עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#621 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎15:04

סופסוף קאריק, קלברלי וקגאווה פותחים ביחד, אבל למה לעזאזל וולבק משחק באגף?! הוא חלוץ!

• rotembal ו avihai23 אוהבים את זה

#622 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎16:33

כל עוד ג'ו אלן ודאונינג ימשיכו להיות בסגל (לא הרכב פותח, סגל) של ליברפול בחיים בחיים היא לא תצליח.
ג'רארד וסוארז לא יכולים לבד, גם סטרלינג לא עוזר

#623 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎16:36

מחצית נחמדה יוניטד היתה יכולה להיות בתוצאה גדולה יותר ללא החמצות

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#624 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎17:54

שאפו לליברפול על מחצית שניה גדולה. חבל שזה לא הספיק

#625 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎20:06

ימח שמם וזכרם של הכותבים בספורט5 וONE. ארסנל אומללה, לא יריבה אבל זה שאנחנו ב-10 שחקנים מול אלופת אנגליה מדקה 9 זה ברור וסביל נכון

#626 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎20:33

ימח שמם וזכרם של הכותבים בספורט5 וONE. ארסנל אומללה, לא יריבה אבל זה שאנחנו ב-10 שחקנים מול אלופת אנגליה מדקה 9 זה ברור וסביל נכון

אל תתרגש, לרוב אתה תראה כתבות פרו ברצלונה או ריאל מדריד באתר, עם העדיפות לראשונה כשמדובר במפגש בין השניים.
דרך אגב, רציתי לרשום בתחילת משחק וגם במחצית למה ארסן ונגר לא פתח עם ג'ירו והחליט לעשות דווקא עכשיו הימורים על הכנסת שחקן שלא שיחק עד היום (אבו דיאבי) וזאת למרות
שאני חושב שדיאבי שחקן טוב, רואים כמה טעויות הוא עשה במשחק, והטעויות לא בגלל שאין לו את היכולות, אלא בגלל שהוא "חלוד" והמשחק הזה הוא לא משחק מתאים להכניס מישהו לכושר משחק, אפשר לתת לו 20 דקות או 15 אחרונות.
השחקן בקושי התאמן עם השחקנים החדשים של ארסנל במשך העונה, דווקא נגד הסיטי הוא עושה את ההימור ההזוי הזה.
ההתקפה הייתה צריכה להיות עם פודולסקי ג'ירו וולקוט..
אני לא אומר שאם היה כך ארסנל הייתה מנצחת, אבל עובדה, ג'ירו שנכנס היה מסוכן, גם אם אינו מדוייק לפחות הוא הגיע למצבים בין אם בכדורי הגובה או בקרקע. (במיוחד בגובה כשיש לך בלם כ"כ חזק בגובה כמו קומפאני, הוא יכול להסתדר מולו מצויין).
למרות שאני לא אוהב את רמזי, במשחק הזה הוא היה צריך לפתוח איתו ולא עם דיאבי (כמובן שהם לא אותו תפקיד אבל רמזי לתפקיד אחר).
אני כמובן לא אוהד ארסנל, אבל הוולקוט הזה חושב את עצמו מינימום סופר סטאר, הוא עושה טובה שהוא משחק.
הבעיה אצל ארסן וונגר הוא שהוא נותן לצעירים האלה לפתוח, נותן להם את הבמה, אבל אותם כפוי טובה לבסוף נוטשים את הספינה ויורקים לו בפרצוף.
כל מי שאוהד ארסנל לא צריך שאני יאמר לו מי הם השחקנים הללו, המקרה האחרון שקרה היה עם וולקוט, כנראה שהוא יותר מידי סופר סטאר בשביל ארסנל.
ולדעתי, ואם אתם רוצים תשמרו את המשפט הזה, אוקסליין צ'מברליין יעשה את אותו דבר בגיל מתקדם יותר.
אני מקווה שאלא שיורקים לבאר ממנה שתו, יכשלו רק בגלל שהם לא יודעים להעריך את מה שעשו עבורם ומה שיש להם בידיים.

#627 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎20:44

למה אתה מתרגש מכותרת?

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#628 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎21:49

מישמיש, דיאבי זה כישרון שלא בא לידי ביטוי. הוא נפצע המון, הוא לא שומר על רמה אחידה, והוא לא מצליח להיכנס אף פעם להרכב ליותר מ-3 משחקים.
בקשר לראמזי, בשביל הברקה אחת במשחק אני לא צריך לראות אותו משחק (ע"ע הכדור שהכניס לוולקוט בסיום)
הוא לא חזר לעצמו מאז הפציעה (בניגוד לווילשר, שאני מתענג על כל נגיעה שלו בכדור לפני ואחרי הפציעה) ואין לו שום תחושת זמן, ואת היכולת לדעת מתי לשחרר את הכדור..
וולקוט חש את עצמו נכון, אבל זה מה שקורה במצבים כאלה. למרות שלא מסכים איתך שזה יקרה לצ'מברליין, לפי דעתי הוא לא יתקלקל
וג'ירו זה משחק ככה משחק ככה, אבל בלי לתת לו לשחק קבוע, בחיים לא נקבל ממנו תפוקה אמיתית לצערי

#629 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎21:59

אני מאוד אוהב את ג'ירו, ואני חושב שהמשחק שלנו מביך בלעדיו.

כל הכדורים הארוכים נשלחים לסאנייה, שאמנם יש לו קפיצה גבוהה ומשחק ראש טוב, אבל הוא גמד ובכללי הוא ממש חלש יחסית לעונות הקודמות.
ג'ירו מוסיף לנו הרבה למשחק, ואני מעדיף אותו על פני וולקוט כחלוץ.

ווילשר פשוט שחקן גדול, לא רק שיש לו יכולת טכנית מדהימה אלא שהוא היחיד שאשכרה לוחץ ומנסה לעשות משהו.

קאסורלה נוראי כבר חודש-חודשיים, לא מזכיר בכלום את השחקן שהיה בתחילת העונה.

#630 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎22:25

רואה ספארקס מה קורה שוובלק משחק? החמצות מזעזעות היו לו (וזה עוד רק ממבט בתקציר)

#631 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎22:31

אתה אמור לדעת שתקציר לא משקף את המציאות.
הוא היה בסדר גמור היום, לפחות במחצית הראשונה, וגם בשניה היו לו כמה ניצוצות.
פרגי לא מבין שוולבק בנוי להיות חלוץ חוד והוא אמור להשתפשף בעמדה הזו ולא באגף או מאחורי ואן פרסי.
שוב, הוא לא מתאים להיות חלוץ פותח ביונייטד כנראה, אבל בתור מחליף הוא מצוין.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#632 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎22:40

יכול להיות שהוא עשה פעולות יפות, אבל הוא מחמיץ בלי סוף, טכניקה גרועה והוא לפעמים אנוכי.
לא מבין מה הקטע לפתוח איתו במקום הרננדז שמוכיח את עצמו יותר

#633 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎13/01/2013‏, ‎23:37

מישמיש, דיאבי זה כישרון שלא בא לידי ביטוי. הוא נפצע המון, הוא לא שומר על רמה אחידה, והוא לא מצליח להיכנס אף פעם להרכב ליותר מ-3 משחקים.
בקשר לראמזי, בשביל הברקה אחת במשחק אני לא צריך לראות אותו משחק (ע"ע הכדור שהכניס לוולקוט בסיום)
הוא לא חזר לעצמו מאז הפציעה (בניגוד לווילשר, שאני מתענג על כל נגיעה שלו בכדור לפני ואחרי הפציעה) ואין לו שום תחושת זמן, ואת היכולת לדעת מתי לשחרר את הכדור..
וולקוט חש את עצמו נכון, אבל זה מה שקורה במצבים כאלה. למרות שלא מסכים איתך שזה יקרה לצ'מברליין, לפי דעתי הוא לא יתקלקל
וג'ירו זה משחק ככה משחק ככה, אבל בלי לתת לו לשחק קבוע, בחיים לא נקבל ממנו תפוקה אמיתית לצערי

אני זוכר שרשמתי על דיאבי בעבר ועל ארסנל באחת התגובות כל מה שאני חושב על שחקניה של ארסנל (ראה אחת התגובות מהעונה הקודמת), לגבי דיאבי, אכן, הוא שחקן טוב שמה שמנע ממנו להתפתח לאולי אפילו בין הטובים בעולם הם הפציעות הארוכות שהיו לו.
אני בסה"כ אומר שהוא לא היה צריך לפתוח עם דיאבי שרק עכשיו חזר מפציעה, אלא להכניס אותו לאט לאט.. (דיאבי לא תרם הרבה היום, הוא איבד המון כדורים שאולי עם סיטי בהרכב מלא לא בטוח שארסנל הייתה יוצאת כזה בזול מהמשחק הזה בצורה שהמשחק התפתח).
בכל אופן, לגבי רמזי גם רשמתי, דווקא הרבה שיבחו אותו פה ואני לא אוהב את השחקן הזה בכלל. אמנם מידי פעם הוא עושה טובה שהוא משחרר כדור, יש לו ראיית משחק טובה ושליטה טובה אבל משום מה הוא אנוכי גם אם זה לא כ"כ נראה לעין, צריך להסתכל על ההזדמנויות שהוא מגיע ואם הוא מעדיף לפרגן לחבר או לבעוט ב-99 אחוז הוא מעדיף לבעוט ולא לפרגן.. ושחקן בעמדה שלו אם הוא לא יודע לפרגן זה בעיה, זה רק מעיד למה הוא נותן רק הברקה אחת במשחק (לא מרבה למסור, אני מעריך שההברקות שלו שאתה מייחס להם זה פעולה אישית טובה או אולי הכנסת כדור 1 טובה במשחק שהוא החליט פתאום לפרגן, הוא לא אגואיסט כמו ג'רביניו, אבל הוא לא פחות אגואיסט ממנו).
זה למה אני רשמתי פה בעבר (גם כן באשכול של עונה קודמת) שאני לא מבין מה ההתלהבות ממנו.

אני מאוד אוהב את ג'ירו, ואני חושב שהמשחק שלנו מביך בלעדיו.

כל הכדורים הארוכים נשלחים לסאנייה, שאמנם יש לו קפיצה גבוהה ומשחק ראש טוב, אבל הוא גמד ובכללי הוא ממש חלש יחסית לעונות הקודמות.
ג'ירו מוסיף לנו הרבה למשחק, ואני מעדיף אותו על פני וולקוט כחלוץ.

ווילשר פשוט שחקן גדול, לא רק שיש לו יכולת טכנית מדהימה אלא שהוא היחיד שאשכרה לוחץ ומנסה לעשות משהו.

קאסורלה נוראי כבר חודש-חודשיים, לא מזכיר בכלום את השחקן שהיה בתחילת העונה.

קאסורלה לא יכול לעשות הכל לבד, קאסורלה בנוי למשחק קבוצתי הנעת כדור, פעם ארסנל היה לה הכדורגל מהיפים בעולם..
אני כאוהד יונייטד הייתי נהנה לראות את ארסנל של רובר פירס, ויירה, ליונברג, הנרי, אשלי קול ועוד..
היום אחרי 2 פסים אני רואה את וולקוט הדביל הזה רץ באגף ששוכח שיש גם קווים, או את ג'רביניו שלפני משחק מרח דבק בנעליים ולא משחרר את הכדור..
או את רמזי שאמור להגיח מאחור ולתת כדורי עומק או לעזור לקישור חושב רק התקפה ובנוסף שהוא עולה להתקפה הוא חושב שהוא איזה רוברטו קרלוס שמכל מצב הוא מנסה להבקיע.
היחידי שיודע מהו משחק קבוצתי ותנועתו היא נכונה וטובה הוא ג'ירו שמשחק לבדו בחוד, רואים שמכל כדור גובה אפילו עם בלמים מאוד חזקים בליגה הוא מסתדר מצויין כך שהוא כוח טוב לארסנל.
קאסורלה לא משחק עם חוליית קישור או התקפה טובה מספיק בכדי שהוא יוכל לבוא לידי ביטוי, אמנם באופן אישי הוא משחק לא טוב בחודש האחרון אולי קצת יותר, אבל אי אפשר להאשים אותו לבד.. (אל תשכח עונה ראשונה היא עונת התאקלמות מכל הבחינות, בין אם למדינה חדשה או לקבוצה חדשה, מה עוד שיש גם תקופות פחות טובות לכל שחקן).
לא חס וחלילה בא להעליב או משהו, אבל ארסנל קבוצה לא מספיק טובה והטבלה בכלל לא משקרת בקשר למיקומה כרגע.
אני מאוד רוצה שארסנל וליברפול יחזרו להיות בין ה-4 הטובות באנגליה.. זה יעשה רק טוב לליגה האנגלית וגם יעצים את העניין יותר בליגה האלופות.

אתה אמור לדעת שתקציר לא משקף את המציאות.
הוא היה בסדר גמור היום, לפחות במחצית הראשונה, וגם בשניה היו לו כמה ניצוצות.
פרגי לא מבין שוולבק בנוי להיות חלוץ חוד והוא אמור להשתפשף בעמדה הזו ולא באגף או מאחורי ואן פרסי.
שוב, הוא לא מתאים להיות חלוץ פותח ביונייטד כנראה, אבל בתור מחליף הוא מצוין.

איך שוולבק שיחק היום הוא צריך לחלק מגבות בחדר ההלבשה..
אני לא אהבתי איך שהוא שיחק.
בהתחלה פרגוסון העלה אותו עוד מתחת לואן פרסי ולפעמים שינה עמדות עם קגאווה (לא מבין איך הפרשן זלצר והשדרן לא רואים את זה בהתחלה ומסבירים את זה רק אחרי שוולבק עבר קדימה הם אמרו שוולבק משחק קדימה).
לאחר מכן פרגוסון ראה שזה לא הולך ווולבק עבר קדימה יותר וואן פרסי ירד לעזור, אבל זה כל פעם השתנה תלוי בכוחות של ואן פרסי (אם אין לו כח לרדת לקישור כדי לבצע לחץ וולבק יורד ומבצע את הלחץ, מה שרוני עושה בד"כ).

הוחסר טכניקה שמצוותים את וולבק באגף רק יכולה לגרום לטעויות כנגד היונייטד..
המהירות של וולבק צריכה לבוא לידי ביטוי מהאמצע בשטחים ריקים ולא מהאגפים.
צ'יצ'ריטו יחד עם ואן פרסי היום היה מתאים יותר, הזריזות של צ'יצ'אריטו מול מצד הבלמים יכלה לגרום לליברפול צרות מה עוד שצ'יצ'ריטו במצבים שוולבק הגיע היה מכניס שערים..
הסיבה היא הטכניקה של צ'צ'ריטו היא גבוהה ולא היה לוקח לו כ"כ הרבה זמן לבעוט, גם אם מדובר ברגל החלשה שלו.
וולבק צריך לשפר את רגל שמאל.
חלוץ צריך שיהיה לו "שתי רגליים", חלוץ צריך סיומת טובה, מהירות לא מספיקה, ז"א שאם הוא מגיע למצב ברגל שמאל הוא צריך לדעת לסיים את זה בשער.
כך שאם וולבק יעבוד עכשיו בגיל הזה על סיומת ועל טכניקה יש לנו חלוץ טוב.
כל עוד הוא לא יעבוד על זה באימונים או אפילו באופן אישי לאחר האימונים והזמן יחלוף, כך יקטן הסיכוי שהוא ישתפר וככל הנראה ישאר כמו שהוא היום!

שורה תחתונה, וולבק היום - ציון 3 ;)

#634 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎14/01/2013‏, ‎15:22

פספסתי את המשחק בין ליברפול ליונייטד.
בלי לחמם או משהו, אבל השיפוט היה בסדר, נכון?

#635 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎14/01/2013‏, ‎18:28

השיפוט היה בסדר כן.

בקשר לוולבק, הוא לא שיחק חלוץ. לכן לא היה שום טעם לפתוח עם הרננדז במקומו אם זה המערך שפרגוסון רצה.
אפשר לתהות למה הוא פתח אם הוא לא שיחק חלוץ (גם אני מסכים שהוא לא שחקן אגף אלא חלוץ) ולא ולנסיה או מישהו אחר.

אני גם לא חושב שהיתה לו איזה החמצה רצינית. המצב היחיד שזכור לי שהייתי מצפה להרבה יותר מחלוץ ברמה זה כשאלן השאיר אותו מול ריינה והוא התמהמה.

בקשר לארסנל, כמו שכואב לי לראות את ליברפול, כואב לי גם לראות את ארסנל. עד לפני איזה שנתיים אני חושב שזו היתה הקבוצה ששיחקה את הכדורגל הכי אטרקטיבי באירופה (כן, כולל ברצלונה). אבל הנפילה שם גדולה מאוד. באמת שלדעתי יש להם רק שחקן אחד שהוא באמת ברמה גבוהה וזה ווילשייר. כל השאר נעים בין לא טובים ל"יכולים להית טובים ביום ספציפי". סאנייה כבר לא מזכיר את עצמו (היה המגן הימני הכי טוב בליגה), קאזורלה בהרבה משחקים נוכח נפקד, ראמזי של אחרי הפציעה זה לא אותו שחקן, וולקוט ופודולסקי ביום נתון יכולים לתת משחק מצויין, אבל שבוע אחרי שבוע הם לא מספיק טובים.
ארסנל בסכנה רצינית ליפול גם הם מהאלופות. אני לא רואה שם נכון להיום שחקן שיסחוב אותם לטופ4.
העניין הוא שאני גם לא רואה את ונגר משנה את דרכו ומביא חיזוק רציני. המועדון הזה צריך זעזוע, ואני לא בטוח שלונגר יש עד את הרצון\אנרגיות בשביל זה.
מצד שני הוא מנג'ר ענק ואני לא בטוח שאם יחליפו אותו (לא חושב שיחליפו אותו אבל אם) יצליחו להביא מנג'ר יותר טוב.
  • מישמיש אוהב את זה

#636 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎14/01/2013‏, ‎18:54

השיפוט היה בסדר כן.

בקשר לוולבק, הוא לא שיחק חלוץ. לכן לא היה שום טעם לפתוח עם הרננדז במקומו אם זה המערך שפרגוסון רצה.
אפשר לתהות למה הוא פתח אם הוא לא שיחק חלוץ (גם אני מסכים שהוא לא שחקן אגף אלא חלוץ) ולא ולנסיה או מישהו אחר.

אני גם לא חושב שהיתה לו איזה החמצה רצינית. המצב היחיד שזכור לי שהייתי מצפה להרבה יותר מחלוץ ברמה זה כשאלן השאיר אותו מול ריינה והוא התמהמה.

בקשר לארסנל, כמו שכואב לי לראות את ליברפול, כואב לי גם לראות את ארסנל. עד לפני איזה שנתיים אני חושב שזו היתה הקבוצה ששיחקה את הכדורגל הכי אטרקטיבי באירופה (כן, כולל ברצלונה). אבל הנפילה שם גדולה מאוד. באמת שלדעתי יש להם רק שחקן אחד שהוא באמת ברמה גבוהה וזה ווילשייר. כל השאר נעים בין לא טובים ל"יכולים להית טובים ביום ספציפי". סאנייה כבר לא מזכיר את עצמו (היה המגן הימני הכי טוב בליגה), קאזורלה בהרבה משחקים נוכח נפקד, ראמזי של אחרי הפציעה זה לא אותו שחקן, וולקוט ופודולסקי ביום נתון יכולים לתת משחק מצויין, אבל שבוע אחרי שבוע הם לא מספיק טובים.
ארסנל בסכנה רצינית ליפול גם הם מהאלופות. אני לא רואה שם נכון להיום שחקן שיסחוב אותם לטופ4.
העניין הוא שאני גם לא רואה את ונגר משנה את דרכו ומביא חיזוק רציני. המועדון הזה צריך זעזוע, ואני לא בטוח שלונגר יש עד את הרצון\אנרגיות בשביל זה.
מצד שני הוא מנג'ר ענק ואני לא בטוח שאם יחליפו אותו (לא חושב שיחליפו אותו אבל אם) יצליחו להביא מנג'ר יותר טוב.

בקשר לוולבק, יש משחקים שחלוצים לא מגיעים ליותר מדי הזדמנויות במשחק, הציפייה מחלוץ העתיד או בכלל מחלוץ שמשחק במועדון כ"כ גדול היא שהוא יגיע להזדמנויות וידע לנצל אותם.
עכשיו, נכון שיש גם לשחקנים גדולים ממנו החטאות אפילו יותר נוראיות מההחמצה הזאת שהגדרת אותה נכון כהתמהמהות.. אבל כשדברתי על החמצותיו התכוונתי גם למשחקים קודמים שלו.
הוא חלוץ שביכולתיו הטכניות חלש, אבל העבודה שלו במגרש היא יוצאת מן הכלל, כמו שאמרתי הוא יחשב חלוץ טוב אם ידע לשפר את הטכניקה שלו, אבל זה תלוי הרבה בו בעבודה היומיומית שלו באימונים.
בכל הקשור לארסנל, אני מסכים איתך.. בקשר למאמן, לדעתי הזעזוע שראשי המועדון של ארסנל צריכים לעשות הוא בעמדת המאמן, אבל החלפת מאמן רק במאמן שהוא בעל שיעור קומה ששחקנים גדולים ירצו להצטרף למועדון ולשחק תחתיו. (וכמובן מן הסתם הבאת שחקנים חדשים לפי דרישותיו המאמן).
רק אז אולי ארסנל גם תצליח להתעלות בחזרה למעלה, אבל גם זה לא בדיוק מובטח ואולי זה הפחד של ראשי המועדון.

#637 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎14/01/2013‏, ‎19:20

באופן כללי אני מסכים איתך בקשר לחוסר החדות של וולבק מול השער. השאלה אם מישהו באמת מצפה ממנו להיות חלוץ העתיד של יונייטד. כמה הוא בכלל משחק בתור חלוץ? בד"כ הוא משחק באגף לא?
הוא שחקן מוכשר, אבל אני למשל מכיר אותו עוד מהנוער של יונייטד ולא חושב שהוא עד כדי כך טוב. ההייפ סביבו לא ממש מוצדק. אני לא חושב שהוא יישאר ביונייטד עוד הרבה שנים. עוד איזה שנתיים ככה ימכרו אותו לסנדרלנד או משהו כזה.

#638 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎14/01/2013‏, ‎21:07

לפי דעתי ההייפ סביב וולבק זה בגלל שהוא בריטי, הרבה פעמים התקשורת הופכת שחקנים בריטים ליותר טובים ממה שהם באמת. אותו הדבר עם סטארידג' (לפי דעתי).
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#639 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎14/01/2013‏, ‎21:25

לפי דעתי ההייפ סביב וולבק זה בגלל שהוא בריטי, הרבה פעמים התקשורת הופכת שחקנים בריטים ליותר טובים ממה שהם באמת. אותו הדבר עם סטארידג' (לפי דעתי).

מסכים לחלוטין.
לראיה, הסכומים ההזויים שליברפול הוציאה על רכש בריטי כושל כמו הנדרסון וקארול.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#640 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎15/01/2013‏, ‎00:17

ויונייטד על ג'ונס..

אין ספק שההייפ באנגליה על שחקנים אנגלים הוא מטורף. אותו דבר גם קלברלי,צ'מברליין..
האנגלי הצעיר שהוא באמת ברמה גבוהה (אני מדבר על אלה שכבר פרצו, ולא אלה מתחת לגיל 20) זה ווילשייר.

אגב ליברפול לא היתה הראשונה עם הסכומים ההזויים על אנגלים (קארול ובמידה מעט פחותה הנדרסון).
לפני זה היתה טוטנהאם עם סכומים הזויים על בנטלי ובנט.
סיטי עם מילנר ולסקוט.

ככה זה (בד"כ) מנג'רים בריטיים. חושבים שהאנגלים טובים בכדורגל..

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים