עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#581 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎15:31

כן, רובם גיבובים על גבי גיבובים של שטויות.
"החיות אכלו צמחים כדי שתשיגו את כל הדברים שבריאים בבשר לכאורה" - מה?

בניגוד אליך, אני ביססתי והסברתי, אפילו עבור יצורים בעלי IQ חד ספרתי כמוך, מדוע תזונה טבעונית היא לרוב התזונה הכי לא בריאה על הפלנטה הזו - כשמה שמוביל למחלות לב באמת הוא לא הבשר; אלא הפחמימות: הסוכר, הדגנים, סוכר פירות ועוד.
הסברתי בנוסף, עבור אנשים כמוך, שאני לא מצדיק תעשייה אכזרית ואת כל הכימקלים או ההורמנים שנותנים לחיות.
בגדול, אני מקווה שאתה וחבריך הטבעונים תפנימו כל סוף שתזונה טבעונית היא המפתח החוצה מחיים בריאים - ואם אתה רוצה לדבוק בהם; תזונה דלת פחמימות ועשירה בחלבון מן החי ושומן עם פעילו גופנית תקבע את זה.
כמו כן, יש עוד המון מחלות שאפשר למנוע ע"י אורח חיים זה כולל סרטן.

אז בפעם הבאה שאני אראה טבעוני שמתגאה בתזונתו ה"בריאה" כביכול, כשהוא לא מפסיק לבלוס סוכר ופחמימות - אני אצחק עליו. כמובן שתוסיף לזה גם מחסור ב-B12, חלבון מלא, ברזל ועוד.

מצטער לבשר לך, אבל לחיות יש הורמונים גם בלי שתתן להם תוספת :huh: .
http://www.google.co...9QEwBA&dur=2468
כמה נוח לך להתעלם מעובדות ולהמשיך לטפח את שטיפת המוח שעברת, במקום פשוט לראות את המציאות.
חלבון מלא וברזל יש בשפע בצמחים. B12 זה נושא מסובך, והפתרון הכי פשוט כיום זה לאכול תוסף פעם ביום....
אתה ממליץ על פחות פחמימות ויותר חלבונים? שמע זה כבר חוסר הבנה בסיסית בתזונה...

כמו שאתלטים שלוקחים הורמונים אנבולים (סטרואידים) יש זמן התאוששות קטן פי 4, יכולת לסנטז חלבון פי 10 ויכולת לייצר שריר, מהירות, כוח ועוד פי 20 מאדם טבעי, כך גם לחיות (פרות למשל) שנותנים להם את ההורמונים האלה, יש יכולת לייצר חלב פי 20 בכמות ויותר טוב, וכמובן שהפרה גודלת למימדים עצומים ונהיית שרירית מה שאומר - יותר בשר.

מאיזה עובדות אני מתעלם? אני לא מכחיש שזו תעשייה אכזרית. אני גם לא מכחיש שזה על הז*ן שלי ואני צוחק על טבעונים/צמחונים. מבחינה בריאותית בתעשייה הזו יש חסרונות מסוימים כמו החומרים והתנאים שמגדלים את החיות (בחלקם).
פחות פחמימות ויותר חלבונים? כן. לא יודע אם שמעת על זה, אבל יש דבר כזה שנשמע דיאטת פלאו.

תמונה שפורסמה

זו התזונה שנועדה לנו מבחינה אבולציונית.
זו התזונה לחיים בריאים. לא בולשיט טבעוני. בלי זבל תעשייתי, בלי סוכר, בלי טיגון יתר על המידה וכולסטרול מחומצן. חיים ב-ר-י-א-ים.
אני מפנה אותך שוב לקיראת המאמר, ואם לא עשית, צר לי, אבל אתה מתנהג כמו אדיוט. כמו אבי.
אני לא מתכחש ומנסה לקרוא כל נונסנס טבעוני שקיים ברשת, לא פוסל אתכם מראש, רק שזה מצחיק כל פעם לשמוע את אותן שטויות.

אתה פשוט מזיין את השכל בנאדם...אתה כל פעם מתייחס לא לנקודה. לא, בני אדם פשוט לא נועדו לאכול בשר. עובדה מדעית(הקיבה הארוכה שלנו).
אתה מתכחש לעובדה שהבשר\דגים\ביצים\חלב לא מתעכלים ונספגים טוב בגוף שלנו, בניגוד לצמחים.
תראה את הסרטון המפורט הזה- , ותפסיק עם ההכחשה שלך.

#582 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎15:56

תקרא תתגובה שלי, פליאו בפורש אינו סותר את הטבעונות

אתה הבן אדם בעל האינלגנציה התקינה היחידי כאן לאחרונה שאפשר להמשיך איתו דיון.
בכל מקרה, איך זה אפשרי? דיאטת פלאו מבוססת על שומן וחלבון מן החי. אם אתה טבעוני, ואסור לך כל אלה, ובנוסף אסור לך 70% מהפחמימות הקיימות, לא לחם ודגנים, לא מזון מעובד וכו', על מה תחיה? נבטים וזרעים כל היום?
לא רק שזה לא פרקטי עבור רובם המוחלט של האנשים בעולם, אני ארצה שתפנה אותי לדוגמה של דיאטת פלאו טבעונית אמיתית שעובדת.

כן, רובם גיבובים על גבי גיבובים של שטויות.
"החיות אכלו צמחים כדי שתשיגו את כל הדברים שבריאים בבשר לכאורה" - מה?

בניגוד אליך, אני ביססתי והסברתי, אפילו עבור יצורים בעלי IQ חד ספרתי כמוך, מדוע תזונה טבעונית היא לרוב התזונה הכי לא בריאה על הפלנטה הזו - כשמה שמוביל למחלות לב באמת הוא לא הבשר; אלא הפחמימות: הסוכר, הדגנים, סוכר פירות ועוד.
הסברתי בנוסף, עבור אנשים כמוך, שאני לא מצדיק תעשייה אכזרית ואת כל הכימקלים או ההורמנים שנותנים לחיות.
בגדול, אני מקווה שאתה וחבריך הטבעונים תפנימו כל סוף שתזונה טבעונית היא המפתח החוצה מחיים בריאים - ואם אתה רוצה לדבוק בהם; תזונה דלת פחמימות ועשירה בחלבון מן החי ושומן עם פעילו גופנית תקבע את זה.
כמו כן, יש עוד המון מחלות שאפשר למנוע ע"י אורח חיים זה כולל סרטן.

אז בפעם הבאה שאני אראה טבעוני שמתגאה בתזונתו ה"בריאה" כביכול, כשהוא לא מפסיק לבלוס סוכר ופחמימות - אני אצחק עליו. כמובן שתוסיף לזה גם מחסור ב-B12, חלבון מלא, ברזל ועוד.

מצטער לבשר לך, אבל לחיות יש הורמונים גם בלי שתתן להם תוספת :huh: .
http://www.google.co...9QEwBA&dur=2468
כמה נוח לך להתעלם מעובדות ולהמשיך לטפח את שטיפת המוח שעברת, במקום פשוט לראות את המציאות.
חלבון מלא וברזל יש בשפע בצמחים. B12 זה נושא מסובך, והפתרון הכי פשוט כיום זה לאכול תוסף פעם ביום....
אתה ממליץ על פחות פחמימות ויותר חלבונים? שמע זה כבר חוסר הבנה בסיסית בתזונה...

כמו שאתלטים שלוקחים הורמונים אנבולים (סטרואידים) יש זמן התאוששות קטן פי 4, יכולת לסנטז חלבון פי 10 ויכולת לייצר שריר, מהירות, כוח ועוד פי 20 מאדם טבעי, כך גם לחיות (פרות למשל) שנותנים להם את ההורמונים האלה, יש יכולת לייצר חלב פי 20 בכמות ויותר טוב, וכמובן שהפרה גודלת למימדים עצומים ונהיית שרירית מה שאומר - יותר בשר.

מאיזה עובדות אני מתעלם? אני לא מכחיש שזו תעשייה אכזרית. אני גם לא מכחיש שזה על הז*ן שלי ואני צוחק על טבעונים/צמחונים. מבחינה בריאותית בתעשייה הזו יש חסרונות מסוימים כמו החומרים והתנאים שמגדלים את החיות (בחלקם).
פחות פחמימות ויותר חלבונים? כן. לא יודע אם שמעת על זה, אבל יש דבר כזה שנשמע דיאטת פלאו.

תמונה שפורסמה

זו התזונה שנועדה לנו מבחינה אבולציונית.
זו התזונה לחיים בריאים. לא בולשיט טבעוני. בלי זבל תעשייתי, בלי סוכר, בלי טיגון יתר על המידה וכולסטרול מחומצן. חיים ב-ר-י-א-ים.
אני מפנה אותך שוב לקיראת המאמר, ואם לא עשית, צר לי, אבל אתה מתנהג כמו אדיוט. כמו אבי.
אני לא מתכחש ומנסה לקרוא כל נונסנס טבעוני שקיים ברשת, לא פוסל אתכם מראש, רק שזה מצחיק כל פעם לשמוע את אותן שטויות.

אתה פשוט מזיין את השכל בנאדם...אתה כל פעם מתייחס לא לנקודה. לא, בני אדם פשוט לא נועדו לאכול בשר. עובדה מדעית(הקיבה הארוכה שלנו).
אתה מתכחש לעובדה שהבשר\דגים\ביצים\חלב לא מתעכלים ונספגים טוב בגוף שלנו, בניגוד לצמחים.
תראה את הסרטון המפורט הזה- http://www.youtube.com/watch?v=IV-mlTfM070, ותפסיק עם ההכחשה שלך.

עוד פעם אתה מוכיח כמה אתה טיפש, צר לי. זה מאוד משעשע עד מביך בכל הנוגע להסקת מסקנות וההבנה השגויה שלך.
תמשיך לבחוש בשכל על זה שלא נועדנו לאכול בשר ובלה בלה בלה, יש לי רק דבר אחד להגיד לטבעונים כמוך:
תמונה שפורסמה

וזה מה שהחברה חושבת עליכם
https://fbcdn-sphoto...017430539_n.jpg

#583 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎16:25

טרול..

#584 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎16:28

כמו שחשבתי, אין מי עם לדון פה.
תודה רבה לך,
על שלימדת אותי שאין להתווכח עם טבעונים בורים ונבערים.

#585 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎16:43

תודה רבה לך,

טרול גיי

#586 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2013‏, ‎16:47

אני לא יורד לרמה שלך ואגיד מה אני חושב עליך כי אני יודע שהמנהל מחמיר עם החוקים.

#587 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2013‏, ‎14:13

המנהלים לא מחמירים עם שום חוק, עובדה שאתה עוד יוזר פעיל.

1h9roi.gif

#588 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2013‏, ‎14:53

המנהלים לא מחמירים עם שום חוק, עובדה שאתה עוד יוזר פעיל.

עובדה שאפילו אני פה בינתיים. :\

תודה רבה לך,

טרול גיי

זונה אוכלת עלים. (הייתי חייב חחח)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#589 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2013‏, ‎17:50

מה נשאר לומר חוץ מ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dLORI9W.png  

#590 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2013‏, ‎20:48

זונה אוכלת עלים. (הייתי חייב חחח)

ואתה קרניסט עם דיסוננס קוגניטיבי, שאוכל נבלות...

#591 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎09/05/2013‏, ‎10:22

יש לי דברים מעניינים יותר לעשות מאשר לקרוא את התגובות של שני אנשים שמתווכחים על טבעונות. נא לשמור על תרבות דיון.

#592 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎00:01

לי כבר נמאס להתקל בטבעונים בפייסבוק, עד שזה בלתי נסבל. נדחפים לכל מקום ומטיפים, גם במציאות.

לכל חבריי הפורום היקרים:

הסרטון הזה הוא הוכחה מדעית בשבילכם למה שאני הולך לאמר:

תזונה טבעונית סותרת את האבולוציה, והיא הדרך להיות חלש, רזה ולא בריא.
תזונה עתירה בשומן רווי ומזון מן החי ודלילה בפחמימות היא הדרך האבולציונית שבה התפתחנו, והדרך הבריאה ביותר לחיות.
**
לאורך האבולוציה, הדרך שבה מליוני שנים התפתחנו ושרדנו היא אכילה של מזון מן החי עתיר בשומן רווי ללא פחמימות. עם התקדמות האנושות, בפרק זמן שנחשב כ-10 דקות מכל הזמן שלנו בכדור הארץ, האדם התחיל לעבוד בחלקאות ולאכול דברים מהצומח. התוצאה הייתה שהוא נהיה רזה וחלש יותר, עם שינים חלשות יותר ונמוכים יותר עם בריאות רעה, פחות כולסטרול שאומר פחות טסטוטרון ובעיות ריכוז.
**
המיתוס הטבעי היה שצריך לאכול הרבה פחמימות, וכתוצאה מכך שיעורי מחלות הלב עלו. נמצאו במחקרים שבארצוץ שצורכות המון מזון מן החי ושומן רווי יש את שיעורי מחלות הלב הגבוהים בעולם כמו אנגליה, קנדה, ארה"ב ואוסטרליה.
מנגד, שכחו לציין שבמדינות שאין בהם שיעורים של מחלות לב כמו הולנד ונורווגיה כן אוכלות הרבה מזון מהחי ושומן, או ארצות שלא אוכלות הרבה שומן וכן יש בהם מחלות לב כמו צ'ילה.
לאחר מכן זה התגלה כמיתוס. בגלל שמצאו הרבה כולסטרול בעורקים חשבו ששומן גורם למחלות לב. עשו השוואה בין שני סוגי הדיאטות- דלות שומן ועתירות שומן ולא היו בהן הבדלים בשיעורי מחלות הלב.

**
מה שהתגלה, ככל שאתה אוכל יותר שומן וכולסטרול, ככה הכולסטרול הרע שלך יותר נמוך. ומנגד ככל שהדיאטה שלך דלה בשומן ועשירה בפחמימות, ככה הכולסטרול הרע שלך יותר גבוה.
אנשים חושבים שאם יאכלו בדיאטת דלת שומן הם ירזו. מה שאומר הסרטון הוא שדיאטה כזו רק תגרום לאיבוד של שריר והגדלת תאי השומן בגוף.
אכילת פחמימות=אינסולין=אגירה של תאי שומן בגוף. לא משנה מה המאזן הקלורי שלך יהיה.

במבחן התוצאה- הדובר ביצא דיאטת עתירה בשומן בלי פחמימות למשך חודשים: בבוקר 3 ביצים מטוגנים בחמאה עם בייקון, בצהרים צ'יזבורגר ללא לחמניה מטוגן בשמן קוקוס, המון פירות, גבינה מטוגנת, והתוצאות לאחר סיום הדיאטה בבדיקת הכולסטרול שלו - הכולסטרול הרע ירד ברמה ניכרת והכולסטרול הטוב עלה. שבעצם המיתוס מספר שכל המון מהחי הוא רע לבריאות שלך.

טבעונים יקרים, אכלתם אותה.
הייתי מוכרח לשתף פה את מי שהולך לטובת הטבעונות בפורום, כדי שתעוררו לטובת חיים בריאים יותר. אז לסיכום; פעם הבאה שאתם הולכים לאכול שווארמה, תזמינו גוש שומן עסיסי וגדול איתה, רק וותרו על הלאפה.

#593 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎00:19

..
חחחחח
פירסמתי את הסרטון בסרטון ה"בריאות" של הטבעונים ביוטיוב וחסמו אותי. כמה נפלא משחורי הבריאות הטבעונים.

#594 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎17:04

תקשיב לעשות העתק הדבק מאתר לא עושה אותך חכם אני מכיר את שיטת הפליאו לאורכה ולרחבה מעל לשנתיים וכבר כתבתי עליה פה, עכשיו בוא תהיה טיפה חכם ותסביר לי כיצד טבעונות סותרת את שיטת הפליאו, אם אני רואו פוד( מזון לא מבושל) ואוכל פירות ירקות אגוזים ומקבל את הפחמימות שלי מדלעת/אורז/תפוח אדמה/ בטטה וכו' לא יכול להיות גם טבעוני וגם פליאו?

והכי שטחי זה לכתוב שטבעונים הם רזים ולא בריאים כי זו שטות....... זה כמו לכתוב על אנשי הפליאו שהם שמנים עם כרס, תתבגר

#595 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎17:23

הוכחה מדעית חח..

#596 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎20:19

תקשיב לעשות העתק הדבק מאתר לא עושה אותך חכם אני מכיר את שיטת הפליאו לאורכה ולרחבה מעל לשנתיים וכבר כתבתי עליה פה, עכשיו בוא תהיה טיפה חכם ותסביר לי כיצד טבעונות סותרת את שיטת הפליאו, אם אני רואו פוד( מזון לא מבושל) ואוכל פירות ירקות אגוזים ומקבל את הפחמימות שלי מדלעת/אורז/תפוח אדמה/ בטטה וכו' לא יכול להיות גם טבעוני וגם פליאו?

והכי שטחי זה לכתוב שטבעונים הם רזים ולא בריאים כי זו שטות....... זה כמו לכתוב על אנשי הפליאו שהם שמנים עם כרס, תתבגר

עשית קופי? חח, חמוד, כתבתי הכל. הכל סיכום שלי מהסרטון.
עכשיו אליך, בתכל'ס, מזה השטויות האלה? מה אתה מבין מהחיים שלך? תזונת פליאו היא תזונה לפי הגישה האבולציונית - כלומר איך שהתפתחנו. זה אומר 0 פחמימה ו100% קלוריות מבשר/שומן רווי וירקות.
אתה ראית את הסרטון בכלל? האדם הקדמון צד חיות ואכל את השומן שלהם ונהיה חזק ובריא, ולאחר שהוא עבד בחקלאות ואכל יותר פחמימות לטובת השומן מהחי הוא נהיה חלש וחולה כרוני.

טבעונות סותרת את האבולציה בגדול, אם יש לך שאלה יש את הדוקטור שבבעלות הקבוצה ועוד הרבה שיסבירו לך הכל:
https://www.facebook...ps/israelpaleo/

הנה פוסט על הסכנות הבריאותיות בצמחונות/טבעונות:
http://www.paleostyle.co.il/?p=1496

האמת על השקרים על הבשר שהוא לא בריא שאבי נוהג לפרסם פה בקביעות:
http://www.paleostyle.co.il/?p=1166

למה לאכול חיות זה כן מוסרי:
http://www.paleostyle.co.il/?p=1308

על הכולסטרול אני לא מעוניין כבר להרחיב כי הכל נמצא בסרטון, ומי שמסרב להכיר בעובדות האלה הוא פשוט טיפש שמסרב לראות את האמת. נחמד לראות את אותם חבורה של נטרופתים טבעונים שוטפים לכם את המוח כדי שתעברו לצד שלכם, חבל רק שאתם פוגעים בבריאות שלכם.

אם אתה לא תראה את המחקרים, תשאל שאלות בקבוצה ותראה את הסרטון
אל תשאל שאלות בכלל.

תזונת פליאו היא גם הדרך האולטימטיבית להרזות. שאתה חותך את כל הפחמימות (=אינסולין=אגירה של שומן) ואוכל רק שומן אתה מרזה בכמויות מטורפות, אתה לא יודע בכלל מהי התזונה הזאת אבל תמשיך להיות טבעוני, זה כאילו אני מנסה להציל אותך מהדרך חיים הטיפשית והמפגרת הזאת.

הוכחה מדעית חח..

אתה רק הוכחה למה שאני מנסה לאמר - המוח של הטבעונים נמצא קרוב לרקטום.
בקצרה, אני אגיד לך למה הסטטיסטיקה קובעת שטבעונים הם יותר בריאים = הם משווים את כלל האוכלוסייה שמעשנת, אוכלת זבל ופחמימות ונמצאת בהשמנת יתר מול האוכלוסייה הטבעונית, שלרוב לא מעשנת, עושה פעילות גופנית ועוד..

#597 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎20:40

עזוב אותך מהדיון הזה אחי, אתה בא לאכול סטייק? חח ;-)
שוב פעם אני חוזר - מוכרים לכם שקרים, אני בעצמי עשיתי את זה מתוקף היותי עובד במשרד פרסום.

לא בריא ולא נעליים, יש בתעשיה הזאת הרבה מאוד כסף.
  • RuinSain אוהב את זה

#598 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎20:47

שוב פעם אני חוזר - מוכרים לכם שקרים, אני בעצמי עשיתי את זה מתוקף היותי עובד במשרד פרסום.

בריא ועוד איך בריא. ואם לא היה, לא היינו פה היום, זה מזון שאכלנו במשך מליוני שנים. אני לא תומך נלהב בתעשייה כי יש בה מקרים של התעללות וצריכה לא אנושית - מה שטבעי מבחינת הפליאו הוא איך שאכלנו פעם, צדנו חיות ואכלנו אותן. שאיבה תעשייתית של 50 ליטר מפרה ביום זה בהחלט לא טבעי, ואם הייתי יכול לגדל משק בבית הייתי יותר מעושה את זה.

כל מי שלא מאמין - תורידו גלוטן חודש מהתפריט שלכם (דגנים-אורז,לחם,שיבולת שועל ועוד) ושמנים צמחים שהופקו מזרעים והוצאו בתהליכים כימיים (שמן תירס, קנולה, סויה) ותגידו לי איך תרגישו.
  • CLIPSE אוהב את זה

#599 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎20:50

הלייק שנעשה כאן הוא בראש ובראשונה על הסטייק.
בשנית הוא כמובן לעובדה שזה חרטא.
בשלישית, יש בזה המון כסף. נכון. זה שוק מתפתח כרגע, קופצים על זה בחרמנות רצח!!
  • CLIPSE אוהב את זה

dLORI9W.png  

#600 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎21:11

בריא ועוד איך בריא. ואם לא היה, לא היינו פה היום, זה מזון שאכלנו במשך מליוני שנים. אני לא תומך נלהב בתעשייה כי יש בה מקרים של התעללות וצריכה לא אנושית - מה שטבעי מבחינת הפליאו הוא איך שאכלנו פעם, צדנו חיות ואכלנו אותן. שאיבה תעשייתית של 50 ליטר מפרה ביום זה בהחלט לא טבעי, ואם הייתי יכול לגדל משק בבית הייתי יותר מעושה את זה.

כל מי שלא מאמין - תורידו גלוטן חודש מהתפריט שלכם (דגנים-אורז,לחם,שיבולת שועל ועוד) ושמנים צמחים שהופקו מזרעים והוצאו בתהליכים כימיים (שמן תירס, קנולה, סויה) ותגידו לי איך תרגישו.

דיברתי על הטבעונות אחי, אני איתך.
בשר אני יודע שבריא, אבל במידה :-)

הלייק שנעשה כאן הוא בראש ובראשונה על הסטייק.
בשנית הוא כמובן לעובדה שזה חרטא.
בשלישית, יש בזה המון כסף. נכון. זה שוק מתפתח כרגע, קופצים על זה בחרמנות רצח!!

:bow:

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים