עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#661 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎02/02/2013‏, ‎20:21

אני עד היום לא מבין איך ז'וליו סזאר מצא את עצמו בקבוצה כמו QPR.

אסביר לך, שנה שעברה הייתה לו עונה לא כל כך טובה באינטר (כמו כל אינטר מאז העזיבה של מוריניו), הוא מיעט לשחק והיה שוער שני.
השנה הוא עבר בהעברה חופשית(!!!) לק.פ.ר כי הם היו מוכנים לשלם לו הכי הרבה ככל הנראה.
באמת שלא הבנתי איך קבוצה כמו ארסנל לא רצתה אותו (ונגר האידיוט), או קבוצה כמו טוטנהאם (לפני שהביאו את לוריס).
  • CLIPSE אוהב את זה

#662 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎03/02/2013‏, ‎00:23

כמעט כל מה שאמרת על ג'וליו סזר נכון, העניין איתו הוא שבעונה שעברה למעט מספר מועט של הופעות, ברוב שלבי העונה הוא היה פצוע, בין אם בבעיה הידועה שהייתה לו בעבר lumbago אם אני זוכר נכון שרירי הבטן ועוד מספר פציעות שחזרו לו מהעבר..
יש טוענים שהיכולת שלו ירדה, אמנם בטוח שהוא לא טוב כמו שהוא היה לפני שנתיים שלוש (לדוגמא) אך אפשר לראות שהוא מספיק טוב.. (אין מה לעשות הגיל משפיע על האינסטינקטים ועוד..)
אני חושב שדנו בעבר על שוערים הטובים בעולם באשכול זה.
וטוטנהאם עשו לדעתי טוב שהעדיפו את לוריס על ג'וליו סזר גם מבחינת יכולת השוערות וגם מבחינת הגיל, לוריס בן 26 ויוכל לשרת את טוטנהאם עוד מספר רב של שנים!!
אני מסכים איתך שארסנל בהחלט הייתה עושה נכון אם הייתה מחתימה את סזר..

לגבי העזיבה שלו מאינטר, אחת מכמה הסיבות שהוא עזב היא גם החתמתו של השוער הנדנוביץ' לאינטר, באינטר כבר לא יכלו להסתמך על ג'וליו סזר עקב פציעותיו הרבות ובהחתמתו של הנדנוביץ לאינטר גרמו לו להבין שהוא לא יראה השנה יותר מידי דקות משחק.

עכשיו למשהו אחר:
מי שראה את המשחק בין ניוקאסל לבין צ'לסי יכל להתרשם משחקן שרשמתי עליו בעבר הלא רחוק..
אני מצטט את עצמי מהאשכול הנוכחי שאנחנו דנים בו עכשיו באחת התגובות בעבר רשמתי: (כמובן שהתבלבלתי ורשמתי בטעות מוחמד במקום מוסה, מקווה שתסלחו לי על כך).

"אם אני מאמן של צ'לסי וראיתי את המשחק של צרפת נגד ספרד הייתי מביא את מוחמד

סיסוקו

, שחקנה של טולוז, מי שראה יכל להתרשם במעט מהיכולות של השחקן הזה שגם היה מעורב בשער של צרפת, שחקן מצויין שאתם עוד תשמעו עליו בעתיד, הוא אמנם יותר עם יכולות של קשר אמצע אבל השחקן הזה מדהים, אני באופן אישי אוהב את השחקן הזה!"

אני באמת חושב שהוא שחקן שמתאים לרמה הגבוהה ביותר..

למרות שהוא שיחק בחלק ההתקפי של ניקאסל במשחק הנוכחי.. הוא שחקן עם יכולת אישית מצויינת ובעיטה חזקה מאוד (למרות הבעיט דרדלה שיצא לו בשער), ואני לא מבין דבר אחד.. איפה הסקאוטים של היונייטד של ליברפול, ארסנל, צ'לסי או של קבוצות באנגליה אפילו לא ברמות הגבוהות ביותר שיכלו להביא אותו בקלות, ולמרות זאת קראתי על העברות של עשרות מיליונים על שחקנים שלבסוף הם מתגלים כבלוף או שלא מצליחים לבסוף להשתלב בקבוצה..
אם אני לא טועה ואל תתפסו אותי במילה העלות העברה שלו לניוקאסל הייתה 2.5 ליש"ט שזה פשוט עלות מגוחכת וזאת בגלל שהוא עמד לסיים את החוזה בטולוז.. (שוב פעם אני לא הכי בטוח לגבי הפרטי עלות והחוזה, אבל שווה בדיקה).
עם התוספת של השחקן הזה אני בהחלט בטוח שניקאסל יכולה להיות רגועה בכל הקשור לירידת ליגה, כי היא לא תהיה מועמדת כל עוד השחקן הזה יהיה כשיר הוא יתרום לה המון.

נראה שהוא מתאקלם יחסית מהר למדינה חדשה ומנטליות שונה, אבל אולי זה גם מוקדם מידי להכריז שהוא כבר התאקלם ויש לתת לו זמן נוסף.
בעונה הבאה (בנקודת הנחה שהוא יצליח להתאקלם) כבר בטוח יהיו דיבורים על מעבר מניוקאסל לקבוצה גדולה יותר, אין לי ספק. (ואני מקווה שאני לא טועה לגביו בקשר לרמות הגבוהות ביותר אבל ימים יגידו).
  • CLIPSE ו rotembal אוהבים את זה

#663 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎03/02/2013‏, ‎09:18

http://www.totalfoot...coloccini-video
מסתבר שעל פי האוורד ווב אם השחקן שמולך מתכוון לנגוח גול בטוח פשוט תבעט לו בראש, ככה אפשר גם לכפות חילוף על הקבוצה השניה וגם להבקיע מול קבוצה בעשרה שחקנים בגלל שחקן פצוע. יש פה פנדל ברור וכרטיס אדום ברור אפילו משתי סיבות שונות, יש פה גם הרמת רגל מסוכנת מאוד וגם עבירה שמונעת גול בטוח.

ווב יוציא ספר חדש חוקי הכדורגל על פי ווב

עכשיו ברצינות אני לא מבין למה הוא עדין שופט

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#664 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎03/02/2013‏, ‎19:58

אכלתי את הכובע. זה לא שסטארידג' חרא שחקן, הוא פשוט שיחק בחרא קבוצה..מאז שהוא בליברפול הוא פשוט נפלא.
איזה משחק מעולה, מהטובים שהיו העונה.השילוב בינו לבין סוארז מעולה

#665 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/02/2013‏, ‎20:14

מתי ליברפול תצא מהבינוניות הזו?
היתה תקופה שאהבתי לראות אותם, עכשיו כבר לא, האפרוריות הזו משגעת אותי.

#666 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎03/02/2013‏, ‎20:37

אתה רציני? הם שיחקו מעולה היום, סוף סוף שהם אשכרה שיחקו כמו ליברפול
  • liverpool אוהב את זה

#667 UnderGorden

UnderGorden

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 58 הודעות

נכתב ב- ‎03/02/2013‏, ‎22:06

תגידו עדיין יש סיכו שדייויד וייה יעבור לארסנל ?

#668 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎03/02/2013‏, ‎23:07

תם חלון ההעברות אז לעונה הזו אין אפשרות

#669 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎04/02/2013‏, ‎15:37

אתה רציני? הם שיחקו מעולה היום, סוף סוף שהם אשכרה שיחקו כמו ליברפול

זאת בדיוק הבעיה, שמשחק הבא הם יחזרו לרמה של השנים האחרונות.

#670 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎04/02/2013‏, ‎15:51

אני עוקב אחרי ליברפול, והם מתקדמים ממשחק למשחק.
ברנדן רוג'רס עושה שם עבודה מעולה.

#671 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2013‏, ‎19:15

צ'לסי בניגוד לכל הסיכויים ניצחו במשחק שהם הובילו בו 2-0... חחחח
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#672 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎09/02/2013‏, ‎22:19

מה יהיה איתך סיטי?

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#673 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎12/02/2013‏, ‎02:36

הצלילה המגעילה של סוארז הפכה את הניצחון של ווסט ברום להרבה יותר משמח, אני שוב לא מבין מה אנשים מוצאים בשחקן הזה.

#674 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎12/02/2013‏, ‎03:20

פנדל ראשון שהוא מקבל על צלילה באנגליה אם אני לא טועה.
כשבייל שבוע אחרי שבוע צולל ומתגלגל על הדשא כאילו הוא איבד רגל זה בסדר, כשסוארז צולל זה פיגוע ספורטיבי..

מה שמוצאים בו זה שחקן ענק, אחד הטובים בעולם.
  • Dolevv אוהב את זה

#675 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎12/02/2013‏, ‎15:50

הצלילה המגעילה של סוארז הפכה את הניצחון של ווסט ברום להרבה יותר משמח, אני שוב לא מבין מה אנשים מוצאים בשחקן הזה.

סוארז שחקן ענק. לא אכפת לו שאוהדים מקבוצות אחרות לא אוהבים אותו, אכפת לו מהקבוצה שלו, הוא יעשה הכל כדי שהיא תנצח.
אני בטוח שאם הוא היה בקבוצה שלך הייתה מת עליו.
  • liverpool אוהב את זה

#676 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/02/2013‏, ‎16:02

הוא בכלל הולך להישאר בליברפול?

#677 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎12/02/2013‏, ‎16:12

אני לא מבין מה טוב בזה ששחקן מנסה להשיג כמה שיותר בעזרת משחק לא הוגן, הרי אם כל הפרמייר ליג הייתה ככה הערך שלה היה יורד בהרבה, אז למה לעודד כזה דבר?
ובייל לא משתווה לרמה של סוארז במשחק המלוכלך, ועל זה לא צריך להתווכח כי אפשר לראות את זה בסטטיסטיקות. לסוארז יש 8 צהובים העונה, המספר הגבוה ביותר של צהובים לשחקן העונה, לעומת בייל שיש לו רק 4. זה גם מראה כמה מלוכלך סוארז לעומת חלוצים אחרים בפרמייר ליג, כי לחלוץ הבא מתחתיו ברשימת הצהובים יש 2-3 פחות צהובים ממנו (תלוי איך מחשיבים את רוני העונה).

#678 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎12/02/2013‏, ‎17:13

הצהובים לא בהכרח מעיד על כך שהוא שחקן מלוכלך..
אני בטוח שחלק מהצהובים שלו הם מתוך ניסיון ללחץ על ההגנה ובכך שביצע עבירות..
סוארז הוא חלוץ שמבחינת המוסר עבודה שלו עובד על המגרש, מהסוג שחקנים שאני אוהב.
אתה לא תראה אותו נותן להגנה של היריב להניע כדור, הוא תמיד (כל עוד אינו התעייף) עושה לחץ ומנסה להשיג את הכדור.
חלק מהצהובים הם בניסיון לחטוף כדור, הוא משחק אגרסיבי, אם ראית את המשחק של ספרד נגד אורוגואיי הייתה רואה שהוא לא היחיד בנבחרת אורוגואיי
שמשחק אגרסיבי.
אולי הוא משחק אגרסיבי מידי, אבל צריך להעריך את העבודה שלו (מבחינת הלחץ שהוא עושה כחלוץ).
יש בעולם אפילו שחקנים שנחשבים מהטופ שהם חלוצים שעושים טובה שהם בכלל על המגרש (שאני בטוח שאם המאמן לא ישב להם על הוריד הם לא ירוצו ריצה קלה בכלל)
לדוגמא: בנזמה, ברבטוב.. אני בטוח שיש עוד אבל לא עולה לי כרגע וזה לא האישיו.
סוארז אמנם אולי עושה הצגות, האמן לי שלפחות כ90 אחוז משחקני הכדורגל עושים הצגות.
כדורגל בספרד, באנגליה, גרמניה, איטליה זה מקום בילוי לכל דבר (מה שבארץ נחשב לסבל לאוהד או הורה שמגיע עם ילד).
המשחק הכדורגל הוא הצגה אחת גדולה, מופע בכל מובן המילה.
ברגע ששחקן הביתי עושה הצגה, הקהל הביתי מוחה כנגד השופט ובעצם לפעמים גם משפיע בהחלטותיו. (ראינו הרבה מקרים כאלו בעבר)
סוארז לא לבד בכל העניין של ההצגות, יש את נאני, יאנג, היה את רונאלדו שהיה ביונייטד, היה את דרוגבה ויש עוד מלא שחקנים.

אני מבין שאתה מדבר על חשיבות הערך הספורטיבי..
תענה לי לשאלות הבאות: (הרי שאין הבדל בין מה שסוארז עושה לבין מה שהשחקנים הנ"ל עשו, הרי הם גם פגעו בערך הספורטיבי וניצלו את העובדה שזה חמק מעיני השופט).

האם תיירי הנרי נחשב בעיניך לשחקן פחות טוב או שאתה מעריך אותו פחות אחרי שנגיעת היד שלו עזרה לו באופן מובהק לעלייתה של צרפת למונדיאל (נגד אירלנד, מה שמנע מאירלנד לעלות למונדיאל).
להלן הסרטון:

האם נגיעת היד של מסי באחד המשחקים בליגה הספרדית (שנעזר ביד על מנת להכניס גול) ממעיטה מבחינתך בערך של אותו שחקן?
מה לגבי נגיעת היד של מראדונה?

יש עוד כ"כ הרבה מקרים של שחקנים גדולים לא פחות מסוארז שעשו הכל על מנת שהקבוצה שלהם תנצח.. מבחינתך זה מגעיל.. מבחינת אוהדי הקבוצה של אותו שחקן הוא "מלך".
אני כשהייתי משחק בקבוצה בתחילת דרכי הייתי כ"כ נאיבי, הייתי מנסה להיות ספורטיבי, אבל יכול להיות שבקבוצה הנגדית ישחקו 11 שחקנים שלא אכפת להם הספורטיביות, אלא מה שהם רואים בעיניים הוא רק ניצחון, כי מה שהמועדון בסופו של דבר מצפה ממך באופן אישי היא יכולת טובה ונצחון קבוצתי.
במידה ואין נצחונות מספר שחקנים בקבוצה משלמים על מקומם בהרכב או במקרה הכי גרוע במקומם בקבוצה (וכשאני אומר ניצחונות, כל האמצעים כשרים כל עוד הקבוצה מנצחת).
סוארז, מבחינתי הוא שחקן שכן ראוי להערכה לא מבחינת החלק הספורטיבי אלא מהרצון שלו לנצח ולעשות הכל על מנת לשמח את האוהדים שלו.
  • liverpool אוהב את זה

#679 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎12/02/2013‏, ‎18:42

כאמור, כמות הצהובים היא לא מעידה על כלום. אתמול לדוגמא הוא קיבל צהובעל זה שהוא מחא לשופט כפיים כשהוא שרק נגדו על עבירה שהיתה צריכה להישרק לטובתו.

ולבייל, אגב, יש לפחות לפחות 5 צהובים על צלילות העונה. ואני אומר את זה בוודאות מוחלטת כי הוא השחקן הראשון אי פעם באנגליה שהושעה בגלל 5 כרטיסים צהובים שהוא קיבל על צלילות. אבל עדיין, כשהוא צולל מתייחסים לזה בסלחנות בתקשורת, וכשסוארז צולל..
יש לא מעט שחקנים מלוכלכים היום באנגליה שלא בוחלים באגרסיביות ולהשתמש ביד על מנת לנצח (סקולס), יש כסחאנים מלוכלכים כמו קבאיי מניוקאסל שכמעט בכל משחק עושה תיקול שיכול לשבור רגל (מה שהרבה, הרבה יותר מלוכלך מצלילה) וכמו שמישמיש אמר, בשנים האחרונות היו צוללנים לא קטנים באנגליה (נאני ויאנג עכשיו לדוגמא) וצוללנים פשוט אגדיים כמו רונאלדו ומלך הצוללנים של כל הזמנים באנגליה דרוגבה. אבל אף אחד מהם לא קיבל את היחס הזה שסוארז מקבל כאילו הוא השחקן הראשון\היחיד בעולם שצולל.
אגב, עוד נקודה קטנה בקשר לצלילות של סוארז. הן פחתו בצורה מאוד משמעותית העונה. אם רואים משחקים של ליברפול בצורה אובייקטיבית, אז העונה הוא כמעט ולא צולל ולא מגזים יותר מדי מתיקולים שנעשים עליו. רק כשהוא כן צולל (כמו רוב החלוצים בליגה..) זהמנופח מעבר לכל פרופורציה.

בקשר לשאלה אם הוא יישאר גם בעונה הבאה, לא יודע. הוא לפני כשבוע התראיין ואמר שהוא מאושר בליברפול, זה חלום שהתגשם לשחק במועדון הזה, המשפחה שלו מאושרת בעיר ושאין לו שום כוונה לעזוב.
מצד שני, גם טורס אמר דברים לא שונים בהרבה בזמנו...
אני לא אאשים את סוארז אם הוא יחליט לעזוב בסוף העונה. כל עוד ליברפול לא תופסים את עצמם בידיים ויחזרו להיות קבוצה מובילה באנגליה ואירופה, הוא מתבזבז שם.
הוא שחקן ענק (לדעתי האישית רק מסי ורונאלדו יותר טובים ממנו) והוא לא מקבל את ההכרה שמגיעה לו כי הוא משחק במועדון בדיחה שלא מתחרה על תארים ולא משחק באלופות. כשהוא יעבור לברצלונה\ריאל\סיטי\באיירן\יובה, אז הוא יקבל את ההכרה שמגיעה לו.

#680 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎13/02/2013‏, ‎16:12

אז אם צהובים לא אומרים כלום למה שחקנים מושעים בגללם? צהובים אומרים ששחקן עשה משהו שהוא לא היה צריך לעשות (כן, גם למחוא כפיים בציניות לשופט זה משהו שלא צריך לעשות, אפילו אם ההחלטה הייתה לא הוגנת, ואפילו במקרה הזה סוארז יצא כפוי טובה). זה נכון שצהוב או שניים יכולים להיות לא מוצדקים ולא להגיד הרבה, אבל ברגע שיש לך הכי הרבה צהובים בפרמייר ליג כשאתה חלוץ, ולחלוץ מתחתיך ברשימה יש 2 צהובים פחות, זה כנראה אומר משהו.
אם אתה חושב שמשחק אגרסיבי מדי מצד סוארז הוא דבר טוב, האם אתה חושב שסטוק סיטי היא קבוצה שמשחקת כדורגל טוב? הרי כל שיטת המשחק שלהם מבוססת על אגרסיביות יתר. בסופו של דבר אני רואה כדורגל כדי לראות משחק יפה, ולא משחק אגרסיבי, האם אתה נהנה לראות משחקים של קבוצות כמו סטוק? כי אני לא.
בקשר לשאלות שלך - על מראדונה כבר אמרתי שאני לא ממש מחבב אותו בלשון המעטה, ואני באמת חושב שהוא היה שחקן לא הוגן ולא ספורטיבי. אצל כל השאר זה מקרה חד פעמי ולא משהו שחוזר על עצמו, ואצל הנרי זה בכלל נראה כמו משהו שהוא לא עשה בכוונה. אצל סוארז לעומת זאת התנהגות כזאת חוזרת שוב ושוב, עם צלילות, ביצוע עבירות על מנת להבקיע ומשחק מלוכלך בכללי.
שוב אני אומר שאם כל שחקני הכדורגל היו עושים הכל על מנת שהקבוצה שלהם תנצח, הכדורגל היה הופך להרבה פחות מעניין משום שרוב זמן המשחק היה מתבזבז על עבירות. עובדה שיש הרבה שחקנים מצליחים מאוד שלא עוברים על חוקי המשחק כדי שהקבוצה שלהם תנצח, ועדיין הערך שלהם בתור שחקנים לא יורד. קח בתור דוגמא את קלוזה, שחקן מצליח ללא ספק, שאחרי שהבקיע בעזרת ידו הלך והודה על כך לשופט. כך במקום להיחשב "מלך" רק ע"י אוהדי קבוצתו שלו, הוא נחשב "מלך" ע"י רוב מי שרואה כדורגל. קלוזה הוא דוגמא לכך שאפשר להצליח גם בעזרת משחק הוגן, ושלא חייבים את כל השטויות שסוארז עושה.

אגב, אני לא ממש לא מדבר רק על צלילות, אני מדבר על משחק מלוכלך ולא הוגן בכללי, כמו לדוגמא הגול שהוא הבקיע מול צ'לסי, לאחר שביצע עבירה ברורה על רמירז. אני חייב להזכיר שוב את הציטוט של קוסיילני, שבתור בלם בליגה האנגלית נראה לי מבין בזה הרבה יותר מכל מי שמגיב פה, שאמר שסוארז באמת משחק מלוכלך כאשר הוא כל הזמן עושה עבירות כשהשופט לא מסתכל. לעומתו, דרוגבה (שאתה משווה אותו לסוארז בצלילות שלו), הוזכר גם ע"י קוסיילני אבל לא בתור שחקן מלוכלך, אלא בתור שחקן טוב מאוד שפשוט קשה להגן מפניו.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים