רמת הפורום קצת הדרדרה לאחרונה לא?
נכתב ב- 04/03/2011, 01:07
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
אה אז לא להגיד כלום ולהחשיב את זה "מקובל" זה בסדר הא ? שאפומאז שאני זוכר את עצמי, הגבת כנגד הצוות.אני לא נגדכם ולא בעדכם (עד כמה שזה בטח לא נשמע אמין)וואלה? קנית את המניות האלה?אחרי מה שהיה אתמול עם עדי בלי שכל אני חושב שאיבדתם הרבה מניות.
אם רק במקרה נראה לך שאנחנו צריכים להיות אלה שצריכים "להרוויח מניות" אצל הגולשים ולא ההיפך - צא מהסרט.
אנחנו מעריכים תמיכה של כל גולש, אבל לרגע אל תטעה לחשוב שאנחנו רודפים אחרי זה או שמזיז לנו שאחד כמוך פתאום החליט שהוא נגדנו.
בכלל, אין לי עניין בריב שלכם עם טורק/שאר הקבוצות/WHATEVER.
ברגע שזה מגיע לאיחולי סרטן ממתרגם חשתי רצון להתערב... זה הכל.
שוב, אני לא מבין מה אתם זורקים כל הזמן "גינוי פומבי".
במה זה אמור להתבטא? מסיבת עיתונאים?
אני חושב שזה משפט הרבה יותר מטופש מלאחל לשונאיך סרטן.אל תצפה ממני כבן אדם נייטרלי להיות אובייקטיבי כלפיכם במאבק.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:09
וסביר להניח שאתם הייתם קופצים על המשתמש לא כמו שאתה קופצים על עב"ב ?את האמת, לא זכורות לא פעמים שהגבת בעד.אכן היו כמה פעמים שהגבתי נגד, אבל היו פעמים שהגבתי בעד.מאז שאני זוכר את עצמי, הגבת כנגד הצוות.אני לא נגדכם ולא בעדכם (עד כמה שזה בטח לא נשמע אמין)וואלה? קנית את המניות האלה?אחרי מה שהיה אתמול עם עדי בלי שכל אני חושב שאיבדתם הרבה מניות.
אם רק במקרה נראה לך שאנחנו צריכים להיות אלה שצריכים "להרוויח מניות" אצל הגולשים ולא ההיפך - צא מהסרט.
אנחנו מעריכים תמיכה של כל גולש, אבל לרגע אל תטעה לחשוב שאנחנו רודפים אחרי זה או שמזיז לנו שאחד כמוך פתאום החליט שהוא נגדנו.
אל תצפה ממני כבן אדם נייטרלי להיות אובייקטיבי כלפיכם במאבק.
בוא תגיד לי אתה אז איך אתה היית מגיב/מתנהג אם משתמש רגיל היה אומר את הדברים של עדי.
לא חושב שהייתי מייחס לזה חשיבות רבה כל כך.
לא נראה לי שאם משתמש היה כותב דברים שכאלה,
משתמשים אחרים היו קופצים עליו כמו שקפצו על עב"ב.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:09
מעניין אותי לדעת אם אתה מתנהג ככה בחוץ.אני חושב שזה משפט הרבה יותר מטופש מלאחל לשונאיך סרטן.אל תצפה ממני כבן אדם נייטרלי להיות אובייקטיבי כלפיכם במאבק.
עם יחסי אנוש כמו שלך אתה בטח תהיה מובטל כל החיים.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:10
3 חברי צוות שהגיבו באשכול גינו את זה. מה עוד אתה רוצה?אה אז לא להגיד כלום ולהחשיב את זה "מקובל" זה בסדר הא ? שאפו
אתה רוצה שכל חבר צוות יבוא ויגיב כנגד?
חוץ מזה, כמו שאמרו לפני:
אם הוא היה כותב "מאחל להם מוות", לא הייתם מתלהמים ככה.
ואם גולש כלשהו היה מגיב ככה, לא הייתם אומרים שום דבר.
אולי היו מגיבים בגנות אבל לא עושים המולה כמו שאתם עשיתם.וסביר להניח שאתם הייתם קופצים על המשתמש לא כמו שאתה קופצים על עב"ב ?
אלמוני_פלמוני, כיצד מה שהגבת קשור למה שאני כתבתי?
נכתב ב- 04/03/2011, 01:12
עוד לפני שהיינו רוצים להגיב הוא כבר היה עף מכאן.3 חברי צוות שהגיבו באשכול גינו את זה. מה עוד אתה רוצה?אה אז לא להגיד כלום ולהחשיב את זה "מקובל" זה בסדר הא ? שאפומאז שאני זוכר את עצמי, הגבת כנגד הצוות.אני לא נגדכם ולא בעדכם (עד כמה שזה בטח לא נשמע אמין)וואלה? קנית את המניות האלה?אחרי מה שהיה אתמול עם עדי בלי שכל אני חושב שאיבדתם הרבה מניות.
חוץ מזה, כמו שאמרו לפני:
למען הסר ספק, אני הייתי מגיב.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:15
כי אם הוא היה אדם חביב ונוח לבריות לא היו מתנפלים עליו ככה.אלמוני_פלמוני, כיצד מה שהגבת קשור למה שאני כתבתי?
התנפלו עליו מכיוון שחלק לא קטן מבאי הפורום הזה כבר רוו מנחת לשונו של אותו
עב"ב, והאמירה האומללה ההיא הייתה הקש ששבר את גב הגמל.
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:16
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 04/03/2011, 01:17
אדון עדי ולא בפעם הראשונה שלו מזלזל במתרגמים אחרים או בגולשים אחרים וחושב שהוא הכל יכול.
לא יזיק אם משהו כאן בצוות יסביר לו איך להתנהג.
מצטער, אבל שדידת בנק זה ממש לא דומה לגניבת תרגום.לגנוב זה פחות גרוע מלאחל סרטן לגנבים. יפה. אני מניח שאם אשדוד את בנק הפועלים ומישהו מהם יאחל לי למות, יש לי קייס עליו בבית משפט ואני זה שייצא בסדר
אני חושב שהרבה יסכימו איתי.
עריכה : וגם אם כן, אני עדיין לא הייתי מאחל סרטן (אבל זה האופי שלי).
נכתב ב- 04/03/2011, 01:19
אל תשכח שהוא איחל סרטן גם לכל מי שהוא רואה בו מוריד תרגומים כפוי טובה.בכל העליהום הזה עלה כשל לוגי שאמור להביך את כולכם: לגנוב זה פחות גרוע מלאחל סרטן לגנבים. יפה. אני מניח שאם אשדוד את בנק הפועלים ומישהו מהם יאחל לי למות, יש לי קייס עליו בבית משפט ואני זה שייצא בסדר.
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:20
מתי בפעם האחרונה מישהו הועף כל כך מהר?עוד לפני שהיינו רוצים להגיב הוא כבר היה עף מכאן.
למען הסר ספק, אני הייתי מגיב.
(להוציא מקרים של הרשמה מחדש של אנשים שהועפו)
אני חושב שפשוט חלק מהגולשים חיפשו סיבה לעשות המולה.כי אם הוא היה אדם חביב ונוח לבריות לא היו מתנפלים עליו ככה.אלמוני_פלמוני, כיצד מה שהגבת קשור למה שאני כתבתי?
התנפלו עליו מכיוון שחלק לא קטן מבאי הפורום הזה כבר רוו מנחת לשונו של אותו
עב"ב, והאמירה האומללה ההיא הייתה הקש ששבר את גב הגמל.
ד"א, שלא תגידו שאני לא אובייקטיבי או משהו.
אמנם מה שנאמר היה לא במקום אבל לא צריך לנפח יותר מדי.
ואני אומר את זה בתור אחד ששלושה בני משפחה קרובים שלו נפטרו מסרטן.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:22
חחחחחח בכיף אחי מה שמעביר לך ת'יום, תמשיך להאכיל את עצמך בבולשיט.3 חברי צוות שהגיבו באשכול גינו את זה. מה עוד אתה רוצה?אה אז לא להגיד כלום ולהחשיב את זה "מקובל" זה בסדר הא ? שאפומאז שאני זוכר את עצמי, הגבת כנגד הצוות.אני לא נגדכם ולא בעדכם (עד כמה שזה בטח לא נשמע אמין)וואלה? קנית את המניות האלה?אחרי מה שהיה אתמול עם עדי בלי שכל אני חושב שאיבדתם הרבה מניות.
חוץ מזה, כמו שאמרו לפני:
והגבתי לך על משפט 2 למעלה
נכתב ב- 04/03/2011, 01:23
נכתב ב- 04/03/2011, 01:23
מעניין איפה הקו האדום אז אצלך.אמנם מה שנאמר היה לא במקום אבל לא צריך לנפח יותר מדי.
רואה אדון ערן?רציתי רק לחזור ולציין שככל שאנשים עלובים יותר תוקפים אותי, כך מחמיא לי יותר.
עלובים... רק בגלל שהדעות שלנו שונות משלו.
שיהיה לך בכיף עדי, אני בטוח שתשאר בודד וגלמוד עם הגישה שלך.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:25
אתה צודק. כולם עלובים ואתה מושלם. ווהורציתי רק לחזור ולציין שככל שאנשים עלובים יותר תוקפים אותי, כך מחמיא לי יותר.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:26
עב"ב דיבר מהבטן וביטא את רחשי ליבו. לרבים מאיתנו יש זעם רב כלפי גולשים מסויימים ואדוני אתר טורק.
עב"ב חטא בכך שהתיר את חרצובות לשונו. הוא מבין שהוא טעה.
בואו נתקדם הלאה...
נכתב ב- 04/03/2011, 01:28
לא מכיר את הבן אדם אישית (תודה לאל) אבל אני בטוח שהוא לא מצטער.עב"ב חטא בכך שהתיר את חרצובות לשונו. הוא מבין שהוא טעה.
נראה לי שמשהו צריך לקחת אותו לסיבוב קצרצר בבית חולים כדי שיבין את מהות דבריו.
נכתב ב- 04/03/2011, 01:28
אין שום בעיה בלהגיד מה שאתה חושב, גם אם זה מלא שנאה..צריך תאקט.נראה שיש לי כבר סרטן במוח מקריאת כל התגובות בנושא.
עב"ב דיבר מהבטן וביטא את רחשי ליבו. לרבים מאיתנו יש זעם רב כלפי גולשים מסויימים ואדוני אתר טורק.
עב"ב חטא בכך שהתיר את חרצובות לשונו. הוא מבין שהוא טעה.
בואו נתקדם הלאה...
נכתב ב- 04/03/2011, 01:29
תגובה מעולה וממצה.חחחחחח בכיף אחי מה שמעביר לך ת'יום, תמשיך להאכיל את עצמך בבולשיט.
והגבתי לך על משפט 2 למעלה
אין לי טעם להמשיך לשוחח איתך אם אתה מגיב ככה.
תקרא מה שהגבתי לרותם כי זה באותו נושא.
אין קו אדום כשזה נוגע לדברים באינטרנט.מעניין איפה הקו האדום אז אצלך.אמנם מה שנאמר היה לא במקום אבל לא צריך לנפח יותר מדי.
רואה אדון ערן?רציתי רק לחזור ולציין שככל שאנשים עלובים יותר תוקפים אותי, כך מחמיא לי יותר.
עלובים... רק בגלל שהדעות שלנו שונות משלו.
שיהיה לך בכיף עדי, אני בטוח שתשאר בודד וגלמוד עם הגישה שלך.
בעבר לקחתי באופן אישי כל דבר שהגיבו לי, אך מאז שהבנתי שזה מגוחך אני מרגיש יותר טוב עם זה.
אין טעם לייחס חשיבות עליונה למה שנכתב במחשב, במיוחד כשאינך מכיר אישית את הכותבים.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים