עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#581 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2013‏, ‎23:10

נו זה רק מאשש את מה שאני אומר.
גם בלעדיו (RVP) מישהו אחר היה מתעלה.
אגב, אני ממש לא חושב שוולנסיה אפס חח.
אם רק אפשר להעיף מיונייטד את וולבק (וכמה שיותר מהר), קאריק ואנדרסון :)

#582 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2013‏, ‎00:46

נו זה רק מאשש את מה שאני אומר.
גם בלעדיו (RVP) מישהו אחר היה מתעלה.
אגב, אני ממש לא חושב שוולנסיה אפס חח.
אם רק אפשר להעיף מיונייטד את וולבק (וכמה שיותר מהר), קאריק ואנדרסון :)

תגיד לי, איפה אתה חי?
קאריק?! הבחור מחזיק לנו את מרכז השדה בשיניים. הוא היחיד שמתפקד לאורך כל העונה בקישור...
לא זוכר את הבישול האדיר לצ'יצ'ארטו מול ניוקאסל?
סקולס עושה לו עוול, הם פשוט לא יכולים לשחק ביחד, שניהם איטיים וזה צמד קשרים לא מתאים בכלל.
אם לקגאווה וקלברלי לא היו רגלי זכוכית והם היו משחקים לצידו בקביעות, היית רואה כמה שהוא טוב, כי לצידם הוא משוחרר הרבה יותר ומראה ניצוצות.
גם וולבק לא כזה גרוע, הבחור כולה בן 21! מול ווסט ברומיץ' הוא היה בסדר גמור, ובתור חלוץ רביעי (!) הוא מצוין.

לגבי אנדרסון, מסכים איתך. נמאס ממנו.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#583 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2013‏, ‎01:16

לא זוכר את הבישול מול ניוקאסל אבל הוא לא כמו רוי קין... גם בגללו אנחנו סופגים הרבה. צריך להביא מישהו ברמה מאוד גבוהה (ועם כל הכבוד, הוא לא ברמה הזו... אולי לקבוצות כמו לוזרפול וטוטנהאם).
לגבי וולבק, צריך להשאיל אותו. כואב לי לראות אותו פותח בהרכב. זה כאילו אנחנו משחקים ב-10 שחקנים!
אני לא אשכח לו את ההחמצה מול ניוקאסל בסיבוב הקודם. מול שער ריק הוא החטיא. אבל קשה לי להיות מופתע :)

הנה שתי החמצות מזעזעות שאפילו הכלב שלי היה מכניס

#584 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎02/01/2013‏, ‎02:40

היי לכולם,
דולב, תראה מה רשמתי על רמזי בעונה שעברה באשכול של הליגה האנגלית (אני זוכר שהרבה היללו אותו)
כשבניון שיחק בארסנל, אני ידעתי שהוא לא יצליח כשרמזי על המגרש מסיבה אחת, הבן אדם לא מוסר בזמן.. (ג'רביניו זה כבר מחלה אין מה להוסיף עליו, אני רק מרחם על השחקנים שמשחקים איתו בקבוצה).

רותם לגבי וולבק אני מסכים איתך וגם רשמתי פה בעבר מבחינתי חלוץ שהוא לוקה ביכולת הטכנית שלו אני לא מחשיב אותו לחלוץ שיהפוך להיות ברמות הגבוהות ביותר (מדברים עליו כהבטחה, אני מעכשיו רואה שזהו שחקן של אולי אמצע טבלה בליגה האנגלית).
גם ההחטאות הללו שהבאת לנו, נובעות אך ורק מיכולת טכנית אפילו בסיסית הייתי אומר שחלוץ צריך וגם את זה אין לו.
אולי לפעמים ראינו ממנו איזה הברקה ביכולת טכנית, אבל מספר בודד של פעמים בשנה זה לא מספיק.
דרך אגב, מי שזוכר את הגול של וולבק עם העקב ביורו, זה לא באמת שהוא ניסה להכניס בעקב, הוא בכלל ניסה לעצור את הכדור ברגל ימין ובסיבוב לבעוט בשמאל (זה לא היה צולח כי הוא כבר מעד).

בפעם הראשונה זה נראה שהוא מנסה בעקב, במספר הילוכים חוזרים לפי כף הרגל שלו.. אפשר להבחין שהוא מנסה עם החלק השמאלי של כף לעצור את הכדור (לעצור עם "הפס").

בקשר לקאריק, פרגוסון מוציא ממנו מעל ומעבר, קאריק לא מהשחקנים האהובים עליי בלשון המעטה, אבל מה שאני כן אוהב אצלו היא הראיית משחק והמסירות המדוייקות, יש לו יכולת יוצאת מן הכלל שזה קשור לשתיים שהזכרתי, הוא אפילו לא קרוב לרוי קין, קאריק מבחינה הגנתית לטעמי מאוד איטי ויכולת ההגנתית שלו לא מספיקה לרמות הגבוהות.
זה שפרגוסון עושה ניסים עם הקבוצה הזאת (שהשחקנים בהשוואה למועדונים גדולים אחרים השמות יחסית לא מוכרים להרבה) זה כבר משהו שיאמר לזכותו של פרגוסון.
אני לא אוהב את האישיות של פרגוסון והתבטאויותיו.. לדעתי, הוא המאמן הטוב בעולם!
מסקולס אי אפשר לצפות יותר, הוא כבר עשה את שלו.. אבל הראיית משחק שלו זה תענוג, הטיימינג שלו בכניסות לרחבה.. אגדה!
לגבי הגעתו של רובין ואן פרסי, אין ספק שהוא הוסיף ליונייטד מימד שאפילו אני לא חשבתי שזה יהיה כ"כ מוצלח.. הייתי בטוח שהוא יסיים מלך השערים, אבל הבן אדם למד להיות ווינר.
היכולת שלו היא מעל המצופה, לא חושב שמישהו באמת חשב שהוא יתרום בצורה שהוא תורם ליונייטד כיום.
ולנסיה התחיל בסדר את העונה וחלה ירידה נכרת, אני בתקווה שהוא עוד יתעלה על עצמו בהמשך.. עדיף שיתעלה על עצמו במשחקים החשובים גם בליגת האלופות.. לדעתי זאת רק תקופה לא טובה שלו ואין להסיק מכך מסקנות נוספות.
לא יודע למה אתם שונאים כ"כ את אנדרסון, אבל אני חייב לשאול אתכם משהו..
זה רק אני או שבכל פעם שאנדרסון עולה לשחק זה נראה כאילו הוא עלה אחרי 2 מנות פלאפל... איזה קרס נהייתה לו חחח
אני עם רותם בקשר לוולבק, בכל פעם שהוא מעלה אותו אני :facepalm:
לא חושב שוולבק ירצה להשאר כחלוץ רביעי, מתישהו ימאס לו.
  • rotembal אוהב את זה

#585 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎03/01/2013‏, ‎00:03

סחטיין ל-QPR על הניצחון, למרות שזה היה בבונקר ממש דוחה.

#586 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎03/01/2013‏, ‎16:10

תמונה שפורסמה

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#587 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎04/01/2013‏, ‎17:03

דמבה בה עבר לצ'לסי תמורת 7.5 מיליון פאונד
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#588 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎04/01/2013‏, ‎20:22

איזה לא יוצלח ונגר בהעברות. הולטבי קשרה של שאלקה חתם בטוטנהאם ויעבור אליה שנה הבאה.
הולטבי כבר היה בידיים של ארסנל... (העברה חופשית!)

#589 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎04/01/2013‏, ‎22:10

תמונה שפורסמה
  • Dolevv ו מישמיש אוהבים את זה

#590 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎05/01/2013‏, ‎21:17

יפה, הוצאנו תיקו (שוב בדקה ה-90) עם 10 שחקנים במהלך כל המשחק (למי שלא הבין, זה בגלל ששוב פעם פרגי השתגע ופתח עם האימפלה וולבק).

#591 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎06/01/2013‏, ‎20:17

מעצבן אותי ששחקן כמו סוארז נחשב לשחקן מצליח. חצי מההישגים שלו הם פשוט דרך עבירות ומשחק לא הוגן, הוא צולל הרבה ואפילו שחקנים אחרים אומרים עליו שהוא עושה הכל כשהשופט לא מסתכל ושלא כיף לשחק מולו. אפילו עכשיו הוא לא היה מסוגל להבקיע בצורה חוקית מול קבוצה מליגה חמישית.
אוהדי ליברפול יכולים לדבר כמה שהם רוצים על ההיסטוריה של המועדון שלהם, אבל ברגע שהקבוצה מוותרת על כל הערכים שלה כדי שתוכל להצליח עוד קצת עם שחקן כמו סוארז אין ערך להיסטוריה הזאת.

#592 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎13:56

חצי מההישגים שלו הם דרך עבירות ומשחק לא הוגן? תן דוגמאות.
צולל המון, אבל לא מקבל בכלל פנדלים אז ההצלחה שלו לא נובעת מהצלילות. לדוגמא.

כדור פגע לו ביד והוא הבקיע, כמה מקרים כאלה היו? המון. כמה פעמים השחקן בא והודה שהגול צריך להיפסל? בודדים ביותר.
הוא לא אשם שהשופט אישר את השער.
כרגיל העליהום על סוארז גדול, למרות שכל עונה יש כמה וכמה שערים דומים כאלה. עונה שעברה קראוץ' הבקיע שער ניצחון עם היד (נגד הסיטי נדמה לי), אף אחד לא פצה פה.
כשהרננדז הבקיע נגד צ'לסי מנבדל של קילומטר (הוא עמד אפילו מאחורי השוער קיבינימאט) הוא גם בא לשופט ואמר לו שהיה נבדל?

למנג'ר של מנספילד בעצמו לא היו טענות ואמר שעושים מזה סיפור רק בגלל שזה סוארז אבל 99 מתוך 100 שחקנים לא היו נוהגים אחרת ואם זה היה שער לטובתו אז לא היתה לו שום בעיה עם זה.

כשאריק קאנטונה דפק בעיטה לראש של אוהד, גם יונייטד ויתרה על הערכים שלה כדי שתוכל להצליח עוד קצת?

#593 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎14:00

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך צפוי שתצרף בתגובה שלך את מנצ'סטר יונייטד.
אתה פשוט אכול שנאה... זה בסדר, יש לך סיבה ממש טובה אם איך שהקבוצה שלך מתנהלת

#594 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎14:01

פשוט נתתי דוגמא לשחקן שעשה את המעשה הכי גרוע באנגליה ב20 שנה האחרונות, שהיה הכוכב הבלתי מעורער של הקבוצה שלו, שהיא מועדון ענק עם היסטוריה.

#595 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎14:04

לא, אתה תמיד אבל תמיד מכניס את יונייטד לדברים שלא קשורים... אתה פשוט לא שם לב.
תתרכז בקבוצה שלך ולא בנו לשם שינוי.

#596 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎14:09

זה מקרה דומה מאוד. אין מה לעשות, אין עוד מועדון בסדר גודל של ליברפול באנגליה שהיה לו כזה שחקן בעייתי שהיה הכוכב שלו.
זה לא הוגן להגיד דבר כזה על ליברפול, כשליונייטד היה שחקן לא פחות בעייתי ועליו יונייטד הגנו בכל הכח (כמו שהם צריכים). להגיד שליברפול מבזה את ההיסטוריה שלה והערכים שלה בגלל סוארז זה מגוחך.

#597 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎19:13

חצי מההישגים שלו הם דרך עבירות ומשחק לא הוגן? תן דוגמאות.
צולל המון, אבל לא מקבל בכלל פנדלים אז ההצלחה שלו לא נובעת מהצלילות. לדוגמא.

כדור פגע לו ביד והוא הבקיע, כמה מקרים כאלה היו? המון. כמה פעמים השחקן בא והודה שהגול צריך להיפסל? בודדים ביותר.
הוא לא אשם שהשופט אישר את השער.
כרגיל העליהום על סוארז גדול, למרות שכל עונה יש כמה וכמה שערים דומים כאלה. עונה שעברה קראוץ' הבקיע שער ניצחון עם היד (נגד הסיטי נדמה לי), אף אחד לא פצה פה.
כשהרננדז הבקיע נגד צ'לסי מנבדל של קילומטר (הוא עמד אפילו מאחורי השוער קיבינימאט) הוא גם בא לשופט ואמר לו שהיה נבדל?

למנג'ר של מנספילד בעצמו לא היו טענות ואמר שעושים מזה סיפור רק בגלל שזה סוארז אבל 99 מתוך 100 שחקנים לא היו נוהגים אחרת ואם זה היה שער לטובתו אז לא היתה לו שום בעיה עם זה.

כשאריק קאנטונה דפק בעיטה לראש של אוהד, גם יונייטד ויתרה על הערכים שלה כדי שתוכל להצליח עוד קצת?

דבר ראשון יש כמובן את העצירה עם היד שלו במונדיאל, שזה אחד הדברים היותר בזויים ששחקן יכול לעשות, ובמיוחד שאחרי זה הוא חגג עם הקבוצה שלו את הניצחון. דבר שני, מספיק לקרוא את הדברים שהיה לקוסיילני (שאין לו באמת סיבה להגיד דברים לא נכונים נגד סוארז) להגיד עליו כדי להבין שהוא לא שחקן הוגן.
אגב, בקשר ליונייטד המצב שונה, אצל יונייטד פרגוסון הבין מזמן שצעקות על השופטים ונצחונות מטעויות שיפוט ישיגו לו יותר ממשחק הוגן ככה שאי אפשר באמת לשנות את המצב כמו שהוא היום, לעומת ליברפול שיכולה פשוט להיפטר מסוארז.

#598 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎20:16

א- אם שחקן ישראלי היה עושה את זה ברבע גמר מונדיאל הוא היה מלך..
שאף אחד לא יתייפייף.

ב- אז קוסילייני אמר. נו ו? אין לי ספק ששחקני הגנה שונאים לשחק נגד סוארז. אני בטוח ששחקני התקפה שונאים לשחק נגד טרי (גם הוא צובט,נותן מרפקים,מקלל). ככה זה.

ג- אז אתה אומר שיונייטד פשוט נהנת מטעויות שיפוט ובריונות נגד שופטים כבר הרבה זמן אז אין מה לעשות, אבל ליברפול פשוט צריכה למכור את הכוכב שלה כי היא לא רוצה לנצח "מלוכלך"? זה לא רציני. סוארז לא יותר מלוכלך מרוני וטרי לדוגמא. אבל כל מקרה שלו התקשורת מנפחת בצורה חסרת פרופורציה. הרי הוא ממש לא השחקן הראשון שנעזר ביד על מנת להבקיע (במקרה הנוכחי זה אפילו לא היה מכוון). המנג'ר של מנספילד בעצמו אמר שאין לו טענות כלפי סוארז והתקשורת עושה מזה סיפור רק בגלל שזה הוא.

אני מבין למה אוהדי קבוצות אחרות שונאים את סוארז, אבל הביקורת כלפיו לגמרי לא פרופורציונאלית. אפשר לחשוב שהוא היחיד שלא ממש בוחל באמצעים על מנת לנצח. הלוואי יהיו לנו עוד שחקנים כאלה (כל עוד לא מדובר בפגיעה פיזית רצינית ביריבים).

#599 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎20:50

א. ובכל זאת, אם אחד ההישגים המשמעותיים ביותר בקריירה שלו אם לא המשמעותי ביותר הוא דרך עבירה ומשחק לא הוגן, מה זה אומר על השחקן?

ב. על המילה של שחקן שאשכרה שיחק מולו אני סומך. לעומת זאת אתה אף פעם לא שיחקת מול טרי, אז אי אפשר לסמוך על מה שאתה אומר, גם אם אתה "בטוח" שהוא צובט, נותן מרפקים ומקלל. (תן לי לחסוך לך את מראש הטרחה, בית המשפט באנגליה קבע שהוא לא קילל את פרדיננד)

ג. אני אומר שיונייטד וויתרו על הערכים שלהם מזמן אז אי אפשר באמת להחזיר אותם, לעומת ליברפול שיכולה פשוט למכור את סוארז ואז היא תחזור לערכים שהיו לה פעם.

אגב, אתה אומר "כל עוד לא מדובר בפגיעה פיזית קשה", אבל כבר בערך חודשיים שטרי לא משחק בגלל פציעה שנגרמה בגלל סוארז.

#600 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎21:01

א - יד האלוהים של מראדונה. מה זה אומר עליו?
ב- אל תהיה תמים. זה ידוע שאלו דברים שקורים בין שחקנים במשחק (מטראצי וזידאן סתם בתור דוגמא).
ג-יונייטד ויתרו על הערכים שלהם בשביל לנצח (אני לא מסכים עם זה) אבל לליברפול עדיף להישאר ערכית ולהשתקע במרכז הטבלה? קאנטונה היה גאון כדורגל שיונייטד התבססה עליו כשהתחילה לגרוף תארים אחרי עשרות שנים שהיא היתה קבוצה לא רלוונטית במיוחד. קאנטונה גם היה שחקן מאד שנוי במחלוקת. בטח יש איזה אוהד יונייטד שהיה מעדיף לא להנות במגרש ולא לזכות בתארים בזכות קאנטונה כי הוא לא "מתאים לערכים של מועדון כל כך גדול"..
ד- זה לא מה שבית המשפט קבע בקשר לטרי אבל זה גם לא ממש רלוונטי.
ואותו טרי עדיין פתוע בעקבות היתקלות עם סוארז, אבל אם אתה מאשים את סוארז בפציעה הזאת אז באמת חבל על הויכוח כי אתה מאוד מאוד מאוד לא אובייקטיבי. סוארז נדחף מאחור והתנגש בעקבות כך בטרי. איך זו אשמתו אני לא יודע.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים