עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תרגום סרטים איכותיים

• אנא התחבר בכדי להגיב
92 תגובות לנושא זה

#41 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎21:53

גיזמו בזמן שאני רוקה את התגובות שלך ושל אחרים בנושא הזה אני פשוט צוחק. אני בן אדם אם בעיות שינה, וכמה בעיות כאלה, לכן אני יכול להגיד לך שאם אתה היית יושן רק שעה ביום אתה היית...אםם...איך אני אוכל לנסח את זה? מת. אתה כנראה לא מבין על מה אתה מדבר, אם כל מה שאמרת נכון אז אתה רק חי בשביל כסף ואין לך אפילו זמן לבזבז אותו, אז רד מהניסיון הנואש לשקר. בין הכי טובים בלשון בכל הארץ? שמע אם באמת היית אז לא נראה לי היית עוד עבריין מקלדת, אני דווקא לפני הבגרויות(יש לי את היחידה הרשאונה השנה) ואני מדבר וכותב יותר טוב ממך ובהרבה. אם אני, או מישהו אחר גם, ישקיע קצת זמן הוא יוכל להוכיח שכל דבר שאמרת פה הוא שקר מוחלט, אבל זה ביזבוז זמן להתעסק אם אנשים שאין להם חיים אמיתים ובגלל זה הם מנסים להפוך למי שרוצים באמת להיות, רק שכטיפש אתה עושה זאת באינטרנת. אתר IMDB כולל בערך כל סרט שצולם בהיסטוריה, גם סרטים קצרים, אנימציות וכו', לכן כמו שאמרו פה אין שום מצב בעולם שיש לך מיליון סרטים,רק לצרוב אותם יעלה לך הון. נגיד וIMDB טועה ויש יותר סרטים? לך לאתר http://www.rottentomatoes.com/ שהוא גם כן פופולרי מאוד ותראה שאתה חי בסרט, כנראה אחד שדווקא לא מופיע בIMDB או rottentomatoes :D .

אתה צוחק עליי גבר אלף שגיאות כתיב בכמה משפטים "רוקה" "אםם" "באינטרנת" ,אתם מדברים על השגיאות כתיב שלי שלא ראיתי כאלה, אם אני יבדוק את השגיאות כתיב שלכם אני יגמור שנה הבאה חחח, דבר שני אמרתי בסביבות מיליון משהו כמו 800000 ובאתר שרשמת אין את כל הסרטים יש הרבה סרטים של ארנולד שלא מופיעים שם אז תעשה לי טובה אתה ושאר החבר'ה שסתם רושמים שטויות ,אני מכיר את כל אבל את כל האתרים ברשת של ההורדות הישירות הלא ישירות,ושל סיקורים אין את כל הסרטים של אף שחקן באף אתר תמיד יש אתר כזה או אחר שחסרים בו סרטים.

לא מתים מחוסר שינה אולי משתגעים אבל לא מתים אני עובד עד חמישי, אני ישן שעה פלוס בלילה אבל אני עושה הפסקות בצהריים לאוכל ומקלחת נראה לך שאני יושב רצוף על המחשב אל תגזים ,ביום שישי אני ישן קם בשבת בערב ויוצא לבזבז כסף.

כל הסרטים שיש לי הם על דיסקים בלבד לא קסטות, אלה דיסקים מיוחדים עם ליבה כפולה מכיר? תעשה חשבון כמה סרטים נכנסים בדיסק של 25 גיגה, כל האוסף שיש לי זה בסה"כ ארגז שלם מתחת למיטה זה לא איזה מיליון דיסקים פזורים בבית כמו שאתה בוודאי מדמיין,לא יודע אם ראית שרשמתי אבל אני גר במבשרת ציון ככה שכסף לא חסר לי או מעניין אותי בכלל.

#42 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎21:57

חלאס לקבוע עובדות. חלאס להגיד שכל מי שאומר ש"אני אגדה" הוא סרט טוב- לא "מבין" בסרטים.
מה זה "להבין" בסרטים? אני אוהב אקשן, אחרים אוהבים דרמות, ויש האוהבים קומדיות... ותאמין או לא, יש האוהבים את כולם.

זהו עניין של טעם אישי.

אתה פשוט מסרב לקלוט את זה. גם אם תראה 10 מיליון סרטים זה לא הופך אותך ל"מבין" בסרטים. Geez.

#43 Sleepless

Sleepless

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎23:01

וואלה אתה יודע מה גיזמו? קפוץ לי אתה וכל הסרטים שלך.
אם אתה רוצה לגרום לאנשים לחשוב שיש לך את כל הדברים האלה אז יאללה כל אחד והפנטזיות שלו. לא נראה לי שאני אכנס לנושא הזה אלה רק כדי לקראו תגובות פעם נוספת וזהו.
אני מצטער אם הייתי גס רוח, לא לפני גיזמו אלה לשאר חברי הפורום.

#44 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎02:05

למתרגם שמתרגם את הסרט העוקץ שיפסיק לתרגם השגתי את התרגום המקורי של הסרט קרוע מהDVD המקורי ,יש לי עוד תרגום לסרט של פול ניומן התותח Bronco.Billy ,זאת הגירסה של העוקץ The.Sting.1973.iNT.DVDRip.XviD.CD1-OBELiSCO.[699.18].[fix]
יש לי עוד מלא תרגומים שלא קיימים באף מקום אחר ,יש תרגום לסרט היפה הזה Terms.of.Endearment.1983.DVDRip.XviD.[1.37GB] תנאים של חיבה למי שלא מכיר עם שירלי מקליין התותחית.

#45 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎10:22

למתרגם שמתרגם את הסרט העוקץ שיפסיק לתרגם השגתי את התרגום המקורי של הסרט קרוע מהDVD המקורי ,יש לי עוד תרגום לסרט של פול ניומן התותח Bronco.Billy ,זאת הגירסה של העוקץ The.Sting.1973.iNT.DVDRip.XviD.CD1-OBELiSCO.[699.18].[fix]
יש לי עוד מלא תרגומים שלא קיימים באף מקום אחר ,יש תרגום לסרט היפה הזה Terms.of.Endearment.1983.DVDRip.XviD.[1.37GB] תנאים של חיבה למי שלא מכיר עם שירלי מקליין התותחית.

אני המתרגם שמתרגם.
תוכל לשלוח לי את התרגום המקורי שהשגת?

#46 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎15:16

גיזמו... פשוט העלה את הכתוביות ל-2Shared או RapidShare... אין צורך לכתוב כאן הכל.

כמו כן, להתחיל עם כתוביות בפורמט sub זוהי טעות... הן מאבדות מהדיוק של התרגום המקורי (זה שב-DVD) משום שהן עובדות לפי פריימים (שזה פחות מדוייק ממאיות השנייה). גם אם אתה ממיר אותן אותן לפורמט SubRip, הדיוק כבר אבד.

שים לב שבכל הודעותיך ישנה אותה הטעות שחוזרת על עצמה שוב ושוב - השימוש (הלא-נכון) בזמן עתיד של גוף ראשון.
דוגמאות (מתגובתך האחרונה): ישפץ->אשפץ, יהפוף->אהפוך, יתקן->אתקן.
זוהי טעות נפוצה (שרואים הרבה בתרגומים ברמות נמוכות) וממש מפריע לי לראות אותה אצל מישהו שמתקן הרבה תרגומים (אולי אתה לא שם לב אליה?).

ואם אתה מתקן כל כך הרבה תרגומים, מדוע אינך מעלה אותם לאתרים כמו סרטים או SubCenter? או שאתה כן מעלה ופשוט לא ראיתי?

#47 Sleepless

Sleepless

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎16:04

לעמית יקיר לא התכוונתי להעליב אותך גבר אתה אחלה מתרגם ,יש לך קצת שגיאות כתיב כמו שרשמתי,יש מקרים שמדברת בחורה ובמקום לרשום את רשמת אתה או להפך אבל שטויות אף אחד לא מושלם,דבר שני גבר ההודעות שאני רושם לא אומרות כלום את ההודעות אני רושם מהר ולא מפריע לי אם יש שגיאות כתיב או לא,בתרגומים אני עובר כמה פעמים על התרגום שורה שורה התרגומים שלי מושלמים אם אתה רוצה אנ יעלה לך אחד שתראה,בבית ספר לא הלך לי ברוב המקצועות,אבל בלשון הייתי הכי טוב בבית ספר והוצאתי את אחד הציונים הכי גבוהים בארץ.יום טוב גבר חבל שאתם לא פותחים אתר משלכם שבו יהיו כל התרגומים שלכם,במקום שיהיו עם תרגומים גרועים באתר כמו סרטים וטורק

הרגע אבי הוכיח שזה לא נכון, יש לך עוד משהו להוסיף לרשימת השקרים?
הבעיה שאבי ציין היא לא בעיה קטנה ושולית, היא העיה גדולה ודווקא נפוצה שאנשים שהם טובים בלשון לא יפלו בבעיה זאת.

#48 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎16:39

אני מעלה גבר הכינוי שלי שם פשוט שונה,ורשמתי כבר שפה לא מעניין אותי שהתרגום יהיה בגיבריש ,אבל בתרגומים עצמם אני לא מתפשר על האיכות ועובר עליהם כמה פעמים,בקשר לסינכרון שטויות מקסימום יסנכרנו עוד פעם לא קרה כלום,חוץ מזה שהסינכרון אצלי בסדר גמור שאני עושה את הפעולה הזאת הזמנים נשארים אותו הדבר.

#49 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎16:43

ל Sleepless תמצא לך חיים יא אפס אין לך מה לעשות רק לבלבל לי את הביצים,אני שקרן נוכל אין לי כלום סתם המצאתי את זה אתה שמח,תמצא לך חיים יא ליצן במקום לשבת כל היום מול המחשב ולבלבל לאנשים את המוח,אני יושב מול המחשב הרבה אבל אני מרוויח מזה הרבה כסף, מה אתה מרוויח מזה כלום חוץ מלהציק או לקדוח לאנשים בראש ,זאת הפעם האחרונה שאני עונה לך אפס אתה לא שווה בכלל התייחסות.

#50 Sleepless

Sleepless

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎16:55

שמע גיזמו אני חושב שאתה לא מבין את הדברים פה.
לי יש חיים, לך כנראה אין אם אתה מנסה להגשים את הפנטזיות המוזרות שלך דרך פורום באינטרנט, אתה מנסה להיפוך למה שאתה רוצה באמת להיות רק שאתה עושה את זה ברשת מכיוון שבמציאות אין לך את היכולת לזה. אני לא פסיכולוג אבל אני יכול להגיד שמשהו לא טוב אצלך בראש.

#51 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎16:59

אני מעלה גבר הכינוי שלי שם פשוט שונה

מה הכינוי שלך שם? :D

ורשמתי כבר שפה לא מעניין אותי שהתרגום יהיה בגיבריש ,אבל בתרגומים עצמם אני לא מתפשר על האיכות ועובר עליהם כמה פעמים

אני חושב שזוהי גישה מוטעית לחלוטין, אך זוהי זכותך. זה לא שאני מצפה שתבוא ותכתוב כאן ברמה אוניברסיטאית... פשוט להקפיד על עברית ופיסוק תקניים.

בקשר לסינכרון שטויות מקסימום יסנכרנו עוד פעם לא קרה כלום

מיותר לחלוטין. אם אתה קורע מה-DVD, למה לא לשמר את הדיוק והזמנים המקוריים (בהנחה שהתרגום שם תקין, מה שלא תמיד נכון)? זה סתם יוצר עבודה כפולה (להצטרך לסנכרן שורות ספציפייות מחדש).

חוץ מזה שהסינכרון אצלי בסדר גמור שאני עושה את הפעולה הזאת הזמנים נשארים אותו הדבר.

אולי אתה לא קפדן מספיק בסינכרון? יכול להיות. זוהי עובדה (מדעית) שפורמט SubRip יותר מדוייק מפורמט Sub. זה פשוט מחלק את ה-"שנייה" ליותר חלקים, דבר אשר מאפשר סינכרון "בול" (עד רמה של מאית השנייה). הזמנים לא נשארים אותו דבר כאשר קורעים ל-Sub.

#52 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎17:17

למה שורה שורה גבר, צריך לסנכרן רק את ההתחלה והסוף ,או שאני לוקח את הזמנים מהתרגום האנגלי ומחליף אותם עם העיברי ויוצא סנכרון מעולה,דרך אגב העלתי את התרגום של העוקץ לרפיד אם אתה מעוניין.

#53 White Fang

White Fang

• חבר של כבוד
  • 1,151 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎17:52

לא מתים מחוסר שינה אולי משתגעים אבל לא מתים אני עובד עד חמישי, אני ישן שעה פלוס בלילה אבל אני עושה הפסקות בצהריים לאוכל ומקלחת נראה לך שאני יושב רצוף על המחשב אל תגזים ,ביום שישי אני ישן קם בשבת בערב ויוצא לבזבז כסף.

כן מתים מחוסר שינה.
אתה רוצה לומר לי שאתה ישן שעה ביום, ואז בשישי אתה ישן 24 שעות?

...אני שקרן נוכל אין לי כלום סתם המצאתי את זה אתה שמח...

הדבר האמיתי היחידי שיצא ממך.

"בבית ספר לא הלך לי ברוב המקצועות,אבל בלשון הייתי הכי טוב בבית ספר והוצאתי את אחד הציונים הכי גבוהים בארץ" (גם ציטוט שלך)

אין כזה דבר "אחד הציונים הכי גבוהים בארץ". מה הציון שלך?
לי יש ממוצע 99 בלשון (לא כולל הבעה), ואני מכיר לא מעט שקיבלו בשני המקצועות 100.
חוץ מזה, ציון גבוה בלשון לא בהכרח אומר שאדם יותר לכתוב ולדבר נכון.

אגב, ראיתי שירדת מרעיון מיליון הסרטים. עכשיו זה כבר 800 אלף. נו... תוריד עוד?
אמרת שאתה מחזיק את כולם בדיסקים? שקרן. בוא נחשב ביחד, בסדר?
25 ג'יגה בכל דיסק, 800 אלף סרטים. בוא נאמר שכל סרט בממוצע לוקח
בין דיסק רגיל אחד לשניים - ג'יגה אחד. אם כך, בממוצע כל סרט שוקל ג'יגה.
זה אומר שבדיסק אחד שלך נכנסים 25 סרטים, מה שאומר שצריך 32 אלף דיסקים.
32 אלף דיסקים לא נכנסים בקופסא מתחת למיטה, חביבי. :D

ראיתי שגם אמרת שאתה אוסף את כל הגרסאות שיוצאות לסרטים.
זה כבר מתחיל להישמע יותר הגיוני. אבל בהתחלה אמרת שיש מיליון סרטים.
מיליון סרטים זה לא אותו דבר כמו מיליון קבצי סרטים. לא יפה לשקר...

#54 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎19:28

חביבי קופסא מתחת למיטה הכוונה לא לקרטון הכוונה לקופסא (ארגז של המיטה) יש לי מיטת עץ גדולה הדיסקים נמצאים בתוך תיקים (מזוודות מיוחדות) מתחת למיטה הבנת איינשטיין,אמרתי בערך מיליון חוץ מזה שכל יום הכמות יורדת אני עושה מכירת חיסול על כל הדיסקים,מעוניין לקנות זה האימייל שלי gizmo230@nana.co.il אם לא אל תציק לי גבר יש לי דברים יותר חשובים לעשות.

אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא אליי הביתה ולראות במו עיניך את כל האוסף שאתה אומר שאין לי.

#55 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎19:33

לכל סרט יפה שיצא ,יש לי את כל הגירסאות שלו ,רגילה,לא ערוכה,לא מצונזרת,לא נראתה, הבנת גבר יש לי מלא סרטים כפולים לא כל הסרטים הם סרטים שונים ,ככה בחיים לא הייתי מצליח לאסוף 800000 סרטים מה אתה פסיכי,בלי סרטים כפולים יש לי בסביבות ה500000, שים לב שאמרתי בסביבות יכול להיות קצת פחות ארחי 400000 הפסקתי לספור.

#56 White Fang

White Fang

• חבר של כבוד
  • 1,151 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎19:37

בקיצור, אתה לא יודע כמה סרטים יש לך, כמה דיסקים יש לך ומה יש לך.

#57 Sababa

Sababa

wWw.DDL-IL.NeT

• רשומים
  • 357 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎19:43

קיצר אתה סתם טיפש שלא מבין בסרטים וSuperb הטעם האישי פה לא בא לידי ביטוי כי על אני אגדה אפשר להגיד סרט מעפן לא יפה אבל מגעיל אני חושב שבאמת חוסר הטעם שלו בסרטים בא לידי ביטוי וגם לפי האשכול שפתח

#58 koko

koko

• רשומים
  • 1,164 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎20:24

גיזמו - אתה חתיכת בלבלן, חרטטן ושקרן. " בערך 800,000 סרטים" ---> כן כן, לך תחרטט בפורום אחר. חרטטן. :D

פאנגי - אני מת על התגובות שלך. איזו חריפות! בן כמה אתה?!?!?!?!?!?!?
תמונה שפורסמה
B)

#59 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎22:36

לא יודע מי לימד אותך חשבון אבל אני במקומך הורג את אותו בנאדם,דבר ראשון סרט ממוצע זה 700 מ"ב ולא גיגה יש סרטים ששוקלים גם פחות,דבר שני בדיסק של 25 גיגה יוצא 32 סרטים ולא 25 יש דיסקים שאני מכניס יותר כמו שרשמתי יש סרטים ששוקלים 600 מ"ב ומטה בעיקר סרטי אנימציה,וזה יוצא 25000 אלף דיסקים ולא 32000 דיסקים אולי כדאי שתחזור לבית ספר ללמוד חשבון.

קח בחשבון שלקח לי לאסוף את כל הסרטים כמה שנים,רק באימיול שלי יש 5000 הורדות תגיד לי איך עושים צילום של המסך ואני יוכיח לך.

ודרך אגב לא צריך הון תועפות כל הדיסקים עלו הרבה מאוד כסף אבל רוב הכסף היה כסף של אנשים שמכרתי להם סרטים וסדרות ,אני מוכר דיסק עם 6 סרטים ב100 ש"ח עם עטיפה 200 ש"ח אותו דבר לגבי הסדרות ,כך שסה"כ השקעתי מכיסי משהו כמו 5000 -10000 גג,שאר הכסף זה מאנשים כמו שרשמתי,אתה מוזמן לשאול אנשים באתרים כמו הייד פארק עולם המצוירים ודומיהם ,מה מכרתי להם והאם הם מרוצים.

#60 Sleepless

Sleepless

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎22:53

קוקו אני איתך ב100%, כן גם לבי הקטע של פאנג :D .
אתה לא יודע לקראו גיזמו אה?
סרט איכותי בד"כ זה 2 דיסקים (אם אני לא טועה זה כשהסרט הוא מעל 110 דקות אחרת זה דיסק 1.
איזה סרט אנימציה זה 600 מגה? או פחות? אין דבר כזה אלה אם זה סרט קצת, שזה אמנם נחשב לסרט אבל נהוג להגיד שזה סרט קצר.
אין דבר כזה סרט איכותי מתחת ל700 מגה, תשאל את מי שתרצה, כולם אבל כולם יגידו לך שזה נכון!
שמע אתה חייב להכיר לי את הפריירים האלה!!! מי קונה סרטים צרובים בימינו? כולם כבר מורידים או קונים דברים מקורים, ועוד ב100 ש"ח? אתה לא מגזים פה קצת יותר מידי?
אתה יודע מה? אולי נקים למענך אגודה שתקרא א.ל.י.כ.ל.ח. (אגודה למען ילדי כפות ללא חיים)

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים