מה לעזאזל קרה בפרק 12 של שורד בכוננות
היה אחלה
היה פרק מעולה!!!!! כאילו הם עשו fast forward לכל העלילות שם חח
לעזאזל איזה פרק מעולה!!
נכתב ב- 17/03/2017, 17:20
מה לעזאזל קרה בפרק 12 של שורד בכוננות
היה אחלה
היה פרק מעולה!!!!! כאילו הם עשו fast forward לכל העלילות שם חח
לעזאזל איזה פרק מעולה!!
yarivito
נכתב ב- 17/03/2017, 20:45
ראיתי את הפרק הראשון של Big Little Lies והיה מעולה!!
נכתב ב- 17/03/2017, 20:46
קומדיה של הפלטפורמה הדיגיטלית Seeso, על בוגר טרי ללימודי רפואה שמאבד את ההתמחות שלו ומוצא את עצמו ללא עבודה ועם חוב בשווי חצי מיליון דולר על הלוואת סטודנטים.
כאשר חלומו להפוך ל"רופא אמיתי" התנפץ, הוא מגלה פרצה שתאפשר לו להפוך לפסיכולוג על ידי כך שיקליט קרוב לאלפיים שעות קליניקה.
באמצעות קרייגסליסט הוא משיג מטופלים ועורך טיפולים בחינם במוסך בבית הוריו.
נכתב ב- 19/03/2017, 12:51
מארק איווניר לוהק לתפקיד הנבלים (ברבים) בסדרה החדשה של ביל היידר ב HBO בה מתנקש מתאהב בעולם התיאטרון.
http://www.ynet.co.i...4937317,00.html
נכתב ב- 19/03/2017, 15:56
אי אפשר לתאר כמה "אגרוף הברזל" גרועה. לא מאמין ששרדתי. המפיק שלה הוא מי שאחראי לעונות 6-8 של "דקסטר", ומי היה מאמין שהוא יצליח לעשות משהו עוד יותר גרוע מזה.
הייתי מחכה שיגידו אם יש לה קשר ל-Defenders, כי אם אין, היא פשוט בזבוז זמן ענק.
נכתב ב- 19/03/2017, 16:24
אני דווקא מאוד נהניתי מהפרק הראשון. אין מצב שהיא גרועה יותר מלוק קייג'.
נכתב ב- 19/03/2017, 18:19
דווקא קראתי כמו שזיפק אמר, וכולם קטלו אותה בטירוף. כאילו ממש אבל חח
נכתב ב- 19/03/2017, 19:47
הסדרה "מתחזים" בכיכובה של הישראלית ענבר לביא היא הפתעה מרעננת.
נכתב ב- 19/03/2017, 22:48
אי אפשר לתאר כמה "אגרוף הברזל" גרועה. לא מאמין ששרדתי. המפיק שלה הוא מי שאחראי לעונות 6-8 של "דקסטר", ומי היה מאמין שהוא יצליח לעשות משהו עוד יותר גרוע מזה.
הייתי מחכה שיגידו אם יש לה קשר ל-Defenders, כי אם אין, היא פשוט בזבוז זמן ענק.
"איירון פיסט" זה הכינוי של הדמות.. לומר "אגרוף הברזל" זה כמו לקרוא לפלאש, "הברק", או לקרוא לדוק' סטריינג', "דוק' מוזר" (סורי, זה פשוט מציק לי כשמתרגמים דברים כאלה).
בכל מקרה, יש קשר לדפנדרס.
ארבעת חברי הדפנדרס הם: דרדוויל, ג'סיקה ג'ונס, לוק קייג' ואיירון פיסט.
נכתב ב- 19/03/2017, 22:57
ככה כתבו בתרגום הרשמי של הסדרה, שאנשי מארבל ונטפליקס בישראל ראו ואישרו. זרמתי איתם. אם אתה יודע יותר ממארבל, כל הכבוד לך.
יש להם את הסיבות משלהם כן לתרגם את השם הזה (כי זה בנאדם שהנשק שלו הוא אגרוף מברזל), ולא שמות כמו "דוקטור מוזר" (כי זה לא בנאדם שהנשק שלו הוא להיות מוזר).
השם של הדמות הוא דני ראנד ואגרוף הברזל זה התפקיד שלו. הייתי מתרגם כמוהם.
וברור שיש קשר, אני יודע שהדמות תהיה שם.
אבל אלא אם למה שקרה בסדרה המחורבנת הזאת יש השפעה על העלילה של The Defenders, ומי שלא ראה אותה לא יבין מה קורה שם, לא הייתי ממליץ להשלים.
נכתב ב- 19/03/2017, 23:30
ולמה אתה מתרגם את בלאק ווידו ל"אלמנה השחורה"? כי הכוח שלה זה אלמנה שחורה? תעשה לי טובה..
גם את ספיידרמן תתרגם ל"איש-עכביש"? כי הכוח שלו זה סוג של עכביש...
גם בקומיקס כשהדמויות רוצות לדבר עליו או לפנות אליו הם לרוב קוראות לו בכינוי ולא בשם הפרטי, ככה שהטענה שלך לא ממש נראית מוצדקת.
בכל מקרה, נראה שלקחת את זה אישית. לא זאת הייתה הכוונה.
"אנשי מארבל ונטפליקס בישראל".. אל תחזיק מהם יותר מידי.
אני מוכן להתערב שרובם לא קראו קומיקס אחד בחיים שלהם.
אתה מוזמן להיכנס לדף של מארבל בפייסבוק ולבחור באיזור "ישראל" ולראות בעצמך כמה הם מביכים.
ולא, זה לא תרגום גוגל לעמוד.. הם מעלים תכנים שונים מאיזור ארה"ב.
שוב, אני לא נגדך או משהו, שכל אחד יעשה מה שנוח לו.. לי זה פשוט קצת מציק אבל אני כנראה אצטרך ללמוד להתמודד עם זה.
נכתב ב- 21/03/2017, 01:21
ראיתי את הפרקים הראשונים של טאבו, דווקא נחמד.
רק מה שמעצבן אותי זה שהם לקחו שחקנים ממשחקי הכס, רוב הזמן אני מנסה לנחש מאיפה לעזאזל השחקנים מוכרים לי חח
נכתב ב- 21/03/2017, 08:23
הכוכבת הראשית של Frequency לוהקה לפיילוט של הסדרה Mission Control המיועדת ל CBS. הסדרה תעקוב אחר צוות אסטרונאוטים ומדענים של NASA אותה יצר היוצר של The Martian ("להציל את מארק וואטני" בשם הישראלי המזעזע).
כעת אפשר לומר בוודאות כמעט מוחלטת ש Frequency בוטלה.
נכתב ב- 21/03/2017, 14:10
לאאאאאאא
:(
אני לא מבין את הקטע להשאיר סדרות עם סוף (חצי) פתוח. שיעשו איזה שני פרקים ויסגרו את העניין.
נכתב ב- 21/03/2017, 23:43
אם תתעלמו לחלוטין מהשם, ולא תקשרו בשום צורה לסרט המופתי שעליו היא מתבססת, הסדרה של סנאצ' דווקא דיי מהנה כשעומדת בפני עצמה.
נכתב ב- 23/03/2017, 00:17
נראה טוב
נכתב ב- 23/03/2017, 00:55
WHHHHHHHY????????????????????????????????????
נכתב ב- 23/03/2017, 00:58
אני סומך עליהם לעשות עבודה טובה למרות שזו משימה לא פשוטה. מקווה שלא יאכזבו אותי כי אני מת על האנימה הזאת..... מקווה שלא יהרסו אותה.
לא יודע מה נראה טוב בטיזר כי לא ממש רואים משהו, אבל נראה....!!
נכתב ב- 23/03/2017, 09:30
זאת לא סדרה, זה סרט, ועד עכשיו הסרטים של נטפליקס בכלל לא היו מלהיבים...
נכתב ב- 24/03/2017, 21:21
אמרתי בעבר, ואומר זאת שוב, לגיון פשוט משתבחת מפרק לפרק. פרק 7 היה מדהים מכל בחינה ואני לא מאמין שסוף העונה זה עוד פרק אחד בלבד.
yarivito
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים