בקשר לציר הרשע , לא עבור כולם , אבל זה הכוון הכללי כי אנשים לא מעונינים במלחמות או בתרגום בלתי קריא
בקשר ל סופו של דבר הוברר ש IDX בא לפני גנבת הקרדיט , מי שיבדוק בטורק בורגיה עונה 2 יגלה , שעל הפרק הראשון ניתן קרדיט,
הפרק השני נקרע מ IDX כלומר יש פה רציפות פרק ראשון קרדיט , פרק שני IDX ולכן לא היתה פה עילה .
בקשר לטורק על לא עוול בכפו , מכיון שהיה קרדיט ,בפרק הראשון ולמרוט שטורק , לא עשה דבר רע , היה IDX בפרק השני,
הרי לא היתה סיבה , להאשים את טורק, ולכן הואשם על לא עוול בכפו, לפחות במקרה הזה.
אחד מהתרגמים המוכשרים פה , הביא בתור דוגמא , את בורגיה , כך שצריך לבדוק את העובדות.נראה קצת מוזר שאם בכולתך לצפות ב SRT אתה מעדיף IDX הIDX בצורתו הנוכחית , הופך את ה HD ל CAM
אני רוצה שמי שעובד קשה בשביל לעשות לי טוב יקבל את הקרדיט שמגיע לו.קודם אם אתה רוצה IDX משהו לא נראה תקין אלא אם כן אתה סובל מסוג של מזוכיזים
וכמובן הדוגמא שלך לא נכונה , התרגום עדיין מרצדס , אבל הרסו אותו בכוונה תחילה , מה שמקביל לכרית מסמרים.
יש לי הרגשה שאולי אתה מקבל תרגום SRT מהמקור בתור מקורב , אחרת משהו פה לא הגיוני, לא ניתן לצפות ב IDX
עדיף בלי או אפילו גוגל טרנסליט עדיף , וכמובן אם מתרגם יכול להוציא ב SRT אבל מוציא ב IDX עדיף שלא יתרגם כלל.
אני מוכן "לנסוע בפיג'ו" בשביל שאולי זה יקרה יום אחד.
אם זה מזוכיזם, אני מזוכיסט.
וכדי לחדד:
- אני לא מקבל SRT. אני גם לא מבקש SRT. סביר להניח שאם הייתי מבקש היו נותנים לי.
- ניתן לצפות ב-IDX. אני צפיתי בעשרות תרגומים כבר איתו.
- פיג'ו עדיין מביאה אותי מנקודה א' לנקודה ב'. ברור לי שאני מעדיף מרצדס. אבל לא במחיר פגיעה במי שמסיע אותי בחינם.
- אתה מוזמן לצפות בגוגל טרנסלייט. העובדה שאתה אומר שעדיף בלי תרגום או עם הביזיון הזה (איך בכלל מישהו מרשה לעצמו לפלוט גוגל טרנסלייט כחלופה למשהו) מראה לי שאתה הוא המזוכיסט.
- ניתן לצפות ב-IDX וזה עדיף מכלום (נראה שהנקודה לא נקלטת).נא להראות לי, איזה שקר אחד אמרתי , בכל מה שכתבתי פה
מתגובה קצרה אחת בלבד:בסופו של דבר הוברר ש IDX בא לפני גנבת הקרדיט
טורק , לאחר שהושמץ על לא עוול בכפו
* כאן ברצוני רק לדייק ולהוסיף שאני חלק מקהילת המורידים ועבורי Qsubs (ושאר המשתמשים ב-IDX) הכי רחוקים מרשע שרק אפשר. אז זה חצי שקר לומר "מנקודת המבט של המורידים". למה? כי לא אני ולא mbig מייצגים את כל קהילת המורידים.הרי מנקודת המבט של המורידים , אתם בעצם ציר הרשע, וטורק נחשב כגוף שמציל אותם מה
בכל אופן בזמנו הייתי רואה סדרות ב STARTV ללא תרגום ללא בעיה , ואולי כדאי שאפסיק להשתמש בתרגום , כי בסופו של דבר באיזשהו מקום
כל הנושא מתחיל להמאס.
בוא, תהיה, תכליתי, !, !, !
הסברת, לנו, כבר, כמה, אשכולות, שהתפרסו, על,-,פני, כמה, עשרות, דפים, שאתה, לא, אוהב, IDX,.
הבנו, אני, נשבע, לך, באישתו, של, השכן, שלי.
עכשיו, תאחלס, מה, אתה, רוצה, ?,
באמת, תגיד, מה, אתה, רוצה,?,
[אתם יודעים כמה זה קשה לכתוב עם כל כך הרבה פסיקים?]