עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#601 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎21:24

וואי, תפסיקו עם הערכים, מה זה הקשקוש הזה? מה זה ערכים?!
קוק, כאוהד צ'לסי אין לך בכלל מילה להגיד בנושא.

ליברפול, מראדונה חרא של בן אדם ושחקן מלוכלך, וכנראה שגם סוארז כזה. זה לא סותר שיש להם כישרון מטורף ושהם שחקנים מצוינים. (אגב, סוארז פאקינג נשך שחקן וסטר לשחקן. אם זו לא פגיעה פיזית מיותרת, אני לא יודע מה כן)
כמו שאמרתי, אני לא חושב שליברפול מוותרת על ערכים או משהו כזה, סתם בולשיט בעיניי. אם יש לי ביקורת על ליברפול אז היא שהמועדון לא מעניש את סוארז ולא מנסה לחנך אותו מעט, אלא מעניק לו גיבוי כמעט אוטומטי.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#602 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎07/01/2013‏, ‎22:09

לא אמרתי פגיעה מיותרת, אמרתי פגיעה רצינית. מה שהוא עשה באייאקס גם לא מעניין אותי ואין לזה שום קשר לליברפול.
ואני לא יודע על מה ליברפול אמורים להעניש את סוארז. כמו שאמרתי הוא לא יותר מלוכלך מלא מעט שחקנים אחרים בליגה.
אני לא חושב שהוא עשה משהו באמת חמור מאז שהגיע לליברפול (הדבר היחיד זה התקרית עם אברה, אבל סוארז טוען בתוקף שלא היתה כוונה גזענית בדבריו, מה שגובה בחוות דעת של 2 מומחים ללינגוויסטיקה בבית הדין). הצלילות (אגב, הן התמעטו מאוד מאוד העונה) ונגיעת היד הזאת הן שטויות. מישהו בא בטענות כלפי טוטנהאם שיענישו את בייל על הצלילות שלו כל שבוע?
מישהו אמר לפרגוסון להעניש את רוני על כל העבירות האלימות שלו כשהגיע ליונייטד?
מישהו אמר לצ'לסי להעניש את דרוגבה (שחקן התיאטרון הכי גדול שהיה באנגליה בשנים האחרונות)?

יש הרבה צביעות בכל מה שקשור לסוארז.
הוא לא טלית שכולה תכלת כמובן, אבל היחס כלפיו מאוד מאוד לא פרופורציונאלי.

אגב, יכול להיות שכן עובדים איתו על הדברים האלה מאחורי הקלעים. הרי אין שום סיבה שדברים כאלה אם נעשים, ייעשו דרך התקשורת.

#603 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2013‏, ‎09:56

אני עם ליברפול פה. סוארז מגזים בהרבה פעמים, אבל קל לעולם, ליריבות ובמיוחד לתקשורת לצאת נגד אחד שיש הייפ שלילי נגדו, וגדול כזה.
הוא כדורגלן, ששם את המשחק לפני הכל. לא סתם הוא גיבור באורוגוואי, ובדרך להיות גם בליברפול.

אחד החלוצים הטובים בעולם, בלי קשר לאישיות
  • liverpool אוהב את זה

#604 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2013‏, ‎18:45

כשאני אומר ערכים אני מתכוון למשחק הוגן, אחרי הכל אם המשחק לא היה הוגן אף אחד לא היה רואה כדורגל, וזה מה שבעצם הכי חשוב.
עכשיו בקשר לטרי, המקרה שלו ושל פרדיננד הגיע לבית המשפט, ושם נקבע שטרי לא אשם http://edition.cnn.c...rial/index.html כלומר אם אפילו בית המשפט לא הצליח להוכיח שהוא קילל, כנראה שאי אפשר להוכיח את זה.
אם דרוגבה ברגע שהוא צלל במשחק אחד הפך לשחקן התיאטרון הכי גדול שהיה באנגליה בשנים האחרונות, אז מה זה אומר על שחקנים כמו בוסקטס שצללו ביותר ממשחק אחד? דרוגבה צלל אך ורק במשחק מול בארסה (ואתה מוזמן להוכיח לי אחרת), ואני אישית לא מאשים אותו על זה. הרי אחרי שקבוצה מנצחת אותך בצורה שהיא לחלוטין לא הוגנת במשחק שהוא אולי מהמשחקים הפחות הוגנים שהיו אי פעם בליגת האלופות, ואחרי זה הקבוצה הזאת הולכת לזכות בתואר בעוד שאתה זה שמקבל עונש, גם אני הייתי משחק קצת פחות הוגן מול הקבוצה הזאת.
ובקשר לזידאן ומטראצי, אם זה היה משהו שקורה כל הזמן לא היו מדברים על זה כל כך הרבה וזה לא היה נהפך לאירוע כל כך מרכזי בכדורגל.
וכמו שספארקלס אמר, אני לא חושב שיש מישהו שחושב שמראדונה שחקן הוגן, ועוד במיוחד אחרי התקרית שלו עם הסמים...

דולב, סוארז לא שם את המשחק לפני הכל, בשבילו קודם כל יש את הניצחון, ורק אחרי זה את המשחק. עובדה שיש מלא שחקנים מצליחים שלא יוצאים נגדם בתקשורת ואין נגדם הייפ שלילי, אבל אצל סוארז יש סיבה טובה מאוד למה זה כן ככה, כי אם לא הייתה באמת סיבה זה לא היה קורה.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#605 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2013‏, ‎20:59

מה הקשר למשפט של טרי אבל למה שדיברנו אתה יכול להסביר לי?
ואם אתה רוצה להיכנס לזה, טרי נשפט בבית משפט, שם השופט קבע שהוא לא מאמין לגירסא שלו, אבל בגלל שזה בית משפט על התביעה להוכיח מעבר לספק סביר את הטענה שלה, בניגוד לסוארז שנשפט בבית דין של ההתאחדות האנגלית שם התביעה לא נדרשת להוכיח מעבר לספק סביר את האשמה. לראייה 99 אחוז מהמקרים שהוגשו לבית הדין הזה הסתיימו בהרשעה.

דרוגבה צלל רק במשחק אחד? תגיד לי אתה רציני?

על המקרה של מטראצי וזידאן היה הרבה רעש כי זה היה גמר המונדיאל, והתגובה של זידאן היתה קיצונית.

ואני לא טענתי שמראדונה היה שחקן הוגן, רק שההישג הכי גדול שלו בקריירה היה "מוכתם", כמו שאמרו על סוארז והיד במונדיאל. יד עליה הוא נענש כמובן. הוא גם בלי קשר ליד הזאת הוביל את אורוגוואי לרבע הגמר, והוביל את אורוגוואי לזכייה בקופה אמריקה כשהוא מלך השערים והשחקן המצטיין. הוא הגיע להישגים יפים בינתיים בקריירה שלו ולהגיד שהוא מצליח רק בעזרת רמאויות זה שטות גמורה.

הסיבה שיש כזה הייפ שלילי סביב סוארז נובע מהתקשורת האנגלית שונאת הזרים, שהיתה צריכה "דמות רעה" ומצאה אחת. הרבה יותר קל לבקר את סוארז הדרום אמריקאי על הצלילות שלו מאשר לבקר את בייל הבריטי שהוא צוללן לא פחות.
הרבה יותר קל לקרוא לסוארז גזען מאשר לקפטן אנגליה טרי (אני מדבר על התקשורת, לפני ששניהם נשפטו בבית הדין ובית המשפט).

ושישים את הניצחון לפני הכל. כולם צוללים. בכל הקבוצות הגדולות יש צוללנים, יש שחקנים שלא בוחלים באמצעים על מנת לנצח. בליברפול יותר מדי זמן לא היו שחקנים כאלה ואני מאוד בעד. אין מה לעשות, בספורט הניצחון הוא הכל.

#606 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2013‏, ‎21:12

אז אם דרוגבה באמת היה כזה צוללן כמו שאתה עושה ממנו, והתקשורת האנגלית שונאת זרים אז היא עשתה מהצלילות שלו הייפ שלילי, למה היא לא עשתה את אותו הדבר לדרוגבה?

#607 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎08/01/2013‏, ‎21:43

אולי בגלל שלצ'לסי יש אנשי יחסי ציבור הרבה יותר טובים משל ליברפול.
אולי בגלל שצ'לסי היא קבוצה לונדונית והתקשורת ברובה מבוססת בלונדון.
אולי בגלל שפרגוסון אף פעם לא קרא לדרוגבה צוללן.
אולי בגלל שבתקופתו היה גם את רונאלדו שגם דאג לעצבן את כל הממלכה כשהוא ביקש לתת לרוני כרטיס אדום ביורו והוא תפס את משבצת ה"בחור הרע".
אולי בגלל שצ'לסי בתקופת דרוגבה היתה מועדון מאוד מצליח וליברפול הפכה לבדיחה בשנים האחרונות אז קל\כיף להיכנס בה ובשחקנים שלה.
אולי בגלל שדרוגבה אחרי כל נפילה שלו עשה הצגה כאילו הוא אוטוטו מאבד רגל שזה פשוט נהיה מצחיק אז לא תקפו אותו על זה.

אני לא יודע מה הסיבה.
וזה לא שאני עושה מדרוגבה כזה צוללן. כל מי שרואה כדורגל אנגלי מאז שדרוגבה הגיע לצ'לסי רואה את זה.

#608 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎09/01/2013‏, ‎00:14

ווב נבחר להיות שופט במשחק של ליברפול-יוניטד

http://soccernet.esp...verpool?cc=4716

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#609 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎10/01/2013‏, ‎00:07

שריקה על נבדל שלא היה פוסלת לצ'לסי גול חוקי, פלוס כרטיס צהוב לא מוצדק לדמבה בה. והעיקר שאוהדי יונייטד בטוחים שהשיפוט מולם הוא כמו שיפוט מול קבוצות אחרות.

#610 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎10/01/2013‏, ‎05:53

שריקה על נבדל שלא היה פוסלת לצ'לסי גול חוקי, פלוס כרטיס צהוב לא מוצדק לדמבה בה. והעיקר שאוהדי יונייטד בטוחים שהשיפוט מולם הוא כמו שיפוט מול קבוצות אחרות.

זה שאתה מתוסכל זה לא אומר שעכשיו אוהדי יונייטד אשמים.. תתגבר.
בקשר לסוארז, אתה טועה ובגדול.
אני לא יאמר שהוא לא שחקן שעושה הצגות, הוא כן, אבל אל תהיה לי צבוע.
אין שחקן בכדורגל העולמי שלא עושה הצגות, או שלא איכפת לו באיזה דרך הוא יכניס שער.
בקשר לנגיעת ידו של סוארז מבחינתו באותו משחק נגד גאנה זה היה להיות או לחדול.
הוא לקח את הסיכון בכך שהוא יקבל אדום (למרות שאם אני זוכר נכון אלו היו דקות הסיום, ולא היה זמן רב לשחק) וקבוצתו גם תענש בבעיטת עונשין.
זה שבעיטת העונשין לא נכנסה זה כבר מזל, זה לא משהו שסוארז האמין שיקרה.
הנרי, שחקן ענק העלה את נבחרת צרפת בזכות נגיעת היד שלו בתחרות האחרונה שלו במוקדמות נגד אירלנד או צפון אירלנד לא זוכר.
מסי, הכניס שער עם היד, רונאלדו היה צולל, דרוגבה (חבר שלך) המשיך לצלול עד עונתו האחרונה בצ'לסי ואם אתה טוען אחרת אני לא יודע אם ראית משחקים שלו, גם סלומון קאלו אם אני זוכר נכון היה צוללן בחטיבת הצוללים אבל כאלה הפחות מוצלחים.
אתה שוכח שמשלמים לשחקנים הללו כסף והם יעשו הכל על מנת להכניס שער.. אחרת אם הם לא יספקו את הסחורה (ולא משנה באיזה דרך הם יעשו זאת) הם לא ישארו בקבוצה.
כשאני אומר הכל זה אומר גם שערים לא חוקיים או משחקנים מלוכלכים בעליל בתוך המגרש שרק שתי השחקנים יודעים מה התרחש (trash talk) אולי זה מקובל יותר בכדורסל אבל אני מבטיח לך שזה קיים גם בכדורגל, אני נתקלתי בזה בעבר בארץ אז מן הסתם ששחקנים בסטנדרט יותר מקצועני עושים זאת וימשיכו לעשות זאת.
וזאת על מנת, להוריד בטחון לשחקנים, להוציא אותם מריכוז בכל הקשור לכדורגל.
הזכרת את אירוע מטרצי זידאן, אז ראה לדוגמא מטרצי מול זידאן, מספיק שמטראצי אמר מילה אחת זה גרם לשחקן הכי חשוב של נבחרת צרפת לצאת מהעשתונות.
וזה בכך סידר לאיטליה את הגביע, תאמין שעם זידאן באותו משחק היה נשאר, הדברים היו יכולים להראות אחרת לטובת צרפת (אני אוהד של איטליה אחרי ישראל) :P, אבל אין אם בכדורגל, נגמר בניצחון לאיטליה וזהו. (למרות שזה גם סוג של מלוכלך)
זה מצחיק עכשיו שגם שיונייטד לא משחקים נגד צ'לסי, אתה מוצא לנכון להאשים אותם בהפסד של הקבוצה שלך.
אני עדיין לא מצליח להבין איך קישרת את יונייטד למשחק של סוונזי אבל אשמח להסבר, אולי הבנתי משהו שלא כהלכה.
בכל משחק יש טעויות זה לא שכדורגל הוא משחק נטול טעויות שיפוט.
שתדע לך שהיו עוד מלא מקרים בהם השחקנים הגדולים בעולם הבקיעו שערים או שהשתמשו במהלכים "מלוכלכים" או שאם אתה רוצה תקרא לזה גם לא ספורטיביים על מנת לקדם את הקבוצה שלהם..
אני מבטיח לך!
הזכרון שלי אישית בוגד בי בשעות כאלה ובמיוחד הרגע, אבל אם תרצה שאתן לך עוד שלל של דוגמאות, אשמח לנסות להזכר ולעשות זאת.

#611 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎10/01/2013‏, ‎19:43

אני לא מאשים את יונייטד בהפסד, אני פשוט מזכיר את זה כדי שלא חס וחלילה תטעו ותחשבו שהשיפוט מול יונייטד הוגן או דומה לשיפוט מול שאר קבוצות. הטיעון שבכל משחק יש טעויות שיפוט לא סותר את העובדה שיונייטד לא מרוויחה מהן הרבה יותר מקבוצות אחרות. זה חשוב שתזכור שמבחינתך טעויות השיפוט מול צ'לסי הן לא ביג דיל, כי ברגע שתגיע העונה טעות שיפוט אחת נגד יונייטד ואשכרה תפסידו בגלל זה משהו זה פתאום יהיה מספיק ביג דיל בשביל שזה יהיה שווה לכמות הנכבדת מאוד של טעויות שיפוט שהלכו לרעת צ'לסי.

#612 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎11/01/2013‏, ‎23:55

חבל שאין אשכול הימורים.
יונייטד-ליברפול.
יש לי תחושה שליברפול תיקח.

#613 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2013‏, ‎00:10

חבל שאין אשכול הימורים.
יונייטד-ליברפול.
יש לי תחושה שליברפול תיקח.

השופט ווב

#614 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2013‏, ‎00:16

שטויות...
רעש של התקשורת.

ווב לא יעז לקחת את הצד של יונייטד עם הכל הרעש התקשורתי.

#615 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2013‏, ‎00:32

שטויות...
רעש של התקשורת.

לא משנה מה יקרה השופט מביא עוד סיבה לצפות במשחק

ומה אתה אומר ווב יהיה הקון במשחק שלכם

#616 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2013‏, ‎00:59

שטויות...
רעש של התקשורת.

יהיה קון במשחק הבא שלכם נגד
Southampton

#617 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2013‏, ‎04:31

תמונה שפורסמה

חחח
  • Dolevv אוהב את זה

#618 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2013‏, ‎19:26

וואו, אחד המשחקים הגרועים ביותר ששחקן יכול להביא בשביל הקבוצה שלו, שני גולים עצמיים והחטאת פנדל. נראה לי שמעכשיו כל שחקן שישחק קצת לא טוב יוכל להגיד שלפחות הוא לא שיחק כמו וולטרס...

אגב, פעם ראשונה בפרמייר ליג שסטוק סופגת 4 גולים או יותר בבית שלה, וצ'ך השתווה לשיא של דיוויד סימן של הכי הרבה רשתות נקיות לאותה קבוצה בפרמייר ליג, 137.

#619 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2013‏, ‎19:34

שער אדיר של הזארד

#620 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎14:55

ההרכב של היונייטד מול לוזרפול:

DeGea
Rafael
Rio
Vidic
Evra
Welbeck
Carrick
Cleverly
Young
Kagawa
RvP

סופסוף קאריק, קלברלי וקגאווה פותחים ביחד, אבל למה לעזאזל וולבק משחק באגף?! הוא חלוץ!

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים