כלב אחד החליט לטייל בעולם ונסע לספארי באפריקה.
באחד מימי הטיול הוא הלך לאיבוד, ובדרך הוא ראה נמר שרץ לכיוונו כדי לטרוף אותו.
הוא חשב מה לעשות, ראה על האדמה עצמות, התיישב לידן עם הגב לנמר, תפס עצם בפה, ושהנמר התקרב אמר בקול:
"זה היה נמר ממש טעים, מענין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באזור..."
כששמע הנמר את הכלב, הוא עצר, הביט בו באימה וחשב לעצמו: "זה היה קרוב. הכלב הזה כמעט אכל אותי", אחר הסתובב והלך משם בזחילה.
הקוף שישב על העץ מעל וראה הכל, החליט שזו הזדמנות טובה בשבילו לתפוס יחסים טובים עם הנמר.
הוא רדף אחרי הנמר וסיפר לו שהכלב עשה ממנו צחוק.
הנמר התעצבן ואמר לקוף: "שב על הגב שלי ובוא תראה איך אני עושה מהכלב הזה קציצות !!!"
הכלב, שעוד לא הספיק להירגע, שוב ראה מרחוק את הנמר רץ לכיוונו עם הקוף על גבו.
במקום לברוח, הכלב החליט שוב להתישב עם הגב כלפי תוקפיו. שניה לפני שהנמר הגיע אליו, אמר הכלב בקול:
"איפה הקוף המעצבן הזה?! כבר לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שיביא עוד נמר..."
אזה אישה אחת שלחה את בעלה לקנות לה סיגריות . אז הבעל מגיע למכולת רואה סגור אז אמר נקפוץ דקה לפאב נביא מהמכונה סיגריות . הוא מגיע לפאב רואה אחת בלונדינית שוווווהההה עושה לו עיניים היא באה ניגשת אליו ותוך רבע שעה הוא קולט את עצמו כבר במיטה איתה אחרי אזה 5 פעמים שעשו את זה כבר הוא רואה הוא אצלה כבר 3 שעות נבהל ואומר לה "תביאי טלק ומהר" היא לא מבינה ומביאה לו טלק . שהוא חוזר הביתה אישתו שואלת אותו "תגיד לאן הלכתה 3 שעות ?? זה כולה סיגריות" אז הבעל אומר לה "אל תשאלי הלכתי למכולת היה סגור אז הלכתי לפאב לקנות לך משמה ראיתי בלונדינית פצצה עשינו את זה אולי 10 פעמים בכל התנוחות כל ה3 שעות "
אז האישה מסתכלת לו על הידיים ורואה את הטלק אז היא אומרת לו "נו מספיק עם השטויות ! מה עוד פעם הלכתה לשחק באולינג???"
-----------------
ילד אחד מספר לאמו: "היום ראיתי את חברה שלך רונית ניגשת לאבא,
היא הורידה לו את המכנסיים והוא הוריד לה את החולצה... ואז..."
"חכה רגע...", אומרת האם, "אני רוצה שאביך ישמע את זה."
בערב, בזמן הארוחה, מבקשת האם מהבן לספר זאת לאביו.
הבן: "היום ראיתי אותך עם חברה של אמא, היא הורידה לך את המכנסיים
ואתה הורדת לה את החולצה ואז עשיתם מה שאמא עשתה עם חבר שלך משה
לפני שבוע..."
-----------