ההתחברות נשמרת לתקופה של שבועיים.
בשל נושא אבטחתי, אנו לא נאריך את משך הזמן של הקוקיז.
עם כל הכבוד אם פייסבוק וגוגל יכולים לשמור קוקיז ליותר משבועיים בלי לחשוש מסיבות אבטחה. אז Sratim גם יכולים.
אני מאוד מסכים בקטע של היוזר. אתם משקיעים כ"כ הרבה על מערכות אישיות שדורשות התחברות, אבל כל כמה ימים (אני בספק אם זה אפילו מגיע לשבועיים) צריך להתחבר מחדש, ועם CAPTCHA. אני מתעצל להתחבר כי אני יודע שבפעם הבאה שאני אכנס לאתר סביר להניח שאצטרך לעשות את זה שוב. ולא רק שצריך לעשות את זה שוב, צריך לעשות את זה עם CAPTCHA, שזה מיותר לחלוטין באתר מסוג כזה.
באמת, אם פייסבוק וג'ימייל לא מנתקים אותי בקצב כזה וגם לא דורשים ממני CAPTCHA, איזו סיבה יש לכם לעשות את זה?
בנוסף, אמנם מגיע לכם כל הכבוד על כל המערכות השונות שאתם מוסיפים ומשפרים, אבל הדף החשוב ביותר באתר - העמוד הראשי של הכתוביות, ממשיך להיות לא נוח. כמה קשה ליצור עמודה לסרטים ועמודה לסדרות, כמו שכולם אוהבים? כבר אמרתי לך באופן אישי שלדעתי אופן תצוגת הסדרות אצלכם היא הטובה ברשת, וגם אופן תצוגת הסרטים הוא נוח מאוד. הגיע הזמן שתיישרו קו גם בעמוד הראשי. המערכות שאתם עובדים עליהן הן נחמדות והכל, אבל אין ספק שהן הטפל לעומת העמוד הראשי.
דבר ראשון, זה מאוד מחמיא שמשווים אותנו לפייסבוק וגוגל (לא בציניות).
יחד עם זאת, קחו בחשבון שיש לפייסבוק, ולגוגל את הדרכים שלהם, והאמצעים שלהם לאבטח את האתרים שלהם, ולנו יש את האמצעים שלנו.
לכל אתר יש את השיקולים שלו, אלו שיקולי האבטחה שלנו בנושא האתר. לפחות לכרגע.
בנושא העמוד של הכתוביות,
פרסמתי היום, שפתחנו אפשרות לשנות את ההגדרה הראשית של "כתוביות".

וה"גרסאת אתר" מציגה בדיוק מה שאתה מבקש.
מעולם לא אמרנו שהאתר שלנו הוא שיא השלמות, הוא הטוב ביותר ברשת - בזה אני מסכים, אבל הוא רחוק מלהיות במקום הסופי שבו אנחנו רוצים.
אם אחזור שניה לנושא האבטחה,
אנחנו עובדים תמיד בנושא האבטחה של האתר, בכל מערכת, ובכל נושא כזה או אחר.
נכון לכרגע, אלו האמצעים שלנו.
אני מאוד מקווה שבעתיד זה ישתנה, ולטובה.
בברכה,