כמעט כל מה שאמרת על ג'וליו סזר נכון, העניין איתו הוא שבעונה שעברה למעט מספר מועט של הופעות, ברוב שלבי העונה הוא היה פצוע, בין אם בבעיה הידועה שהייתה לו בעבר lumbago אם אני זוכר נכון שרירי הבטן ועוד מספר פציעות שחזרו לו מהעבר..
יש טוענים שהיכולת שלו ירדה, אמנם בטוח שהוא לא טוב כמו שהוא היה לפני שנתיים שלוש (לדוגמא) אך אפשר לראות שהוא מספיק טוב.. (אין מה לעשות הגיל משפיע על האינסטינקטים ועוד..)
אני חושב שדנו בעבר על שוערים הטובים בעולם באשכול זה.
וטוטנהאם עשו לדעתי טוב שהעדיפו את לוריס על ג'וליו סזר גם מבחינת יכולת השוערות וגם מבחינת הגיל, לוריס בן 26 ויוכל לשרת את טוטנהאם עוד מספר רב של שנים!!
אני מסכים איתך שארסנל בהחלט הייתה עושה נכון אם הייתה מחתימה את סזר..
לגבי העזיבה שלו מאינטר, אחת מכמה הסיבות שהוא עזב היא גם החתמתו של השוער הנדנוביץ' לאינטר, באינטר כבר לא יכלו להסתמך על ג'וליו סזר עקב פציעותיו הרבות ובהחתמתו של הנדנוביץ לאינטר גרמו לו להבין שהוא לא יראה השנה יותר מידי דקות משחק.
עכשיו למשהו אחר:
מי שראה את המשחק בין ניוקאסל לבין צ'לסי יכל להתרשם משחקן שרשמתי עליו בעבר הלא רחוק..
אני מצטט את עצמי מהאשכול הנוכחי שאנחנו דנים בו עכשיו באחת התגובות בעבר רשמתי: (כמובן שהתבלבלתי ורשמתי בטעות מוחמד במקום מוסה, מקווה שתסלחו לי על כך).
"אם אני מאמן של צ'לסי וראיתי את המשחק של צרפת נגד ספרד הייתי מביא את מוחמד
סיסוקו
, שחקנה של טולוז, מי שראה יכל להתרשם במעט מהיכולות של השחקן הזה שגם היה מעורב בשער של צרפת, שחקן מצויין שאתם עוד תשמעו עליו בעתיד, הוא אמנם יותר עם יכולות של קשר אמצע אבל השחקן הזה מדהים, אני באופן אישי אוהב את השחקן הזה!"
אני באמת חושב שהוא שחקן שמתאים לרמה הגבוהה ביותר..
למרות שהוא שיחק בחלק ההתקפי של ניקאסל במשחק הנוכחי.. הוא שחקן עם יכולת אישית מצויינת ובעיטה חזקה מאוד (למרות הבעיט דרדלה שיצא לו בשער), ואני לא מבין דבר אחד.. איפה הסקאוטים של היונייטד של ליברפול, ארסנל, צ'לסי או של קבוצות באנגליה אפילו לא ברמות הגבוהות ביותר שיכלו להביא אותו בקלות, ולמרות זאת קראתי על העברות של עשרות מיליונים על שחקנים שלבסוף הם מתגלים כבלוף או שלא מצליחים לבסוף להשתלב בקבוצה..
אם אני לא טועה ואל תתפסו אותי במילה העלות העברה שלו לניוקאסל הייתה 2.5 ליש"ט שזה פשוט עלות מגוחכת וזאת בגלל שהוא עמד לסיים את החוזה בטולוז.. (שוב פעם אני לא הכי בטוח לגבי הפרטי עלות והחוזה, אבל שווה בדיקה).
עם התוספת של השחקן הזה אני בהחלט בטוח שניקאסל יכולה להיות רגועה בכל הקשור לירידת ליגה, כי היא לא תהיה מועמדת כל עוד השחקן הזה יהיה כשיר הוא יתרום לה המון.
נראה שהוא מתאקלם יחסית מהר למדינה חדשה ומנטליות שונה, אבל אולי זה גם מוקדם מידי להכריז שהוא כבר התאקלם ויש לתת לו זמן נוסף.
בעונה הבאה (בנקודת הנחה שהוא יצליח להתאקלם) כבר בטוח יהיו דיבורים על מעבר מניוקאסל לקבוצה גדולה יותר, אין לי ספק. (ואני מקווה שאני לא טועה לגביו בקשר לרמות הגבוהות ביותר אבל ימים יגידו).