כן אבל אומרים שזה אולי מישהו אחר (כי הוא היה שרוף לגמרי אז לא יכלו לזהות אותו)
אם הוא חי זה לא מרטין
אני מאמין שהוא רשם את כל הסיפור של קוונטין כדי ללמוד אותנו משהו על הטבע של הדרקונים ולהכין אותנו למי שהולך לרכוב עליהם.
נכתב ב- 03/02/2015, 20:23
כן אבל אומרים שזה אולי מישהו אחר (כי הוא היה שרוף לגמרי אז לא יכלו לזהות אותו)
אם הוא חי זה לא מרטין
אני מאמין שהוא רשם את כל הסיפור של קוונטין כדי ללמוד אותנו משהו על הטבע של הדרקונים ולהכין אותנו למי שהולך לרכוב עליהם.
נכתב ב- 03/02/2015, 20:32
בראן וריקון בACOK ודאבוס בAFFC, לא חשבתם שהם "מתים"?
נכתב ב- 03/02/2015, 22:11
נכתב ב- 04/02/2015, 13:08
מסכים לגבי דאבוס, זה היה מאוד צפוי שהוא לא מת. אני גם לא חושב שמרטין השתדל יותר מידי לגרום לנו לחשוב כך, היו יותר מידי דברים חשודים שרמזו אחרת.
אצל קוונטין זה היה הרבה מפורש, אבל גם המוות של קייטלין סטארק היה מאוד מפורש. אותו הדבר לגבי ג'ון סנואו, שלפי הדעה הרווחת הסיפור שלו רחוק מלהסתיים.
שייצא כבר הספר
נכתב ב- 04/02/2015, 14:01
לגבי ג'ון זה ברור בגלל שיש בחומה את מליסנדרה.
אם היא לא הייתה בחומה והוא היה חוזר לחיים אז זה היה מפתיע בקטע רע.
קייטלין היה מפתיע שחזרה נכון, אבל היא דמות הרבה יותר משמעותית מקוונטין
נכתב ב- 04/02/2015, 18:51
קייטלין יותר משמעותית מקוונטין? :|||| לא מסכים. קוונטין היה בסיטואציה מסוימת מסיים על כס הברזל, קייטלין בסה"כ עשתה סצינה אחת חזקה שבה היא חטפה את טיריון וחוץ מזה היא מיותרת.
ויש גם את בריאן שלכאורה מתה אבל ברור שעדיין חיה (אבל היא דמות משעממת ולא משמעותית D: ).
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 04/02/2015, 19:18
קייטלין יותר משמעותית מקוונטין? :|||| לא מסכים. קוונטין היה בסיטואציה מסוימת מסיים על כס הברזל, קייטלין בסה"כ עשתה סצינה אחת חזקה שבה היא חטפה את טיריון וחוץ מזה היא מיותרת.
ויש גם את בריאן שלכאורה מתה אבל ברור שעדיין חיה (אבל היא דמות משעממת ולא משמעותית D: ).
ידוע בוודאות שבריאן חיה (היא מופיעה איפשהו בריקוד עם דרקונים, כשהיא "עובדת" על ג'יימי ולוקחת אותו לליידי סטונהארט (היא סיפרה לו שהם לכאורה הולכים להציל את סאנסה או משהו כזה)
נכתב ב- 04/02/2015, 21:20
בריאן היתה משעממת במשתה לעורבים, היה לי רצון מטורף לדלג על הפרקים שלה.
אבל בסופת החרבות היה כיף לקרוא את המסע שלה עם ג'יימי.
נכתב ב- 04/02/2015, 22:57
נכתב ב- 05/02/2015, 08:48
נכתב ב- 06/02/2015, 10:28
ידוע בוודאות שבריאן חיה (היא מופיעה איפשהו בריקוד עם דרקונים, כשהיא "עובדת" על ג'יימי ולוקחת אותו לליידי סטונהארט (היא סיפרה לו שהם לכאורה הולכים להציל את סאנסה או משהו כזה)
אם אתה זוכר, רק דיברו על זה שג'יימי הלך עם בריאן, לא ראו את הסצינה הזאת, ככה שאי אפשר לדעת בוודאות שזאת הייתה היא.
מה שכן, מרטין אמר באיזה כנס ש:
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 06/02/2015, 14:17
נכתב ב- 06/02/2015, 19:57
הבנתי שהודלף לרשת מכתב שמרטין כתב בשנת 1993 ויש בו ספויילרים מאוד משמעותיים לגבי העלילה בהמשך הספרים.
כנראה המכתב אותנטי.
אני מבקש מכל משתתפי הדיון, לא להביא לכאן פרטים מהמכתב.
נכתב ב- 07/02/2015, 09:06
נכתב ב- 08/02/2015, 23:18
הבנתי שהודלף לרשת מכתב שמרטין כתב בשנת 1993 ויש בו ספויילרים מאוד משמעותיים לגבי העלילה בהמשך הספרים.
כנראה המכתב אותנטי.
פירסמו על זה בוואלה או וואינט... שינויים מאוד גדולים בעלילה עוד מההתחלה שלה.
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 09/02/2015, 00:55
כנראה המכתב אותנטי.
פירסמו על זה בוואלה או וואינט... שינויים מאוד גדולים בעלילה עוד מההתחלה שלה.
כן, המכתב הזה נכתב ב 93 כשמרטין עוד חשב לכתוב את הספרים בטירולוגייה. מן הסתם שבוצעו שינויים גדולים.
אבל עדיין הבנתי שיש פרטים חשובים על הקו הכללי של העלילה בהמשך ולכן אני נמנע מלקרוא את זה.
נכתב ב- 09/02/2015, 14:19
קראתי את הסיכום שעשו לזה.
זה לא היה טוב, תכלס שאני קורא את זה היום זה נשמע כמו טלנובלה.
נכתב ב- 13/02/2015, 06:04
ADWD
-------------------------------------------------------------------------------------------
http://watchersonthe...talks-season-5/
Beric Dondarrion לא יחזור לעונה חמישית ואני מאמין שלא יחזור בכלל.
נכתב ב- 14/02/2015, 13:36
"העולם של אש ושל קרח":
הפרק על הכיבוש של ווסטרוז אדיר! מדהים כמה הספר הזה עושה סדר בראש לגבי כל מה שהתרחש בעבר.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים