גיזמו בזמן שאני רוקה את התגובות שלך ושל אחרים בנושא הזה אני פשוט צוחק. אני בן אדם אם בעיות שינה, וכמה בעיות כאלה, לכן אני יכול להגיד לך שאם אתה היית יושן רק שעה ביום אתה היית...אםם...איך אני אוכל לנסח את זה? מת. אתה כנראה לא מבין על מה אתה מדבר, אם כל מה שאמרת נכון אז אתה רק חי בשביל כסף ואין לך אפילו זמן לבזבז אותו, אז רד מהניסיון הנואש לשקר. בין הכי טובים בלשון בכל הארץ? שמע אם באמת היית אז לא נראה לי היית עוד עבריין מקלדת, אני דווקא לפני הבגרויות(יש לי את היחידה הרשאונה השנה) ואני מדבר וכותב יותר טוב ממך ובהרבה. אם אני, או מישהו אחר גם, ישקיע קצת זמן הוא יוכל להוכיח שכל דבר שאמרת פה הוא שקר מוחלט, אבל זה ביזבוז זמן להתעסק אם אנשים שאין להם חיים אמיתים ובגלל זה הם מנסים להפוך למי שרוצים באמת להיות, רק שכטיפש אתה עושה זאת באינטרנת. אתר IMDB כולל בערך כל סרט שצולם בהיסטוריה, גם סרטים קצרים, אנימציות וכו', לכן כמו שאמרו פה אין שום מצב בעולם שיש לך מיליון סרטים,רק לצרוב אותם יעלה לך הון. נגיד וIMDB טועה ויש יותר סרטים? לך לאתר http://www.rottentomatoes.com/ שהוא גם כן פופולרי מאוד ותראה שאתה חי בסרט, כנראה אחד שדווקא לא מופיע בIMDB או rottentomatoes
.
אתה צוחק עליי גבר אלף שגיאות כתיב בכמה משפטים "רוקה" "אםם" "באינטרנת" ,אתם מדברים על השגיאות כתיב שלי שלא ראיתי כאלה, אם אני יבדוק את השגיאות כתיב שלכם אני יגמור שנה הבאה חחח, דבר שני אמרתי בסביבות מיליון משהו כמו 800000 ובאתר שרשמת אין את כל הסרטים יש הרבה סרטים של ארנולד שלא מופיעים שם אז תעשה לי טובה אתה ושאר החבר'ה שסתם רושמים שטויות ,אני מכיר את כל אבל את כל האתרים ברשת של ההורדות הישירות הלא ישירות,ושל סיקורים אין את כל הסרטים של אף שחקן באף אתר תמיד יש אתר כזה או אחר שחסרים בו סרטים.
לא מתים מחוסר שינה אולי משתגעים אבל לא מתים אני עובד עד חמישי, אני ישן שעה פלוס בלילה אבל אני עושה הפסקות בצהריים לאוכל ומקלחת נראה לך שאני יושב רצוף על המחשב אל תגזים ,ביום שישי אני ישן קם בשבת בערב ויוצא לבזבז כסף.
כל הסרטים שיש לי הם על דיסקים בלבד לא קסטות, אלה דיסקים מיוחדים עם ליבה כפולה מכיר? תעשה חשבון כמה סרטים נכנסים בדיסק של 25 גיגה, כל האוסף שיש לי זה בסה"כ ארגז שלם מתחת למיטה זה לא איזה מיליון דיסקים פזורים בבית כמו שאתה בוודאי מדמיין,לא יודע אם ראית שרשמתי אבל אני גר במבשרת ציון ככה שכסף לא חסר לי או מעניין אותי בכלל.