עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דובר צה"ל: מתקפה נרחבת נגד הטרור בעזה

עופרת יצוקה 2

• אנא התחבר בכדי להגיב
718 תגובות לנושא זה

#541 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎19/11/2012‏, ‎22:18

אילן, אם יצא לך לשים לב אני רק מעלה פה סרטונים כאלה משעשעים, ומציאותיים מידי פעם.
יצא לנו לדבר פעם על כך שערביי ישראל לא חיים טוב בארץ וכו', עזוב זה לא האישיו.
עם ערביי ישראל שאנחנו חייב בשלום אם הם לא רוצים בקיומנו, מן הסתם שאלו שמצביעים לצבא החמאס אינו רוצה שום חלקה משותפת איתנו בין אם מדינה שטח או כל דבר אחר שקשור אלינו.
הנה לך סרטון נחמד של ערבי ישראלי, שלדעתי יש עוד מאות אלפיי ערבים ישראלים שחושבים אותו דבר כמו אותו בן אדם בסרטון הזה

ההסרטון הזה הוא סרטון מנפילה בת"א ומה שהוא אומר בסרטון הוא:
הוא מאחל שהכל יהרס, ואז תוהה מתי הטילים כבר יפלו.
הוא שמח מהמצב הנוכחי ובכך שישראל מופצצת.. תדע לך מה שקורה בסוריה לא רחוק ממה שיקרה פה בעתיד.
בסוריה יש גם מלחמת דתות ולא רק המשטר מהווה בעיה.
עם ערביי ישראל וישראלים מכל מיני דתות בין אם יהודים או נוצרים, ולא מן הנמנע שבעתיד תהיה נא מלחמת אזרחים דומה לזו בסוריה, אם כי בטוח ששונה כי אנחנו היהודים לא כמו רוב המוסלמים בהמות לנו יש ערך לחיים.
אולי, בעתיד הקרוב ילחמו יהודי ישראל בערבי ישראל ממש כמו במלחמת האזרחים בסוריה.
גם ערביי ישראל שבטוח שלטענתם יש להם גם "חברים" יהודים שהם מאוד אוהבים, אני בטוח וסבור בכך שזה לא ממש כך הדבר למרות טיעוניהם.

מבחינתי אל תגיב לי אילן, כי לכל תגובה שלי יש לך טיעון מופרך ואתה מצדיק את ערביי ישראל שאני ישר נותן לעצמי מכה על לפנים כמו בסיטואציה הנ"ל :facepalm:

אני לא מתכוון להגיב לך אני רוצה שתקח את דבריי לתשומת ליבך ותנסה להפנים, אם לא הפנמת זאת בעיה שלך.

#542 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎19/11/2012‏, ‎22:22

לא מצדיק אותו. לא מצדיק גם את רוני דניאל שמופיע בערוץ 2 כפרשן צבאי, ומסית את צה"ל לפגיעה בבתי משפחות.

#543 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎19/11/2012‏, ‎22:33

איזה סרטון obeh שיתף?
אני לא מסוגל להבטיח כלום.
אבל אם הם יפרו את הסכם השלום ויתקיפו אותנו (שזו תהיה טעות בעיקר מהצד שלהם), אין סיבה שלא נכנס למלחמה נגדם. אין סיבה שהשיתוף הכלכלי בינינו ימשיך. אין סיבה שהם ימשיכו לקבל סיוע כספי ממדינות המערב.
יהיה לאבו-מאזן אינטרס מובהק לשמור על הסכם השלום.
אבו-מאזן מתנגד לטרור, וארגוני טרור לא חוקיים בגדה המערבית. אסור להניף שם שלטים של החמאס בדיוק כפי שבישראל אסור להניף שלטים של החמאס, מכיוון שהוא ארגון טרור.
אני חושב שאם לאבו-מאזן יהיה כח מספיק, ואם תהיה לו מדינה ריבונית משלו שפתוחה למסחר עם כל העולם אז הוא יצליח למנוע טרור ויצליח לשמור על ביטחון הפלסטינים ועל ביטחון הישראלים.
בעזה, כמובן, המצב מורכב הרבה יותר, ובלתי אפשרי להעביר את השלטון לאבו-מאזן בהינף יד. בשביל זה אבו-מאזן צריך לדבר עם החמאס, ולהגיע איתם לסוג של ממשלת אחדות.
אבל אתה יודע איך זה במציאות הישראלית - אחרי שהם יגיעו לאחדות אז גורמי הימין יתלוננו שאבו-מאזן טרוריסט ומשת"פ של הטרור.

כשיש טרור הימין אומר - "יש טרור, הם טרוריסטים. איך תגיע איתם להסדר?". כשיש שקט הימין אומר: "יש שקט, בשביל מה צריך הסדר?". כשהארגונים הפלסטנים מפולגים הימין אומר: "הם מפולגים. אי אפשר להגיע להסדר כי אין התחייבות שהצד השני יקיים אותו". כשהארגונים הפלסטינים מאוחדים הימין אומר: "רואים? הצד המתון מתאחד עם הקיצוני. אין פרטנר".
אף פעם לא ייפסקו התירוצים למה לא לעשות שלום, ותמיד זה יהיה סיכון. זה היה גם סיכון ב1979, ובגין החליט לקחת אותו ומאז יש שקט עם האויבת הגדולה ביותר שהייתה לנו כבר 40 שנה.
השארת המצב הנוכחי לא נראית לך כסיכון כי זה המצב הנוכחי, אבל האמת היא שבמצב הנוכחי נהרגים יותר אנשים וימותו עוד אנשים, והמצב הנוכחי לא יחזיק לנצח. ההיסטוריה הוכיחה שסופו של כיבוש הוא להגמר, והתירוץ של ישראל הוא שהכיבוש הוא מצב זמני. השאלה היחידה היא כמה סבל יידרש עד שנגיע להסדר או לסיפוח השטחים, ומתי נתבגר ונבין שזהו אינטרס ישראלי מובהק.

אתם אומרים שלדבר אליי זה כמו לדבר לקיר, אבל בינתיים אתם לא עניתם על אף טיעון שלי (חוץ מלטעון שאני שמאלני קיצוני, כאילו שיש דבר כזה שמאל קיצוני ציוני).
ה"שמאל הקיצוני" שלכם כולל את כל הגורמים שאתם לא אוהבים - את שוחרי השלום, הצדק והדמוקרטיה, את הסוציאל-דמוקרטים, את הקומוניסטים, את האנרכיסטים ואת הלאומנים הפלסטינים.

סליחה, מישמיש הוא זה ששיתף.
אני מסכים איתך ששלום זה הפתרון הכי טוב, ויש לנסות להשיג אותו גם תוך וויתור על כמה עקרונות וסיכון לא קטן. אני בטוח שרוב הישראלים חושב כמוני, כמובן שתמיד יהיו יוצאי דופן.
אבל בניגוד אליך, אני לא חושב שצריך לקחת כל סיכון גדול וליצור שיחות עם החמאס שאפילו למראית עין לא מוכן לחזור בעמדותיו.
גם היום יש ניתוק כמעט מוחלט של עזה מהעולם, זה עוזר לנו במשהו? הטרור שולט שם. מי אמר שמצב דומה לא יהיה גם במדינה הפלסטינית שתקום? אם וכאשר, כמובן.
אני גם לא חושב שאבו-מאזן יכול לדבר עם החמאס וליצור ישות פלסטינית אחת. (ולכל אלה שאומרים שאין עם פלסטיני - נניח שאתם צודקים, וכנראה שאתם באמת צודקים, אבל מה אפשר לעשות? הם פה ואנחנו לא הולכים לגרש את כולם או לעשות השמדה המונית)

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#544 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎19/11/2012‏, ‎22:34

האירוניה הכי יפה היא שכל "לוחמי זכויות האדם" למיניהם הם כלי משחק בידי הפלסטינים גרידא. אם זה היה הפוך, אני בטוח שלא הייתם מוצאים פלסטיני לוחם זכות לישראלי (מהסיבה שהוא היה נשחט, יחד עם היהודי)

#545 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎19/11/2012‏, ‎22:42

ספארקלס, אם אתה מתנגד לשיחות עם החמאס אז מה אתה מציע? אתה יודע (בהתבסס על עופרת יצוקה ומבצעים קודמים שלנו בעזה) שהם לא יפסיקו לירות ושהם לא יחוסלו.
אתה יודע שיש להם מקורות מימון מהעולם הערבי והם לעולם לא יתמוטטו, ואתה יודע שעוד הרתעה ועוד כח לעולם לא עובד על מחבלים שהמקצוע שלהם הוא לפגוע בישראל.
בעולם רציונלי המלחמה הזו הייתה מסתיימת בהסכם כניעה של החמאס, ולאחר מכן ישראל הייתה מכירה בחמאס כגוף השולט על עזה, פותחת המעברים, מסירה את המצור ועוזרת להם לפתח את השירותים האזרחיים שלהם.
אני ממש לא מציע לעשות בגדה המערבית את מה שעשינו בעזה. אם זה מה שאתה רוצה, נפתלי בנט מציע משהו דומה לזה ואפרטהייד חוקי ורשמי.
אני רוצה שתהיה להם בגדה המערבית מדינה ריבונית ועצמאית. שלא תהיה מנותקת בעולם, ונאפשר להם סחר עצמאי עם מדינות אחרות. מי מבטיח לי שלא יהיה מה שקורה בעזה? זה פשוט, תהיה להם מדינה עצמאית עם ערבויות בין-לאומיות שיחזקו את אבו-מאזן.
אני די בטוח שהחמאס הצהיר שהוא מתנגד להסכמים שהרשות הפלסטינית תגיע עם ישראל, אך הוא יתחייב לשמור אותם.

רותם, בדיוק להפך. כל הפטריוטים בעיני עצמם הם כלי משחק בידי כלי השלטון ואשפי המלחמה (Masters of War), והם מספקים להם תעמולה ("הסברה") בחינם, בזמן שהם לא מבינים שהמדיניות הזו נועדה לפגוע בהם, באזרחים הפשוטים.
  • liverpool אוהב את זה

#546 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎19/11/2012‏, ‎23:09

תמונה שפורסמה

#547 joepescinof

joepescinof

Cosa Nostra

• רשומים
  • 1,312 הודעות

נכתב ב- ‎19/11/2012‏, ‎23:18

#548 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎00:35

פורום של פטריוטים :-)
הכי מפתיע מבחינתי הוא רותם, הוא יותר ימני מליברמן בחיי חחחח
  • IlanVic אוהב את זה

#549 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎01:26

זה אולי יעצבן את רותם, אבל כל הכבוד לבר רפאלי!
https://twitter.com/...784244816060417

#550 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎01:30

אני קורא טוקבקים בחו"ל והאווירה ברובה בעדנו.
רק התקשורת הישראלית מפחידה אותנו.

בארה"ב אולי.
באירופה הם ממש לא בעדנו.

#551 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎01:53

כי ישראל יצאה מעזה חד-צדדית, תוך כדי שהיא מגבילה את הייצוא והייבוא של תושבי עזה, ומונעת מאבו-מאזן, השליט המתון של עזה אז, אפילו להעביר שוטרים לתחומו.
במקום לעשות את הדבר המתבקש, והוא לחזק את אבו-מאזן, לתת לו כח ומימון שהוא יוכל להפוך את עזה למקום נורמלי שטוב לחיות בו, ישראל הכניסה את עזה למצב של התקוטטות ושל מלחמת אזרחים בזמן שהיא צפתה מהצד. במצב כזה, ברור שהקיצוני ינצח וישלוט..

מעניין אותי אם אתה מבין את ההשלכות של מה שאתה רושם.
יש סיבה ממש טובה ( והגיונית לימים אלו ) למה הייתה הגבלה על הרצועה. מפחד להברחת תחמודת. רוצה לדמיין מה היה קורה בימים אלו אם לא הסגר וההגבלות על הרצועה?
נכון, מבריחים ככה או ככה דרך המנהרות. אבל עדיין.
וכוח ומימון? לסכן חיי חיילים ולתת לאבו מאזמן מימון כדי לעזור לו להפוך את עזה למקום טוב יותר? למדינה הקטנה והצנועה שלנו אין מספיק בעיות?
איפה היו המיצרים באותם ימים? למה המיליונרים של קטאר לא נתנו לו "מימון" בשביל לעשות את הרצועה מקום טוב יותר?!
למה מיצרים, אלו שרוצים לעזור לרצועה וגנים את ישראל, לא לוקחים אותם? ( הרי דיברו על זה גם בהסכם אוסלו ולבסוף ישראל לא לחצה יותר מדי להשגת הסכם שכזה )
התמימות שלך למה שהנבלות האלו אומרים זה פשוט דבר מדהים.

לגיטימי.

למה היה אסור להכניס שוקולד? קונדישינר?

החמאס הם נבלות, הערבים בכלל לא אוהבים אותנו, אבל לנו יש חלק לא מבוטל בסיכסוך.

מה שאילן אומר, ורבים לא מוכנים להבין, זה שלדעתו, לזיין אותם\להחזיר להם\עין תחת עין כל אלה לא יסיימו את הסיכסוך. אז תהיה רגיעה לכמה חודשים\שנים, עד החטיפה הבאה או עד הסיור המופצץ הבא, ואז שוב סבב כזה.
הרי להפוך את עזה למגרש חניה לא יקרה. הפלשתינאים לא יילכו מכאן פתאום. אפשר להצטדק עד מחר, בשורה התחתונה יש כאן בעיה שצריך לפתור. אפשר להמשיך לטעון לצדקתנו עוד 20-30 שנה (עד שיימאס לחלוטין לעולם וגם לארה"ב ואז תהיה פה מדינה דו לאומית מה שבפועל אומר מדינה פלשתינאית) או להיות חכמים, לעשות ויתורים ולפתור את הבעיה.

שאף אחד גם לא יתבלבל\יבלבל את השכל. מדינת ישראל ומנהיגיה לא רוצים מדינה פלשתינאית. לא עם מנהיג פלשתינאי מתון ולא עם קיצוני. כשהחמאס יתחיל להיות מתון יותר, מה שיש לא מעט דיבורים שמאחורי הקלעים זה מה שקורה (יחסית כמובן), אז נדאג להפיל אותו ולהחליף אותו בגוף אחר שנוכל להמשיך לריב איתו בצורה לא דיפלומטית.

אילן זה ידוע למה כל משא ומתן נשבר - הם דורשים יותר מדיי.
הכל תלוי בכמה האיש שעוד בראש מדינת ישראל מוכן לתת להם.
במידה וזה איש שמאל, הרי שאין לו בעיה לתת להם כמה שיותר מבלי חשיבה על ביטחון.
איש ימין יחשוב קודם כל על ביטחון מדינת ישראל, ומה שרואים משם בטוח שלא רואים מכאן.
אני מאמין שיש סיבה מספיק טובה למה לא לשחרר את האגרוף שלוחץ עליהם, הם אף פעם לא הוכיחו שמגיע להם.
אתה תישן באמת טוב בלילה אם תדע שבמשך כל יום, ארגון טרור שאתה נותן לו לגיטימציה יתחזק עוד ועוד, ולאותו ארגון יש מטרה אחת - לרצוח כמה שיותר יהודים. כמה טוב אתה תישן?

בגין הזה היה חתיכת סמולן..
גם שרון, בכלל היה אוהב ערבים גדול.

האילן הזה יותר טרול מהמשתמש שמחקו... לא סתם טרול ממש מעצבן, אני יושב פה מול המסך ומתחרפן שאני קורא את השטויות שאתה רושם והכניסו לך למוח, אתה באמת מאמין בכל מה שאתה כותב?

תפסיקו להתעצבן ולשנוא אדם רק בגלל שיש לו דעה שונה. מה, הוא חייב להסכים איתכם?
פה זו לא דיקטטורה, הרי אתם לא רוצים שנחיה כמו במדינות ערב, נכון?
כן, גם אני לא מסכים איתו, אבל למה לקחת ללב? תירגעו...

אילן, תגיב בבקשה לסרטון שobeh שיתף.
נעשה איתם שלום, הם יקימו מדינה ויהיה שקט לזמן מה. אבל מה יהיה לאחר מכן? הם לא ינסו לכבוש "מחדש" את שטחי המדינה? איך אתה יכול להבטיח את זה?
הם לא יתנו לארגוני טרור לפעול מהשטח שלהם? איך אפשר לדעת ולהבטיח זאת בביטחון מלא?
אי אפשר לעשות איתם שלום כל עוד הטרור תופס מרכיב כל כך נרחב מהחיים שלהם וכל עוד שנאת ישראל היא האידאולוגיה המרכזית בחייהם.

כל עוד אין להם מדינה, אתה נלחם נגד יישות שלא חייבת דין וחשבון לאף אחד.
ברגע שתהיה להם מדינה, לצד הזכויות זה מביא גם חובות.

מעבר לזה שאם תהיה להם מדינה זה עשוי להביא לנו הרבה יותר תועלת מרק הפסקת האלימות איתם (כלכלית, תיירותית, כריתת העץ עליו יושבים משטרים ערביים אחרים שה"כיבוש" הוא שורש כל הרע באזור והם שונאים אותנו בגללו).

#552 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎02:11

פורום של פטריוטים :-)
הכי מפתיע מבחינתי הוא רותם, הוא יותר ימני מליברמן בחיי חחחח

חחח אני ממש לא ימני אחי. אמרתי לא פעם ולא פעמיים שאם אפשר להשליך לפח הזבל גם את הימין הקיצוני וגם את השמאל הקיצוני זה יהיה נהדר.

נו, לא מפתיע שאתה משבח משתמטת. אני לא מופתע ממנה אבל. כל מה שהיא יודעת לעשות בחיים זה לדגמן. לחשוב זה לא התחום שלה.

#553 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎02:14

כלומר, אתה בעד להשליך את עצמך לפח הזבל?

איך תקרא לאדם שרוצה לשטח את עזה, להפסיק את אספקת החשמל שם (שזה אותו דבר כמו לתמוך בירי בחולים), רוצה לגרש ולכלוא פליטים ומתנגד למדינה פלסטינית (מה שאפילו 70 אחוז מהישראלים תומכים) אם לא ימין קיצוני?
אתה חושב שזה שאתה מתעב חרדים הופך אותך ל"מרכז"? זה רק הופך אותך לימני קיצוני אפילו יותר.

#554 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎02:19

ואללה בוא תראה לי איפה אמרתי לשטח את עזה יא שרלטן. אמרתי שאם חלילה צריך להרוג חפים מפשע (וגם זה בגלל שחמאס מחזיק אותם כמגן אנושי) כדי לחסל מחבלים/להגן על אזרחי ישראל אז אני מוכן. אבל אם אני אראה או אשמע על סתם חייל או מתנחל שמקלל/מרביץ או לא יודע מה ערבי סתם בלי סיבה אז תאמין לי שאני בעצמי אגן על אותו ערבי. לנתק חשמל? שוב פעם לא אמרתי את זה וגם זה לא אפשרי כי הם לא מדינה. מה רע לתעב חרדים? אני לא רוצה במותם. אני מתעב את דרך החיים שלהם כלפי המדינה (לא לשרת בצבא, לכפות את הדעות שלהם וכו'). כמובן שזה לא מתייחס לכולם.
  • eladfo אוהב את זה

#555 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎02:26

תפסיקו להתעצבן ולשנוא אדם רק בגלל שיש לו דעה שונה. מה, הוא חייב להסכים איתכם?
פה זו לא דיקטטורה, הרי אתם לא רוצים שנחיה כמו במדינות ערב, נכון?
כן, גם אני לא מסכים איתו, אבל למה לקחת ללב? תירגעו...

מחזק!
במקום לנסות לשכנע את אילן להסכים איתכם, תנסו לקבל אתזה שלבנאדם יש דעה ועמדות שונות משלכם (ומשלי).
גם אם אני לא מסכים איתו, אני מכבד את דעתך אילן. ובעיקר את הסבלנות המדהימה שאתה מצליח להפגין.

אילן לגבי תמונת הסקר שהבאת, אין ספק שהיא נכונה. והגיע הזמן שהם יתעוררו.
לצערם , ובעיקר לצערינו, בבחירות הקודמות זאת לא היתה דעת הרוב והעזתים בחרו בחמאס.
מה שאני בטוח התברר כבחירה שגויה. בלב שלם אני יכול להגיד שמגיע להם. שיתמודדו עם ההשלכות של ההחלטות שלהם.
פעם הבאה שיחשבו טוב טוב לפני שהם מצביעים.
מתי בכלל אמורה להיות פעם הבאה, בחירות?

מוזר שיש שם הרבה תגובות שליליות. לא מבין אותם.
- מקווה שאת חושבת ואז מצייצת, כי בצד השני מתפללים למותך ולמות עמך.חומר למחשבה. היה עדיף לך לא לצייץ.חיילים נפצעו ואזרחים נהרגו
- מה יש לך יזונה תתפללי למדינה שלך !!!!

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#556 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎02:31

אני מקווה שאנשים יחרימו את השרמוטה ואת כל הרשתות שהיא מייצגת. לא צריכה לקבל כאן במה... אשמת התקשורת השמאלנית שלנו.

#557 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎02:43

מתי בכלל אמורה להיות פעם הבאה, בחירות?

חחח איזה בחירות אחי. הם דיקטטורה. כמו שאמרתי בעבר, שואבים את האידיאולוגיה הנאצית. עולים לשלטון בדרכים דמוקרטיות ואח"כ הופכים את האיזור לדיקטטורה. לכן המוסלמים ברחבי העולם מנצלים את הדמוקרטיה באירופה כדי להכניע את אותן מדינות.
  • eladfo אוהב את זה

#558 joepescinof

joepescinof

Cosa Nostra

• רשומים
  • 1,312 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎02:47

אפילו אי אפשר לשחק במחשב בשקט כוס אמ....

#559 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎02:50

רותם, זה מה שהבנתי כשאמרת שאתה רוצה להכות בעזה עד כמה שיידרש כדי שיהיה שקט בדרום בתירוץ של "עניי עירך קודמים". לי זה התפרש כתמיכה בשיטוח עזה. אם אתה לא תומך בזה, אני מצטער.
לגבי אירופה, הראיתי לך עובדות ונתונים מוכחים שהמוסלמים לא משתלטים באירופה. השיעור שלהם בכל הבשת הוא בערך 4 אחוז. איך בדיוק הם משתלטים על אירופה?
אם זאת התכנית של המוסלמים להשתלט על אירופה אז כנראה שהמוסלמים נמצאים תחת השפעה של חומר חזק במיוחד.

#560 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2012‏, ‎02:56

רותם, זה מה שהבנתי כשאמרת שאתה רוצה להכות בעזה עד כמה שיידרש כדי שיהיה שקט בדרום בתירוץ של "עניי עירך קודמים". לי זה התפרש כתמיכה בשיטוח עזה. אם אתה לא תומך בזה, אני מצטער.
לגבי אירופה, הראיתי לך עובדות ונתונים מוכחים שהמוסלמים לא משתלטים באירופה. השיעור שלהם בכל הבשת הוא בערך 4 אחוז. איך בדיוק הם משתלטים על אירופה?
אם זאת התכנית של המוסלמים להשתלט על אירופה אז כנראה שהמוסלמים נמצאים תחת השפעה של חומר חזק במיוחד.

קוקו
  • eladfo אוהב את זה
תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים