בחירות 2013
נכתב ב- 09/12/2012, 14:55
נכתב ב- 09/12/2012, 15:31

נכתב ב- 09/12/2012, 15:35
כל המפלגות צריכות לקחת מהם דוגמא, הם עומדים על שלהם ודואגים לאוכלוסיה שמצביעה להם.
אני בעד שישרתו בצבא, רק שיקימו מסגרות מתאימות.
כי בהתנהלות הנוכחית זה לא יכול לעבוד, ככה שאני לא יכול להאשים אותם שהם לא מתגייסים, זה נוגד את העולם שלהם.
נכתב ב- 09/12/2012, 15:40
הם רצים על הטיקט ה"חברתי", ולוקחים המון קולות מאנשים עניים שהם לא חרדים בשום צורה. אנשים מצביעים להם כדי לשפר את מצבם הכלכלי
הם ממש לא עוזרים לציבור שמצביע להם. ההפך הוא הנכון. הם מקימים מוסדות שגורמים לתלות של המצביעים העניים בהם, ומקדמים מדיניות שפוגעת בהם ומנציחה את העוני שלהם.
לא סתם ש"ס היא אחת מהמפלגות הכי פחות חברתיות שיש בכנסת.
נכתב ב- 09/12/2012, 22:04
פשוט לא יאמן כמה ידע הוא מפגין, כמה רהיטות וקור רוח מול המראיינות המתלהמות:
http://www.youtube.com/watch?v=HcyTThKJono
כשמסתכלים על החוקים החברתיים שהוא חוקק ( http://www.dovblog.org/laws ) מהאופוזיציה רואים עד כמה הוא עובד קשה בשביל הציבור, גם בשביל מעמד הביניים וגם בשביל המעמד הנמוך. כאלה נציגים אני רוצה בכנסת.
חבל רק שהוא חבר בתנועה לא ציונית קומוניסטית, שהמזכ"ל שלהם תומך באסד, שאין נשים במקומות הריאליים שלהם וששאר חברי הכנסת בתנועה הזו לא משהו, ולא הופיעו אפילו להצבעות של הרווחים הכלואים.
נכתב ב- 09/12/2012, 22:18
אני ממש לא קומוניסט, ולא מסכים עם חלק מהדברים שהוא אומר, אבל אני חושב שזה ללא ספק הראיון הכי טוב והכי מוצלח שהיה עד עכשיו בבחירות האלה.
פשוט לא יאמן כמה ידע הוא מפגין, כמה רהיטות וקור רוח מול המראיינות המתלהמות:
http://www.youtube.com/watch?v=HcyTThKJono
כשמסתכלים על החוקים החברתיים שהוא חוקק ( http://www.dovblog.org/laws ) מהאופוזיציה רואים עד כמה הוא עובד קשה בשביל הציבור, גם בשביל מעמד הביניים וגם בשביל המעמד הנמוך. כאלה נציגים אני רוצה בכנסת.
חבל רק שהוא חבר בתנועה לא ציונית קומוניסטית, שהמזכ"ל שלהם תומך באסד, שאין נשים במקומות הריאליים שלהם וששאר חברי הכנסת בתנועה הזו לא משהו, ולא הופיעו אפילו להצבעות של הרווחים הכלואים.
אז מה זה אומר עליו בתור בן אדם? אני לא רוצה להשוות אבל היו גם נאצים שחוקקו חוקים חברתיים? הוא נמצא בתנועה גזענית ומפלה שתומכת ברב מרצחים .
נכתב ב- 09/12/2012, 22:21
הכעס כלפיהם הוא שהם לא מעיפים לעזאזל את מזכ"ל מק"י, שהוא תפקיד בעל משמעות סמלית, שתומך במה שנעשה בסוריה.
יש לי גם הרבה ביקורת על השמרנות הפוליטית שלהם כמפלגה, על כך שיש רק יהודי אחד במקומות הריאליים ושהאישה הראשונה רק במקום החמישי, אבל אני לא חושב שזאת מפלגה גזענית במהותה.
אני מעדיף את מרצ והעבודה על פניהם, אבל קשה להתווכח עם העשייה של דב חנין.
ואם כבר להשוות לנאצים, אז המפלגה שהייתי משווה אותה לנאצים אז זאת "עוצמה לישראל". נאו-נאצים פר אקסלנס.
ראית את הראיון? אני חושב שהוא אומר שם דברים מאוד חכמים, ומציע הצעות ששוות להתייחסות.
נכתב ב- 10/12/2012, 10:35
נכתב ב- 10/12/2012, 19:32
כן, בישראל החליטו להקים 2 מפלגות פיראטים כמו במודל האירופי. הבעיה? הן רבות אחת עם השנייה. מפלגה אחת מקדמת יותר מידי את עקרונות הפיראטים על חשבון ריצה לפוליטיקה והמפלגה השנייה רוצה להיות בפוליטיקה ורק אז אולי לחשוב על העקרונות הפיראטים.
http://www.holesinth.../archives/70461
מה המסקנה? לא להצביע למסומם ההזוי אוהד שם טוב (לשעבר יו"ר עלה ירוק או עלה ירוק וניצולי השואה).
נכתב ב- 10/12/2012, 19:55
לא חושב שהם יותר גזעניים מהימין הישראלי, ואמרתי לך שהם לא תומכים באסד. המזכ"ל של מק"י שהוא הגוף המרכזי בחד"ש תומך באסד, בזמן שחד"ש ומק"י מגנות את אסד. הייתי מצפה מהם שיעיפו אותו, אבל זה לא קורה.אז זה בסדר שהם טיפה גזעניים ומפלים ותומכים ברוצח ( רק תפקיד סימלי מה ), העיקר שהם שמאל קיצוני - קומוניסטי
הם לא מסתירים את היותם שמאל ראדיקלי קומוניסטי. בשבילם זאת לא קללה. אני לא שייך למחנה הזה ואין לי כוונה להצביע לחד"ש, אבל אני חייב להעריך את הפעולות של הפרלמנטר הכי טוב בכנסת והחוקים החברתיים שהוא מחוקק. גם ימנים יכולים להעריך אותו.
נכתב ב- 11/12/2012, 21:57
נתניהו לא מיצמץ כשמחל על 27 מליארד שקלים (עשרים ושבעה אלף פעמים מליון שקלים) של מיסים שמגיעים לכולנו מרווחי טייקונים.
הוא לא מיצמץ כשהגה את ניסור בתי האולפנה והדבקתם מחדש על גבעה אחרת בעלות של עשרות מליוני שקלים. כנ"ל לגבי הזזת בתי מגרון, שנבנו על קרקע פרטית באופן בלתי חוקי, לגבעה סמוכה.
הוא לא מיצמץ כששר האוצר שלו שטייניץ אישר בראשית השנה העלאת שכר של אלפי שקלים לרבני הערים והשכונות. הוא לא נזקק אז לשום דיון בכנסת, לדיון ציבורי או לסכסוכי עבודה. פשוט הגדיל את שכרו של רב עיר גדולה, מ-19 אלף ברוטו בחודש ל-29 אלף שקל, ואת שכרו של רב יישוב קטן מ-7200 ל-17.5 אלף שקל בחודש.
הוא לא מיצמץ כששטייניץ זכה ב"אות יקיר ההתיישבות" לאור דאגתו להעלים מהציבור מידע על המימון הממשלתי ליהודה ושומרון וכשהכפיל את התקציבים להתנחלויות. זאת מבלי שטרח לעדכן את ציבור משלמי המיסים או לנהל דיון ציבורי בענין.
הוא לא מיצמץ כשפתח במלחמה שעלותה מליארדים, ערב הבחירות, כדי להשיג הפסקת אש, שטיוטה טובה יותר שלה היתה כבר בכיסו של ג'עברי, החיסול שהשיק את המלחמה.
הוא לא מיצמץ כששר הפנים שלו אלי ישי בנה מחנה ריכוז שעלות בנייתו והחזקתו - בין מאות מליוני שקלים למליארדים, כדי לכלוא בו למשך שנים, ללא אבחנה, מבקשי מקלט אומללים לצד מהגרי עבודה קשי יום.
הוא לא מיצמץ כשהפתרון של שר השיכון אריאל אטיאס למחאת הדיור היתה בניית 5000 דירות מסובסדות באופן חריג (50% ממחיר הקרקע) לחרדים. וזו היתה רק ההתחלה בבנייה לחרדים בלבד.
אני משוכנעת ששכחתי עוד דבר או שניים. כי בשביל כל אלה יש כסף. בשביל זה לא חסר. יש די והותר כסף לכל גחמה של מתנחלים, חרדים או רוני דניאלים למיניהם, הששים אלי קרב.
רק לאחיות לא נשאר מספיק. עם כל ההוצאות האלה, איך יישאר מספיק כסף לכיבוד הסכמים שנחתמו איתן? שיסתפקו במה שיש, חבורת הבטלניות הנהנתנית הזו.
אבל הוא ימשיך להיות ראש הממשלה ויבחר שוב. למה? כי זה לא משנה למי נותנים ולמי לא נותנים. מה שמשנה זה מי יכניס הכי לערבים.
נכתב ב- 11/12/2012, 22:15
אין לך מושג על מה אתה מדבר. נתניהו התנגד נחרצות להתנתקות, והיה בין מובילי הפלג בליכוד שהתנגדו לה, אותו פילוג שגרם לשרון להקים את קדימה. הסיבה שהוא הצביע בעד היא כי שרון (ראש הממשלה ויו"ר הליכוד בזמנו, להזכירך) פיטר מהממשלה את כל מי שהצביע נגד - ביבי השתפן והצביע בעד, כשממילא ההצבעה הייתה עוברת והדבר היחיד שהצבעה נגד הייתה משיגה לו היא מכתב פיטורין. אפשר לומר הרבה דברים על ביבי בכלל ועל ההתנהלות שלו בנושא ההתנתקות בפרט, אבל לומר שהוא היה בעד זה שטות מוחלטת.את ההתנתקות, להזכירך, הליכוד יזם והוביל, תוך כדי שנתניהו מצביע בעד התכנית הזו ארבע פעמים. שרון לא היה איש שמאל והשמאל מטבעו מתנגד לצעדים חד-צדדיים. נמתחה על שרון ועל מהלך ההתנתקות ביקורת קשה משמאל, שקראה לו לבצע את התכנית בשיתוף פעולה עם אבו-מאזן.
מה שכן, אני לגמרי חושב שרעיון ההתנתקות היה צעד מבורך (לא חשבתי כך בזמנו). הכשלון היה בביצוע שהוביל לכך שמי שנשאר עם המפתחות לעזה זה ארגון טרור.
הפעם אני כנראה מצביע ליאיר לפיד (בבחירות הקודמות הצבעתי ליברמן). הסיבה לכך היא שיותר מעניין אותי המצב החברתי מאשר המצב המדיני, ונראה לי שלו הכי חשוב הנושא הזה (גם לאבא שלו הייתי מצביע אם הייתי אז בגיל הצבעה). השוד שכל אזרח חילוני במדינה הזאת עובר מדי חודש בחסות הממשלה חייב להיפסק, ומה לעשות, נתניהו (וגם ליברמן, למרות ההבטחות) לא טיפל בעניין הזה. מה גם שיאיר לפיד נראה לי כמו מקום שפוי במרכז גם מבחינה מדינית.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 11/12/2012, 22:28
גם אני חושב שהכשלון בהתנתקות היה בביצוע, ואני חושב שהיינו צריכים לבצע את התכנית בשיתוף פעולה עם אבו-מאזן ולחזק אותו, ולנסות לעזור לו למנוע את ההשתלטות של חמאס בעזה.
לגבי יאיר לפיד: גם הוא נתפס בשקר ובבורות הרבה פעמים בקריירה הפוליטית הקצרה שלו, ובכל מקרה הוא יישב עם נתניהו בקואליציה, וההשקפות הכלכליות שלו לא שונות בהרבה מאלה של נתניהו.
למה לא שלי יחימוביץ'? היא שמאל כלכלי ומרכז מדיני, ואני חושב שהיא אלטרנטיבה מצוינת למצביעי ימין מדיני מאוכזבים, שרוצים לשים דגש בבחירות האלה על הנושא החברתי.
נכתב ב- 13/12/2012, 13:56
עושה רושם שמדובר בהונאה הגדולה ביותר של הבחירות האלה.
נכתב ב- 09/01/2013, 17:01
נכתב ב- 09/01/2013, 21:05
נכתב ב- 09/01/2013, 23:45
ונכון להיום,הם המפלגה שהכי דואגת לבוחרים שלה. אין מה להתווכח.
נכתב ב- 10/01/2013, 12:37
אם אתה שואל אותי, אני בטוח שלליברמן היה חלק בזה. המצביעים הרוסים עוברים למפלגות אחרות והוא רוצה להחזיר אותם, והדרך הכי קלה היא הקונפליקט עם ש"ס ("ש"ס קונטרול? נאש קונטרול!"). ליברמן ודרעי במציאות חברים, והמשחק הגזעני הזה משחק לטובת שניהם (גם לטובת המצביעים המסורתיים של ש"ס וגם לטובת המצביעים של ליברמן מהמגזר הרוסי).http://www.youtube.com/watch?v=vL8-Hw6jI_4&feature=player_embedded
ואיך בדיוק הם דואגים לציבור הבוחרים שלה? הבוחרים שלה רובם מהמעמד הנמוך, וש"ס שותפה מלאה בגזירות עליהם ומתנגדת נחרצות לזכויות חברתיות (ואין לה בושה אחר כך לרוץ על טיקט ה"חברתיות").
נכתב ב- 10/01/2013, 13:01
נכתב ב- 10/01/2013, 16:39
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים