עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#481 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2012‏, ‎20:05

משחק חלש בטירוף
אני לא מאמין שהוא נתן לבאלוטלי צהוב על התחזות בדקה האחרונה..חח קולארוב היה יכול יופי לשים את זה בפנים

#482 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2012‏, ‎20:07

משחק חלש בטירוף
אני לא מאמין שהוא נתן לבאלוטלי צהוב על התחזות בדקה האחרונה..חח קולארוב היה יכול יופי לשים את זה בפנים

דוד לואיז פשוט עמד במקום, בלי לזוז בכלל, ובאלוטלי העיף את הכדור קדימה ונתקע בו. באלוטלי פשוט ניסה להשיג עבירה והגיע לו צהוב על זה.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#483 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2012‏, ‎20:09

בולשיט אחי..צהוב זה בחיים לא, עבירה בכיף יכולה להישרק פה

#484 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2012‏, ‎20:57

רואים שהוא רץ בכוונה לתוך דוד לואיז, אומנם זה לא "צלילה" כי היה מגע, אבל זה ניסיון לסחוט עבירה שלא הייתה, לעמוד במקום זה לא עבירה.

#485 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎25/11/2012‏, ‎22:48

בחיים זה לא צהוב

אגב, איזה תותחים יצאו אוהדי צ'לסי עם המחאה שלהם בדקה ה-16. כל הכבוד שהם נותנים עדיין אמון וגב למאמן שהוליך אותם לעונה אדירה
  • Dolevv אוהב את זה

#486 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎26/11/2012‏, ‎00:09

בחיים זה לא צהוב

אגב, איזה תותחים יצאו אוהדי צ'לסי עם המחאה שלהם בדקה ה-16. כל הכבוד שהם נותנים עדיין אמון וגב למאמן שהוליך אותם לעונה אדירה

טכנית על כל ניסיון לזייף עבירה צריך לבוא צהוב.

#487 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎26/11/2012‏, ‎11:18

בחיים זה לא צהוב

מצד שני הם קיללו ושרקו בוז למאמן החדש שלהם מהשניה הראשונה. גועל נפש של קהל יש להם.
אפשר לא לאהוב את בניטז, אבל הוא לא אשם שהבעלים שלהם דיקטטור.
  • as2330 אוהב את זה

#488 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎26/11/2012‏, ‎20:29

זה בגלל שבניטז התבטא כמה פעמים נגד צ'לסי בתור מאמן ליברפול,
יש אוהדים שלא שוכחים דברים, אני בכלל מאמין שעונה הבאה מוריניו חוזר לצ'לסי.

#489 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2012‏, ‎01:19

זה לא בגלל שהוא התבטא נגדם. זה בגלל שהם מרימים את האף וחושבים שהוא גרוע.
הם כמובן טועים. אני לא חסיד גדול שלו, אבל הוא מאמן מהטובים באירופה. פשוט באנגליה יש לו שם בערך כמו של גרנט הודות לתקשורת שלא התביישה בכלל לקרוא לו מלצר ספרדי שמן ועשתה לו רצח אופי בתקופתו בליברפול (גם אחרי שכבר עזב ובכלל היה באינטר הם לא הפסיקו). זה המשיך בכתבות מאוד לא מחמיאות עליו מהרגע שהוא מונה לתפקיד.

#490 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2012‏, ‎05:07

הם כמובן טועים. אני לא חסיד גדול שלו, אבל הוא מאמן מהטובים באירופה. פשוט באנגליה יש לו שם בערך כמו של גרנט הודות לתקשורת שלא התביישה בכלל לקרוא לו מלצר ספרדי שמן ועשתה לו רצח אופי בתקופתו בליברפול (גם אחרי שכבר עזב ובכלל היה באינטר הם לא הפסיקו). זה המשיך בכתבות מאוד לא מחמיאות עליו מהרגע שהוא מונה לתפקיד.

הוא בזבז המון כסף מקופת המועדון בתקופתו בליברפול..
פשוט המון, נדהמתי לגלות כמה הוא בזבז על רכש.. ועדיין המועדון לא הצליח להתרומם או לפחות להיות יציב. :\
נכון, אני אוהד יונייטד אבל למרות שיש שנאה ביניהם שם באנגליה, מבחינתי, אין לי שום שנאה לאף מועדון ואני מעדיף שליברפול תהיה בטופ הכדורגל ותצליח בליגה..

#491 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2012‏, ‎17:26

פשוט המון, נדהמתי לגלות כמה הוא בזבז על רכש.. ועדיין המועדון לא הצליח להתרומם או לפחות להיות יציב. :\
נכון, אני אוהד יונייטד אבל למרות שיש שנאה ביניהם שם באנגליה, מבחינתי, אין לי שום שנאה לאף מועדון ואני מעדיף שליברפול תהיה בטופ הכדורגל ותצליח בליגה..

אבל איך זה קשור לאוהדי צ'לסי?
וזה עדיין לא מצדיק את היחס של התקשורת כלפיו.

אני גם לא לגמרי מסכים עם מה שאמרת.
נכון שליברפול הוציאו כסף בתקופתו, אבל כשהוא הגיע הסגל היה עלוב והיה מקום להשקעה נרחבת.
רוב הרכש שלו שהיה בכסף משמעותי (משמעותי בליברפול היה 10 מיליון ומעלה אגב, לא ממש סכום שיש למישהו בעיה בגדולות האחרות להוציא) היה מצויין.
המועדון אולי לא התרומם בליגה (למעט עונה אחת שכמעט הסתיימה באליפות) אבל באירופה ליברפול הפכה להיות הקבוצה הכי חזקה (אני לא מדבר על איכות). הקבוצה שאף אחת לא רצתה להגריל באלופות.

גם מסתכלים על זה שהוא הוציא הרבה כסף ביחס נגיד ליונייטד. אבל שוכחים שאת הסגל של יונייטד פרגוסון בנה במשך שנים בהרבה מאוד כסף. את הרכישות המשמעותיות שלו כמו פרדיננד שסביבו נבנתה ההגנה ורוני שעליו היתה בנויה ההתקפה אחרי שרונאלדו נמכר פרגוסון עשה לפני שבניטז הגיע אז לפני תחילת ההשוואה, ובסכומים מטורפים לחלוטין.
ככה שבניטז בתקופתו היה צריך להוציא סכומים גדולים על פני סגל שלם, ואילו יונייטד (לדוגמא) היתה צריכה פשוט חיזוקים נקודתיים כל עונה.

יש לי לא מעט טענות לבניטז על מה שהוא עשה במועדון, גם במדיניות הרכש שלא היתה טובה לדעתי (גם לא עזר לו שהיו לו שני בעלי בית מהגיהנום), אבל היחס של התקשורת כלפיו היה מזעזע (האנגלים הם שונאי זרים גדולים ככה שזה לא כזה מפתיע. בטח כשפרגוסון בעצמו לא ממש אהב את בניטז ויש לו השפעה גדולה על כלי התקשורת).

#492 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2012‏, ‎19:01

אבל איך זה קשור לאוהדי צ'לסי?
וזה עדיין לא מצדיק את היחס של התקשורת כלפיו.

אני גם לא לגמרי מסכים עם מה שאמרת.
נכון שליברפול הוציאו כסף בתקופתו, אבל כשהוא הגיע הסגל היה עלוב והיה מקום להשקעה נרחבת.
רוב הרכש שלו שהיה בכסף משמעותי (משמעותי בליברפול היה 10 מיליון ומעלה אגב, לא ממש סכום שיש למישהו בעיה בגדולות האחרות להוציא) היה מצויין.
המועדון אולי לא התרומם בליגה (למעט עונה אחת שכמעט הסתיימה באליפות) אבל באירופה ליברפול הפכה להיות הקבוצה הכי חזקה (אני לא מדבר על איכות). הקבוצה שאף אחת לא רצתה להגריל באלופות.

גם מסתכלים על זה שהוא הוציא הרבה כסף ביחס נגיד ליונייטד. אבל שוכחים שאת הסגל של יונייטד פרגוסון בנה במשך שנים בהרבה מאוד כסף. את הרכישות המשמעותיות שלו כמו פרדיננד שסביבו נבנתה ההגנה ורוני שעליו היתה בנויה ההתקפה אחרי שרונאלדו נמכר פרגוסון עשה לפני שבניטז הגיע אז לפני תחילת ההשוואה, ובסכומים מטורפים לחלוטין.
ככה שבניטז בתקופתו היה צריך להוציא סכומים גדולים על פני סגל שלם, ואילו יונייטד (לדוגמא) היתה צריכה פשוט חיזוקים נקודתיים כל עונה.

יש לי לא מעט טענות לבניטז על מה שהוא עשה במועדון, גם במדיניות הרכש שלא היתה טובה לדעתי (גם לא עזר לו שהיו לו שני בעלי בית מהגיהנום), אבל היחס של התקשורת כלפיו היה מזעזע (האנגלים הם שונאי זרים גדולים ככה שזה לא כזה מפתיע. בטח כשפרגוסון בעצמו לא ממש אהב את בניטז ויש לו השפעה גדולה על כלי התקשורת).

אבל התגובה שלי לא הייתה בהתייחסות לכך שמה שאוהדי צ'לסי או התקשורת עשו לו זה היה משהו שמתקבל על הדעת..
הבעתי את דעתי על קריירת האימון שלו בליברפול באופן כללי..

ואם כבר רשמתי תגובה אענה על השאר, נכון שבאירופה הם היו מהקבוצות שאף אחת לא רצתה להיות מוגרלת נגדה אבל זה גם בגלל שליברפול ידועה כקבוצה עם ביתיות חזקה, הקהל שלהם מהווה פקטור משמעותי מאוד במפגשים נגדם.
בהקשר לכך שהוא בזבז הרבה כסף על רכש, אין בעיה עם זה שהוא בזבז, אכן, כמו שאמרת הוא ניסה לבנות משהו חדש ולהתחיל מ-0 אבל הבעיה היא שזה לא הוביל את ליברפול לאף מקום
בכל הקשור לעתיד, גם לאחר עזיבתו..
אתה לא יכול להשוות את היונייטד מהסיבה ש.... אמנם פרגוסון ידע הצלחות וגם מפלות אבל לתווך ארוך הוא ביצע רכישות שהקנו לו להמשיך בליגת האלופות למעמדים הגבוהים, וגם אם היו עונות פחות טובות מבחינת קריירת האימון שלו יונייטד לא היו פחות מ-1-4.
יאמר לזכותו שהוא עשה זאת עם חלק מהשחקנים שעד היום אף אחד לא זוכר שהם בכלל שיחקו ביונייטד או בזמנו אף אחד לא היה יודע מי הוא בכלל, או איך לבטא את שמם ובכל זאת הם הוא הצליח להפיק מהם את המיטב.
קבוצה צריכה לבצע רכש שיהווה עבורה פאקטור גם לעונות הבאות.
הליגה באופן כללי בכל העולם, צריכה להיות בראש מעיינותיהם של הקבוצות, אם בניטז לא הצליח בליגה, אז הוא נכשל.
הייתה לו אכן עונה אחת מוצלחת את זה אני זוכר, לא זוכר פרטים לעומק לא עקבתי יותר מידי בליברפול.
אני לא חסיד של פרגוסון, אני גם שונא את השחצנות והזלזול שלו כלפיי היריבה, שלא תטעה.

מה שאוהדי צ'לסי והתקשורת עשו לו זה בהחלט לא מתקבל על הדעת..
באופן כללי, מי שקורא את זה העמידו עצמכם במקום בניטז, באותו משחק נגד הסיטי שאוהדי צ'לסי קראו את שמו של די מתיאו כשרק עכשיו התחלתם לעבוד במקום עבודתכם החדש.. זה ממש מביך.

דרך אגב, הרכישות של פרגוסון כגון פרדיננד ורוני, אלו רכישות בהחלט טובות שיונייטד הייתה נורא צריכה אותם.
לליברפול במשך כל הקריירה שלהם שיחקו שחקנים כגון ג'רארד וקרגר שאני אישית מאוד אהבתי את אישיותו של האחרון.
בעונתו הראשונה של בניטז בליברפול הם סיימו כמקום חמישי (עונה קודמת סיימה ליברפול מקום רביעי) וזה אחרי שהוא הביא עימו מספר שחקנים כגון: מוריינטס, צ'אבי אלונסו, לואיס גרסיה, חוסמי, וג'בריל סיסה שנפצע בהמשך, עם הפציעה הקשה לצפייה.
עזבו את ליברפול באותה עונה אוון ועוד מספר שחקנים עקב סיום חוזה, וככל הנראה שבניטז אינו היה מעוניין בהם.
הרכש שהוא הביא היה יקר (באופן יחסי לשחקן) ולא שווה את השווי עליו קבוצות ביקשו עבורם, גם אם הוא נחשב לכסף קטן באופן יחסי.

בשורה התחתונה, הוא אולי מאמן טוב, אבל בליברפול הוא לא השאיר חותם ולא השאיר רושם חיובי בכלל לדעתי.
הוא סיים חלק מהעונות במקום ה-2-3 הכל טוב ויפה, אבל לא היו לו מתחרות כמו שיש היום, אז היה רק יונייטד, צ'לסי וארסנל שמתחרות ביניהן לאליפות (אני מדבר על תקופת בניטז)
היום יש גם את סיטי, וקבוצות נוספות שמקשות עוד יותר על הגדולות (גם אם הינם קבוצות "קטנות")..
בעונות שהוא סיים מקום 7 ו-5 זה כישלון חרוץ שלו, גם אם עזבו אותו שחקנים חשובים הוא המאמן והוא זה שמביא מחליפים עבורם.
בעונה האחרונה שלו הוא רכש את אקווילני, השחקן אולי נחשב לכשרון אבל הוא חזק מפציעה קשה מאוד ולא בדיוק חזר לעצמו, זה סכום מיותר על שחקן שלאחר 3 עונות מכרו אותו או שוחרר תמורת 3 מיליון לקבוצה אחרת (אולי הוא הושאל במשך כל ה-3-4 עונות שהוא היה שייך להם, אבל הפסד כסף מיותר מאוד).
תשמע, יכול להיות גם הוא היה חסר מזל.. אין מה לעשות בכדורגל גם צריך מזל.
:)

#493 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2012‏, ‎21:12

קודם כל, כמובן שהרכש של רוני ופרדיננד היה מוצלח. לא זאת היתה הנקודה שלי. הנקודה היתה שיונייטד פיזרה את ההוצאות הכספיות שלה במשך שנים, ואילו בניטז כשהגיע עשה הכל במכה. אז באותן עוננות ספציפיות הוא אולי הוציא יותר כסף, אבל זה כי הוא היה צריך לסגור את הפער מהיריבות.
זה שהוא לא עשה את זה טוב במיוחד זה כבר משהו אחר.
הוא לא רצה את אואן? אואן שהיה אז אחד מהחלוצים הכי מדוברים באירופה? הוא מאוד רצה את אואן, אבל הוא היה לפני סיום חוזה וליברפול לא יכלו להרשות לעצמם לא למכור אותו.
הוא גם לא קנה את סיסה אגב. סיסה נרכש ע"י הוייה, הוא פשוט הגיע אחרי שהוייה עזב. אותו סיסה היה החלוץ הבכיר בסגל (היה גם את בארוש ו2 ילדים כמו מלור ופוניול) והוא שבר את הרגל כבר באחד המשחקים הראשונים שלו בקבוצה. באותה עונה היה לקבוצה סגל בינוני מאוד ובלי התקפה בכלל.
בניטז גם בהחלט השאיר חותם. לקח את ליגת האלופות, הגיע לעוד גמר ועוד חצי גמר.
בליגה הוא כשל אני מסכים. בעיקר בשנה הראשונה והאחרונה. עונה לפני אחרונה (לפני שהבעלים גמרו את הקבוצה לחלוטין) הוא סיים מקום 2 בהפרש 2 נקודות ממקום ראשון.

לבניטז היה הרבה רכש טוב. ריינה, אגר, סקרטל, לואיס גארסיה,ארבלואה,סיסוקו. כל אלה הגיעו תמורת כ-30 מיליון. סכום שיונייטד וצ'לסי מוציאות על שחקן אחד, גג 2.
גם מוריינטס אגב הגיע בגרושים, משהו כמו 6 מיליון.
היו גם היותר "יקרים" כמו אלונסו (שעלה 12 מיליון בערך), טורס (20 מיליון) ומסצ'ראנו (17 מיליון) שהיו רכישות בומבה.
כמובן שכשחקן נמכר אז על המנג'ר מוטלת האחריות להחליף אותו. אבל כששחקן נמכר (נגיד אלונסו ב35 מיליון) והבעלים אומרים שיש רק 10 מיליון בשביל מחליף, זה בעיה, ובסופו של דבר הקבוצה תיפול בטבלה כי לא רק שהיא לא מתחזקת בזמן שהיריבות שלה כן, היא נחלשת.

אגב, בניטז גם סיכם על רכישה של דני אלבס מסביליה שנתיים לפני שעבר לבארסה תמורת 12 מיליון שהבעלים לא הסכימו לתת אלא רק 10 (מה שהוביל את בניטז להסתפק בפנאנט), וגם סיכם על פלקאו תמורת 4 מיליון שהבעלים לא הסכימו לתת (סכום מגוחך לחלוטין עבור חלוץ). שבוע לאחר מכן הוא עבר לפורטו תמורת 5 מיליון יורו.
2 אלה זה שחקנים שאם הבעלים היו נותנים כסף מינימלי ביותר עבור קבוצה בסדר גודל של ליברפול, אז הם היו בליברפול. לא אולי, לא התעניינו. סיכמו.
אלה סתם שתי דוגמאות.
אקוילני וקין הם כמובן 2 רכישות גרועות בכסף גדול (לא ברור לגמרי כמה אקוילני באמת היה כסף גדול. למעשה זה היה באזור ה12-13 מיליון כנראה).

הנקודה שלי היא שהרקורד שלו ברכש הוא בכלל לא רע. רוב הזמן בליברפול הוא עבד בתקציבים שאיתם אי אפשר לבנות קבוצה ולהתמודד בצמרת ישר, אלא זה לוקח זמן. זה יותר דומה למקרה טוטנהאם.

הוא גם עשה דברים גדולים באקדמיה, שזה משהו שרוב האנשים לא נחשפים אליו ולא מודעים לו. לליברפול יש היום אקדמיה חזקה מאוד אחרי שבניטז עשה שם מהפכה והביא 2 מאמנים בכירים מהאקדמיה של בארסה לעמוד בראש המערכת. את הפירות הראשונים מתחילים בליברפול לראות היום עם סטרלינג, סוסו, וויזדום..

לסיכום, כמו שאמרתי אני לא חסיד גדול שלו והיו לי לא מעט טענות אליו בזמנו. אבל הוא עדיין אחד המנג'רים הכי טובים באירופה.
קשה מאוד להתווכח עם ההישגים שלו (2 אליפויות ספרד עם ולנסיה, ליגת אלופות עם ליברפול,עוד גמר אלופות עם ליברפול,גביע אנגלי).

#494 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2012‏, ‎21:50

רגע רגע, איפה רשמתי שבניטז לא רצה את אואן? כשרשמתי שהוא מכר שחקנים שהוא לא רצה או שחרר אותם בהעברה חופשית התכוונתי על שחקנים אחרים כאלה שהיו בני 30 או 30+ או אחרים שאני לא זוכר כבר את שמם.
מן הסתם, אואן לא בקטגוריה הזו.
הוא היה החלוץ אולי בין הטובים באותה תקופה והוא לא רצה להאריך חוזה מכיוון שבמדריד רצו אותו כ"כ, בגלל זה עד היום אוהדי ליברפול (אולי לא כולם אבל חלקם לא סולח לו על המעבר) בליברפול נאלצו למכור את אואן ביחסית סכום מאוד נמוך לחלוץ בעל יכולות כ"כ גבוהות בגלל החוזה שלו שעמד להסתיים.
אני לא אמרתי שאת אואן הם לא רצו, אל תכניס לי מילים בבקשה, בכלל לא הזכרתי את השם אואן.

היו לו רכישות טובות, מסכים, לגבי טורס זה 26 מיליון.
אם מגיעים שחקנים ב-12 מיליון או סכומים מסויימים ואחרי כמה שנתיים +- מוכרים אותם רק בחצי מכיר, מן הסתם שזה הפסד כלכלי למועדון.
כך שאם הוא רצה את אלבס בגלל רכישות עברו הם לא יכלו להרשות לעצמם, כי המכירות לא הצליחו לסדר במעט את המינוס.
לגבי מוריינטס אמנם היה שחקן מעולה, אבל הבן אדם היה בן 31 אם זכרוני אינו מטעה אותי, 6.3 מיליון זה המון לשחקן בן 31 מצטער.. אלא אם כן זה שחקן ששיחק באופן קבע ושמר על יכולת גבוהה בכל המשחקים.
מוריינטס היה שחקן ספסל של ריאל מדריד במשך כל עונותיו בקבוצה, הייתה לו יכולת הבקעה מדהימה, אבל המהירות פשוט זוועתית, עובדתית הוא לא הוכיח עצמו כשחקן קבע בהרכב.

לגבי אקווילני שולם עליו 17 מיליון והשנה נמכר ב-3, אם אני לא טועה הוא שיחק במדי לברפול רק לאחר שחזר מהפציעה הקשה שהייתה לו ומעונה אח"כ הוא רק הושאל לקבוצות אחרות אם אני לא טועה, אל תתפוס אותי במילה.

סוסו נראה מרשים באמת, ראיתי אותו איזה פעם פעמיים עולה כמחליף ואני אוהב שחקים מסוגו.
לגבי סטרלינג נראה שהוא שחקן טוב אבל אני אישית לא מתחבר אליו, לא כ"כ אוהב אותו, לא יודע למה. :\
את וויזדום עדיין לא ראיתי.
אם זאת העבודה של בניטס אז אוקיי אולי מהבחינה הזאת הוא ישאיר חותם.
לגבי זה שהוא השאיר חותם בליברפול, אוקיי לקח ליגת האלופות זה בהחלט יפה, אבל הוא נכשל בליגה בגדול..
אמרתי לך אני לא בקיא ב-100 אחוז בכל הקשור לליברפול, ועכשיו אני נזכר שכן סיסה הובא ע"י הוייאר שפוטר לפני שהגיע לפני מרטינז.. אכן צודק טעות שלי.

#495 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2012‏, ‎22:32

א- רשמת על אואן חבר. תסתכל שוב.
ורוב האוהדים באמת לא סלחו לו. אבל זה לא רק המעבר לריאל. אחר כך בזמן מו"מ של ליברפול עליו, הוא הלך ומיהר לסגור בניוקאסל שהציעה עליו יותר במקום להגיד לריאל שהוא רוצה רק לליברפול. בסוף הוא עבר ליונייטד שזה כבר הרס את המוניטין שלו גם אצל מי שעוד אהב אותו.
ב- איזה שחקנים מכרנו בפחות ממה שקנינו אותם? רובי קין בעונה הרביעית של בניטז בקבוצה. וגם זה היה הפסד של 4 מיליון.המינוס היחיד שהיה זה מינוס שהבעלים כפו על המועדון (בדומה ליוניטד) רק שביונייטד הם עדיין נתנו לפרגוסון סכומים נכבדים לרכש. בליברפול, אחרי הרכש של טורס, הכסף נגמר ואם אני לא טועה היינו מאוזנים מבחינת כסף שיצא על רכש לעומת כסף שנכנס. למעשה מאז אותו קיץ הבעלים לא נתנו בכלל כסף. כל מה שבניטז קנה זה אחרי שהוא מכר שחקנים בלא פחות כסף. (אל תתפוס אותי במילה לגבי הסכומים המדוייקים, או החלון העברות הספציפי).
ג- 6 מיליון על חלוץ כמו מוריינטס זה לא סכום הזוי. הוא היה כישלון חרוץ אבל זה עדיין סכום סביר
ד- אקווילני היה באמת משהו באזור ה17, אבל חלק נכבד מאוד מהסכום הזה (8 מיליון בערך אם אני לא טועה אבל ממש לא בטוח) היה ויתור שלנו לרומא על כסף שהם חייבים לנו על ריסה. רומא היו בצרות כלכליות והיה ברור לנו שלא נראה את הכסף אז הסכמנו לעיסקה הזאת.
ה-לא העניין אם אתה מתחבר לסטרלינג או לא, אבל בשורה התחתונה הוא בן 17, שחקן לגיטימי בפרמיירליג,עם הופעה בנבחרת הבוגרת. זה ברור שמדובר בכישרון גדול, שגם אם יחליטו למכור אותו (לא רואה סרט כזה בעתיד הקרוב) אז יעשו עליו קופה יפה מאוד.
סוסו אכן נראה מרשים מאוד, ערך שבוע שעבר הופעת בכורה בנבחרת עד 21 של ספרד כמחליף של איסקו.רק בן 18.
יש עוד כמה וכמה כישרונות מבטיחים מאוד באקדמיה של ליברפול. בתור אחד שעוקב אחרי כדורגל בגילאים צעירים בכלל ובליברפול בפרט אני אומר לך שבניטז עשה דבר גדול באקדמיה שלנו.

בקשר לליגה, סה"כ אני מסכים שהוא נכשל. אבל, הוא לא היה כ-זה כישלון. הוא הגיע למקום שני 2 נקודות מאחורי יונייטד. היתה צ'לסי של סקולארי (אם אני לא טועה) היתה ארסנל.
פשוט לא היתה אז סיטי.
הוא היה יכול לעשות יותר בעונות האחרות בליגה (בעיקר האחרונה) שהיא היחידה שהיתה ממש כישלון, אבל יש לו את התירוץ שהיו לו 2 בעלים הכי גרועים בליגה שבאמת באמת הרסו את המועדון. אולי אנשים לא מודעים לזה אבל ליברפול היתה קרובה מרחק שעות ספורות מפירוק כמו הריינג'רס בגלל 2 הנבלות. ליברפול היה מועדון בלי חובות עד שהנבלות הגיעו.
ומדובר במועדון עם ההכנסות הכי גבוהות באנגליה למעט יונייטד מבחינת פירסום וחסויות וכל הדברים האלה.

<p>א- רשמת על אואן חבר. תסתכל שוב.<br />
ורוב האוהדים באמת לא סלחו לו. אבל זה לא רק המעבר לריאל. אחר כך בזמן מו&quot;מ של ליברפול עליו, הוא הלך ומיהר לסגור בניוקאסל שהציעה עליו יותר במקום להגיד לריאל שהוא רוצה רק לליברפול. בסוף הוא עבר ליונייטד שזה כבר הרס את המוניטין שלו גם אצל מי שעוד אהב אותו.<br />
ב- איזה שחקנים מכרנו בפחות ממה שקנינו אותם? רובי קין בעונה הרביעית של בניטז בקבוצה. וגם זה היה הפסד של 4 מיליון.המינוס היחיד שהיה זה מינוס שהבעלים כפו על המועדון (בדומה ליוניטד) רק שביונייטד הם עדיין נתנו לפרגוסון סכומים נכבדים לרכש. בליברפול, אחרי הרכש של טורס, הכסף נגמר ואם אני לא טועה היינו מאוזנים מבחינת כסף שיצא על רכש לעומת כסף שנכנס. למעשה מאז אותו קיץ הבעלים לא נתנו בכלל%2

#496 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎28/11/2012‏, ‎01:43

עכשיו ראיתי, לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך.
הכוונה שלי לא הייתה על אוון אלה על שחקנים אחרים, אוון היה מהחלוצים הטובים ביותר בעולם בזמנו..
אוקיי, אם אתה אומר אתה נשמע הרבה יותר מעודכן ממני לעומק בנוגע לקבוצה אותה אתה אוהד..
אכן, לא סתם אני רושם פה מידי פעם שליבפול שהלוואי וליברפול תחזור לטופ הכדורגל העולמי..
אבל בשביל זה צריך השקעה מחדש בשחקנים איכותיים מאלו שמגיעים אליה או נמצאים בה כיום..

דרך אגב לגבי מוריינטס, בכלל באופן כללי, לשלם על שחקן בן 31 זה לדעתי המוןןןן לשחקן..
אלא אם כן הוא הוכיח עצמו מבחינת היכולת, והיכולת להמשיך להתאמן ברמות הגבוהות.
מילא זה היה שחקן כמו סידורף פירלו או צ'אבי, אלו שחקנים שכן היו שווים את ה-6, אבל הוא גם לא היה משחק באופן קבע בהרכב.

דרך אגב, ביונייטד גם היו בעיות כלכליות, אולי לא בסדר גודל של ליברפול אבל היו לא פחות בעיות.. ועד כמה שידוע לי עד כה עדיין יש.

#497 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎28/11/2012‏, ‎16:06

אני חושב ש6 מיליון על שחקן כמו מוריינטס, גם בגיל 31, זה עדיין סכום סביר. הוא היה כישלון טוטאלי, אבל הסכום הוא לא משהו לא ריאלי לדעתי.

כן, ליונייטד בהחלט יש בעיות כלכליות קשות. אבל ביום יום הן לא פוגעות במועדון (עדיין). בליברפול כמו שרשמתי זה הגיע למצב שלא רק שהבעלים לא נתנו שקל, אפילו את מה שהמועדון מרוויח הם לקחו, והגיע למצב שליברפול ממש היתה שעות בודדות לפני פירוק.

#498 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎28/11/2012‏, ‎17:06

זה לא נכון ש-6 מיליון על שחקן בן 31 שלא משחק קבוע בהרכב זאת טעות.
קח לדוגמא את ברבאטוב, בן 31, לא שיחק קבוע ביונייטד ועלה לפולהאם בסביבות ה-5 מיליון פאונד, ובכל זאת הבקיע 5 גולים ב-7 משחקים.
אגב, המאמן של סטוק אמר גם שלדעתו ברבאטוב הוא הקנייה הכי טובה שנעשתה בקיץ.

#499 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎28/11/2012‏, ‎19:01

ראשית, דברנו על קבוצה בסדר גודל של ליברפול של הזמנים ההם.
לגבי ברבאטוב, הוא הכניס בסה"כ עד כה 5 שערים ובישל 3 מ-8 הופעות.. הספק בהחלט מרשים.
יש בין שתי החלוצים, מוריינטס וברבאטוב הבדל בסגנון המשחק של השתיים, ברבאטוב כשרוני הרבה יותר, ראיית משחק טובה יותר וסיומת לא פחות טובה ממוריינטס.
ברבאטוב לא שיחק הרבה אבל הכשרון ידוע שהיה לו.. אם תלך לפוסטים אחרים שלי תראה מה רשמתי על ברבאטוב, הוא שחקן מבוזבז שכנראה לאור העובדה שהוא עצלן מבחינת עבודה על המגרש אולי פרגוסון היה לו פחות סימפטיה כלפיו בפן המקצועי.. פרגוסון אוהב שחקנים שעובדים על המגרש.
בתגובה הקודמת הבאתי בסה"כ 3 שחקנים שעברו את גיל ה-30, ששווה להשקיע עליהם 6 מיליון ואפילו הרבה יותר וזה סתם היה לצורך מתן דוגמא...
אתה רוצה שאני אתן חלוצים או שחקנים מעמדות אחרות שלמרות שעברו את גיל ה-30 שווה היה להשקיע עליהם גם 6 מליון או אפילו הרבה יותר?
אין בעיה אני אתן.
לימה רונאלדו הברזיליאי (השמן), אטו שהיה בן 30 ואמנם קבוצה רוסית שילמה עליו 30 מיליון (שזה באמת הרבה אבל שווה לפחות את ה-15 אולי אפילו יש שיגידו יותר או טיפה פחות), זה שחקן שהוכיח את עצמו מבחינת שערים ומבחינת יכולת גם בעונתו האחרונה באינטר למרות שבעונה האחרונה שלו באינטר הוא שיחק לבד כי רוב שחקני המפתח היו פצועים (סניידר מיליטו ועוד).
בזמנו היה את קלוייברט, ריבאלדו, ראול האגדי, ואן ניסטלרוי, הנרי, דרוגבה, זידאן, פיגו, איברהימוביץ' ויש עוד מלא שחקנים שהיו מעל גיל 30 ושווים יותר מ-6 או אפילו גם 10..

כשאני נותן את השמות האלה ואני אומר שהייתי משקיע עליהם 6 מיליון אני לא מתכוון כשהיו בגיל 35 אלא בגיל 31 32, אולי מרביתם גם בגיל 33 המחיר ממעיט בערכו במעט.
Liverpool, עוד משהו ששכחנו אולי לקחת בחשבון הוא שאולי אין פה רק פן של יכולת, אולי החשיבה הייתה גם מבחינה שיווקית.

מה שאני ו-liverpool (אני מקווה שיסלח לי ששכחתי את שמו) דברנו עליו, זה על שחקן מסויים שלא שיחק מספיק בשביל להגיע לקבוצה שרוצה להתמודד על תארים.. ועובדתית ברכש הזה של השחקן הספציפי הזה, הוא נכשל.
אנחנו לא מדברים על מה טוב לפולהאם, עם כל הכבוד לפולהאם היא במקום 10 היום.
מה שטוב היום לפולהאם אתה לא יכול להשוות אותה למה שהיה טוב לליברפול אז, ליברפול של אז היא ליברפול שמתמודדת 1-4 בליגה..
זה לא ליברפול של היום, לעומת פולהאם שהיא כיום מקום 10.. ואם תגיע לליגה אירופית שוב פעם מבחינתה זה הישג..
מבחינת ליברפול אי הגעתה לליגת האלופות באותם שנים הם כישלון חרוץ.
שחקן כמו ברבאטוב לפולהאם זה נכס.
ראשית, הם מכרו את דמפסי, כך שהיו צריכים מחליף, והם הביאו לא רק את ברבאטוב אלא עוד מספר שחקנים חדשים אם אני לא טועה..
גם את רודייאגה החלוץ הם רכשו, שהוא בהחלט יהווה פאקטור משמעותי.

#500 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎29/11/2012‏, ‎00:42

פשששששששש לא ספגנו שער :o
המשיח הגיע? :)

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים