אתה פשוט מזיין את השכל בנאדם...אתה כל פעם מתייחס לא לנקודה. לא, בני אדם פשוט לא נועדו לאכול בשר. עובדה מדעית(הקיבה הארוכה שלנו).כמו שאתלטים שלוקחים הורמונים אנבולים (סטרואידים) יש זמן התאוששות קטן פי 4, יכולת לסנטז חלבון פי 10 ויכולת לייצר שריר, מהירות, כוח ועוד פי 20 מאדם טבעי, כך גם לחיות (פרות למשל) שנותנים להם את ההורמונים האלה, יש יכולת לייצר חלב פי 20 בכמות ויותר טוב, וכמובן שהפרה גודלת למימדים עצומים ונהיית שרירית מה שאומר - יותר בשר.
מצטער לבשר לך, אבל לחיות יש הורמונים גם בלי שתתן להם תוספת
כן, רובם גיבובים על גבי גיבובים של שטויות.
"החיות אכלו צמחים כדי שתשיגו את כל הדברים שבריאים בבשר לכאורה" - מה?
בניגוד אליך, אני ביססתי והסברתי, אפילו עבור יצורים בעלי IQ חד ספרתי כמוך, מדוע תזונה טבעונית היא לרוב התזונה הכי לא בריאה על הפלנטה הזו - כשמה שמוביל למחלות לב באמת הוא לא הבשר; אלא הפחמימות: הסוכר, הדגנים, סוכר פירות ועוד.
הסברתי בנוסף, עבור אנשים כמוך, שאני לא מצדיק תעשייה אכזרית ואת כל הכימקלים או ההורמנים שנותנים לחיות.
בגדול, אני מקווה שאתה וחבריך הטבעונים תפנימו כל סוף שתזונה טבעונית היא המפתח החוצה מחיים בריאים - ואם אתה רוצה לדבוק בהם; תזונה דלת פחמימות ועשירה בחלבון מן החי ושומן עם פעילו גופנית תקבע את זה.
כמו כן, יש עוד המון מחלות שאפשר למנוע ע"י אורח חיים זה כולל סרטן.
אז בפעם הבאה שאני אראה טבעוני שמתגאה בתזונתו ה"בריאה" כביכול, כשהוא לא מפסיק לבלוס סוכר ופחמימות - אני אצחק עליו. כמובן שתוסיף לזה גם מחסור ב-B12, חלבון מלא, ברזל ועוד..
http://www.google.co...9QEwBA&dur=2468
כמה נוח לך להתעלם מעובדות ולהמשיך לטפח את שטיפת המוח שעברת, במקום פשוט לראות את המציאות.
חלבון מלא וברזל יש בשפע בצמחים. B12 זה נושא מסובך, והפתרון הכי פשוט כיום זה לאכול תוסף פעם ביום....
אתה ממליץ על פחות פחמימות ויותר חלבונים? שמע זה כבר חוסר הבנה בסיסית בתזונה...
מאיזה עובדות אני מתעלם? אני לא מכחיש שזו תעשייה אכזרית. אני גם לא מכחיש שזה על הז*ן שלי ואני צוחק על טבעונים/צמחונים. מבחינה בריאותית בתעשייה הזו יש חסרונות מסוימים כמו החומרים והתנאים שמגדלים את החיות (בחלקם).
פחות פחמימות ויותר חלבונים? כן. לא יודע אם שמעת על זה, אבל יש דבר כזה שנשמע דיאטת פלאו.
זו התזונה שנועדה לנו מבחינה אבולציונית.
זו התזונה לחיים בריאים. לא בולשיט טבעוני. בלי זבל תעשייתי, בלי סוכר, בלי טיגון יתר על המידה וכולסטרול מחומצן. חיים ב-ר-י-א-ים.
אני מפנה אותך שוב לקיראת המאמר, ואם לא עשית, צר לי, אבל אתה מתנהג כמו אדיוט. כמו אבי.
אני לא מתכחש ומנסה לקרוא כל נונסנס טבעוני שקיים ברשת, לא פוסל אתכם מראש, רק שזה מצחיק כל פעם לשמוע את אותן שטויות.
אתה מתכחש לעובדה שהבשר\דגים\ביצים\חלב לא מתעכלים ונספגים טוב בגוף שלנו, בניגוד לצמחים.
תראה את הסרטון המפורט הזה- , ותפסיק עם ההכחשה שלך.