עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#681 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎16:45

אמרתי שלא אכפת לי, אני מעדיף שלא, אבל כמו שלבנאדם אחד לא אכפת מזה שמתו לדוגמה 30 איש באסון מארה"ב או נטבחו בסוריה 100 אלף איש, באותה מידה לא אכפת לי. לא אמרתי מעולם שאני מצדיק את זה..

#682 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎17:34

אמרתי שלא אכפת לי, אני מעדיף שלא, אבל כמו שלבנאדם אחד לא אכפת מזה שמתו לדוגמה 30 איש באסון מארה"ב או נטבחו בסוריה 100 אלף איש, באותה מידה לא אכפת לי. לא אמרתי מעולם שאני מצדיק את זה..

http://he.wikipedia....org/wiki/אמפתיה

#683 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎17:40

http://he.wikipedia....org/wiki/אמפתיה

אני אתן לך דוגמה... הרצח בבנק בב"ש, זיעזע אותי, ברמות
למה 4 אנשים תמימים שלא עשו כלום צריכים למות? מילא זה היה מגיע להם איכשהו, אבל זה בא מכלום... סתם בא איש ויריה בהם. זה מעוררק אמפתיה. חיות הן יצור זניח בהשוואה לאדם והם נועדו לשרת את הצרכים שלנו.
אתה לא יכול להשוות שום דבר בגודל כזה שהזכרתי שבאמת מעורר אמפתיה לפרה מסכנה שכולה קיבלה שוט בתחת (זה די מצחיק אותי כשאני חושב על זה), הרי היא ממילא הולכת למות... שתרקוד עד המוות שלה מצידי..
אני לא אומר שזה המעשה הנכון לעשות רק מכיוון שעבודה קצרה ונוחה יותר לעובדים הערבים היא מעל הכל, כי אני מבין שיש אנשים שנפגעים מזה רגשית וזה חשוב להם. אותי אישית זה לא מעניין. קאפיש?

#684 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎17:54

הויכוח פה הוא לא על המוסר של החיות... קודם כל בריאות. ואז ההבנה שזה יצר הישרדותי וזה מוסרי בשבילך לאכול בשר. אני אגלה לך עוד סוד: אנשי פליאו דווקא תומכים ביבוא אורגני של חיות ומשק פרטי וכמה שפחות התעללות, הקטע שזאת הדעה האישית שלי ובמקום לתקוף נסו להבין. מבחינתי, מוסרי להרוג אותן. לא אמרתי שזה מוסרי להתעלל/להצליף בתחת, רק ציינתי שזה לא מעניין אותי בשפה יפה ולא יכלתי להבהיר את עצמי יותר טוב.

#685 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎18:07

לא סתם אמרת שזה מוסרי לאכול אותן, אלא שאלו שנגד העניין הזה הם אסון לאנושות. יחי ההבדל הקטן.
באותו אופן לא טענת שאתה נגד התעללות, אלא ש"ההתעללות הזו אפילו די מצחיקה אותך". בוא לא נכבס את האמירות שלך.
אכזריות היא אכזריות היא אכזריות, והיא מיותרת כלפי כל יצור חי, בין אם הוא מישהו תמים שתופס אותו רוצח מניאק בבנק, או שהוא לוחם במשטר בסוריה או שהוא פרה שחוטפת שוקר בתחת; אין הבדל כמעט. אכזריות משרתת בעיקר הפרעות ועיוותים נפשיים, ופחות תועלות סתמיות של אנשים.
  • הנסיך המדליק אוהב את זה

1h9roi.gif

#686 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎18:14

אני אתן לך דוגמה... הרצח בבנק בב"ש, זיעזע אותי, ברמות
למה 4 אנשים תמימים שלא עשו כלום צריכים למות? מילא זה היה מגיע להם איכשהו, אבל זה בא מכלום... סתם בא איש ויריה בהם. זה מעוררק אמפתיה. חיות הן יצור זניח בהשוואה לאדם והם נועדו לשרת את הצרכים שלנו.
אתה לא יכול להשוות שום דבר בגודל כזה שהזכרתי שבאמת מעורר אמפתיה לפרה מסכנה שכולה קיבלה שוט בתחת (זה די מצחיק אותי כשאני חושב על זה), הרי היא ממילא הולכת למות... שתרקוד עד המוות שלה מצידי..
אני לא אומר שזה המעשה הנכון לעשות רק מכיוון שעבודה קצרה ונוחה יותר לעובדים הערבים היא מעל הכל, כי אני מבין שיש אנשים שנפגעים מזה רגשית וזה חשוב להם. אותי אישית זה לא מעניין. קאפיש?

אף אחד לא נולד לשרת את הצרכים שלך...חתיכת נאצי מטורף

#687 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,822 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎18:17

חוק גודווין

#688 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎18:19

חוק גודווין

ח
מה לעשות שלהגיד שחיים של בנאדם שווים יותר מחיים של יצור אחר, זה כמו להגיד שגרמני שווה יותר מיהודי?

#689 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎18:33

PqX
להגיד שגרמני יותר טוב מיהודי, זה ממש לא כמו להגיד שבנאדם יותר טוב מחיה.
אם תנהג באוטו וילד יקפוץ לכביש, ויש לך או להרים את הילד, או לשבור שמאלה ולדרוס 6 נמלים (עזוב לא נהיה קיצוניים, חתול, או אני)
אתה תעדיף לדרוס את החיה? או את הילד?
אני חושב שלזה הוא התכוון שכתב שבנאדם שווה יותר מחיה, ופה אין ספק שהוא צודק.

עדי בלי בצל,
בבקשה תסתום, אתה הבנאדם השני הכי מפגר שאני מכיר (אחרי עצמי), אתה כותב ככה ובכלל אוכל בשר, לא משנה לי הכמות, אתה מזיין כ"כ הרבה בשכל ולא עושה כלום.
מזכיר לי את הדתיים בגיל 11 שאומרים לך בוא תניח תפילין, והם בעצמם עדיין לא מניחים.

ועוד משהו אחרון לpQx,
מה יש לך להגיד עליו?
http://en.wikipedia....sz_Pudzianowski

אני אצטט לך "During his career as a strongman, Pudzianowski won five World's Strongest Man titles—more than any other athlete"

"My energy comes from my diet. Breakfast is 10 eggs and two to three pounds of bacon."
"Dinner is whatever meat I can grab—steaks, pork chops, bacon—plus more sauerkraut and potatoes"

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#690 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎18:38

PqX
להגיד שגרמני יותר טוב מיהודי, זה ממש לא כמו להגיד שבנאדם יותר טוב מחיה.
אם תנהג באוטו וילד יקפוץ לכביש, ויש לך או להרים את הילד, או לשבור שמאלה ולדרוס 6 נמלים (עזוב לא נהיה קיצוניים, חתול)
אתה תעדיף לדרוס את החיה? או את הילד?
אני חושב שלזה הוא התכוון שכתב שבנאדם שווה יותר מחיה, ופה אין ספק שהוא צודק.

אתה חושב שלזה הוא התכוון? מה אתה הוזה?
הוא התכוון שאנחנו חזקים יותר מהחיות ולכן יש לנו זכות לנצל, לחתוך, לחשמל, להתעלל, לטחון, לחנוק בגז או בקיצור להשתמש בחיות כבחומר גולמי.
הגישה של "Might is right" היא גישה נאצית לכל דבר.
ומשקי הבשר נראים בדיוק כמו מחנות השמדה נאציים. עובדתית.

הדוגמה שהבאת היא לא רלוונטית, ברור שאני אזדהה יותר עם ילד מאשר עם חתול. אני בנאדם אחרי הכל.

#691 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎18:44

אפשר גם תגובה על העריכה שלי?

תמונה שפורסמה

#692 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎18:49

אני מקווה שאחד המנהלים ירים את הכפפה וינעל את האשכול המאוס הזה.
  • Sparkles ו orelzor אוהבים את זה

#693 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

כפיר, כל הכבוד לו, אבל מי שאני הבאתי לקח 5 פעם את התחרות של החזק בעולם,
יותר מכל אחד אחר, מי שאתה הבאת לקח פעם אחת בגרמניה?
חוץ מזה אני התכוונתי לזה שPQX (שיגיד את השם שלו, אני תמיד רושם את הכינוי =\)
כתב שבשר מסרטן, ואם אוכלים את זה כל יום זה רעל,
הבנאדם עושה בדיוק כל מה שPQX אומר שאסור, והוא לא רק חי, הרבה יותר מזה.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#694 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

אוקיי הגענו לאיזור אחר של הדיון.
ההורמונים שיש במוצרים מהחי(אפילו בלי תוספת מלאכותית) גורמים לגדילה מואצת של תאים.
ההורמון הכי מסוכן שאני מכיר הוא IGF-1, שהוכח הקשר שלו לסרטן (גדילה מהירה של תאים אחרי הכל).
אז

Pudzianowsk צבר אחלה מסה של שרירים בעזרת הורמונים מהחי, אבל מה שהוא עשה לא בריא, ועלול לפתח סרטן.

לא חסר בכלל חלבון בצומח. B12 זה הדבר היחיד שחסר, כי אי אפשר להשיג אותו בצורתו הטבעית כיום, ובשביל זה יש תוסף(גם החיות במשקים מקבלות תוספי B12).

• Murdock אוהב את זה

#695 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎18:59

עלול? גם לשים את הטלפון בכיס עלול.... וגם לשים את הלפטופ על הרגליים,
אם הוא אוכל כל יום 10 ביצים, ובין 2 ל3 פאונד של בשר, (במשך שנים!)
לבנאדם שאוכל כל יום 200 גרם בשר, לא יקרה כלום, נכון אין לי הוכחה או חותמת של מדען,
אבל יש לי הגיון בריא, וזה מה שהוא אומר לי....

בקשר לכל הויטמנים וההורומונים שכתבת, אני ממש לא מבין כלום בנושא, ובגלל זה אני בכלל לא יכול להביע את הדעה שלי של אם אתה צודק או טועה,
וזה גם לא כ"כ מעניין אותי, אני ככה רגיל לחיות, אני מרגיש טוב עם עצמי, ואני יותר מאמין בזה שאם תמיד תחייך ותרגיש טוב עם עצמך לא תהיה חולה,
(אבל זה דיון אחר לגמרי, תראה את האנשים שהחלימו מסרטן עם תרופת פלסיבו, לא חסר דברים מיוחדים, הגוף שלנו הוא אחד הדברים היותר מדהימים שקיימים)
  • orelzor אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#696 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎19:18

עלול? גם לשים את הטלפון בכיס עלול.... וגם לשים את הלפטופ על הרגליים,
אם הוא אוכל כל יום 10 ביצים, ובין 2 ל3 פאונד של בשר, (במשך שנים!)
לבנאדם שאוכל כל יום 200 גרם בשר, לא יקרה כלום, נכון אין לי הוכחה או חותמת של מדען,
אבל יש לי הגיון בריא, וזה מה שהוא אומר לי....

בקשר לכל הויטמנים וההורומונים שכתבת, אני ממש לא מבין כלום בנושא, ובגלל זה אני בכלל לא יכול להביע את הדעה שלי של אם אתה צודק או טועה,
וזה גם לא כ"כ מעניין אותי, אני ככה רגיל לחיות, אני מרגיש טוב עם עצמי, ואני יותר מאמין בזה שאם תמיד תחייך ותרגיש טוב עם עצמך לא תהיה חולה,
(אבל זה דיון אחר לגמרי, תראה את האנשים שהחלימו מסרטן עם תרופת פלסיבו, לא חסר דברים מיוחדים, הגוף שלנו הוא אחד הדברים היותר מדהימים שקיימים)

שמע, הגוף זה מערכת מורכבת שיש בה בין היתר מערכות לסינון רעלים.
השאלה כמה זמן אפשר לסנן רעלים מסוימים ובאיזה כמות? ואם לא הכל מסונן, כמה זמן ייקח עד שייגרם נזק?
כל הדברים האלה משתנים מבנאדם לבנאדם, אין ספק. אבל לאכול רעל במודע? מבחינתי זה פשוט לא הגיוני(בפן הבריאותי).

"When an honest man discovers he is mistaken, he will either cease to be mistaken, or cease being honest"
  • Murdock אוהב את זה

#697 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎19:33

אבל על כל מחקר שלך יש גם מחקר אחר,
וחוץ מזה שיש לנו את מבחן הזמן, אני לא חושב שאני טועה, ואם הייתי חושב, כנראה שהייתי מפסיק לאכול בשר,
סתם שתדע, שנגיד בלימודים אני לא אוכל בשר, לא בגלל שום סיבה שכתבתם פה,
בגלל סיבה אחת, שאני אוכל בשר קשה לי אחרי זה להקשיב בשיעור, אני נהיה כבד לאיזה שעה.
ונגיד אם אני אוכל סלט אני הרבה יותר קליל וקל להקשיב בשיעור, אבל (אבל גדול) שאני אוכל סלט ואני מגיע לבית אני מרגיש חלש,
כאילו לא אכלתי שבוע, ואני נרדם מהר, ואין לי חשק לכלום (כי אני עייף ממש)
ושאני אוכל בשר אחרי השעתיים שבהם אני כבד, אני בסדר גמור, אפילו יוצא בערב.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#698 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎19:50

אבל על כל מחקר שלך יש גם מחקר אחר,
וחוץ מזה שיש לנו את מבחן הזמן, אני לא חושב שאני טועה, ואם הייתי חושב, כנראה שהייתי מפסיק לאכול בשר,
סתם שתדע, שנגיד בלימודים אני לא אוכל בשר, לא בגלל שום סיבה שכתבתם פה,
בגלל סיבה אחת, שאני אוכל בשר קשה לי אחרי זה להקשיב בשיעור, אני נהיה כבד לאיזה שעה.
ונגיד אם אני אוכל סלט אני הרבה יותר קליל וקל להקשיב בשיעור, אבל (אבל גדול) שאני אוכל סלט ואני מגיע לבית אני מרגיש חלש,
כאילו לא אכלתי שבוע, ואני נרדם מהר, ואין לי חשק לכלום (כי אני עייף ממש)
ושאני אוכל בשר אחרי השעתיים שבהם אני כבד, אני בסדר גמור, אפילו יוצא בערב.

אין מחקרים כנגד...יש רק מחקרים שמצביעים על בשר כגורם מרכזי לסרטן המעי, ועל חלב כגורם מרכזי לסרטן הערמונית.
אתה מרגיש כבד אחרי שאתה אוכל בשר משום שמערכת העיכול שלנו ארוכה מדי ולא מתאימה לעיכול בשר, ובעצם הגוף שלך מתאמץ מאוד בשביל לפרק את הבשר, עד כמה שהוא יכול.
סלט בפני עצמו זה רק ויטמינים ומינרלים. בשביל שיהיה לך אנרגיה רצופה אתה צריך גם חלבונים ופחמימות מן הסתם.

#699 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎19:53

אוקיי הגענו לאיזור אחר של הדיון.
ההורמונים שיש במוצרים מהחי(אפילו בלי תוספת מלאכותית) גורמים לגדילה מואצת של תאים.
ההורמון הכי מסוכן שאני מכיר הוא IGF-1, שהוכח הקשר שלו לסרטן (גדילה מהירה של תאים אחרי הכל).
אז

Pudzianowsk צבר אחלה מסה של שרירים בעזרת הורמונים מהחי, אבל מה שהוא עשה לא בריא, ועלול לפתח סרטן.

לא חסר בכלל חלבון בצומח. B12 זה הדבר היחיד שחסר, כי אי אפשר להשיג אותו בצורתו הטבעית כיום, ובשביל זה יש תוסף(גם החיות במשקים מקבלות תוספי B12).

חח אתה מצחיק אותי. בוא נסכם שאל תתוכח איתי פה כי אתה תפסיד
מה הקשר הורמונים לחיות? אתה יודע מה זה סטרואידים? (הורמונים אנבוליים), כן, זה מה ששני האנשים שהבאתם מזריקים לתחת בקביעות.
ומה הקשר? חלבון זה חלבון, חלבון צמחי הוא לא מלא וחלבון מהחי שהוא מלא בעל פי 10 חומצות אמינו ממנו. תנסה להשיג בין 120 ל200 גרם חלבון שהוא רק צמחי. (ואל תגיד לי סויה כי בכמויות גדולות זה גביר את האסטרוגן בגוף).
אין ולא תמצא בודי בילדרים צמחוניים, יש רק את אבי ליאני שמתאמן 30 שנה ויחסית יש לו חרא מסה, והמספר זעום ככה שתוכל לספור אותם על כף היד. לא יודע איך הגעתם לנושא הזה, חשבתי שאני נאצי לא?
בכל מקרה, ניצחתי בדיון.
תראה,
אנחנו בני אדם, ואנחנו בטופ הפרמידה בעולם, אחרינו באים כל השאר (חיות, אקולוגיה), בלי חיות אנחנו פשוט מאוד לא נהיה כאן, זה או אנחנו או הם, לכן הם נחותים בהשוואה אלינו כי כשאתה רואה פרה, אתה לא רואה אותה בתור איזה "יצור", אתה רואה אותה בתכלס בתור אנטריקוט.
כשאני רואה תרנגולת, אני מדמיין אותה בתור פרגית. וככה זה צריך להשאר.

#700 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/05/2013‏, ‎20:00

יש לי עוד שאלה (אני רואה שלך יש הרבה ידע ולי אין, אז מעניין אותי משהו)
פעם קראתי שהתוספתן של בני האדם, הוא קטן מאוד, אפילו לא צריך אותו (לי למשל אין, עשיתי ניתוח אפנדיציט שהייתי קטן)
ולעומת זאת אצל אוכלי עשב הוא גדול מאוד, זה נכון?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים