה.

#469 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎20:39

הצבא מעולם לא הכחיש את הידיעה הזו והוא לא יכחיש אותה, מהסיבה שהיא נכונה.

ראבק, איפה אתם חיים? בעזה יש עיתונאים זרים וסוכנות או"ם. הדיווחים הם רק לא רק פלסטיניים. בעזה נהרגו היום 18 אזרחים. זו עובדה.
אתם יכולים להצדיק את זה בכך שהחמאס השתמש בהם כמגן אנושי, אבל בבקשה אל תתווכחו עם העובדות.

#470 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎20:42

כן, זה טילים ששולטים עליהם בג'ויסטיק אם אני לא טועה.

#471 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎20:44

אז לחנונים יש מקום בצה"ל. ממ, מעניין.

#472 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎20:50

חחחחח כן, אם אתה גיימר זה בונוס ;)

#473 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎21:03

ראבק, איפה אתם חיים? בעזה יש עיתונאים זרים וסוכנות או"ם. הדיווחים הם רק לא רק פלסטיניים. בעזה נהרגו היום 18 אזרחים. זו עובדה.
אתם יכולים להצדיק את זה בכך שהחמאס השתמש בהם כמגן אנושי, אבל בבקשה אל תתווכחו עם העובדות.

לא מתווכחים עובדות, אדרבה! 1000 מטרות הופצצו ופחות מ100 הרוגים.
פשוט לא שווה תכסף...

#474 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎21:23

תמונה שפורסמה
  • Pyrophoenix, Urix, rotembal ו-4 אחרים אוהבים את זה

#475 obeh

obeh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,757 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎21:34

פצצות עורב?
או גיל, כי אם כן זה של החי"ר בכלל וזה קיים בכל מחלקה מסייעת
כל טיל זה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כסף.

#476 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎21:34

אחלה. החמאס למדו עם השנים לזייף הרבה דברים, מאמין אולי ל 20% מהדברים שיוצאים משם.
לך תבין את הראש שלי...
אתה שוכח שאותם עיתונאים שטסים לשם הם לא בדיוק מחבבים את ישראל, ככה שגם להם יש מספיק סיבות למה לסלף עובדות ונתונים.
אם בא לך כנס לכאן ואחרי זה תבין למה המוח שלי פועל ככה.
*מודע לזה שיש תמונות שהן לא בדיוק מהיום, אבל עדיין את המגמה אפשר לראות בבירור.
http://www.ynet.co.i...4307993,00.html
מסוג המקרים שאפשר להבין למה נהרגים שם ילדים ( הסרטון הראשון ).
בזמן שאצלנו מעל מיליון תושבים לא יוצאים מהבית וכלואים כל היום בממד ( או במחשבה של איפה המקום הכי קרוב שיש בו ממד ) הם שם ממשיכים עם החינגות שלהם. אם הם לא מבינים שזו מלחמה שיבושם להם, אבל שלא יאשימו אותנו.

פצצות עורב?
או גיל, כי אם כן זה של החי"ר בכל מחלקת רתק יש חוליה כזאת.
כל טיל זה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כסף.

מאמין יותר שזה ה"תמוז" שחשפו אותו לא מזן ( למרות שמדובר בטיל שבמקור של תותחנים ).

http://www.haaretz.c...itics/1.1371145

#477 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎21:56

דו שיח עם אילן
תמונה שפורסמה
SnirJa
  • SnirJa, as2330 ו FreshMan אוהבים את זה

#478 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎22:13

אילן, אמנם אני לעולם לא מדבר על זה, אבל אחת הסיבות שאני לא סובל פוליטיקה היא הסטריאוטיפ שהשמאלנים והימנים בנו לעצמם לאורך השנים, יפה הנפש והפאשיסטים.

אתה מייצג את הסטריאוטיפ הכי גדול של השמאלנים בארץ, יפה נפש גדול שמסתכל על הצד האחר ורואה את צרתו ובוכה בשבילו, אתה ממש לא בוכה לצד שלך. ממכלול ההודעות שלך כאן ניתן לראות עד כמה אתה נאבק על מנת להישאר בקו שלך, מאמין בחמלה אנושית מולדת, טבעוני חסר פשרות, סנטימנטלי עד גיחוך ולעיתים אף צבוע. קשה לראות את זה ולא להגיד לך דבר אחד - תרגע, אתה כולה בן שמונה עשרה, כל חייך לפניך ואני בטוח שאתה איש שיחה מאוד נעים אם כי מטיש ועקשן מאוד.

אם אתה באמת ובתמים גיבשת כבר בגיל שמונה עשרה את דעותיך לשמאל הקיצוני אז אשריך, אני בגיל 20 ועדיין לא מחזיק בדעה פוליטית ואפילו לגבי מערכה זאת אין לי דעה, אני נותן למקבלי ההחלטות לעשות את שלהם כי איבדתי כבר עניין בזה מזמן, אמנם אני רק גדול ממך בשנתיים אבל דבר אחד הבנתי בחיי הקצרצרים, פוליטיקה היא דבר מטיש, מסריח, מעצבן ומורט עצבים ולפעמים כדאי לשמור את דעותיך האישיות לעצמך, תמיד יהיה מישהו שיבוא, ינסה לקחת אותם ממך תוך כדי אגרסיביות לא מתפשרת.

בשבת האחרונה סגרתי שבת בגלל המצב בדרום ואחד החיילים (שהיה מתנחל) העלה את שיחת היום, העמוד הראשי של עיתון הארץ שאמר שמר אחמד ג'עברי היה פרטנר שלום ואנחנו, רוצחים שכמותינו הרגנו אותו במו ידינו, והנה עלה הוויכוח בין השמאלנים התל אביבים הטיפוסיים לבין המתנחלים ותושבי הדרום על כמה שהשמאלנים מציגים אותנו בעולם באור שלילי והם, הם בעצמם גורמים לנו לנזק בלתי הפיך בעולם. אני כדרכי בקודש, לא הבעתי דעה, הסתכלתי מהצד ולא יכולתי שלגחך. הישראלי המצוי, המבין כל כך שהוא, הוא בעצמו יכול לנהל את כלכלת המדינה, הביטחון, הבריאות ולעשות סדר במזרח התיכון, הוא עצמו מבין שמה שעשה ראש הממשלה הוא דבר הרה אסון ואנחנו צריכים לצאת מעזה מיד או למחוק אותם מעל פני האדמה חייב לשמור על דעתו איתנה ולדבוק בקו ההגנה שלו. הוא האחד שלעולם לא תמאס עליו מלאכת ההצתדקות העצמית ותמיד יסביר לאחר כמה הוא טועה כשחושב אחרת ממנו. (לא שאני לא חוטא בזה מדי פעם)

אני מציע לך טיפה להשתחרר, אתה כולה בן 18 וכבר רודף אחרי שלום ומטרות אבודות אחרות, יש עוד כל כך הרבה נושאי שיחה אחרים שאפשר לדבר עליהם מלבד פוליטיקה - ספורט, טכנולוגיה, כלכלה, בידור, תרבות ועוד ועוד ומאז שנרשמתי לפורום לא ראיתי אותך מגיב פעם אחת לת'רד שהוא לא בנושא פוליטיקה. (למעט טבעונות)
  • eladfo אוהב את זה

#479 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎22:30

אני לא חושב שאני מייצג את הסטריאוטיפ הכי גדול של השמאלנים בארץ.
לא יודע אם קראת את ההודעות שלי, אבל הדגשתי שמה שחשוב לי זה הצד שלנו: תושבי הדרום שסובלים מירי הרקטות כבר שנים.
אם הייתי חושב שהתקיפה הזו בעזה תביא לשקט ארוך טווח לתושבי הדרום הייתי תומך בה לחלוטין. לצערי, אני לא רואה סיבה מדוע לחשוב כך.

אני לא חושב שאני שמאל קיצוני. אני ציוני ואני רוצה מדינה יהודית.
אני רק חושב שהמדינה היהודית הזו צריכה להתחשב גם באנשים ובעמים אחרים, ושהיא צריכה להיות מדינה דמוקרטית שוחרת שלום.
אם לרצות את זה ממקם אותי בשמאל הקיצוני - אז זה מה שיהיה. אני לא מייחס משמעות רבה למילים האלה.

בניגוד לרושם שלי מהפורום, לא אכפת לי רק מפוליטיקה ואני מדבר עם אנשים גם על דברים אחרים, אלא שבפורום הזה יוצא לי בעיקר לדבר על פוליטיקה, לא יודע למה.
אולי זה בגלל שבפורום הזה אני נחשף להרבה דעות שאני שומע בחיים האמיתיים, רוצה להגיב אבל מתעלם, וכאן יש לי הזדמנות לנסח תשובה.
שלא תטעה - כמות הפעמים שתמצא אותי בויכוח פוליטי במציאות היא קטנה מאוד. אנשים יודעים את עמדותיי, אבל אני ממש לא הטיפוס שמחפש את הויכוח.

#480 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2012‏, ‎22:38

אני לא חושב שאני מייצג את הסטריאוטיפ הכי גדול של השמאלנים בארץ.
לא יודע אם קראת את ההודעות שלי, אבל הדגשתי שמה שחשוב לי זה הצד שלנו: תושבי הדרום שסובלים מירי הרקטות כבר שנים.
אם הייתי חושב שהתקיפה הזו בעזה תביא לשקט ארוך טווח לתושבי הדרום הייתי תומך בה לחלוטין. לצערי, אני לא רואה סיבה מדוע לחשוב כך.

אני לא חושב שאני שמאל קיצוני. אני ציוני ואני רוצה מדינה יהודית.
אני רק חושב שהמדינה היהודית הזו צריכה להתחשב גם באנשים ובעמים אחרים, ושהיא צריכה להיות מדינה דמוקרטית שוחרת שלום.
אם לרצות את זה ממקם אותי בשמאל הקיצוני - אז זה מה שיהיה. אני לא מייחס משמעות רבה למילים האלה.

בניגוד לרושם שלי מהפורום, לא אכפת לי רק מפוליטיקה ואני מדבר עם אנשים גם על דברים אחרים, אלא שבפורום הזה יוצא לי בעיקר לדבר על פוליטיקה, לא יודע למה.
אולי זה בגלל שבפורום הזה אני נחשף להרבה דעות שאני שומע בחיים האמיתיים, רוצה להגיב אבל מתעלם, וכאן יש לי הזדמנות לנסח תשובה.
שלא תטעה - כמות הפעמים שתמצא אותי בויכוח פוליטי במציאות היא קטנה מאוד. אנשים יודעים את עמדותיי, אבל אני ממש לא הטיפוס שמחפש את הויכוח.

אילן, אני מאוד מכבד אותך ואת דעותיך ואין לי משהו אישי נגדיך, פשוט מכל ההתכתבויות שלך פה ביום יום נראה כאילו רוב ההתכבויות שלך ביום הם על פוליטיקה ואם טעיתי אני מצטער. מה שכן, אני מצטרף לקליפס ומאוד מעריך אותך על סבלנות אין קץ וניסיון להסביר את עמדותיך ללא מילים גסות ישר כח.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים