ה G3 אצלי
כרגע מחובר למטען , עדיין לא שיחקתי איתו. הגודל שלו סבבה לגמרי מבחינתי.. חשבתי יותר גדול. אבל עדיין לא ניסיתי להכניס אותו למכנס אז נחכה קצת..
יש פה חבר'ה עם G3? אשמח לשאול אתכם מספר שאלות
נכתב ב- 24/03/2015, 18:22
ה G3 אצלי
כרגע מחובר למטען , עדיין לא שיחקתי איתו. הגודל שלו סבבה לגמרי מבחינתי.. חשבתי יותר גדול. אבל עדיין לא ניסיתי להכניס אותו למכנס אז נחכה קצת..
נכתב ב- 24/03/2015, 18:40
ה G3 אצלי
Are you happy to see me or is it your G3?
תגיד לי מה זה פורום היכרויות 1 על 1? תשאל את השאלה ואם מישהו ידע לענות אז יענו לך.
נכתב ב- 24/03/2015, 18:52
לא צריך להרוג אותי... התרגשות של מכשיר חדש
בכל מקרה, כרגע רציתי לשאול:
1. איזה רום מומלץ של היבואן הרשמי מומלץ בשלב הזה? מבחינת יציבות, מהירות, סוללה וכו'.
2. יש צורך בכיסוי / מגן מסך למכשיר או שהוא מספיק עמיד? ואם יש צורך, אשמח להמלצות לכיסויים/מגני מסך. תודה!
נכתב ב- 24/03/2015, 21:11
תתחדש ותכייף!
נכתב ב- 24/03/2015, 21:35
אין מכשיר מספיק עמיד, שלא יעבדו עליך, גם אם המסך לא ישבר, דברים אחרים בפנים מתקלקלים.
ובאותה נשימה, אני אישית הולך בלי מגן, אני חושב שזה מוריד מהעיצוב של המכשיר, אני פשוט משתדל שהוא לא יפול לי.
כמו שלא נפל לי בחיים לפטופ / תינוק מהיד, לא נפל לי הפלאפון.
(חוץ מפעמים שהייתי מסטול ושמתי בכיס של הג'קט במקום של המכנס, אבל זאת בעיה שלי)
אתה יודע שלא מומלץ ישר להטעין ועדיף להשתמש בו עד שנגמרת הסוללה לגמרי נכון?
רום אני לא מבין בזה, מה רע במה שמגיע עם המכשיר?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/03/2015, 21:43
1. איזה רום מומלץ של היבואן הרשמי מומלץ בשלב הזה? מבחינת יציבות, מהירות, סוללה וכו'.2. יש צורך בכיסוי / מגן מסך למכשיר או שהוא מספיק עמיד? ואם יש צורך, אשמח להמלצות לכיסויים/מגני מסך. תודה!
1. אני משתמש ברשמי. אין לי כוח להתעסק עם רומים כשבתכלס זה לא נותן יותר מדי. בכל מקרה קח אפליקציית חובה: G3 Tweakbox
2. אני משתמש במגן מסך זכוכית 9H וגם בquickcircle. המכשיר שרד אצלי יופי חצי שנה למרות שהוא נפל כמה פעמים בודדות.
נכתב ב- 24/03/2015, 21:44
אין מכשיר מספיק עמיד, שלא יעבדו עליך, גם אם המסך לא ישבר, דברים אחרים בפנים מתקלקלים.
ובאותה נשימה, אני אישית הולך בלי מגן, אני חושב שזה מוריד מהעיצוב של המכשיר, אני פשוט משתדל שהוא לא יפול לי.
מה קורה אם מטעינים לפני שנגמרת הסוללה לגמרי?
נכתב ב- 24/03/2015, 21:46
נכתב ב- 24/03/2015, 22:36
1. איזה רום מומלץ של היבואן הרשמי מומלץ בשלב הזה? מבחינת יציבות, מהירות, סוללה וכו'.2. יש צורך בכיסוי / מגן מסך למכשיר או שהוא מספיק עמיד? ואם יש צורך, אשמח להמלצות לכיסויים/מגני מסך. תודה!
1. אני משתמש ברשמי. אין לי כוח להתעסק עם רומים כשבתכלס זה לא נותן יותר מדי. בכל מקרה קח אפליקציית חובה: G3 Tweakbox
2. אני משתמש במגן מסך זכוכית 9H וגם בquickcircle. המכשיר שרד אצלי יופי חצי שנה למרות שהוא נפל כמה פעמים בודדות.
תודה על ההמלצה.
אזמין מגן זכוכית של spigen , הבנתי שהם מאוד איכותיים (וגם יקרים לצערי).
לגבי הרום- כרגע שדרגתי לגרסת kitkat האחרונה. את השדרוג ללוליפופ כרגע לא ביצעתי כי הבנתי שיש איתה עדיין באגים ומחכים לעדכון ל 5.1 שאמור לפתור אותם.
מה עושה האפליקציה שהמלצת עליה?
נכתב ב- 24/03/2015, 22:37
עשיתי את זה ולא קרה כלום, הכל בסדר
נכתב ב- 24/03/2015, 23:18
האמת שאני קיבלתי 60 בחשמל אז אני לא יודע,
לפי מה שאני מבין ויודע (יכול להיות שאני טועה)
זה מקצר את חיי הסוללה, נכון, רוב הסיכויים שלא תרגיש את זה בפעם הראשונה, אבל במקום להחזיק נגיד שנה, היא תחזיק 10 חודשים.
השיטה הנכונה שאני מכיר ואני עושה היא ככה:
משתמש במכשיר עד שהוא מתכבה, מטעין עד 95%~ (לא מגיע למאה.) ולא נוגע בו בזמן שהוא בהטענה,
מוציא מהמטען משתמש עד שהוא מתכבה ושוב עושה את הקטע עם ה95%, מאז אני משתמש רגיל...
סתם שתדעו יש מלא דברים שאנשים לא יודעים שהורסים את הסוללה, לשים בטעינה במשך כל הלילה זה אחד מהם.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/03/2015, 23:20
למה שלא תקרא?
https://play.google....ti.g3_tweaksbox
והיא דורשת ROOT.
נכתב ב- 24/03/2015, 23:25
האמת שאני קיבלתי 60 בחשמל אז אני לא יודע,
לפי מה שאני מבין ויודע (יכול להיות שאני טועה)
זה מקצר את חיי הסוללה, נכון, רוב הסיכויים שלא תרגיש את זה בפעם הראשונה, אבל במקום להחזיק נגיד שנה, היא תחזיק 10 חודשים.
השיטה הנכונה שאני מכיר ואני עושה היא ככה:
משתמש במכשיר עד שהוא מתכבה, מטעין עד 95%~ (לא מגיע למאה.) ולא נוגע בו בזמן שהוא בהטענה,
מוציא מהמטען משתמש עד שהוא מתכבה ושוב עושה את הקטע עם ה95%, מאז אני משתמש רגיל...
סתם שתדעו יש מלא דברים שאנשים לא יודעים שהורסים את הסוללה, לשים בטעינה במשך כל הלילה זה אחד מהם.
אני לא חושב שזה נכון.
ראשית נתחיל בכך שזאת הוראת יצרן להטעין את הסוללה בשימוש הראשון (כתוב ב manul להטעין את הסוללה עד 100% ורק אז להפעיל את המכשיר)
לגבי הטענה בלילה, אני גם לא חושב שזה נכון. למכשירים של היום יש מנגנון הטענה שנעצר ב 100% כך שלא נגרם נזקץ
הרי אתה לא יכול באמת לא להטעין כל הלילה. בדרך כלל כשהולכים לישון מחברים למטען כדי שיהיה 100% ליום של מחרת. זה מה שנהוג לעשות בכל העולם, ואני מאמין שהיצרנים התאימו את עצמם לדרישה הזאת והסוללה לא נפגעת כשהיא טעונה.
נכתב ב- 24/03/2015, 23:27
למה שלא תקרא?
https://play.google....ti.g3_tweaksbox
והיא דורשת ROOT.
וואלה, נשמע מגניב.
ואם כבר ציינת ROOT- אני יודע שזה מסיר את האחריות. האם זה גם פוגע בקבלת עדכונים מהיבואן? ROOT פעולה הפיכה?
נכתב ב- 25/03/2015, 02:35
קניתי את ה-LG G3 32GB לפני שבועיים אולי פחות, אחלה מכשיר, אבל מבחינת סוללה אני מרגיש שהיא נגמרת לי מהר מדי...
נכתב ב- 25/03/2015, 05:04
תודה על ההמלצה.
לגבי הרום- כרגע שדרגתי לגרסת kitkat האחרונה. את השדרוג ללוליפופ כרגע לא ביצעתי כי הבנתי שיש איתה עדיין באגים ומחכים לעדכון ל 5.1 שאמור לפתור אותם.
אם אתה רוצה מכשיר שמתפקד כמו שצריך, אל תעדכן ללוליפופ בכלל, גם 5.1 מחורבנת.
בהתחלה שהיא הוכרזה חשבתי שאני מאוהב, אבל היא באמת זבל, לא יציבה בכלל.
בסופו של דבר אתה רוצה שהטלפון ישרת אותך כמו שצריך, בלי באגים מעצבנים.
בסדר, יש כמה שאפשר לסבול, אבל דברים כמו זליגת סוללה ובעיות זיכרון זה בלתי נסבל.
לפני שמכרתי את הנקסוס 5, הוא היה סבבה לגמרי עם הקיטקט, אבל שעדכנתי ל-5 הוא כבר היה בלתי שמיש.
עשיתי שיחזור הגדרות יצרן, ניסיתי הכל, אפילו לא התקנתי אפליקציות, רק אלה של גוגל, ועדיין היה על הפניםםםםםםםםםם!
עם הקיטקט הגעתי ל-3 וחצי שעות מסך כשאני על 50 אחוז בהירות, עם לוליפופ אם עברתי את השעה וחצי זה היה נס.
ככה שאם היא בעייתית בגירסא הנקייה והמקורית שלה, בטח של חברות אחרות גם לא להיט.
נכתב ב- 25/03/2015, 08:46
תודה על ההמלצה.
אם אתה רוצה מכשיר שמתפקד כמו שצריך, אל תעדכן ללוליפופ בכלל, גם 5.1 מחורבנת.
בהתחלה שהיא הוכרזה חשבתי שאני מאוהב, אבל היא באמת זבל, לא יציבה בכלל.
בסופו של דבר אתה רוצה שהטלפון ישרת אותך כמו שצריך, בלי באגים מעצבנים.
בסדר, יש כמה שאפשר לסבול, אבל דברים כמו זליגת סוללה ובעיות זיכרון זה בלתי נסבל.
לפני שמכרתי את הנקסוס 5, הוא היה סבבה לגמרי עם הקיטקט, אבל שעדכנתי ל-5 הוא כבר היה בלתי שמיש.
עשיתי שיחזור הגדרות יצרן, ניסיתי הכל, אפילו לא התקנתי אפליקציות, רק אלה של גוגל, ועדיין היה על הפניםםםםםםםםםם!
עם הקיטקט הגעתי ל-3 וחצי שעות מסך כשאני על 50 אחוז בהירות, עם לוליפופ אם עברתי את השעה וחצי זה היה נס.
ככה שאם היא בעייתית בגירסא הנקייה והמקורית שלה, בטח של חברות אחרות גם לא להיט.
אני כמובן לא אשדרג לשום גרסה לפני שאבדוק חוות דעת.
בכל אופן, אומרים ש 5.1 תהיה דווקא בסדר. נראה.
נכתב ב- 25/03/2015, 08:46
קניתי את ה-LG G3 32GB לפני שבועיים אולי פחות, אחלה מכשיר, אבל מבחינת סוללה אני מרגיש שהיא נגמרת לי מהר מדי...
אני מתכנן לקנות בטרייה חלופית.
מישהו יודע היכן אפשר להשיג בארץ (מקורית כמובן)?
נכתב ב- 25/03/2015, 10:26
עזוב אותך סוללה חלופית, תקנה את ה-xiaomi 10400mah, תענוג טהור.
יש לה הרבה זיופים, אבל טייני דיל מוכרת את המקור, הזמנתי שם הרבה כאלה ועשיתי אותם כמתנה (מגיע זריז, נשלח דרך דואר הולנד, מקסימום שבועיים המתנה)
אני בעצמי משתמש בגירסא של ה-16000, כל הזמן איתי בתיק, ברכב, אתה תודה לי.
http://www.tinydeal....e-p-124058.html
נכתב ב- 25/03/2015, 16:47
עזוב אותך סוללה חלופית, תקנה את ה-xiaomi 10400mah, תענוג טהור.
יש לה הרבה זיופים, אבל טייני דיל מוכרת את המקור, הזמנתי שם הרבה כאלה ועשיתי אותם כמתנה (מגיע זריז, נשלח דרך דואר הולנד, מקסימום שבועיים המתנה)
אני בעצמי משתמש בגירסא של ה-16000, כל הזמן איתי בתיק, ברכב, אתה תודה לי.
וואלה אופצייה טובה.
זה מטעין מהר את המכשיר?
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים