ברכה ממנהל אתר סאבסנטר לגולשים: "לכו תחפשו מי ינענע אתכם"
נכתב ב- 28/12/2011, 23:25
נכתב ב- 28/12/2011, 23:40
אין לי מושג למה הנבלה הזו קוראת לעצמה "שלגיה" כשהיא זו שמחזיקה סלסלת תפוחים רעילים קבוע ביד.
עדי, לכי תחפרי את סרטי האימה לילדים סוג ב' שלך, ותעזבי אותנו בשקט. אנחנו יודעים שמכל מקום מגרשים אותך, אבל הפתרון הוא לא לנסות להשתחל כל הזמן לאיפה שאת שנואה, אלא לנסות לגרום לאנשים לשנוא אותך פחות, ואת ממש בדרך ההפוכה משם. את שקופה כמו שקית ניילון, אבל לשקית יש יתרונות רבים עלייך בכל מישור השוואה אחר.
אני מאחל לך שתמצאי מקום עם עוד אנשים כמוך, ושתמצאי שם חברים, או לפחות אנשים שבעיניהם יש לך איזה ערך או תועלת.
נכתב ב- 28/12/2011, 23:45
- IntelSub אוהב את זה
נכתב ב- 28/12/2011, 23:46
מתרגמת רק חרא, ומתרגמת ממש לא מצטיינת, אבל עדיין.
נכתב ב- 28/12/2011, 23:48
נכתב ב- 28/12/2011, 23:55
עדי בלי בצל, את אתר סרטים עזבתי מזמן, ואני כבר לא חלק ממנו יותר.למשתמש SRATIM כאן אצלכם לא הייתה לי גישה מעולם (הכי פשוט- שאל אותו), אז ככה שכל האשמות שלך הן בגדר הכפשות ולא יותר.אבל תודה על המחמאות.SNOWHITEלא רק שהיא יכולה להיות אחת מהם, זו היא.
אין לי מושג למה הנבלה הזו קוראת לעצמה "שלגיה" כשהיא זו שמחזיקה סלסלת תפוחים רעילים קבוע ביד.
עדי, לכי תחפרי את סרטי האימה לילדים סוג ב' שלך, ותעזבי אותנו בשקט. אנחנו יודעים שמכל מקום מגרשים אותך, אבל הפתרון הוא לא לנסות להשתחל כל הזמן לאיפה שאת שנואה, אלא לנסות לגרום לאנשים לשנוא אותך פחות, ואת ממש בדרך ההפוכה משם. את שקופה כמו שקית ניילון, אבל לשקית יש יתרונות רבים עלייך בכל מישור השוואה אחר.
אני מאחל לך שתמצאי מקום עם עוד אנשים כמוך, ושתמצאי שם חברים, או לפחות אנשים שבעיניהם יש לך איזה ערך או תועלת.
נכתב ב- 29/12/2011, 00:11
כי אני ממש מעוניינת לראות אותן.
נכתב ב- 29/12/2011, 00:22
2. נטייה בלתי נלאית לסכסך, בעיקר נגד סאבסנטר (אבל לא רק).
3. פתיחת יוזרים חדשים כל שני וחמישי.
4. שימוש קבוע בפרוקסי ביוזרים האלה.
5. העמדת פנים שאת גולש רגיל ללא כל אינטרס, אבל מציגה בקיאות ועניין רב בענייני הסצנה.
בעיניי זה מאוד חותך.
האמת היא שלפני שבדקו בכלל IP, הייתה לי הרגשה מאוד חזקה ש-SubX זו את, ופשוט התעצלתי לבדוק. כאילו ברצינות, איזה "גולש מן השורה" ילך ויפתח פוסטים על אתר כתוביות, ועוד ישתמש בפרוקסי בשביל זה?
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 29/12/2011, 00:24
SnoWhite
משתמש מאז היום, 00:11
מחובר פעיל לאחרונה היום, 00:19
אני לא לבנה, אלא שחורה משחור. במקום שכל, אלוהים נתן לי עוד חור.
עודכן 29/12 · 0 תגובות
מיקום מכון עיסוי "המוצצת", תחנה מרכזית ישנה ת"א
תחומי עניין סרטי אימה בשני דולר, סקס עם בהמות וכלבים בלי שיניים.
אתם רציניים כאילו? מדובר באנשים בוגרים, כן?
לא הייתה לי שום גישה למשתמש של סרטים, אין לי מושג מאיפה הבאת את הרעיון הזה.
אבל גם אני אשמח לדעת
מה האיי פי התואם? גם את זה אשמח לדעת.
נכתב ב- 29/12/2011, 02:32
לאחר בדיקה יותר מעמיקה, נראה שייתכן ונפלה טעות ושלגייה איננה מאחורי זה. הנושא עדיין בבדיקה.
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 29/12/2011, 14:31
אני מתנצל מכל הלב על הטעות ועל ההאשמה הלא צודקת, וכמובן גם על הדברים שבאו בעקבותיהן.
ההשערה הראשונית שלנו שמדובר באחד ממנהלי סרטים הייתה נכונה כנראה. עצוב מאוד.
- eladfo אוהב את זה
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 31/12/2011, 14:32
פתאום אתה יוצא מהחור שלך כשנוח לך?
לתשומת לב הסקפטיים:
מערכת הפורום מזהה את היוזר SubX כזהה ליוזר Sratim
חמוד, אני מציע שתלך לחפש אנשים טיפשים יותר, אולי עליהם תצליח לעבוד בקלות רבה יותר.
אולי אנחנו "מלקקים לסאבסנטר" בגלל שהם לא דו-פרצופיים כלפינו, והכל מתנהל מעל השולחן ולא בתחמנות כמו הדיון איתך.
מעניין... לא ידעתי שמישהו משתמש במשתמש שלי.
תת רמה.
בברכה, מנהל אתר סרטים.
אתה מנהל, תיקח אחראיות ותעמוד מאחורי המעשים שלך.
עדיף שתתמודד עם ההחלטות שלך במקום להתחמק מהן ולהתחמק מלהסביר אותן ועל כך להראות צבוע ועלוב.
ואני לא מדבר רק על הטענות שהעלו כאן נגדך, אלה על ההתנהלות החדשה שלך באתר סרטים. פטתי.
Be the change you want to see in the world - Gandhi
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים