אקסטרים צינזורים
נכתב ב- 17/05/2010, 18:28
דיון על השמטת קרדיטים מעניין כאן הרבה אנשים.
לא צריך לעבור לסדר היום על כאלה פעולות.
נכתב ב- 17/05/2010, 18:29
NO1 אתה לא מבין שאתה לא מעניין אף אחד?
1. כנראה שאתה אף אחד

2. על חמור ירכב המשיח (אם מישהוא מאמין בביאתו) - אני סתם גוי ועם הארץ.
3. יש מועדון כדור עף ב ELMS ???
אורח_Daniel-b_*
נכתב ב- 17/05/2010, 18:40
נכתב ב- 17/05/2010, 19:01
אם אתה לא מאמין, ואין לך שום רצון לזה, לפחות אל תשווה את זה לדברים כל כך נחותים כאן.
נכתב ב- 17/05/2010, 19:04
סתם בשביל לסבר את האוזן למוטיבצייה אפשרית מאחורי שליחת me & the Ants להתלכלך (פה אני חייב לסייג שאיני יודע על קיום שילוח שכזה רק על מוטיבצייה אפשרית) :
תגובותי הנשנות באכולות ההודעות על שיחרור פרקי וי במטרה שתוצאת השחרור תהיה נגישה לכל ובזמן כמו גם הצבעה על גניבת קרדיט (אופס - זה כנראה סדרתי) על סנכרון בשני פרקים שונים (דר"א בגניבה זו היתה הודאה).
נכתב ב- 17/05/2010, 20:18
מה שהוא רחוק ברמה ובתרומה לקהילה מטאז מפתח האימיול הישראלי - מורי ורבי ...
בכל מקרה מעניין מה תהיה תגובת lala123 להתפתויות האחרונות (הוא קיבל הודעה שהמוניטין שלו נפגע בשל השתייכותו לצוות שמגבה גניבת קרדיטים - דרך תגובה להודעתו על שחרור שלו באתר EMLS. האידיוטים שעושים ip ban כנראה לא שמעו על proxy ... rolleyes.gif - אולי עכשיו הם יפנימו כמה הם חכמים שלא לדבר על זה שהם חסמו כתובת NAT, ובכך נפרדו מקהל רחב).
שמע אתה אחד האנשים המושפעים בעולם.
נכתב ב- 17/05/2010, 21:45
אין מחלוקת על העובדות : מתרגמים בצוות Extreme גנבו קרדיטים (שום טעות או "לא בכוונה" - קרדיטים על תיקון הוחלפו בכתוביות) - יש לכם כלים לבדוק את הטענה לבד.
עכשיו בינכם לבין עצמכם תחשבו אם זו נורמה ראויה ואם אתם בוחרים לתת לה יד רק כי זורקים לכם יתרון בזמינות (או זמינות מוקדמת יותר) של תרגומים.
אם אתם יכולים להסתכל במראה אז תגידו (גם לי הציעו סטאטוס של מקודד - חשבו לקנות אותי ...) : תודה, אבל לא תודה !
(אולי אני מצפה ליותר מדי - אבל חלקכם לפחות מבין מה טוב לסצינה ומה יהפוך אותה לג'ונגל)
נכתב ב- 17/05/2010, 21:55
אני רואה שהאשכול נצפה ולפעמים יש בו השתתפות פעילה של מקודדים (ו/או "מתרגמים") מהורדות. אל תענו רק תחשבו ותסתכלו בראי :
אין מחלוקת על העובדות : מתרגמים בצוות Extreme גנבו קרדיטים (שום טעות או "לא בכוונה" - קרדיטים על תיקון הוחלפו בכתוביות) - יש לכם כלים לבדוק את הטענה לבד.
עכשיו בינכם לבין עצמכם תחשבו אם זו נורמה ראויה ואם אתם בוחרים לתת לה יד רק כי זורקים לכם יתרון בזמינות (או זמינות מוקדמת יותר) של תרגומים.
אם אתם יכולים להסתכל במראה אז תגידו (גם לי הציעו סטאטוס של מקודד - חשבו לקנות אותי ...) : תודה, אבל לא תודה !
(אולי אני מצפה ליותר מדי - אבל חלקכם לפחות מבין מה טוב לסצינה ומה יהפוך אותה לג'ונגל)
אחי, הכל תקין אצלך? אתה מתחיל להפחיד אותי

אתה מדבר ברצינות כאילו? זה סה"כ קובץ טקסט עלוב. באמת חבל על כל השעות שאתה משקיע בחפירות כאן כשאף אחד באמת לא מתייחס
נכתב ב- 17/05/2010, 22:26
לצוותי התרגום, ולמתרגמים פרטיים, יש הרבה, למה שקראת "קובץ טקסט עלוב".
אתה אולי לא עבדת על כזה דבר, אז אין לך מושג מה זה.
נכתב ב- 17/05/2010, 23:39
1. מנסיון, כשאין לצוות אקס שום דבר להצדיק את מעשיהם או לומר להגנתם, הם פוצחים בקללות, השמצות, ובהמשך- הטלת ספק בכשירותך הנפשית. אם זכית לתגובות האלו, דע לך שהצדק עמך ללא שום סייג.
2. מכיר את השאלה "אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שם, האם הוא משמיע קול?" עם זה ששנינו מסכימים שהם חבורת עילגים, אתה לא יכול לצפות מהם להוריד משהו באימיול. גם לעילגות יש גבולות אדומים.
נכתב ב- 18/05/2010, 06:10
1. אני חייב התנצלות ל IlanVic על "השתלטותי" על האשכול וסטייתי מתוכנו.
2. ערבבתי ("עשיתי סלט") משתי בעיות נפרדות (לשתיהן כתובות אחת שכנראה גם אחראית לזיקה) :גניבת הקרדיט - מערערת את הסצינה שרובה ככולה מסתמכת על מתרגמים ומסנכרנים הראויים לקרדיט על עבודתם. הגניבה בוצעה (אומת גם על ידו בעוד כלי השוואה) - ההתעלמות המופגנת של כלל חברי הצוות (כולל קולגות של הגנב ומנהל הצוות) מעידה על מדיניות (מנהל הצוות) ועל אחד משניים הסכמה של הקולגות או שלטון פחד וטרור (עריצות המופעלת כלפי חברי הצוות). התופעה והצוות צריכים להיות מוקעים בכל הסצינה עד הודאה, לקיחת אחריות ומתן פומבי לצעדים שננקטו למניעת השנות התופעה.
אופן הפצת כתוביות וניהול אתר ELMS - במילה אחת "זבשם", בשתי מלים גם של הלקוחות שלהם. מי שבוחר לחזר על פיתחם זו בעייתו הוא ובחירתו שלו ובהקשר זה צודק (למרות הציניות שבדבר) מנהל צוות ELMS. אופי ניהול אתר הצוות, הפצת הכתוביות ושלטון הטרור והבריונות בתוך הצוות הן בגדר בעייה (כנראה נפשית) של המוכנים להסכין להן ... - גם כאן פעילי הסצינה יכולים להעביר מסר פשוט של התעלמות (טוטאלית). אין שום הגיון במחאה על התנהגות בעייתית ע"י הבוחרים להכנע לה.
איש חכם ושבע קרבות (היו לו את שלו וגם לי הוא קרא כמה פעמים לסדר) - שווה לשמוע את דעתו מדי פעם

(אם מישהו תמה מדוע אינו מגיב כאן בעצמו ההסבר פשוט : עניינו בפיתוח אימיול וקידום השיתוף ואין הוא חפץ להיות מזוהה עם תכנים)
נכתב ב- 18/05/2010, 06:38
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים