אני לא חושב שכמות השערים זה בהכרח נקודת זכות לליגה האנגלית. ולא שאני לא מסכים איתך. הפריימרליג הרבה יותר מעניינת, בעיקר בגלל האווירה.ועוד אנשים אומרים שהליגה הספרדית יותר טובה מהאנגלית...
צ'לסי 8 : 0 וויגאן, יונייטד 4 : 3 ניוקאסל, סיטי 4 : 3 נוריץ', ארסנל 7 : 3 ניוקאסל, כל אחד משחק ממש טוב ומעניין שאולי משחק דומה היה קורה פעם-פעמיים בעונה בליגה הספרדית, ובאנגלית אלו כולם משחקים משבוע אחד...

הליגה האנגלית 2012/13
נכתב ב- 29/12/2012, 22:13
נכתב ב- 29/12/2012, 22:20
נכתב ב- 29/12/2012, 22:25
אבל הקרדיט לאו דווקא הולך לשחקנים האנגלים.
נכחנו לגלות זאת במשחקי הנבחרת שלהם.
- dorel310 אוהב את זה
נכתב ב- 29/12/2012, 22:29
אני לא מדבר על כמות השערים, אני מדבר על זה שכל אחד מהמשחקים האלה היו משחקים טובים מאוד עם אווירה מדהימה.אני לא חושב שכמות השערים זה בהכרח נקודת זכות לליגה האנגלית. ולא שאני לא מסכים איתך. הפריימרליג הרבה יותר מעניינת, בעיקר בגלל האווירה.
ועוד אנשים אומרים שהליגה הספרדית יותר טובה מהאנגלית...
צ'לסי 8 : 0 וויגאן, יונייטד 4 : 3 ניוקאסל, סיטי 4 : 3 נוריץ', ארסנל 7 : 3 ניוקאסל, כל אחד משחק ממש טוב ומעניין שאולי משחק דומה היה קורה פעם-פעמיים בעונה בליגה הספרדית, ובאנגלית אלו כולם משחקים משבוע אחד...
אגב התבלבלתי בין וויגאן לאסטון ווילה, למרות שגם את וויגאן ניצחנו 8-0...
כמה פעמים כבר יונייטד קופחה? אני אישית זוכר רק פעם אחת, אומנם לא ראיתי את כל המשחקים שלה העונה אבל אני לא חושב שהיא קופחה מספיק פעמים בשביל שיהיה יחס בערך שווה לפעמים שבה היא הרוויחה מטעויות.
מישהו יכול להסביר לי למה ולנסיה לא קיבל כרטיס צהוב שני בסיום? הוא עשה עבירה ולא נגע בכלל בכדור.
וגם למה סוארז לא קיבל אדום על הבעיטה שלו באוויר ברגל של השוער של סטוק.
כי טעויות שיפוט מתרחשים בכדורגל הרבה, אין מה לעשות השופטים הם בני אדם בסופו של יום.
ועכשיו אני מעריך שתבוא התגובה: "שליונייטד זה קורה הרבה, אכן, זה קרה לה הרבה פעמים, אבל אתם אף פעם לא תזכרו את הפעמים שהיא קופחה..
כי מרוב השנאה ליונייטד פה של חלק מהאנשים אתם זוכרים רק מה היא מקבלת כשלא הייתה אמורה לקבל, ולא מעלים אף פעם את הפעמים בו היא קופחה..
אין בעיה שיתלוננו אחרי פסיקה לטובת היונייטד שלא הייתה אמורה להפסק, אבל תעשו טובה גם אחרי שיונייטד תקופח, אשמח אם תצייצו פה בפורום ספורט על כך שיונייטד קופחה,
כי אני רואה שכולם צצים רק אחרי שהיא מקבלת "מתנות".
יכול להיות ואני מקבל רושם מוטעה, אבל זה מה שקבלתי עד כה.
כן, ולנסיה היה צריך לקבל צהוב שני, לצערי ראיתי רק את ה-3 דקות של התוספת זמן האחרונות כך שלא יודע מה התרחש עוד במשחק.
לגבי סוארז, לא ראיתי את זה אבל למען האמת גם אם היה צריך להשלף לליברפול אדום במשחק ולא נשלף, זה "בסדר" (זה לא באמת בסדר כי עדיף שאף פעם לא יהיו טעויות שיפוט אבל אין מה לעשות), העונה ליברפול קופחה הכי הרבה מכל הקבוצות בליגה לדעתי, כך זה מתקזז. (לא ראיתי את המשחק אבל אני אומר לצורך העיניין אם באמת הגיע אדום)
אני מביא את צ'לסי כדוגמא כי ראיתי את רוב המשחקים שלה העונה, ורק במשחקים של יונייטד מול צ'לסי יונייטד קיבלה את אותו מספר טעויות שיפט לטובתה שאנחנו קיבלנו כל העונה, וזה עוד בלי לדבר על שני הכרטיסים האדומים שאני זוכר שהיו פה איזה אחד או שניים שחשבו שהם מוצדקים אז אני לא רוצה להתווכח על זה (למרות ש-99% ממי שלא אוהד יונייטד יגיד שלפחות אחד מהם לא היה מוצדק). צ'לסי קיבלה רק 2 טעויות שיפוט לטובתה במשך כל העונה, כשרק אחת מהן באמת עזרה לנו והייתה במשחק שניצחנו בו. לעומת יונייטד שבמלא משחקים שבהם ניצחה הרוויחה מטעויות שיפוט, צ'לסי, ארסנל, ניוקאסל, ליברפול, וזה עוד רק מהזיכרון שלי בלי לבדוק כשכמו שאמרתי לא ראיתי הרבה משחקים של יונייטד העונה.
לא רק שצ'לסי כמעט ולא הרוויחה מטעויות שיפוט העונה, טעויות כאלו פגעו בנו הרבה יותר. סיטי (במגן הקהילה), יונייטד, ווסט האם וליברפול היו כולם משחקים שנפגענו בהם בגלל טעויות שיפוט.
כלומר 4 פעמים טעויות השיפוט פגעו בנו ורק פעם אחת טעות שיפוט שינתה לטובתנו את התוצאה. עם כל המשחקים שיונייטד הרוויחה בהם מטעויות שיפוט קשה לי לחשוב שהיא באמת קופחה גם כל כך הרבה בצורה שתשתווה אפילו בקצת לצ'לסי.
נכתב ב- 30/12/2012, 01:38
אני אצטט אותך:
"
כמה פעמים כבר יונייטד קופחה? אני אישית זוכר רק פעם אחת, אומנם לא ראיתי את כל המשחקים שלה העונה"
זה שמקפחים את היונייטד ובכל זאת היא משכילה איך שהוא לנצח את המשחק פה מדובר במזל, ובכדורגל צריך הרבה מזל.
אני לא מתבכיין על טעויות שיפוט, זה משהו שכבר למדתי להתמודד איתו.. זה הכדורגל!
לפעמים זה לטובתך ולפעמים זה נגדך!
אני לא בצעתי השוואה עם אף קבוצה אחרת בליגה, אז כן אולי נגד צלסי היה לנו טעות שיפוט לטובתנו שקבעה את גורל המשחק בשורה התחתונה. (אני מתכוון אופסייד, בקשר לאדום של טורס זה עדיין הצגה, וכמה שבועות לאחר מכן ראיתי צהוב שני נשלף לשחקן אחר בליגה האנגלית, מצב ממש זהה לשל טורס אחד לאחד, אבל זה לא מה שחיזק את הטענה שלי)
אני בטוח שאתה לא תזכיר את נגיעת היד של דויד לואיז ברחבה, אז אני אזכיר לך, העניין הזה כבר פסה וסתם אנחנו נכנסים אליו שוב.
אם כבר אנחנו מדברים על קבוצה הכי מקופחת השנה, זוהי ליברפול.
כמה טעויות שיפוט סיטי קיבלה השנה? כמה טעויות שיפוט קבוצות אחרות קיבלו?
אתה רואה רק את המשחקים של הגדולות, זו הסיבה שאתה לא נתקל בטעויות שיפוט במידה רבה לקבוצות למיניהן.
סיטי בשבוע שעבר ניצחה משחק בעזרת טעות שיפוט, הפסד היה מרחיק אותה מיונייטד עוד יותר במיוחד שזה היה נגד קבוצה כמו רדינג בביתה של הסיטי.
השיפוט באנגליה הוא לדעתי לא מהטובים באירופה בלשון המעטה.
הטעויות שיפוט לא מתרחשים רק במגרש של היונייטד אלא גם במשחקים אמצע טבלה ומטה.
אני מבין שאתה רואה יותר משחקים של הגדולות.. אני השנה יוצא לי לראות לצערי הרב פחות את היונייטד כי אין לי זמן.
וכמו שרשמתי בתגובה שלי למעלה, אני ידעתי שתבוא התגובה הזאת שליונייטד זה קורה הכי הרבה פעמים!
חבל, צריך להבין כבר שזה הכדורגל, וזהו!
עד שישנו אולי את החוקה עם עזרת הטלויזיה.
נכתב ב- 30/12/2012, 02:16
אני לא מבין מה העובדה שסיטי ניצחו משחק אחד העונה בזכות טעות שיפוט אמורה לשנות משהו, הרי כמו שאני אמרתי גם אנחנו קיבלנו 2 טעויות שיפוט לטובתנו העונה, ואף ניצחנו משחק אחד בזכות טעות כזו (שגם כן היה משחק נגד רדינג). הקטע הוא שבשלב הזה בעונה טעות שיפוט אחת או שתיים לטובת קבוצה זה משהו הגיוני, במיוחד כשבשלב הזה רוב הקבוצות גם מקופחות כמה פעמים. הקטע הוא שאצל יונייטד המצב הוא לא ככה, רק מזיכרון בלי לבדוק אני זוכר 5 משחקים שבהם יונייטד הרוויחה מטעויות שיפוט העונה. וכמו שאמרתי יונייטד לא באמת קופחה כל כך הרבה כמו שאנשים אומרים, אם אתה רוצה אתה מוזמן לתת לי דוגמאות למשחקים שבהם טעויות שיפוט לרעתה באמת פגעו בה ושינו את התוצאה, כי אני לא זוכר משחק אחד כזה.
נכתב ב- 30/12/2012, 06:19
אולי תקח עט ותרשום על דף בסוף שנה תשלח להתאחדות האנגלית ויחזירו נקודות פה ושם לקבוצות שקופחו.
טעות שיפוט יכולה להגיע גם מזריקת חוץ שנשרקה הפוך ממה שהייתה צריכה להשרק וכתוצאה מההוצאת חוץ יכול לבוא גם השער..
אין מה לעשות, זה הכדורגל, צריך ללמוד לקבל את זה.
קרו בכמה משחקים שיונייטד קופחה, כמו שאמרתי, זה שהיא בסופו של דבר השכילה לנצח זה לא אומר שביום אחר שהיא תקופח זה יסתיים בניצחון כמו בפעמים הללו.
אני לא אתחיל לחפש קישורים, נמאס לי לחפש כל מיני הוכחות בין אם זה בפורום ספורט או לאילן חחחח עם אילן ממש הגזמתי.
אני ממש מצטייר פה בפורום כתוצאה מתגובותי אולי כאדם לא בסדר ועצבני אבל אני ההפך מכך.
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 30/12/2012, 15:21

נכתב ב- 30/12/2012, 17:37
נכתב ב- 30/12/2012, 19:56
במשחק נגד סטוק הוא נגח בשואקרס והושעה לשלושה משחקים..עכשיו הוא לא מושעה יותר.סעמק עם הצ'לסי האלה. כמה מזל זה לא נורמלי. דווקא היום פלאייני לא שיחק?!?
נכתב ב- 01/01/2013, 18:27
נכתב ב- 01/01/2013, 19:00
- rotembal אוהב את זה
נכתב ב- 01/01/2013, 19:16

נכתב ב- 01/01/2013, 20:33
נכתב ב- 01/01/2013, 21:30
גם המשחק הכי גרוע של סאניה מאז שהוא הגיע לארסנל, וגם הסיוט הכי גדול של כל אוהד. לראות את ג'רביניו וראמזי נכנסים כחילוף כפול. איזו בושה למקצוע.
נכתב ב- 01/01/2013, 22:17
חח תעשה לי טובה, כל קבוצה נשענת על שחקן מסויםרק אני חושב שבלי ואן פרסי יונייטד בחיים לא היו מקום ראשון בליגה העונה הזו?
ריעל - רונאלדו
בארסה - מסי
אתלטיקו - פלקאו.
כן, RVP מן הסתם הביא לנו הרבה נקודות אבל הטענה הכי טובה היא ששנה שעברה בלעדיו היינו מרחק של נגיעה מהאליפות (מן הסתם גם בגלל החולשה של השיטי)
נכתב ב- 01/01/2013, 22:34
חח תעשה לי טובה, כל קבוצה נשענת על שחקן מסוים
רק אני חושב שבלי ואן פרסי יונייטד בחיים לא היו מקום ראשון בליגה העונה הזו?
ריעל - רונאלדו
בארסה - מסי
אתלטיקו - פלקאו.
כן, RVP מן הסתם הביא לנו הרבה נקודות אבל הטענה הכי טובה היא ששנה שעברה בלעדיו היינו מרחק של נגיעה מהאליפות (מן הסתם גם בגלל החולשה של השיטי)
מכבי תל אביב - אלירן עטר

נכתב ב- 01/01/2013, 22:35
כדורגל ישראלי - לא מעניין כאן אף אחד
חח תעשה לי טובה, כל קבוצה נשענת על שחקן מסוים
ריעל - רונאלדו
בארסה - מסי
אתלטיקו - פלקאו.
מכבי תל אביב - אלירן עטר

נכתב ב- 01/01/2013, 22:45
מה שבטוח, יונייטד זה מועדון עם אופי, לא משנה מי משחק שם הם אוטומטית הופכים לויינרים.
אני אישית לא אוהב את פרגוסון, אבל אם ישאלו אותי, הוא זה שמדביק את כולם, מאמן בלתי נגמר.
נכתב ב- 01/01/2013, 23:01
אבל בעונה שעברה, ווין רוני היה נהדר וולנסיה לא היה זבל מוחלט.חח תעשה לי טובה, כל קבוצה נשענת על שחקן מסוים
ריעל - רונאלדו
בארסה - מסי
אתלטיקו - פלקאו.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים