אחד מכוכבי הסדרה "וייל וגרייס" אישר כי NBC הזמינה 10 פרקים מגרסה מחודשת של הסדרה שתעלה בעונת השידורים הבאה. ב NBC סרבו להגיב.
http://tvline.com/20...-leslie-jordan/
כמו שאתה רואה, דניאל כתב כי הרשת טרם אישרה. עכשיו היא אישרה.
נכתב ב- 19/01/2017, 05:29
אחד מכוכבי הסדרה "וייל וגרייס" אישר כי NBC הזמינה 10 פרקים מגרסה מחודשת של הסדרה שתעלה בעונת השידורים הבאה. ב NBC סרבו להגיב.
http://tvline.com/20...-leslie-jordan/
נכתב ב- 19/01/2017, 11:38
נכתב ב- 19/01/2017, 12:44
למען אלו שלא נכנסים לאשכול של שרלוק כי איכשהו עוד לא ראו. רוצו רוצו. הסדרה הכי טובה שמשודרת, וזו שאחראית אולי לפרק הכי גדול שאיי פעם היה בטלוויזיה.
נכתב ב- 19/01/2017, 17:29
למען אלו שלא נכנסים לאשכול של שרלוק כי איכשהו עוד לא ראו. רוצו רוצו. הסדרה הכי טובה שמשודרת, וזו שאחראית אולי לפרק הכי גדול שאיי פעם היה בטלוויזיה.
אתה מתכוון לעונה 4 פרק 2?
נכתב ב- 19/01/2017, 18:04
אתה מתכוון לעונה 4 פרק 2?
נכתב ב- 19/01/2017, 18:15
שרלוק לא תפסה אותי כל כך.
סדרה על בן אדם שיודע לפענח פשעים על פי חרטא כמו הריח שלו, הטבעת על היד שלו, וכו', פשוט לא ריאליסטית ועדיף כבר לסווג אותה כסדרת מדע בדיוני.
ממה שזכור לי, פרשתי אחרי העונה הראשונה. יש קשר בין העונות? זאת אומרת, אם אני ארצה לראות את הפרק ש-Dolevv ציין, אני אבין את העלילה?
-

נכתב ב- 19/01/2017, 19:06
שרלוק לא תפסה אותי כל כך.
סדרה על בן אדם שיודע לפענח פשעים על פי חרטא כמו הריח שלו, הטבעת על היד שלו, וכו', פשוט לא ריאליסטית ועדיף כבר לסווג אותה כסדרת מדע בדיוני.
ממה שזכור לי, פרשתי אחרי העונה הראשונה. יש קשר בין העונות? זאת אומרת, אם אני ארצה לראות את הפרק ש-Dolevv ציין, אני אבין את העלילה?
אתה לא יכול לקרוא לסדרה בדיונית בגלל שהיא נכנסת לדקויות וגורמת לך להרהר ולחשוב על דברים שממש לא היית חושב עליהם סתם ככה. כל הדברים שציינת ועוד, כולם הגיוניים אם אתה עוצר לחשוב על זה. מעבר לזה שכדי לחשוב על כל הדברים שהולכים שם בסדרה היוצרים הם לא פחות מגאונים. זה מדהים מה שהם עושים שם.
הסדרה מצליחה לצמרר, להצחיק, להעציב, למתוח ולסקרן בו זמנית. הכתיבה מופתית ואוי אוי איזה משחק. ישתבח שמם.
אתה לא יכול לראות רק את הפרק שדיברתי. צריך לראות הכל זה מתמשך.
נכתב ב- 19/01/2017, 20:43
F is for Family - היא סיטקום-אנימציה מאוד נחמדה - אהבתי!
העונה ה-2 תעלה כנראה בקיץ.
נכתב ב- 19/01/2017, 21:08
מת שיתרגמו כבר את שני הפרקים האחרונים של שרלוק שאוכל כבר לצפותתתתתתתתתת
yarivito
נכתב ב- 19/01/2017, 22:00
הפרק הראשון של SIX היה דיי מבאס וקלישאתי :/
נכתב ב- 19/01/2017, 23:01
TDDb - The Dolev Database ![]()
נכתב ב- 20/01/2017, 07:55
מוצאים זמן. אני ודולב רואים בערך את אותה כמות של סדרות (אני מניח שאני יותר ממנו).
כל יום רואים 2-3 פרקים אם אפשר ובסופש טוחנים ![]()
נכתב ב- 20/01/2017, 10:01
^ ![]()
נכתב ב- 20/01/2017, 11:04
חחח לא, אין לנו. אבל תאמין לי שיש מספיק דברים אחרים שמטרידים אותנו ועדיין מספיקים לראות סדרות.
נכתב ב- 20/01/2017, 16:38
הורדתי את העונות הראשונות וראיתי את הפרק הראשון (נחמד מאוד). אבל תזהר עם הצהרות כאלו, כבר נפלת פעם אחת. בפעם הבאה אתה פסול אצלי.....
נכתב ב- 20/01/2017, 17:51
הורדתי את העונות הראשונות וראיתי את הפרק הראשון (נחמד מאוד). אבל תזהר עם הצהרות כאלו, כבר נפלת פעם אחת. בפעם הבאה אתה פסול אצלי.....
חחחח קרייזי אי אפשר להיות בנאדם שפוי ולא לאהוב את הסדרה הזאת.
וחוץ מזה נפלתי איתך בסרט גרמני נידח שיחסית אהבתי חח בסדרות אתה יכול לספור על יד אחת את אלה שאני באמת אוהב.
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים