עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

יצא המרצע מהשק

• אנא התחבר בכדי להגיב
92 תגובות לנושא זה

#41 drsub

drsub

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 329 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎01:16

בקשר לציר הרשע , לא עבור כולם , אבל זה הכוון הכללי כי אנשים לא מעונינים במלחמות או בתרגום בלתי קריא
בקשר ל סופו של דבר הוברר ש IDX בא לפני גנבת הקרדיט , מי שיבדוק בטורק בורגיה עונה 2 יגלה , שעל הפרק הראשון ניתן קרדיט,
הפרק השני נקרע מ IDX כלומר יש פה רציפות פרק ראשון קרדיט , פרק שני IDX ולכן לא היתה פה עילה .
בקשר לטורק על לא עוול בכפו , מכיון שהיה קרדיט ,בפרק הראשון ולמרוט שטורק , לא עשה דבר רע , היה IDX בפרק השני,
הרי לא היתה סיבה , להאשים את טורק, ולכן הואשם על לא עוול בכפו, לפחות במקרה הזה.
אחד מהתרגמים המוכשרים פה , הביא בתור דוגמא , את בורגיה , כך שצריך לבדוק את העובדות.

קודם אם אתה רוצה IDX משהו לא נראה תקין אלא אם כן אתה סובל מסוג של מזוכיזים
וכמובן הדוגמא שלך לא נכונה , התרגום עדיין מרצדס , אבל הרסו אותו בכוונה תחילה , מה שמקביל לכרית מסמרים.
יש לי הרגשה שאולי אתה מקבל תרגום SRT מהמקור בתור מקורב , אחרת משהו פה לא הגיוני, לא ניתן לצפות ב IDX
עדיף בלי או אפילו גוגל טרנסליט עדיף , וכמובן אם מתרגם יכול להוציא ב SRT אבל מוציא ב IDX עדיף שלא יתרגם כלל.

אני רוצה שמי שעובד קשה בשביל לעשות לי טוב יקבל את הקרדיט שמגיע לו.
אני מוכן "לנסוע בפיג'ו" בשביל שאולי זה יקרה יום אחד.
אם זה מזוכיזם, אני מזוכיסט.

וכדי לחדד:
- אני לא מקבל SRT. אני גם לא מבקש SRT. סביר להניח שאם הייתי מבקש היו נותנים לי.
- ניתן לצפות ב-IDX. אני צפיתי בעשרות תרגומים כבר איתו.
- פיג'ו עדיין מביאה אותי מנקודה א' לנקודה ב'. ברור לי שאני מעדיף מרצדס. אבל לא במחיר פגיעה במי שמסיע אותי בחינם.
- אתה מוזמן לצפות בגוגל טרנסלייט. העובדה שאתה אומר שעדיף בלי תרגום או עם הביזיון הזה (איך בכלל מישהו מרשה לעצמו לפלוט גוגל טרנסלייט כחלופה למשהו) מראה לי שאתה הוא המזוכיסט.
- ניתן לצפות ב-IDX וזה עדיף מכלום (נראה שהנקודה לא נקלטת).

נא להראות לי, איזה שקר אחד אמרתי , בכל מה שכתבתי פה

מתגובה קצרה אחת בלבד:

בסופו של דבר הוברר ש IDX בא לפני גנבת הקרדיט

טורק , לאחר שהושמץ על לא עוול בכפו

הרי מנקודת המבט של המורידים , אתם בעצם ציר הרשע, וטורק נחשב כגוף שמציל אותם מה

* כאן ברצוני רק לדייק ולהוסיף שאני חלק מקהילת המורידים ועבורי Qsubs (ושאר המשתמשים ב-IDX) הכי רחוקים מרשע שרק אפשר. אז זה חצי שקר לומר "מנקודת המבט של המורידים". למה? כי לא אני ולא mbig מייצגים את כל קהילת המורידים.

נראה קצת מוזר שאם בכולתך לצפות ב SRT אתה מעדיף IDX הIDX בצורתו הנוכחית , הופך את ה HD ל CAM
בכל אופן בזמנו הייתי רואה סדרות ב STARTV ללא תרגום ללא בעיה , ואולי כדאי שאפסיק להשתמש בתרגום , כי בסופו של דבר באיזשהו מקום
כל הנושא מתחיל להמאס.

בוא, תהיה, תכליתי, !, !, !
הסברת, לנו, כבר, כמה, אשכולות, שהתפרסו, על,-,פני, כמה, עשרות, דפים, שאתה, לא, אוהב, IDX,.
הבנו, אני, נשבע, לך, באישתו, של, השכן, שלי.
עכשיו, תאחלס, מה, אתה, רוצה, ?,
באמת, תגיד, מה, אתה, רוצה,?,

[אתם יודעים כמה זה קשה לכתוב עם כל כך הרבה פסיקים?]

#42 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎01:16

וואו, אתה חרטטן ברמות.
פשוט תן לו טרול וזהו, זה נראה שהוא סתם נהנה לזיין לכם ת'שכל.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#43 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎02:48

והוא ממשיך להתעקש...
תבין, בטורק יש מאות תרגומים ללא קרדיט. חלק שוחררו ב-SRT ישר... וחלק שוחררו ב-IDX.
האם שחרור ב-IDX מצדיק הסרת קרדיט למתרגמים/מסנכרנים? נראה שאתה חושב שכן. (אגב, ברובם של ה-IDX לא כתובות שום הודעות נאצה, למרות מה שאתה טוען)

טעימה מהתקופה ההיא:
http://www.qsubs.net...showtopic=54123
http://www.qsubs.net...=20#entry554144

http://www.torec.net...sp?sub_id=27963
http://www.torec.net...sp?sub_id=27506
http://www.torec.net...sp?sub_id=28520
http://www.torec.net...sp?sub_id=28498
http://www.torec.net...sp?sub_id=28512
http://www.torec.net...sp?sub_id=28505

אלה סתם קישורים מדיונים ברשת בנושא מחיקת הקרדיטים. כל הנ"ל שוחררו ישירות ל-SRT, כמובן.
מיותר לציין כי קיימות דוגמאות רבות נוספות. סלח לי שלא אשב להכין רשימה במיוחד בשבילך. בינינו, אני לא גולש באתר הסורר כבר מספר שנים.

IDX לא מוריד איכות HD ל-CAM. בזמן צפייה בקושי שמים לב להגנות. פשוט צופים בפרק/סרט והמוח כבר אוטומטית קורא את הטקסט.
יתכן ויש לך איזה פטיש מיוחד ל-SRT? או שהמוח שלך מתקשה לקרוא IDX (כמו בענייני הפסיקים, חלוקת השורות ושלל הבעיות שגורמות לך לכתוב הודעות כמו תלמיד שעולה לכיתה ב')?

#44 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎03:00

בקשר לציר הרשע , לא עבור כולם , אבל זה הכוון הכללי

ואתה אומר זאת כנציג קהילת המורידים? :) תפסיק לחרטט.
רובם המוחלט של המורידים בכלל לא יודעים מי זה Qsubs. מאלה שכן יודעים, המון משתמשים במה שניתן/זמין להם (הורדות ישירות, תרגום מובנה, צפייה ישירה, IDX, לא משנה להם כלום).
רק מעטים כמוני וכמוך יודעים בכלל שקיימת סצינת כתוביות עם בקשות, חוקים, דרישות בסיסיות, "מלחמות", ריבים ומה לא... אנחנו מתחלקים לשתי קבוצות:
א. אלה האגואיסטים שחושבים רק על עצמם ולקבל מה שהם רוצים בחינם ושיזדיינו כולם על הדרך (סליחה על השפה, אתה באמת מוציא את זה ממני).
ב. אלה שלא לוקחים שום דבר מאליו ויודעים שמאחורי כל קובץ ששוקל פחות מ-100KB מישהו ישב שעות שלמות מהחיים שלו.

אז יופי, קלטנו שאתה האגואיסט. קלטנו שה-IDX רע לך ושאתה מאמין שהחפירות שלך כאן משנות (או משפיעות על) משהו. צא מהסרט שלך כבר.

ולמה אני צופה ב-IDX כשאני יכול להשיג SRT?
א. נאה דורש נאה מקיים. אני כותב ש-IDX הוא בר צפייה ומתכוון לכך. זה גם למה אני צופה בו בעצמי.
ב. אני נהנה כל כך מהתוכן בכתוביות (יש מתרגמים כאלה מוכשרים לפעמים!) שהלוק פחות קריטי. פשוט לא משקיע בזה מחשבה כמוך. נראה שאתה אוכל סרט שלם על הנושא.

#45 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎09:01

רובם המוחלט של המורידים בכלל לא יודעים מי זה Qsubs.
זה קצת קשה לא לדעת.
בקשר ל IDX הדבר זהה להנות מסרט CAM כיש 1080P וכל העבודה של אותו מתרגם מוכשר , שעות על שעות לא תעזור.
ההוכחה היא די פשוטה , אם למשל יוצא תרגום SRT מקביל פחות טוב באיכותו . הרי אותו מתרגם מוכשר היה יכול להשאיר את הIDX
כי התרגום שלו יותר טוב , למרות זאת הוא מוחל על כבודו ומיד הוא מוציא ב SRT.
ונוסף לכל , תרגום זה לא יצירה ספרותית , אנשים נהנים מהסרט , לא מהתרגום.

#46 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎09:23

והוא ממשיך להתעקש...
תבין, בטורק יש מאות תרגומים ללא קרדיט. חלק שוחררו ב-SRT ישר... וחלק שוחררו ב-IDX.
האם שחרור ב-IDX מצדיק הסרת קרדיט למתרגמים/מסנכרנים? נראה שאתה חושב שכן. (אגב, ברובם של ה-IDX לא כתובות שום הודעות נאצה, למרות מה שאתה טוען)

טעימה מהתקופה ההיא:
http://www.qsubs.org...showtopic=54123
http://www.qsubs.org...=20#entry554144

http://www.torec.net...sp?sub_id=27963
http://www.torec.net...sp?sub_id=27506
http://www.torec.net...sp?sub_id=28520
http://www.torec.net...sp?sub_id=28498
http://www.torec.net...sp?sub_id=28512
http://www.torec.net...sp?sub_id=28505

אלה סתם קישורים מדיונים ברשת בנושא מחיקת הקרדיטים. כל הנ"ל שוחררו ישירות ל-SRT, כמובן.
מיותר לציין כי קיימות דוגמאות רבות נוספות. סלח לי שלא אשב להכין רשימה במיוחד בשבילך. בינינו, אני לא גולש באתר הסורר כבר מספר שנים.

IDX לא מוריד איכות HD ל-CAM. בזמן צפייה בקושי שמים לב להגנות. פשוט צופים בפרק/סרט והמוח כבר אוטומטית קורא את הטקסט.
יתכן ויש לך איזה פטיש מיוחד ל-SRT? או שהמוח שלך מתקשה לקרוא IDX (כמו בענייני הפסיקים, חלוקת השורות ושלל הבעיות שגורמות לך לכתוב הודעות כמו תלמיד שעולה לכיתה ב')?

האמת שהסתכלתי , קודם כל יש קרדיט ולא ניתן לצפות מאתר כיתוביות לא לטעות לפעמים אם יש תרגום מקביל.
דבר שני מה זה בונה שלד ותרגום משמיעה , התרגומים , נעשו ממקור אנגלי אף אחד לא משמיעה.
הבעיה ב IDX זה הפונט המיוחד והדוקא כלפי המורידים. בקשר לתלמיד בכיתה ב , כמות הקללות וצורת ההתבטאיות הילדותיות באתר היא גדולה מאד וכנראה,
יותר חשוב מה אתה כותב מאשר העימוד או הפיסוק ,למשל שהמוח שלך מתקשה לקרוא IDX (כמו בענייני הפסיקים, חלוקת השורות ושלל הבעיות שגורמות לך לכתוב הודעות כמו תלמיד שעולה לכיתה ב')? הסימן שאלה לא במקום הנכון אבל מה זה משנה

#47 drsub

drsub

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 329 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎11:05

אתה מוכן להתייחס לתגובתי אליך שמשום מה את נמנע מלהתייחס כבר פעם שנייה. כנראה שאתה חושש שמענה על שאלותיי יחתום את הגולל על טרוליותך.

"בוא, תהיה, תכליתי, !, !, !
הסברת, לנו, כבר, כמה, אשכולות, שהתפרסו, על,-,פני, כמה, עשרות, דפים, שאתה, לא, אוהב, IDX,.
הבנו, אני, נשבע, לך, באישתו, של, השכן, שלי.
עכשיו, תאחלס, מה, אתה, רוצה, ?,
באמת, תגיד, מה, אתה, רוצה,?,

[אתם יודעים כמה זה קשה לכתוב עם כל כך הרבה פסיקים?]"

ד"א, יש לכם מהבוקר בעיות איטיות מחרידות באתר.

#48 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎13:19

ממך כלום מיתר המתרגמים שיהיו בני אדם יפסיקו עם המלחמות המטופשות , ואם לא שיפנו את מקומם לטובים מהם. ויפסיקו להרוס כל חלקה טובה,
עי חרחור מלחמה
ומאתרי הכיתוביות, שלא יעלו IDX תמיד יהיה מישהו אחר שיתרגם.
בכל אופן כל הויכוח נעשה קצת ילדותי , קצת מזכיר את הסרט בעל זבוב.

#49 drsub

drsub

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 329 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎13:38

ממך כלום מיתר המתרגמים שיהיו בני אדם יפסיקו עם המלחמות המטופשות , ואם לא שיפנו את מקומם לטובים מהם. ויפסיקו להרוס כל חלקה טובה,
עי חרחור מלחמה
ומאתרי הכיתוביות, שלא יעלו IDX תמיד יהיה מישהו אחר שיתרגם.
בכל אופן כל הויכוח נעשה קצת ילדותי , קצת מזכיר את הסרט בעל זבוב.

צר לי לאכזב אותך, אבל המתרגמים הם כן בני אדם וטובים מאלו הקיימים כיום בסצנה בספק יהיו.
אם יש לך בעיה עם תארי התרגומים, פנה אליהם. אני בספק רב אם באחד מהם או בכלל תקבל במה כמו שקיבלת כאן.

#50 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎16:01

האמת שיש כאילו שלא רצים אחרי קרדיט בעורון , עד כדי הריסת חווית הקריאה של הצופים, ואלו רובם ולא המיעוט , אבל לרוע המזל , דוקא המיעוט,
מתרגם את סדרות הדגל ובמקום לתרגם או לפנות את מקומו , מנהל מלחמות על גבם של הצופים ואם בא מישהו ומוציא תרגום משלו , דאליבה כמה
אנשים הוא מכפילן וחרטטן .

#51 subs_etc

subs_etc

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎18:19

האמת שיש כאילו שלא רצים אחרי קרדיט בעורון , עד כדי הריסת חווית הקריאה של הצופים, ואלו רובם ולא המיעוט , אבל לרוע המזל , דוקא המיעוט,
מתרגם את סדרות הדגל ובמקום לתרגם או לפנות את מקומו , מנהל מלחמות על גבם של הצופים ואם בא מישהו ומוציא תרגום משלו , דאליבה כמה
אנשים הוא מכפילן וחרטטן .

בקצרה : גישתך גורמת למתרגמים (לא רק מכאן) לא לשחרר תרגומים לציבור. לכאורה אינך סובך שכן ממילא אינך צורך IDX. אז :

1. למה אתה מזבל לכולם את המוח ומבזבז את זמננו ?
2. אתה מדבר על מזוכיזם של צרכני IDX. אתה סדיסט !!! אתה רוצה לקלקל לצרכני IDX ללא כל חלופה סבירה מובטחת.

(דר"א לקרוע מ IDX זה לא לתרגם. זה לגנוב עבודת אחרים ואח"כ לחפש לקבל עליה קרדיט / הוקרה ותשואות. לגנבים ובכללם גנבי דעת מגיעות שריקות בוז לא מחיאות כף)

#52 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎18:37

האמת שהסתכלתי , קודם כל יש קרדיט

אתה עיוור (או פשוט שקרן). בחלק מהקישורים הוסר בצורה חלקית. באחרים הוסר בצורה מלאה.

ולא ניתן לצפות מאתר כיתוביות לא לטעות לפעמים אם יש תרגום מקביל.

נכון. מותר לטעות. כאן אני מסכים איתך.
אבל רגע, אחרי שהתריעו לגבי הטעות, אפשר גם לתקן, לא?
וכשטעות חוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים רצופות?
קיצר, תגיד ת'אמת... אתה מאמין לעצמך?
כאילו, אני מבין שאתה לא רוצה להודות בטעות... ואני מבין שאם אכן תאשר שאתה מבין שמחקו קרדיטים בזדון אז זה מכשיר את כל עניין ה-IDX (אותו אתה לא אוהב) ומפיל את כל הטיעון השטותי שלך.
נתתי לך לא אחד ולא שני קישורים. צריך להיות עיוור או משוחד כדי לפספס את מה שהלך שם. השורות היחידות שהוסרו הן של עושי המלאכה... איכשהו שורות ה"הורד מאתר טורק" לא חסרות. אותן לא שוכחים. שם אין "טעויות".

דבר שני מה זה בונה שלד ותרגום משמיעה , התרגומים , נעשו ממקור אנגלי אף אחד לא משמיעה.

א. יש תרגומים שנעשים משמיעה. תתפלא.
ב. בונה שלד, כשמו כן הוא... הבחור שישב ויצר את השלד. (התזמונים; חלוקת השורות)

עריכה: אגב, אני חייב לשאול... זה כואב?
  • Nikita אוהב את זה

#53 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2012‏, ‎21:29

מגרד לי בביצים אתה מוכן לגרד לי? נראה לי זה המקום לכתוב את זה לא ככה?

כי את כל הזיוני שכל שלך אנחנו מקבלים פה ! סופרב, הדביל הנ"ל מנסה לעצבן כאן בפורום ויודע מה ? הוא מצליח.
תעיף אותו לכל הרוחות, שיחזור לחור ממנו הוא בא ויקרא תרגומי גוגל עם איכות סוג ז' מצידי.

#54 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2012‏, ‎12:50

האמת שהסתכלתי , קודם כל יש קרדיט

אתה עיוור (או פשוט שקרן). בחלק מהקישורים הוסר בצורה חלקית. באחרים הוסר בצורה מלאה.

ולא ניתן לצפות מאתר כיתוביות לא לטעות לפעמים אם יש תרגום מקביל.

נכון. מותר לטעות. כאן אני מסכים איתך.
אבל רגע, אחרי שהתריעו לגבי הטעות, אפשר גם לתקן, לא?
וכשטעות חוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים רצופות?
קיצר, תגיד ת'אמת... אתה מאמין לעצמך?
כאילו, אני מבין שאתה לא רוצה להודות בטעות... ואני מבין שאם אכן תאשר שאתה מבין שמחקו קרדיטים בזדון אז זה מכשיר את כל עניין ה-IDX (אותו אתה לא אוהב) ומפיל את כל הטיעון השטותי שלך.
נתתי לך לא אחד ולא שני קישורים. צריך להיות עיוור או משוחד כדי לפספס את מה שהלך שם. השורות היחידות שהוסרו הן של עושי המלאכה... איכשהו שורות ה"הורד מאתר טורק" לא חסרות. אותן לא שוכחים. שם אין "טעויות".

א. יש תרגומים שנעשים משמיעה. תתפלא.
ב. בונה שלד, כשמו כן הוא... הבחור שישב ויצר את השלד. (התזמונים; חלוקת השורות)

עריכה: אגב, אני חייב לשאול... זה כואב?

עד כמה שזכור לי סרטים שלא היה כיתובית באנגלית לא תורגמו , עד שהופיע הכיתובית.
בקשר לכל הנושא , אתר טורק לא חייב לכם כלום ואם הם פרסמו אין להם כל אפשרות לבדוק ולעדכן כל תרגום וסנכרון , בפרט שיתכן, שלא הודיעו להם
אלא ישר נקטו בעיצומים והפילו עליהם את האחריות. הרעיון להעניש את הצופים על אתר שאין להם כל קשר אליו הוא די נבזי, ואפילו אם מחקו קרדיט בזדון, אז זה לא מכשיר
IDX, בפרט שזה לא בדיוק עוזר, TOREC קורע את ה IDX מקבל את הקרדיט וכולם מורידים ממנו , כך שכל רעיון ה IDX גם לא אתי וגם די טפשי
וגם עוזר לטורק. בקשר לכיתוביות אישיות, הרי ניתן עי השואה בינרית טקסטואלית ושינוי תאריך הקובץ , להוריד את מאפיני הכיתוביות , ואז ניתן
ללא סיכון להעביר אותן לכל גורם שלישי בלי להסתכן בנידוי ולכן יש עוד אפשרות לחוג קטן של חברים , ואז כמובן כל הנושא נשמע קצת משונה.
כמובן שאפשר לפרסם הנה כיתוביות לא תקבלו, אבל אז כמה אנשים הגונים , יפרסמו תרגום מקביל , ואז אותו מתרגם עבד לשוא וגם כנראה לא הצטייר
טוב בעיני בעיני הרבה אנשים.

#55 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2012‏, ‎12:51

אולי די?

#56 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2012‏, ‎12:56

mbig, אני ממש בהתלבטות לגביך, אני לא מצליח להסיק האם אתה טרול, שמנסה רק להלהיט את הדיון לשוא באמצעות חזרה שוב ושוב על שקרים בוטים וגסים, או שאתה פשוט דפקט שלא מצליח להבין מה שמסבירים לו ומוכיחים באופן נהיר ופשוט.
מצד אחד העקשנות שלך רומזת על האפשרות הראשונה, אבל מהצד השני צורת ההתבטאות המגוחכת שלך מצביעה בפירוש על אופציה ב'.

על כל מקרה, אני פשוט דורש שתפסיק לשפוט מי מוסרי ולא מוסרי.
אתה בא לאנשים שמקדישים מזמנם ורוחם לטובת הכלל, ושופט אותם משום שלא נתנו לך במתנה ב-ד-י-ו-ק את מה שרצית, או יותר מדוייק: נתנו לך את המתנה, אבל בעטיפה שלא מצאה חן בעיניך.

זה הופך אותך לאדם חסר דרך ארץ, בזוי ונטול בושה.

אנא ממך, נסה לא להשתמש ביכולות השיפוט והמיון הנשגבות שלך לגבי מוסריותם של אחרים, משום שאתה נמצא בנקודה שממנה אין לשפוט אף אדם, אלא רק להתבייש בשפלותך שלך.

1h9roi.gif

#57 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2012‏, ‎13:22

mbig, אני ממש בהתלבטות לגביך, אני לא מצליח להסיק האם אתה טרול, שמנסה רק להלהיט את הדיון לשוא באמצעות חזרה שוב ושוב על שקרים בוטים וגסים, או שאתה פשוט דפקט שלא מצליח להבין מה שמסבירים לו ומוכיחים באופן נהיר ופשוט.
מצד אחד העקשנות שלך רומזת על האפשרות הראשונה, אבל מהצד השני צורת ההתבטאות המגוחכת שלך מצביעה בפירוש על אופציה ב'.

אתה בא לאנשים שמקדישים מזמנם ורוחם לטובת הכלל, ושופט אותם משום שלא נתנו לך במתנה ב-ד-י-ו-ק את מה שרצית, או יותר מדוייק: נתנו לך את המתנה, אבל בעטיפה שלא מצאה חן בעיניך.

אנא ממך, נסה לא להשתמש ביכולות השיפוט והמיון הנשגבות שלך לגבי מוסריותם של אחרים, משום שאתה נמצא בנקודה שממנה אין לשפוט אף אדם, אלא רק להתבייש בשפלותך שלך.

תמיד יש אפשרות שלישת , אני מנסה להסביר דברים שלא מוצאים חן בעיני כמה אנשים פה. בקשר להשואה . אני לא מקבל מתנה , כי אני לא רואה
IDX , וטכנית אותו מחלק מתנות עם עטיפה פגומה , מונע ממני עי שיטת המונופול , לקבל מתנה תקינה , וכנראה מנסה לשכנע אנשים אחרים,
להרוס את העטיפה שלהם, ולכן כנראה נגרם נזק כל שהוא.
בקשר לשקרים , איזה שקרים בדיוק?
בכל אופן הייתי רוצה להבין , במקרה בורגיה למשל , במה עזר הIDX , הרי ממילא TOREC קרעו את זה, אז למה זה נועד ,ובמי בעצם זה פגע.

#58 vered53

vered53

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 752 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2012‏, ‎16:24

mbig,גם אני לא רואה idx למדתי לדחות סיפוקים. אני פשוט מחכה בסבלנות עד שיהיה srt.למרות זאת אני מאוד מעריכה מאוד את המתרגמים ,זו עבודה קשה שאינה מוערכת מספיק על ידי הגולשים.אם אתה לא מרוצה, תראה בלי תרגום או עם כתוביות באנגלית!

#59 drsub

drsub

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 329 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2012‏, ‎16:31

אני מבולבל!!
אתה מקבל מתנה או לא מקבל?

אני לא מקבל מתנה , כי אני לא רואה

IDX , וטכנית אותו מחלק מתנות עם עטיפה פגומה , מונע ממני עי שיטת המונופול , לקבל מתנה תקינה , וכנראה מנסה לשכנע אנשים אחרים,

אח שלו! בקרוב תוכל להצטרף לאלון מזרחי.
"אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש"
"לא מקבל מתנה, מונע ממני לקבל מתנה תקינה"

עוד מישהו רואה את הדמיון?
  • vered53 ו Nikita אוהבים את זה

#60 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2012‏, ‎16:49

תמיד יש אפשרות שלישת , אני מנסה להסביר דברים שלא מוצאים חן בעיני כמה אנשים פה. בקשר להשואה . אני לא מקבל מתנה , כי אני לא רואה
בקשר לשקרים , איזה שקרים בדיוק?
בכל אופן הייתי רוצה להבין , במקרה בורגיה למשל , במה עזר הIDX , הרי ממילא TOREC קרעו את זה, אז למה זה נועד ,ובמי בעצם זה פגע.

קצת לא נעים לי, אבל לך לאבחון חביבי
אתה סובל מפיגור.
  • Nikita אוהב את זה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים