BuildHome, עליי לא תצליח לעבוד...
נכתב ב- 22/11/2009, 23:53
אני לא עד כדי כך משועמם חחחחחח
בקיצור, יש אמת בדברי בילד?

נכתב ב- 22/11/2009, 23:56

בכ"א - יש שם כמה שאלות שהגולשים שתרמו ל-Q ישמחו לקבל עליהן תשובות.
נכתב ב- 22/11/2009, 23:58
+1חתיכת דרשה הביא הבחור. אמרתי לכם שהוא כישרוני
בכ"א - יש שם כמה שאלות שהגולשים שתרמו ל-Q ישמחו לקבל עליהן תשובות.

נכתב ב- 23/11/2009, 00:09
(קראתי את החלק הראשון, עד הנקודה שבה הוא מעלה שאלות לצוות Qsubs)
אני חייב לציין שאתה חוזר ואומר שהשרת עובד על IIS, אך השרת אומר משהו אחר:
Server: Apache/1.3.19 (Unix) (Red-Hat/Linux) mod_ssl/2.8.1 OpenSSL/0.9.6 DAV/1.0.2 PHP/4.0.4pl1 mod_perl/1.24_01נצא מנקודת הנחה שפשוט הגדרת את השרת להציג מידע מוטעה לצרכי אבטחה.
ההודעה הייתה:
ההסבר שלך, שזו כביכול הודעה ממך אל הספקית הוא פחות ממשכנע.this domain has been shutdown due to fee issues.
Please contact our billing department.
השורה הראשונה היא אליהם, והשורה השנייה זה מה שהבחור מהחברה החיצונית אמר לך למסור? תעשה לי טובה.
אותי זה לא שכנע... מעניין אם את הגולשים כן.
אני מתחיל לחשוב ש-rotembal כאן באשכול צדק, ואכן הייתי צריך להמתין ולראות אם אכן צדקתי.
הבעיה היא, שוב, שכל מה שכתבתי כאן הוא רק דעה אישית... ומן הסתם לא פשוט להוכחה.
את התשובות לשאלותיך האחרות (שעדיין לא קראתי, אך מסקירה קצרה נראה כי מדובר בכמה פזמונים חוזרים + איזה אחד חדש לגבי התרומות ב-Qsubs) אשאיר לחברי הצוות הפעילים להגיב, במידה והם בכלל מעוניינים להכנס איתך לאותו Loop חוזר. אם אראה שאלה שאת התשובה לה אני יודע, מן הסתם אגיב בעצמי. העניין והידע שלי בסדרות (ובפרטי "הריב" הקטנים הקשורים בסדרות כאלה או אחרות) יחסית מוגבל.
נכתב ב- 23/11/2009, 00:10
אנא מכם- למען אלו שתרמו, שתורמים ושבאמת אכפת להם-
בשום פנים ואופן אל תתפתו לענות לאף אחת מהשאלות שנשאלו שם בנושא המאבק המשפטי!
בילד-
כמה עוד מניפולציות זולות תנסה לעשות עלינו הגולשים?
מה חשבת, שניפול בפח שאתה מנסה לטמון פה?
כמה אתה יכול לזלזל באינטלגנציה שלנו?
זה שאתה מעוניין להזיק למאבק של קיו אנחנו כבר יודעים. כבר אמרת שלאליס ולטורק יש אוייב משותף שנקרא קיו.
דע לך-
כל מי שלא קוראים לו בילד ושיש טיפת שכל בקודקודו, מבין שהליכים מסוג זה הינם ארוכים, ממושכים ויקרים עד מאד.
מבין שכל עוד לא הוסר איום התביעה, ההליכים המשפטיים הנעשים מאחורי הקלעים אינם צריכים להיות מפורסמים.
כל מי שתומך באמת בצוות יודע שישנם דברים שהשתיקה יפה להם ומכבד אותה עד מאד.
אז לא. אף גולש אחראי, שאינו רוצה להזיק לא ישמח לקבל תשובות לשאלות שלך,
וממש לא מעוניין לקבל שום עדכון לגבי ההתקדמות עד לסיומו המלא והסופי של ההליך כולו.
אם אינך מסוגל לחשוב - אתה יכול להמשיך לנחש השערות ולהישאר באי הוודאות שלך.
נכתב ב- 23/11/2009, 00:13
בקשה קטנה, אם יורשה לי, מחברי הצוות כאן שקראו את מגילת בילד ל- Superb:
אנא מכם- למען אלו שתרמו, שתורמים ושבאמת אכפת להם-
בשום פנים ואופן אל תתפתו לענות לאף אחת מהשאלות שנשאלו שם בנושא המאבק המשפטי!
בילד-
כמה עוד מניפולציות זולות תנסה לעשות עלינו הגולשים?
מה חשבת, שניפול בפח שאתה מנסה לטמון פה?
כמה אתה יכול לזלזל באינטלגנציה שלנו?
זה שאתה מעוניין להזיק למאבק של קיו אנחנו כבר יודעים. כבר אמרת שלאליס ולטורק יש אוייב משותף שנקרא קיו.
דע לך-
כל מי שלא קוראים לו בילד ושיש טיפת שכל בקודקודו, מבין שהליכים מסוג זה הינם ארוכים, ממושכים ויקרים עד מאד.
מבין שכל עוד לא הוסר איום התביעה, ההליכים המשפטיים הנעשים מאחורי הקלעים אינם צריכים להיות מפורסמים.
כל מי שתומך באמת בצוות יודע שישנם דברים שהשתיקה יפה להם ומכבד אותה עד מאד.
אז לא. אף גולש אחראי, שאינו רוצה להזיק לא ישמח לקבל תשובות לשאלות שלך,
וממש לא מעוניין לקבל שום עדכון לגבי ההתקדמות עד לסיומו המלא והסופי של ההליך כולו.
אם אינך מסוגל לחשוב - אתה יכול להמשיך לנחש השערות ולהישאר באי הוודאות שלך.
מה שאת בעצם אומרת זה: "תתרמו וסתמו ת'פה". [תלמדי לתמצת כמוני את מה שעולה לך בראש. אין לי כוח (ואני מתאר לעצמי, לרובם) לקרוא מגילות]
נכתב ב- 23/11/2009, 00:17
האמת היא שההודעה שלה יותר מיועדת לחברי הצוות ששוקלים להגיב, כך שהתמצות שלך אפילו לא בכיוון.מה שאת בעצם אומרת זה: "תתרמו וסתמו ת'פה". [תלמדי לתמצת כמוני את מה שעולה לך בראש. אין לי כוח (ואני מתאר לעצמי, לרובם) לקרוא מגילות]
נכתב ב- 23/11/2009, 00:21
האמת היא שההודעה שלה יותר מיועדת לחברי הצוות ששוקלים להגיב, כך שהתמצות שלך אפילו לא בכיוון.מה שאת בעצם אומרת זה: "תתרמו וסתמו ת'פה". [תלמדי לתמצת כמוני את מה שעולה לך בראש. אין לי כוח (ואני מתאר לעצמי, לרובם) לקרוא מגילות]
התכוונתי לתורמים.
לתורמים יש זכות לדעת לאן הכסף הולך ואיך העניינים מתקדמים.
נכתב ב- 23/11/2009, 00:23
נכתב ב- 23/11/2009, 00:24
בצורה מתומצתת: הכסף הולך לתשלום שכר עורך דין בלבד, והתקדמות העניינים זה לא משהו שניתן לפרסום (נכון לרגע זה).האמת היא שההודעה שלה יותר מיועדת לחברי הצוות ששוקלים להגיב, כך שהתמצות שלך אפילו לא בכיוון.מה שאת בעצם אומרת זה: "תתרמו וסתמו ת'פה". [תלמדי לתמצת כמוני את מה שעולה לך בראש. אין לי כוח (ואני מתאר לעצמי, לרובם) לקרוא מגילות]
התכוונתי לתורמים.
נכתב ב- 23/11/2009, 00:26
ובכל זאת, ישבת וקראת את כל מה שהבילד כתבמה שאת בעצם אומרת זה: "תתרמו וסתמו ת'פה". [תלמדי לתמצת כמוני את מה שעולה לך בראש. אין לי כוח (ואני מתאר לעצמי, לרובם) לקרוא מגילות]

נכתב ב- 23/11/2009, 00:28
בצורה מתומצתת: הכסף הולך לתשלום שכר עורך דין בלבד, והתקדמות העניינים זה לא משהו שניתן לפרסום (נכון לרגע זה).האמת היא שההודעה שלה יותר מיועדת לחברי הצוות ששוקלים להגיב, כך שהתמצות שלך אפילו לא בכיוון.מה שאת בעצם אומרת זה: "תתרמו וסתמו ת'פה". [תלמדי לתמצת כמוני את מה שעולה לך בראש. אין לי כוח (ואני מתאר לעצמי, לרובם) לקרוא מגילות]
התכוונתי לתורמים.
לזה בדיוק התכוונתי. אם אתם מבקשים תרומות, תכבדו את עצמכם ותעדכנו את התורמים.
אגב, שלא תבין אותי לא נכון- ממש לא מעניין אותי איך העניינים מתקדמים. אני פשוט מסתכל על זה מנקודת מבט של תורם.
לילה טוב

נכתב ב- 23/11/2009, 00:29
ובכל זאת, ישבת וקראת את כל מה שהבילד כתבמה שאת בעצם אומרת זה: "תתרמו וסתמו ת'פה". [תלמדי לתמצת כמוני את מה שעולה לך בראש. אין לי כוח (ואני מתאר לעצמי, לרובם) לקרוא מגילות]
![]()
למה נראה לך, דביל? נראה לך שאני חסר חיים כמוך?
נכתב ב- 23/11/2009, 00:33
בקיצור, מה הוא רשם בתגובה? (יש לי חיים במקום לקרוא את כל זה)
משה תימצת:
למי שזה ארוך לו, יש לי את המקוצר:
"כאשר הFSDFDF מחובר לDSFE בשרת FDSA, הOUJ מתחבר עם הIIIS על דומיין בעל שרת DOS אינטרנטי. ברגע זה יהיה רשום כי שרת זה איננו מחובר אך באם השרת DOS אינו מחובר עם הPPT של הGGA, אז הAFRW יציג הודעה זאת למשך חצי יממה. ומשום כך, סופרב שקרן."

נכתב ב- 23/11/2009, 00:34
הרי זה פורום של זונות, ויש פה אנשים משועממים וכל מה שאתה לא אומר.
מה לעזאזל אתה עושה פה אז?
נכתב ב- 23/11/2009, 00:34
אתה שוכח שמדובר בתרומה למאבק משפטי, דבר המונע מהצוות לחשוף פרטים שעלולים לפגוע בו או בהליך. זה בכלל לא מגיע מכיוון של חוסר כבוד כלפי עצמנו (?) או כלפי הגולשים.לזה בדיוק התכוונתי. אם אתם מבקשים תרומות, תכבדו את עצמכם ותעדכנו את התורמים.
אגב, שלא תבין אותי לא נכון- ממש לא מעניין אותי איך העניינים מתקדמים. אני פשוט מסתכל על זה מנקודת מבט של תורם.
נכתב ב- 23/11/2009, 00:39
זה ממש לא מה שאני אומרת.מה שאת בעצם אומרת זה: "תתרמו וסתמו ת'פה". [תלמדי לתמצת כמוני את מה שעולה לך בראש. אין לי כוח (ואני מתאר לעצמי, לרובם) לקרוא מגילות]
את מה שאמרתי מבין היטב כל מי שתרם, שגם רוצה שתרומתו לא תהיה לשווא ומעוניין לראות בהצלחת המאבק.
ואני אומרת את זה מנקודת מבט של תורמת שמכבדת את עצמה, את הצוות וגם מסוגלת להפעיל את הראש טיפ-טיפה.
אכתוב ככל שארצה. אתה ממש לא חייב לקרוא. ממילא דברי אינם מכוונים אליך.
ממש לא מפתיע אותי שלא הצלחת להבינם, אז אנא- אל תנסה לתמצת אותי בצורה שגויה.
(כשארצה שעורים בתמצות- אפנה אליך).
נכתב ב- 23/11/2009, 00:43
אהההההבקיצור, מה הוא רשם בתגובה? (יש לי חיים במקום לקרוא את כל זה)
משה תימצת:למי שזה ארוך לו, יש לי את המקוצר:
"כאשר הFSDFDF מחובר לDSFE בשרת FDSA, הOUJ מתחבר עם הIIIS על דומיין בעל שרת DOS אינטרנטי. ברגע זה יהיה רשום כי שרת זה איננו מחובר אך באם השרת DOS אינו מחובר עם הPPT של הGGA, אז הAFRW יציג הודעה זאת למשך חצי יממה. ומשום כך, סופרב שקרן."
![]()
נכתב ב- 23/11/2009, 01:08
אני יכול להמליץ על משה...(כשארצה שעורים בתמצות- אפנה אליך).

נכתב ב- 23/11/2009, 01:12
אה, אז במקרה הגעת דווקא ל"האשמות" כלפי Q? נוח לך לקרוא מה שבא לך...ובכל זאת, ישבת וקראת את כל מה שהבילד כתבמה שאת בעצם אומרת זה: "תתרמו וסתמו ת'פה". [תלמדי לתמצת כמוני את מה שעולה לך בראש. אין לי כוח (ואני מתאר לעצמי, לרובם) לקרוא מגילות]
![]()
למה נראה לך, דביל? נראה לך שאני חסר חיים כמוך?
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים