כל כך הולך לראות את הומלנד !!!
סוף סוף אני ביס ויש סיבה טובה לראות
נכתב ב- 12/11/2016, 20:09
כל כך הולך לראות את הומלנד !!!
סוף סוף אני ביס ויש סיבה טובה לראות
נכתב ב- 12/11/2016, 21:05
שמעו, המתים המהלכים סדרה חלשה ברמות.
סיימתי את העונה הראשונה, התחלתי את השנייה, מה זה החרא הזה? אין עלילה, אין מניע, אין כלום, רק עסוקים בלשרוד.
לא מצליח להבין איך היא רצה במשך כל כך הרבה עונות, מה הופך את מה שקורה שם למעניין? פרשתי.
זה לא ברור. אני מניח שבגלל שזו כנראה (ותקנו אותי אם אני טועה) הסדרה הראשונה על זומבים וכנראה אנשים התלהבו.
היא רצה כל כך הרבה עונות כי יש לה רייטינג מטורף ואין שום סיכוי שיבטלו אותה בקרוב (כבר חודשה לעונה 8).
יש לה לפעמים פרקים מדהימים אבל יש גם הרבה פרקים שמתמקדים בדמות אחת (ולא בהכרח דמות טובה) ואז זה סיוט.
הם טובים בפרקי פתיחה, פרק לפני פגרה ופרק סיום עונה.
אני כמוך חושב שחייב להיות מניע או איזה END GAME כלשהו כי תמיד יהיו נבלים ותמיד מישהו ימות שם.
בדיוק, קשה לצפות בסדרה אפוקליפטית בלי מניע, לא מתייחסים לזה בכלל, לפחות מהעונה וחצי שראיתי.
אני גם לא חושב שהסדרה מתמקדת ביחסי בני אדם ובהתנהגות שלהם, זה פחות או יותר דמויות סטריאוטיפיות, בלי עומק ומורכבות, קשה להתחבר לזה.
שמח ששמתי את העניין הזה מאחורי, תמיד הרגשתי שאולי אני מפספס משהו, בגלל זה שאלתי את דעתכם, צדקתם.
נכתב ב- 12/11/2016, 21:47
שמעו, המתים המהלכים סדרה חלשה ברמות.
סיימתי את העונה הראשונה, התחלתי את השנייה, מה זה החרא הזה? אין עלילה, אין מניע, אין כלום, רק עסוקים בלשרוד.
לא מצליח להבין איך היא רצה במשך כל כך הרבה עונות, מה הופך את מה שקורה שם למעניין? פרשתי.
-

נכתב ב- 13/11/2016, 11:19
וואי וואי הסיום של פרק 5 של הנעדר.
נכתב ב- 13/11/2016, 12:59
הנחרצות שלכם מצחיקה אותי.לקח לך כל כך הרבה זמן להבין את זה?שמעו, המתים המהלכים סדרה חלשה ברמות.
אחרי 4 פרקים כבר הבנתי שזו סדרה פח אשפה. אנשים רואים את זה כי זומבים זה מגניב
נכתב ב- 13/11/2016, 17:03
הנחרצות שלכם מצחיקה אותי.
לקח לך כל כך הרבה זמן להבין את זה?שמעו, המתים המהלכים סדרה חלשה ברמות.
המתים המהלכים היא סדרה אדירה.
אני מניח שהיא פשוט מדברת יותר לצופים הצעירים מאוד שהזומבים נראים להם מגניבים, ומצד שני לצופים המבוגרים יותר שמעריכים דרמה טובה בסביבה אפוקליפטית וגם גדלו על סרטי הזומבים הקלאסיים.
ככל שהסדרה מתקדמת, היא מתמקדת יותר בהשפעה של המצב על האנשים ששרדו ופחות בזומבים עצמם.
לא אדירה ולא בטיח.
נכון שיש התמקדות כלשהי בהשפעה של העולם הקשה על האנשים, אבל היא עושה את זה בצורה גרועה. אני מגדיר את זה בתור פסיכולוגיה בשקל.
אני לא כל כך נחרץ כמו קליפס וזו עדיין סדרה לא רעה, בעיקר בזכות כמה פרקים ספורים שהם באמת אדירים (בדרך כלל פתיחות עונה, יציאה לפגרה וסיומי עונה).
אבל בסך הכל? סדרה סבירה, לא הרבה יותר מזה.
אין בכלל מה להשוות בין ההתפתחויות של הדמויות בסדרה הזו לבין סדרות איכות אחרות. אפילו לא קרוב.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 13/11/2016, 18:32
הנחרצות שלכם מצחיקה אותי.
לקח לך כל כך הרבה זמן להבין את זה?שמעו, המתים המהלכים סדרה חלשה ברמות.
המתים המהלכים היא סדרה אדירה.
אני מניח שהיא פשוט מדברת יותר לצופים הצעירים מאוד שהזומבים נראים להם מגניבים, ומצד שני לצופים המבוגרים יותר שמעריכים דרמה טובה בסביבה אפוקליפטית וגם גדלו על סרטי הזומבים הקלאסיים.
ככל שהסדרה מתקדמת, היא מתמקדת יותר בהשפעה של המצב על האנשים ששרדו ופחות בזומבים עצמם.
מעריכים דרמה טובה? אחי אני חושב שאנחנו לא רואים את אותה הסדרה. רק תבקש אני אמנה לך 20 סדרות שעושות דרמה טובה. זו? דרמה זולה ודרמה בשקל.
נכתב ב- 13/11/2016, 19:38
נכתב ב- 13/11/2016, 21:46
הרשימה השחורה:
נכתב ב- 14/11/2016, 00:49
מתחיל להיות ממש מעניין בתדר. איזו סדרה נהדרת.
נכתב ב- 14/11/2016, 16:41
התחלתי את הנעדר עונה ראשונה.
קצת משמים לא? ראיתי 2 פרקים, לא כזה מעניין.
נכתב ב- 14/11/2016, 17:15
אני דווקא אהבתי. והעונה השניה טובה יותר.
נכתב ב- 14/11/2016, 17:52
עונה שנייה זו עלילה שונה נכון?
אני אמשיך לראות, זה לא רע, אבל לא תפס אותי עדיין.
התחלתי בגללכם, הדלקתם אותי ![]()
נכתב ב- 14/11/2016, 18:21
סדרה מעולה. אחת מסדרות המתח הטובות כיום.
ובכלל, הבריטים יודעים לעשות טלוויזיה טובה.
נכתב ב- 14/11/2016, 18:37
כן, אין על הבריטים, טובים בהכל, קולנוע, טלויזיה, מוזיקה.
רק אוכל לא משהו, המסעדות הכי גרועות שאכלתי בחיים היו בלונדון חח
נכתב ב- 14/11/2016, 21:42
אין על הבריטים בסדרות טלוויזיה!
הנעדר עונה 2, הייתה פחות מעניינת.
נכתב ב- 14/11/2016, 22:35
מישהו צפה ב-Glitch? איך הסדרה?
נכתב ב- 15/11/2016, 00:43
הייתה? רק עברנו את האמצע.
נכתב ב- 15/11/2016, 07:53
וואלה אני לא נוהג לראות סדרות ישראליות, אבל התחלתי לראות "תאג"ד" וממש התמכרתי. משהו בה פשוט עובד.
ממליץ בחום. ומי שמחפש הורדה, יש HD ב-Tvnetil.
-

נכתב ב- 15/11/2016, 13:07
הייתה? רק עברנו את האמצע.
הייתה ולא נראתה. ![]()
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים