בינתיים אכן העונה השלישית מראה שינוי מבורך.
כל פרק ממש טוב.
נכתב ב- 19/06/2017, 10:41
בינתיים אכן העונה השלישית מראה שינוי מבורך.
כל פרק ממש טוב.
נכתב ב- 20/06/2017, 11:54
אם מישהו מתלבט אם לראות אלים אמריקאים ולא רוצה להיכנס לאשכול סדרה, תחסכו מעצמכם.
בדיחה של סדרה. פלצנית ומתנשאת ולא נותנת תמורה. איאן מקשיין לא מצליח להחזיק אותה לבד. תתרחקו.
נכתב ב- 20/06/2017, 13:07
בדיוק באתי לשים אותה להורדה, ראיתי שהסתיימה.
אני אתן לה צ'אנס בכל זאת, הבטחתי לזיפק שאעשה את זה.
נכתב ב- 20/06/2017, 14:04
חחח אתה לא חייב לי ![]()
הסוף אכן מאכזב קצת. החצי הראשון שלה היה עיבוד מדויק לספר, גם מבחינת קצב (יש רק ספר אחד שאפשר היה לסיים אותו בעונה אחת).
בחצי השני הם הלכו על דמויות משנה והרחבת הסיפור, ככה שהעלילה נתקעה לגמרי, וקיבלנו סיום שהוא לגמרי "כל העונה הייתה הקדמה, חכו להמשך".
מי שאוהב את הסגנון יהנה, אבל זה הוריד ממנה. כבר לא חובת צפייה כמו שאמרתי בחצי הראשון שלה.
נכתב ב- 20/06/2017, 15:33
ראיתי את הפרק הראשון בזמנו והיה נחמד, אמרתי נחכה לסוף העונה כדי לשמוע ביקורות.
נראה שהיא תישאר אצלי ON HOLD למקרה שהעונה השנייה תהיה מוצלחת.
-

נכתב ב- 20/06/2017, 17:49
חחחח המלצת אז חיכיתי בסבלנות שתגמר העונה.
מה גם, אני רואה כל מה שאתה מתרגם בלי שום קשר, גם אם אני פחות אתחבר, הכל טוב :-)
נכתב ב- 21/06/2017, 05:04
איזה באסה שסיליקון וואלי רק 10 פרקים לעונה... הסדרה הזו פשוט אדירה, אין קומדיה אחרת שמתקרבת אליה.
רק עוד 2 פרקים
אשכרה אני מבואס תחת
-

נכתב ב- 21/06/2017, 09:17
סדרה מהיוצר של הנותרים
Say no more
נכתב ב- 21/06/2017, 18:47
איזה באסה שסיליקון וואלי רק 10 פרקים לעונה... הסדרה הזו פשוט אדירה, אין קומדיה אחרת שמתקרבת אליה.
רק עוד 2 פרקים
אשכרה אני מבואס תחת
הוצאת לי את המילים מהפה.
ובכלל, ארליך לא ייקח חלק בעונה הבאה, אז בכלל באסה..
רגשות מעורבים.
הסרט דיי חירבן על המקור.. אבל אולי יש תקווה כי זאת HBO.
אה רגע, זאק סניידר כבר לא אחראי אז אולי יש תקווה גדולה יותר.
זה מה שאלן מור (הסופר שכתב את watchmen) אמר בזמנו על הסרט:
"At that point, I decided I didn't want anybody at DC to ever contact me again. That was what made me curse this wretched film and everything connected with it."
ומשהו קצת יותר חריף:
Alan Moore on ‘Watchmen’ movie: ‘I will be spitting venom all over it’
קשה לעבד יצירה כזאת למסך ואני אצטט את זיפק: "מה שעובד בספר לא בהכרח יעבוד בטלוויזיה".
נכתב ב- 21/06/2017, 19:03
אני דווקא מאוד אהבתי.
עד היום זה סרט הקומיקס הטוב ביותר שראיתי, לדעתי הוא יצירת מופת בז'אנר, היה לנו הרבה דיונים עליו כאן בפורום.
נכתב ב- 21/06/2017, 19:28
סרט מעולה.
נכתב ב- 21/06/2017, 20:13
יכול להיות, כנראה מי שקרא את המקור לא אהב..
נכתב ב- 21/06/2017, 20:28
הבנתי שרק שינו את הסוף. כי הוא לא היה קולנועי או משהו כזה.
יש את הגרסה הארוכה ביחד עם הקומיקס, משהו כמו 4 שעות אם אני לא טועה.
נאמן או לא למקור, התחברתי אליו מאוד.
לא משנה לי שהיוצר לא אהב, גם הבמאי של אמריקה איקס שנא את מה שהאולפנים עשו ליצירה שלו, והסרט נחשב לאחד הגדולים בהיסטוריה של הקולנוע.
נכתב ב- 21/06/2017, 20:48
חח מה... זה אחד הסרטים הנאמנים למקור בהגזמה, המון סצינות מהסרט הועתקו כמעט אחד לאחד מהקומיקס. כן, הסוף שונה (מהסיבות שצוינו ע"י קליפס), אבל הסרט מאוד מאוד נאמן למקור.
על כל פנים, זה אחד הסרטים הכי אהובים עליי, קיבל אצלי 10/10.
נכתב ב- 21/06/2017, 21:39
גם אצלי, לא יודע איך אנשים מצאו אותו משעמם.
לא משנה כמה פעמים ראיתי אותו, הוא תמיד מעיף אותי מחדש.
לגבי הסדרה, לא האיש שהייתי נותן לו את הפרויקט, לא מחזיק ממנו.
חוץ מפרומתאוס לא אהבתי שום דבר שלו, היה כיף עם אבודים, אבל וואלה, עבד עלינו רצח.
נכתב ב- 21/06/2017, 21:53
שלא תבינו לא נכון, גם לדעתי הסרט היה טוב.
פשוט בזמנו קראתי כל מיני דעות של בלוגרים מעריצי קומיקס, וההתלהבות שלהם "לא הייתה בשיאה" בניסוח עדין.
לדעת רובם הסרט פשוט "חירבן" על המקור.
יכול להיות באמת שזה בגלל הסוף של הסרט. (הקומיקס נחשב ליצירת מופת, אז אני יכול להבין..)
אבל עדיין, כבר אמרתי את זה פעם, לדעות וביקורות של מעריצי (וקוראי) קומיקס, יש משקל יחסית כבד (לפחות אצלי) בכל הנוגע לעיבודים קולנועיים/טלוויזיוניים כאלה ואחרים.
לא מזמן חשבתי על לקרוא את הקומיקס אבל לא מצאתי לזה זמן..
נכתב ב- 21/06/2017, 22:10
שלא תבינו לא נכון, גם לדעתי הסרט היה טוב.
פשוט בזמנו קראתי כל מיני דעות של בלוגרים מעריצי קומיקס, וההתלהבות שלהם "לא הייתה בשיאה" בניסוח עדין.
לדעת רובם הסרט פשוט "חירבן" על המקור.
יכול להיות באמת שזה בגלל הסוף של הסרט. (הקומיקס נחשב ליצירת מופת, אז אני יכול להבין..)
אבל עדיין, כבר אמרתי את זה פעם, לדעות וביקורות של מעריצי (וקוראי) קומיקס, יש משקל יחסית כבד (לפחות אצלי) בכל הנוגע לעיבודים קולנועיים/טלוויזיוניים כאלה ואחרים.
לא מזמן חשבתי על לקרוא את הקומיקס אבל לא מצאתי לזה זמן..
ו...? אם לדעתך הסרט טוב למי אכפת?
בגלל זה אני אף פעם לא מקשיב, קורא, שומע ביקורות, רואה ציונים באתרים וכו'. אם אני אוהב אז אני אוהב.
נכתב ב- 21/06/2017, 22:16
יש משהו במה שאתה אומר.. אבל עדיין, זה גורם לי להיות קצת סקפטי בנוגע לסדרה המתוכננת.
לנושא אחר, מישהו ניסה ציידי הצללים? חבר אמר לי שאני "חייב לראות" אבל הביקורות דיי מרחיקות אותי (אם בביקורות עסקינן..)
מישהו? משהו?
נכתב ב- 22/06/2017, 00:35
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים