האמת שעשיתי פורמט לא התקנתי כלום, (חוץ מUTORRENT) ושמתי לב שהמחשב שלי תמיד לוקח 80% מהזכרון, וקצת פחות מהיר, אחרי שקראתי את הכתבה הבנתי למה...
הqtorrent הזה סבבה לגמרי, גם המהירות שלו הרבה יותר טובה.
נכתב ב- 09/03/2015, 10:17
האמת שעשיתי פורמט לא התקנתי כלום, (חוץ מUTORRENT) ושמתי לב שהמחשב שלי תמיד לוקח 80% מהזכרון, וקצת פחות מהיר, אחרי שקראתי את הכתבה הבנתי למה...
הqtorrent הזה סבבה לגמרי, גם המהירות שלו הרבה יותר טובה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/03/2015, 17:48
יש דרך טובה לטעון את כל הטורנטים מהיוטורנט לQBITTORRENT?
נכתב ב- 09/03/2015, 18:55
נכתב ב- 09/03/2015, 20:26
לא כל הטורנטים ששמורים לי על המחשב הם כאלה שאני רוצה להפעיל, בגלל זה שאלתי אם יש דרך יותר חכמה שהוא מזהה מה רץ ביוטורנט ואז מריץ אותו גם אצלו
נכתב ב- 10/03/2015, 03:17
טוב, עשיתי שנמוך לגרסא 2.2.1 - שמומלצת ב-BTN - לכל המעוניין הנה גם ההוראות שהם מספקים למעבר חלק בין הגרסאות, אצלי זה עבד בלי שום בעיה, הכל עבר כמו שצריך.
This tutorial explains how to downgrade, upgrade, or backup uTorrent without losing your torrent files or settings. Following this tutorial will not back up the data you've downloaded.
First make sure that you can view hidden folders using one of following sets of instructions: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, or Windows 8.
To make the backup, exit uTorrent then copy the uTorrent AppData folder and save it to a different location. The location of the uTorrent AppData folder varies depending on your operating system:
Windows XP: C:\Documents and Settings\<your username>\Application Data\uTorrent
Windows Vista: C:\Users\<your username>\AppData\Roaming\uTorrent
Windows 7: C:\Users\<your username>\AppData\Roaming\uTorrent
Windows 8: C:\Users\<your username>\AppData\Roaming\uTorrent
If all you wanted to do was backup your uTorrent settings and torrent files you're now done. Make sure that your backup is in a location that you'll remember.
To upgrade or downgrade uTorrent you need to first exit uTorrent and then uninstall the current version. After you have uninstalled the current version you should install the new version that you wish to upgrade or downgrade to. In our case, that version is uTorrent 2.2.1.
After upgrading or downgrading simply copy the uTorrent AppData backup that you made into the uTorrent AppData folder. This will overwrite the new version's blank settings and replace them with your old settings from the previous version.
Alternate Versions
You can use this tutorial to upgrade to a different version of uTorrent, but 2.2.1 is widely considered to be the best version. Although the 3.X versions offer some additional features, they are also buggy and come with ads. Most users find that the drawbacks of the 3.X versions far outweigh any benefits of the additional features.
נכתב ב- 10/03/2015, 14:53
לא כל הטורנטים ששמורים לי על המחשב הם כאלה שאני רוצה להפעיל, בגלל זה שאלתי אם יש דרך יותר חכמה שהוא מזהה מה רץ ביוטורנט ואז מריץ אותו גם אצלו
c:\user\appdata\roaming\utorrent
כל הקבצי טורנט שפעילים ביוטורנט נמצאים שם.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 10/03/2015, 14:54
ואפשר פשוט לגרור אותם, לא צריך לעשות את הדבר הזה עם החלון שעשיתם.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 10/03/2015, 15:32
אגב, אצלי לפחות, חל גם שיפור מורגש בצריכת המשאבים, שאכן ירדה במקצת בשל המעבר לגרסא שציינתי. אז כנראה שזו אכן גרסא כדאית.
נכתב ב- 10/03/2015, 15:34
פייר, עד עכשיו הייתי עם UTORRENT, שנים, הqbitorrent פשוט טובה יותר, אין ספק בכלל, אני מגיע איתה ל10-11 מגה הורדה שבutorrent לא הגעתי.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 10/03/2015, 15:38
פייר, עד עכשיו הייתי עם UTORRENT, שנים, הqbitorrent פשוט טובה יותר, אין ספק בכלל, אני מגיע איתה ל10-11 מגה הורדה שבutorrent לא הגעתי.
התקנתי גם את הקיוטורנט, אבל אצלי לא חשתי בשום שיפור מבחינת מהירות ההורדה, והיא גם קצת פחות נוחה לי בכל האמור בפיצ'רים, אם כי ההבדל הוא לא עצום. בכל זאת, אני מעדיף את ה-U, לפחות לעת עתה.
נכתב ב- 10/03/2015, 16:07
סתם מעניין אותי, מה היה חסר לך?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 10/03/2015, 17:57
בעיקר האפשרות לבחור את תיקיית-היעד כאשר אני מוריד טורנט. גם התכנון של ה-RSS פשוט לי יותר שם. וכן גם עמודות-המידע שאני רגיל אליהן. אבל זה באמת רק עניין של נוחות עם המוכר. והגרסא הנוכחית שלי עובדת טוב מאד גם מבחינת המעבד.
נכתב ב- 12/03/2015, 21:13
מחקתי כבר לפני כמה ימים גם כתוצאה מחוסר שימוש
היום הורדתי את .qbittorrent
נכתב ב- 13/03/2015, 07:32
טוב ניסיתי את קיו טורנט לא ממש אהבתי..
לא מצאתי דרך לעצור את הטורנט ולא השהייה.. כמו ביו..
בנתיים חזרתי ל3.4.1 ..
נכתב ב- 13/03/2015, 10:58
בנתיים חזרתי ל3.4.1 ..
Pause בקיוביטורנט עוצר את הטורנט. אף פעם לא הבנתי את ההבדל בין Pause ל Stop ביוטורנט. מטופש למדי.
נכתב ב- 13/03/2015, 13:50
בנתיים חזרתי ל3.4.1 ..
Pause בקיוביטורנט עוצר את הטורנט. אף פעם לא הבנתי את ההבדל בין Pause ל Stop ביוטורנט. מטופש למדי.
Pause משהה את הטורנט ולא מנתק אותך מהפירים שהתחברת אליהם, פשוט מוריד את מהירות ההורדה ל-0.
Stop פשוט עוצר את הטורנט לחלוטין ומנתק אותך מהפירים שהתחברת אליהם כבר.
בכל מקרה, אני עם גרסה 3.2.3 שנים, לא מבין למה צריך לשדרג לגרסה עדכנית כל פעם.
רק חרא הם מוסיפים עם הזמן.
נכתב ב- 13/03/2015, 18:09
בנתיים חזרתי ל3.4.1 ..
2.2.1 ממש טובה. מורידה לי על מקסימום עם צריכת משאבים מינימאלית.
נכתב ב- 13/03/2015, 19:39
אין לי בעיה עם המשאבים..
הבעיה עם Q שאני פאוז אני ממש לראות את מהירות האפלואוד..
נכתב ב- 22/03/2015, 13:15
מאז שהורדתי את לQBITTORRENT זה לא מוריד לי מhebits.
זה קרה לעוד מישהו?
משאר האתרים מוריד לי טוב...
צריך לשנות אולי משהו בהגדרות?
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים