אם בניון חוזר לארץ הוא אהבל אחושרמוטה..
עדיף לו ליגה שנייה באנגליה מאשר לחזור להתבזות פה
נכתב ב- 13/05/2014, 17:29
אם בניון חוזר לארץ הוא אהבל אחושרמוטה..
עדיף לו ליגה שנייה באנגליה מאשר לחזור להתבזות פה
נכתב ב- 13/05/2014, 18:10
איזה מכביסט אתה אורפז חחחחחחחחחח
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/05/2014, 20:40
מכבי קבוצה מרגשת.
אני מקווה שישדרגו אותה לקראת העונה הבאה, יש לא מעט עבודה.
כולי תקווה שהשוער הנוכחי יעזוב, ויביאו מגנים שעושים גם התקפה.
ייני יכול לחזור לקישור האחורי, זה התפקיד המקורי שלו, ולטעמי הוא עושה אותו הכי טוב, בנבחרת עשה יופי של עבודה על רונאלדו.
להביא ישראלים מובילים, והכי חשוב - להחזיר את אלירן עטר, התגעגעתי
נכתב ב- 13/05/2014, 23:25
מכבי מרגשת? איך בדיוק, היא הקבוצה למעשה אולי הכי פחות מרגשת בליגה,
אין לה שחקני בית, אין לה אידואלוגיה, כל מה שמעניין אותה זה כסף ותארים. (סתם בשביל הקטע תראה מה אורפז כתב על בניון, כל בנאדם אחר יגיד לך שהוא חייב לסיים בארץ)
היא הקבוצה הכי טובה בליגה, אבל מרגשת? (חוץ מהדרבי 3-2) לא היה שום דבר מרגש אצלכם.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/05/2014, 23:40
שרן ייני, דור מיכה, ברק לוי, מהראן ראדי, עומרי אלטמן, גאל מרגוליס, דור ג'אן. אלה שחקני הבית שלנו שבקבוצה הבוגרת.
ובנוסף לאלו יש את מושיקו לוגסי וריף פרץ שלא נכנסו לרוטציה של סוזה, וכנראה שבצדק.
האם כולם שחקנים מובילים? לא. רק 3 משחקנים בקביעות, אבל לאט לאט המצב ישתפר עם ההשקעה המטורפת במחלקת הנוער. עדיף להשקיע המון ב2-3 שחקנים תוך כדי הצלחה של כלל הקבוצה מאשר להשקיע בחצי הרכב של צעירים ולהיכשל דוגמת העונה של איוניר לפי 3 שנים.
זה קודם כל בקשר להנפצה שלך של (אי) שחקני הבית.
כבר אמרתי לדוראל באשכול אחר, מכבי תל אביב היא מסוג הקבוצות שאין לה אידיאולגיה מחורטטת לגבי "דרך". היא קבוצת ספורט ששואפת לנצח בכל מחיר, על כל המשתמע מכך.
כמובן שישנה עדיפות לנצח בדרך אטרקטיבית, אבל המטרה היא בראש ובראשונה לנצח, לקחת תארים ולהוביל. בדיוק כמו ריאל מדריד, בדיוק כמו הלייקרס.
שום דבר מרגש? כנראה שאתה צריך להיות אוהד של מכבי תל אביב כדי להתרגש. מבחינתי לא היה שום דבר מרגש באליפויות של חיפה. כלום, נאדה, אפס.
גם לא באליפות הכוכבית של הפועל, (אם כי אסייג את דבריי ואגיד שהיו לי שלושה רגשות: הלם, כעס ומבוכה בשביל חיפה).
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 13/05/2014, 23:53
לא רק שרובם לא שחקנים מובילים, למעשה רק 3 מהם משחקים וגם לקרוא לראדי שחקן בית זה קצת מוזר, רייכרט שחקן בית של חיפה? דגני? אלטמן קיבל דקות פה ושם וג'אן מקבל דקות פה ושם רק בגרבאג' טיים.
אין עם זה בעיה אם זה לא מפריע לאוהדי מכבי ת"א, אבל נכון להיום יש מעט מאוד "שחקני בית" שמשחקים במכבי ת"א.
נכתב ב- 14/05/2014, 00:47
אלטמן ומרגוליס קיבלו המון המון דקות בתחילת עונה ולא ממש הוכיחו את עצמם ככה שירדו לספסל.
וואלה שניר מי לעזאזל חושב שכדאי לבניון לחזור לארץ ולהתבזות? איזה שחקן גדול חזר לארץ והצליח? אני לא מצליח לחשוב על שחקן שבא וסיים פה את הקריירה (סיים, אוחנה לדוגמא לא נחשב כי הוא חזר בשיא הקריירה לבית"ר). תן לי דוגמא לשחקן ישראלי שעשה קריירה גדולה בחו"ל וחזר לשנת פרישה והפציץ פה, לי אין דוגמא אחת אפילו.
דוגרי השנה לא הייתה אליפות מרגשת, צריך לומר את האמת. היו משחקים גדולים בעיקר בזכות גולים בדקות האחרונות והרבה אופי של מכבי, אבל לא היו תצוגות אדירות או משחקים שמכבי פירקה. בקטע של שחקני בית, על מי אתם עובדים? איזה קבוצה גדולה בליגה יכולה להגיד שמובילים אותה שחקני בית?
נכתב ב- 14/05/2014, 04:54
זה אמנם לא מרגש כמו אליפות של שנה שעברה, בכל זאת...אחרי 10 שנים העוצמה הרבה יותר חזקה.
אבל נהנתי מהעונה הזו הרבה יותר, הקמפיין האירופאי עשה לי טוב.
הליגה ממזמן קטנה עלינו.
ולמרות זאת...נתנו הצגות ברוב העונה, פשוט נוח לפרשנים ב-2 שקל לשכוח את זה (חוץ מעומרי אפק שהוא אח)
בקשר לשחקני בית, בבוגרים קשה להשתלב, בטח בקבוצה גדולה שיש בה לחץ וציפיות.
רק דור מיכה השתלב באמת, ואני מאמין שגם ברק לוי אם היה מקבל יותר דקות על פניו של חואן פאבלו, השוער המעפן הזה.
לאלטמן יש הרבה כדורגל ברגליים, וכמובן גם למרגוליס שהיה כוכב בנוער, והשחקן הכי טוב במשך שנים בליגה הזו.
אבל קיבלו את הצ'אנס, ולא הוכיחו...וזו הסיבה שהם צריכים לקבל דקות במקום אחר ולחזור אלינו טובים ומנוסים יותר.
אגב, שכחתם את מואנס דאבור, אמנם הוא נקנה ולא גדל במכבי.
אבל מאוד התקדם אצלנו, והיה שייך לקבוצת הנוער שלקחה דאבל, הוא לעומת אחרים, כן הוכיח את עצמו בבוגרים, פשוט לא הוערך מספיק, אסור היה לתת לו לברוח ככה, לגמרי גנבה.
נכתב ב- 14/05/2014, 07:28
אני באמת לא מסכים עם הקטע שמונאס לא הוערך מספיק. לילד בן 21 שדורש איזה 500 אלף דולר לא מביאים את זה, מה לעשות. הוא לא נאיימר סה"כ דאבור, אמנם שחקן מצויין והבטחה גדולה אבל הוא דרש סכומים לא הגיוניים.
נכתב ב- 14/05/2014, 07:39
אורפז אני דווקא לא מחשיב שחקנים כמו ראדי ואולי אחרים מהרשימה שנתת אני פשוט פחות מכיר את הקריירה שלהם, לשחקני בית,
אני חושב לאוו דווקא במכבי תא כמובן, ששחקן שגדל בנוער אבל שיחק איזה 10 שנים בקבוצות אחרות לפני שהוא ראה את החולצה של הקבוצה קשה להגיד שחקן בית,
לדעתי שחקן בית זה אחד שמהנוער ישר עלה לבוגרים ומקסימום שנת השאלה וזה (אבל עדיין שייך לקבוצת אם שלו) ולא אחד שעשה קריירה ורק אז נזכרו בו.
זאת דעתי לפחות בקשר לשחקני בית, בכל קבוצה כמובן.
נכתב ב- 14/05/2014, 09:16
שרן ייני, דור מיכה, ברק לוי, מהראן ראדי, עומרי אלטמן, גאל מרגוליס, דור ג'אן. אלה שחקני הבית שלנו שבקבוצה הבוגרת.
ובנוסף לאלו יש את מושיקו לוגסי וריף פרץ שלא נכנסו לרוטציה של סוזה, וכנראה שבצדק.
האם כולם שחקנים מובילים? לא. רק 3 משחקנים בקביעות, אבל לאט לאט המצב ישתפר עם ההשקעה המטורפת במחלקת הנוער. עדיף להשקיע המון ב2-3 שחקנים תוך כדי הצלחה של כלל הקבוצה מאשר להשקיע בחצי הרכב של צעירים ולהיכשל דוגמת העונה של איוניר לפי 3 שנים.
זה קודם כל בקשר להנפצה שלך של (אי) שחקני הבית.
כבר אמרתי לדוראל באשכול אחר, מכבי תל אביב היא מסוג הקבוצות שאין לה אידיאולגיה מחורטטת לגבי "דרך". היא קבוצת ספורט ששואפת לנצח בכל מחיר, על כל המשתמע מכך.
כמובן שישנה עדיפות לנצח בדרך אטרקטיבית, אבל המטרה היא בראש ובראשונה לנצח, לקחת תארים ולהוביל. בדיוק כמו ריאל מדריד, בדיוק כמו הלייקרס.
שום דבר מרגש? כנראה שאתה צריך להיות אוהד של מכבי תל אביב כדי להתרגש. מבחינתי לא היה שום דבר מרגש באליפויות של חיפה. כלום, נאדה, אפס.
גם לא באליפות הכוכבית של הפועל, (אם כי אסייג את דבריי ואגיד שהיו לי שלושה רגשות: הלם, כעס ומבוכה בשביל חיפה).
זה לא נכון, צריך לאהוב כדורגל בשביל להתרגש. שניצחתם את הפועל עם 10 שחקנים אתה יודע איזה יש יצא לי בגול האחרון של זהבי? כאילו אני אוהד מכבי.
בטח שלא התרגשת באליפות של הפועל עם הכוכבית, מי כן יתרגש?! חרא של אליפות. טפו עליהם.
לא רק שרובם לא שחקנים מובילים, למעשה רק 3 מהם משחקים וגם לקרוא לראדי שחקן בית זה קצת מוזר, רייכרט שחקן בית של חיפה? דגני? אלטמן קיבל דקות פה ושם וג'אן מקבל דקות פה ושם רק בגרבאג' טיים.
אין עם זה בעיה אם זה לא מפריע לאוהדי מכבי ת"א, אבל נכון להיום יש מעט מאוד "שחקני בית" שמשחקים במכבי ת"א.
תודה שהגבת בשמי, זהו, מושיקו לוגסי? נו באמת, הוא קריית גתי, הביא פעם אחת נגד בני יהודה גול מ40 מטר, מאז כל פעם שהוא מגיע ל40 מטר הוא בועט החוצה.
אלטמן ומרגוליס קיבלו המון המון דקות בתחילת עונה ולא ממש הוכיחו את עצמם ככה שירדו לספסל.
וואלה שניר מי לעזאזל חושב שכדאי לבניון לחזור לארץ ולהתבזות? איזה שחקן גדול חזר לארץ והצליח? אני לא מצליח לחשוב על שחקן שבא וסיים פה את הקריירה (סיים, אוחנה לדוגמא לא נחשב כי הוא חזר בשיא הקריירה לבית"ר). תן לי דוגמא לשחקן ישראלי שעשה קריירה גדולה בחו"ל וחזר לשנת פרישה והפציץ פה, לי אין דוגמא אחת אפילו.
דוגרי השנה לא הייתה אליפות מרגשת, צריך לומר את האמת. היו משחקים גדולים בעיקר בזכות גולים בדקות האחרונות והרבה אופי של מכבי, אבל לא היו תצוגות אדירות או משחקים שמכבי פירקה. בקטע של שחקני בית, על מי אתם עובדים? איזה קבוצה גדולה בליגה יכולה להגיד שמובילים אותה שחקני בית?
להתבזות? יש דבר כזה קהל, ומי שמשחק בשבילו שווה הרבה יותר לדעתי מכל האליפויות שלכם. מצידי תקליט אותי תצטט תעשה מה שאתה רוצה,
אם ביתר תשחק כדורגל יפה, התקפי, ולא תיקח אליפות אף פעם, אבל תמיד תשחק התקפי, תלחם על כל חוץ, (אתם לא תבינו למה אני מתכוון אבל בסדר) מצידי שלא תהיה לנו אליפות אף פעם!
אף פעם! אתה חושב שאכפת לי מהתואר הזה? מזה שיש לכם תארים משנות 1930? טחחח אתם בכלל לא יודעים כלום על השנים האלה. אתה מסתכל על זה שוב רק על כסף ותוצאה.
אתה חושב שבחו"ל אוהבים את בניון כמו שאוהבים אותו בחיפה? אתה צריך להסתכל על זה גם מהצד של השחקן. הם אנשים לא רובוטים, ולא רק מהצד של הקהל.
אבי נימני (אני בחרתי אותו כי אתה אוהד מכבי) במשחק האחרון שלו, לא רצה לשחק עד דקה 91, כדי שמכבי לא תפסיד. אותי אישית יותר מרגש חיבור של הקהל עם הקבוצה, מאשר תואר. (ברור שאם זה בא על הדרך מה טוב)
זה אמנם לא מרגש כמו אליפות של שנה שעברה, בכל זאת...אחרי 10 שנים העוצמה הרבה יותר חזקה.
אבל נהנתי מהעונה הזו הרבה יותר, הקמפיין האירופאי עשה לי טוב.
הליגה ממזמן קטנה עלינו.
ולמרות זאת...נתנו הצגות ברוב העונה, פשוט נוח לפרשנים ב-2 שקל לשכוח את זה (חוץ מעומרי אפק שהוא אח)
בקשר לשחקני בית, בבוגרים קשה להשתלב, בטח בקבוצה גדולה שיש בה לחץ וציפיות.
רק דור מיכה השתלב באמת, ואני מאמין שגם ברק לוי אם היה מקבל יותר דקות על פניו של חואן פאבלו, השוער המעפן הזה.
לאלטמן יש הרבה כדורגל ברגליים, וכמובן גם למרגוליס שהיה כוכב בנוער, והשחקן הכי טוב במשך שנים בליגה הזו.
אבל קיבלו את הצ'אנס, ולא הוכיחו...וזו הסיבה שהם צריכים לקבל דקות במקום אחר ולחזור אלינו טובים ומנוסים יותר.
אגב, שכחתם את מואנס דאבור, אמנם הוא נקנה ולא גדל במכבי.
אבל מאוד התקדם אצלנו, והיה שייך לקבוצת הנוער שלקחה דאבל, הוא לעומת אחרים, כן הוכיח את עצמו בבוגרים, פשוט לא הוערך מספיק, אסור היה לתת לו לברוח ככה, לגמרי גנבה.
בדיוק, לקחתם 2 אליפיות ואתם חושבים שהגעתם לרמה של ביירן מינכן, די תרגעו, כל הכבוד, לקחתם אליפות (אחרי שקניתם מכל קבוצה את השחקן הכי טוב שלה.)
מזל טוב, מה שחקן בית בדאבור? תגידו לי מי שאתם אוהבים אתם אומרים שהוא שחקן בית? לערן זהבי עד לפני שנה שרתם מוכר בורקסים. ברק יצחקי (שלדעתי יותר מוכשר מערן) בית"רי אחושרמוטה (כן הוא גדל באשקלון, אבל הוא יותר בית"רי מאיציק קורנפיין)
אני באמת לא מסכים עם הקטע שמונאס לא הוערך מספיק. לילד בן 21 שדורש איזה 500 אלף דולר לא מביאים את זה, מה לעשות. הוא לא נאיימר סה"כ דאבור, אמנם שחקן מצויין והבטחה גדולה אבל הוא דרש סכומים לא הגיוניים.
500 אלף דולר? קניתם חצי ליגה, זה מה ששבר אתכם? חחח (למרות שלדעתי לא מגיע לערבי הזה שקל.)
אורפז אני דווקא לא מחשיב שחקנים כמו ראדי ואולי אחרים מהרשימה שנתת אני פשוט פחות מכיר את הקריירה שלהם, לשחקני בית,
אני חושב לאוו דווקא במכבי תא כמובן, ששחקן שגדל בנוער אבל שיחק איזה 10 שנים בקבוצות אחרות לפני שהוא ראה את החולצה של הקבוצה קשה להגיד שחקן בית,
לדעתי שחקן בית זה אחד שמהנוער ישר עלה לבוגרים ומקסימום שנת השאלה וזה (אבל עדיין שייך לקבוצת אם שלו) ולא אחד שעשה קריירה ורק אז נזכרו בו.
זאת דעתי לפחות בקשר לשחקני בית, בכל קבוצה כמובן.
עידן, אתה צודק במאה אחוז. מתלהבים שיש להם הכי הרבה אליפיות, 70% מהאליפויות שלהם זה בכלל לפני שהם נולדו, ספארקי / אורפז / יואל, בני כמה אתם? הכי מבוגר ביניכם 25? נוריד 3 שנים משנולדתם, כמה אליפויות ראיתם? 2? 3? אפילו אני ראיתי יותר. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא רציתי שמכבי תיקח אליפות רק בגלל זה, אלופי הפטפט אתם זה בטוח, כמו לפני כל דרבי הם החליטו שהם מנצחים 12-0, שכחו שלפני השנה הם לא ניצחו שום דרבי 4 שנים!!! (פאקינג 4!!)
ועכשיו הם מזלזלים בהפועל כאילו היא מכבי שעריים.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 14/05/2014, 09:30
חח בקשר למה שאמרת שצריך לאהוב את המשחק כדי להתרגש אתה צודק באלף אחוז,
אני זוכר שלפני שנתיים שלוש אני לא טוב בזמנים חח שסיטי לקחו אליפות עם הגול של אגוארו בדקה האחרונה, צרחתי בבית כמו משוגע
וזה עניין לי את הביצה אם הם יקחו אליפות או לא, אבל כל הגוף שלי היה צמרמורת מהמהפך והשידור המשולב שהיה וזה, אני זוכר שהייתי בהיי מטורף איזה שעתיים אחרי המשחק,
ושוב, לא אוהד אף אחת באנגליה ולא עניין בכלל מי תיקח.
בקשר לזה שאוהדי מכבי ת"א, מבסוטים מהחיים אפשר להבין אותם, כי כמו שאמרת הם לקחו אליפות ראשונה אחרי 10 שנים (מדבר על שנה שעברה), וזה ידוע שהם יזכרו את העונה האחרונה,
ולא את כל ה-10 שלפני, למזלי יצא לי להיות אוהד חיפה ולראות 7 אליפויות ב-10 שנים ולא בתור ילד בן 3 חח ככה שלפחות יש לי הרבה זכרונות מחיפה,
בתקווה ששנה הבאה הם יחזרו עוד פעם, היום הולך להיות יום מרגש להרבה אוהדי חיפה, ואני חושב לאוהבי כדורגל בכלל,
עם המשחק האחרון של חיפה בקריית אליעזר, אני מקווה למרות שזה יהיה קשה שנצליח לנצח את מכבי ת"א ולסיים עם ניצחון, אני כל כך בבאסה שאני לא אוכל ללכת בגלל הלימודים היה לי אופציה גם בתור אוהד, גם בתור עובד חח
אבל לפחות אני מקווה שאני אספיק לראות את הטקס מהבית, כל השחקנים מהאליפות הראשונה וזה, בהחלט יהיה מרגש.
לדעתי, כמו שאיציק זהר אמר אתמול בחדשות הספורט, אחד המשחקים היותר גדולים שהיו שם שלא יצא לי לראות אותו בלייב כי הייתי ילד חח אבל מאז ראיתי אותו מספיק פעמים,
זה שנת 94/95 עם ה-5-0 על מכבי ת"א שאז נתן את האליפות, אני חושב שזה היה אחד המשחקים הכי גדולים בתולדות חיפה.
נכתב ב- 14/05/2014, 12:15
אני ראיתי 4 אליפויות, הראשונה ב-96, הייתי בן 9 נראה לי...שם הכל התחיל חח
אין ספק שהיינו אוהדים מתוסכלים, חלק מהאוהדים נשארו עם החרדות, אני לא.
עכשיו זו תקופה אחרת, כל עוד גולדהאר במכבי, אני לא רואה אף קבוצה מתמודדת מולנו.
אני רוצה ליגת האלופות!!! מקווה שג'ורדי יתן בראש הפעם עם הזרים, בנתיים הצליח לו רק עם הבלם גארסיה, הוא אלללללללל!!! (אה, וגם פריצה כמובן!!!)
נכתב ב- 14/05/2014, 13:10
פריצה? נו הוא לא שחקן רציני, משחק טוב 3 לא, הוא לא עקבי בעליל, אפילו הרוטציה של סוזה לא כ"כ עזרה.
אם יצחקי לא היה נפצע, הוא היה עדיף עליו בכל רגע.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 14/05/2014, 13:20
לא עונה גדולה של פריצה, כן...הוא לא מתאים להיות שחקן רוטציה.
אבל בלי קשר, הוא סבל מפציעות פה ושם, אבל בכל זאת נתן 8 שערים אם אני לא טועה, זה בסדר.
ברור שהוא לא שחקן לליגת האלופות, אבל לליגה שלנו הוא מעולה.
נכתב ב- 14/05/2014, 14:04
8 שערים, נכון זה מכובד, וזה לא בא ברגל. אבל יצחקי שפצוע כבר לא מעט זמן הביא 12 (50% יותר!)
אתם יכולים להביא יותר, אל תשכח שמכבי כולה טובה, אז אם תביאו חלוץ טוב הוא יפציץ יותר!
אחד הדברים הכי יפים שראיתי, (ביתר מסיימת ב9 שחקנים!!!!)
תסתכלו מ5:29, תראו את האושר של קאלה! (15 שניות, אפילו פחות.)
אני זוכר את המשחק טוב טוב, היה קטע שאסולין עשה לנו (לפני זה) עם הידיים יענו אתם מדברים באוויר,
ואז שהוא החטיא "תל אביב עולה באש!!!"
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 14/05/2014, 14:11
חחחח איזה שחקן מגעיל היה אבוקסיס, כבר הספקתי לשכוח.
יצחקי שחקן גדול, אין ספק...כיף לראות אותו, אבל הפציעות גמרו עליו.
הוא אף פעם לא השקיע בגוף שלו, אולי זו הסיבה שהוא נפצע בקלות.
כאן בסירטון הוא נראה ילד, רזה ולא בנוי טוב במונחים של כדורגלן, אצלנו הוא בא דיי שמנמן
נכתב ב- 14/05/2014, 14:21
חחחח קליפס אם הזכרת את זה אז הייתי חייב, תמונה שראיתי בפייסבוק השבוע
נכתב ב- 14/05/2014, 14:45
עידן, ברק, דיברתם על יצחקי? רוצים לראות משהו? אמרת שהוא ילד בסרטון שראית? אז תראה את זה
שער ניצחון ראשון של ברק יצחקי! (נגד מכבי ת"א, מי מבשל לו? אבי נימני!!!)
5:44 חחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד הוא, אני מת עליו, שלא תטעו, הוא הכי ביתרי שהיה לנו (חוץ מאוחנה)
נכון, הוא גדל באשקלון, אבל הוא ביתרי יותר מכולם, הסגנון משחק שלו ביתרי, האופי משחק ביתרי, אפילו במכבי הוא ביתרי.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 14/05/2014, 14:53
חחחח בית"רי הארדקור אתה, אין מה להגיד, אוהדים אש :-)
ברק יצחקי זה אח, ספיריט לא ישכח את המספרת שלו הרבה זמן
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים