הליגה האנגלית! 2011/2012
נכתב ב- 13/02/2012, 15:25
לא שהוא קילל קללות גזעניות.
וזה לא שאני אומר את הדברים האלה.כל הדברים האלה מופיעים בדו"ח של הועדה.אם הייתם טורחים לקרוא אותו,כמוני,הייתם מבינים שכל הסיפור הזה הוא פארסה אחת גדולה.
נכתב ב- 13/02/2012, 16:27
איזה טעות?שהוא לא לחץ יד.
לא שהוא קילל קללות גזעניות.
וזה לא שאני אומר את הדברים האלה.כל הדברים האלה מופיעים בדו"ח של הועדה.אם הייתם טורחים לקרוא אותו,כמוני,הייתם מבינים שכל הסיפור הזה הוא פארסה אחת גדולה.
לא התכוונתי טעות על ההערות הגזעניות.
לא זוכר מי זה היה שהגיב פה שאברה הוא זה שלא לחץ לו את היד.. שזה עיוורון מוחלט.
אז הבאתי קישור שהוא מודה שהוא טעה שהוא זה שלא הושיט לכיוון אברה את ידו.
נכתב ב- 13/02/2012, 19:36
נכתב ב- 13/02/2012, 20:42
איך הגענו מזה שליברפול תמיד מפשלת נגד הקטנות לכך שאם סקולס היה היום בן 23 אולי מנצ'סטר הייתה נראית יותר טוב?צודק KINGKENNY אני מצדיק אותו.
אבל שכחת משהו.. (בעצם הרבה דברים)
אם לא היינו מוכרים את רונאלדו אולי היה לנו יותר סיכוי לקחת טרבל או דאבל בכל בשנים שהגענו לגמר ליגת האלופות והפסדנו לברצלונה או לכל קבוצה שתהיה.
אבל יותר מזה, אם סקולס לא היה פורש מתחילת העונה אולי היינו בפער על מנצ'סטר סיטי, ואם סקולס היה רק בן 23 אולי אפילו היינו נראים הרבה יותר טוב.
אם יונייטד היו מכניסים הרבה גולים השנה אולי היינו מנצחים יותר אם יונייטד הייתה מכניסה שערים נגד מנצ'סטר סיטי בתבוסה הידועה אז אולי היינו מצליחים אפילו לנצח ב-10 שחקנים
כן כן מה שכחת? אם ואם ואם ואם ואם ואם היה ליונייטד שחקנים ברמה של הטופ קלאס העולמי..
אתה יודע מה נלך איתך יותר רחוק, אם אברמוביץ' לא היה מגיע לצ'לסי אולי למנצ'סטר היו היום אפילו יותר תארים, כי אם הוא לא היה מגיע הוא לא היה מביא את מוריניו מפורטו.
אפרופו מוריניו, אם ליונייטד לא היו פוסלים שער חשוב שהיונייטד היו צריכים על מנת לעלות שלב בליגת האלופות משלב הנוקאוט אולי בעצם אברמוביץ' לא היה מציע חוזה למוריניו...
אבל אם ואם ואם ואם ואם, אה שכחתי אם ליברפול היו טובים הם היו לוקחים משהו בשנים האחרונות.
על זה נאמר, חבל.

“When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along.”
נכתב ב- 13/02/2012, 23:02
איך הגענו מזה שליברפול תמיד מפשלת נגד הקטנות לכך שאם סקולס היה היום בן 23 אולי מנצ'סטר הייתה נראית יותר טוב?
צודק KINGKENNY אני מצדיק אותו.
אבל שכחת משהו.. (בעצם הרבה דברים)
אם לא היינו מוכרים את רונאלדו אולי היה לנו יותר סיכוי לקחת טרבל או דאבל בכל בשנים שהגענו לגמר ליגת האלופות והפסדנו לברצלונה או לכל קבוצה שתהיה.
אבל יותר מזה, אם סקולס לא היה פורש מתחילת העונה אולי היינו בפער על מנצ'סטר סיטי, ואם סקולס היה רק בן 23 אולי אפילו היינו נראים הרבה יותר טוב.
אם יונייטד היו מכניסים הרבה גולים השנה אולי היינו מנצחים יותר אם יונייטד הייתה מכניסה שערים נגד מנצ'סטר סיטי בתבוסה הידועה אז אולי היינו מצליחים אפילו לנצח ב-10 שחקנים
כן כן מה שכחת? אם ואם ואם ואם ואם ואם היה ליונייטד שחקנים ברמה של הטופ קלאס העולמי..
אתה יודע מה נלך איתך יותר רחוק, אם אברמוביץ' לא היה מגיע לצ'לסי אולי למנצ'סטר היו היום אפילו יותר תארים, כי אם הוא לא היה מגיע הוא לא היה מביא את מוריניו מפורטו.
אפרופו מוריניו, אם ליונייטד לא היו פוסלים שער חשוב שהיונייטד היו צריכים על מנת לעלות שלב בליגת האלופות משלב הנוקאוט אולי בעצם אברמוביץ' לא היה מציע חוזה למוריניו...
אבל אם ואם ואם ואם ואם, אה שכחתי אם ליברפול היו טובים הם היו לוקחים משהו בשנים האחרונות.
על זה נאמר, חבל.
כמובן שסתם התלוצצתי עם כל ה"אם" למיניהם שרשמתי.
אני למדתי ממזמן שאי אפשר להסתמך על אם בכדורגל כי תמיד שנוסיף את האם יכולה להיות אלף ואחת פרשנויות חחח

נכתב ב- 18/02/2012, 20:15
נכתב ב- 18/02/2012, 23:28
אם הוא לא יקבל קבוצה גדולה בקרוב זאת תיהיה הפתעה גדולה.
מחר ליברפול מול ברייטון, הדחנו אותם בקרלינג קאפ, אבל היא קבוצה טובה,
ואנחנו אוהבים לעשות לעצמנו חיים קשים מול הקטנות.
לעומת זאת שחוץ מלוקאס שגמר את העונה אין לנו שום פצוע!
נכתב ב- 19/02/2012, 20:31
6-1, שלושה שערים עצמיים(האחרון הטיפשי ביותר שראיתי אי פעם, אפילו יותר מהגול הזה של השחקן של אום אל פאחם בגביע), החמצת פנדל, מחצית שנייה קלה באופן מחריד ו...אוהד עירום שהתפרץ למגרש.
אחד המשחקים הביזריים ביותר שראיתי אי פעם(חח יותר מהמשחק המוזר הזה שנפתח עם אוהד שהתחפש לשופט, נכנס למגרש, נתן לשופט כרטיס אדום, התפשט ורץ ברחבי המגרש).
“When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along.”
נכתב ב- 19/02/2012, 21:15
מה עם ההוא שאזק את עצמו לשער במשחק של הסיטי?

נכתב ב- 19/02/2012, 21:18
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 26/02/2012, 16:01
מתפתח משחק לא רע בן ארסנל לטוטנהאם, למרות שארסנל בפיגור יש לי הרגשה טובה לגביה.
עריכה:
0-2 חח אין לי מושג בכדורגל, אם כבר תבוסה.
נכתב ב- 26/02/2012, 16:27
אמא שלך זונה מייק דין אתה והפנדל שנתת
נכתב ב- 26/02/2012, 16:27
בניון לא רע בכלל.
נכתב ב- 26/02/2012, 16:50
זה רק אני או שרוזצקי מזכיר את בניון בתנועת גוף? אני תמיד מתבלבל בניהם.
נכתב ב- 26/02/2012, 17:30
אם ניקח אליפות זה יהיה ביזיון... לא מגיע לנו.
נכתב ב- 26/02/2012, 17:57
וולקוט נתן חצי ראשון חרא כמו כל העונה שלו, אבל חצי שני מעולה. ואיזה אדירים היו ארטטה ורוזיצקי יאללה!!
בניון גם במשחק טוב, אווווווווו טוטנהאם טוטנהאם זדיינו זדיינו
נכתב ב- 26/02/2012, 18:00
טוטנהם עדיין מקום שלישי.
נכתב ב- 26/02/2012, 18:02
טוטנהאם מארחים את יונייטד
נכתב ב- 26/02/2012, 21:43
חח, אדם שאמור להיות בועט הפנדלים השני הכי טוב בקבוצה העיף את הפנדל לשמיים, ואפילו ג'רארד החמיץ... על זה נאמר "יותר מזל משכל."
סה"כ היינו צריכים לגמור את המשחק לפני ההארכה(בטח שלא לחטוף גול בדקה ה-118), נראינו הרבה יותר טוב מהם וחוץ משני הגולים, קארדיף הגיעה אולי לעוד שתי הזדמוניות בכל המשחק.
אפשר להיות מרוצים מהתואר, לא מאיך שנראינו(מבחינת ניצול הזדמנויות וההגנה שהייתה אדישה, ממש לא מתאים להגנה שלנו לחטוף שני גולים מקבוצה מהצ'מפיונשיפ).
נכתב ב- 03/03/2012, 15:40
בסוף ארסנל ,תנצח 2-1.
Mark my words.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים