עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#701 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2013‏, ‎22:31

לגבי ארסנל, אני מסכים איתך עם חלק מהדברים, אני מודע לעובדה שיש את המנג'ר של אברטון שעושה חייל (מויס) בקבוצה, הכל טוב ויפה, אבל האם זה יספיק לקבוצה גדולה יותר זה כבר הימור.
לגבי למה אני חושב ששנה הבאה יהיה טוב יותר בארסנל? כי אני בטוח שבטרום עונה יבינו שהמצב לא יכול להמשך ככה, והשנה מבחינת האוהדים זה הגיע לשיא שהאוהדים של ארסנל דרשו מספר פעמים שינוי בהחתמת שחקנים בעלי שם לקבוצה.
בכל זאת במועדון יושבים בעלים ומאמן שגם מבינים עניין, אני יכול לומר רק שאם העונה הבאה תראה זהה לזו העונה, ולא יהיה שום שינוי אז אולי זה יהיה מתבקש, אבל שוב רק אם יגיע מאמן בסדר גודל של המאמנים שצויינו.
לגבי שאר המאמנים שיהיו פנויים כגון אנצ'לוטי, ומוריניו, אני אמרתי שאם הם יהיו פנויים יש להחתימם, העניין הוא שהם לא ירצו לבוא לארסנל, במיוחד שיהיו לך מועדונים כמו סיטי או כמו קבוצות אחרות בעולם עם כסף גדול שירצו להחתים את המאמנים הללו. העדפה שלהם בטח שלא תהיה ארסנל. (יכול להיות ואני טועה כמובן)
זה שספאלטי מצליח בזניט זה לא עושה עליי רושם, ההון שיש לו בקבוצה.. הוא קנה שחקנים על ימין ושמאל.
אני לא אוריד מהערך שלו הוא מאמן טוב, אבל זניט היא לא אינדיקציה, וגם אני לא רואה אותו עוזב את הכסף הגדול.
לזניט יש להם קבוצה של כוכבים, אמנם הוא ביצע את הרכש והאוליגרכים ברוסיה חוגגים נותנים יד חופשית. מבחינת האוהדים זה כיף גדול מבחינת האוליגרכים לזכות בכל הגביעים הללו זה מוסיף להם כבוד בקרב אוליגרכים אחרים וגאווה. (ואני מדבר כאחד שמכיר כמה במוסקבה)
עם התקציב שיש לספאלטי זה לא חכמה להעמיד קבוצה טובה.

לגבי וולקוט, וולקוט שחקן נבחרת בין הבולטים בנבחרת אנגליה (ולמרות שאני לא סובל את השחקן הזה וחושב שהוא סתם שחקן מנופח עם מהירות בלבד) וגם אם לא בין הבולטים הוא ראוי למשכורת גבוהה יותר ממה שהוא היה מקבל.
לצורך העניין מה שדברנו על חוזהו של וולקוט: (למרות שמה שאמרתי בכלל נאמר באופן הגיוני של מה שמאמן קובע)

Arsenal manager has declared about the situation of 23 year old forward Theo Walcott, whose contract with The Gunners will expire at the end of the season: "I don’t know how it works at other clubs. But it’s not only me: it’s in cooperation with the board. When I want to go far, I ask the authorisation of the board".

לדעתי ונגר לא מתערב, אולי במקרים מסויימים כן, אבל ברוב המקרים הוא לא מתערב בכל הקשור לחוזה (ברור שהוא יושב איתם על מו"מ אבל לא מתערב על עלויות).

אכן, יונייטד גם הוציאו מיליונים על רכש, אבל ההשוואה של הרכש של הסיטי לשל היונייטד היא השוואה לא ריאלית בעליל.
סיטי החתימה שחקנים שהם סופרסטארים בשנתיים שלושה היא החתימה שחקנים (מרביתם) מהשורה הראשונה בכדורגל האירופי. (אני לא צריך לתת פה את השמות אני בטוח שאתה מבין על מי מדובר).
אני מבין שאתה שונא יונייטד מובהק, אין לי בעיה עם זה, זכותך.
הבאתי פה מקור בעבר על הרכש של הסיטי, אבל הנה 5 שנים האחרונות של סיטי: (למה שנסתכל רק על ה-2 האחרונות של היונייטד? כי בשנתיים יותר מהשנתיים הקודמות להן?, הנה ה-5 שנים האחרונות וזה ממש לא 200 מיליון)

Season 08/09 Jo £18,000,000 Tal Ben-Haim £5,000,000 Vincent Kompany £6,700,000 Shaun Wright Phillips £9,000,000 Leandro Glauber Undicslosed Pablo Zabaleta £6,500,000 Robinho £32,500,000 Wayn Bridge £12,000,000 Craig Bellamy £14,000,000 Nigel De Jong £16,000,000[2] Shay Given £8,000,000[3] Total £127,700,000

Season 09/10 Gareth Barry £12,000,000 Roque Santa Cruz £17,500,000 Gunnar Nielsen Free Stuart Taylor Tribunal Carlos Tevez £25,500,000 Emmanuel Adebayor £25,000,000 Kolo Toure £16,000,000 Sylvinho Free Joleon Lescott £22,000,000 Patrick Viera Free Adam Johnson £7,000,000 Total £125,000,000

Season 10/11 Jerome Boateng £11,000,000 Alex Henshall £250,000 Yaya Toure £24,000,000 David Silva £25,000,000 Aleksandar Kolarov £17,000,000 Mario Balotelli £24,500,000 James Milner £26,000,000 Edin Dzeko £27,000,000 £154,750,000

Season 11/12 Stefan Savic £6,000,000 Gaël Clichy £7,000,000 Sergio Agüero £38,000,000 Costel Pantilimon £3,000,000 Samir Nasri £22,000,000 Owen Hargreaves Free

Total £76,000,000

Season 12/13 Jack Rodwell £15,000,000 Scott Sinclair £8,000,000 Matija Nastasic £12,000,000 Maicon £3,000,000 Richard Wright Free Jave Garcia £16,000,000 Godsway Donyoh Free Kieron Courtney Dyer Free Totals £54,000,000

איך אתה יכול להשוות את זה ליונייטד?
אני מבין שאתה לא חובב גדול של היונייטד, לקחת גם בחשבון שב-5 שנים האחרונות היונייטד מכרה את רונאלדו בלבד ב-80 מיליון בלבד, האם קבוצה בסדר גודל של היונייטד לא צריכה לבצע מסע רכש של מקסימום עד 50 מיליון פר עונה? (מדובר על קבוצה שמתמודדת על רוב התארים וצריכה סגל רחב)
גם סיטי צריכה סגל רחב, אין בעיה עם זה, אבל אתה יודע מה הבעיה שלי?
זה שסיטי קונה שחקנים לצורך העניין כמו רודוול וסקוט סינקלייר והם מתחילת העונה לא בטוח זוכרים שהצבע של הדשא הוא ירוק.
זאת רק הייתה דוגמא בטח שיש עוד מספר דוגמאות. :-)

דרך אגב, לגבי שהין, צ'אבי אלונסו הוא זה שהמליץ לו על ליברפול.

#702 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2013‏, ‎23:44

ונגר גם אומר שיש להם הרבה כסף לרכש, הם רק בוחרים לא לעשות רכש כזה. לך תדע למה להאמין ממה שהוא אומר.

אני מודע לזה שמוייס לדוגמא הוא הימור כי הוא לא מוכח בקבוצות גדולות. אני שוב אזכיר שגם ונגר היה כזה פחות או יותר כשהגיע לארסנל.
אני לא אומר שהוא צריך להתמנות, רק שהוא אופציה (הוא למעשה עלה כאופציה בתקשורת האנגלית בימים האחרונים).

סתם זרקתי שנתיים ו5 שנים. ברור שההוצאה של סיטי היא פסיכית לגמרי. הנקודה שלי היא שהם רצו הצלחות, ומהר. הם היו צריכים לסגור פער גדול מיונייטד וצ'לסי, מין הסתם הם לא יחכו לבנות סגל במשך שנים כמו שיונייטד עשו. מה שסיטי (ולפניה צ'לסי) עשתה, יונייטד עשתה פעם. היא הוציאה סכומים שהיו דמיוניים בזמנו (30 מיליון על בלם בן 22 לדוגמא, או 28-30 מיליון על חלוץ בן 17) אנחנו מדברים על לפני 10 שנים בערך, אלו סכומים דמיוניים. סיטי רצתה לסגור את הפער מהר. ושוב, אני מסכים שהכספים שהם הוציאו הם פסיכיים לגמרי, אבל ככה גם היו הרכישות של יונייטד כשהיא היתה הכי עשירה.
אגב, יונייטד לא הוציאה הקיץ 50 מיליון, אבל היא הוציאה קרוב מאוד. 45 בערך.
הם גם שמו הצעה על השולחן להזאר של 35 מיליון..
וגם נלחמו על לוקאס מורה עד השניה האחרונה, אז הם היו מוכנים להוציא עליו כ-30 מיליון.
בשורה התחתונה, יש מקסימום 4 מועדונים שיכולים\מוציאים יותר כסף מיונייטד.
ז"א שהם בהחלט היו יכולים\מוכנים להוציא מעל 50 מיליון הקיץ.

רודוול וסינקלייר מיותרים, אין ספק. מאנצ'יני אידיוט. זה הכל. לא שולם עליהם הרבה כסף.
יכול להיות שהם היו צריכים שחקנים אנגלים לפי החוקים היחסית חדשים וזו הסיבה שהם נרכשו, אני לא יודע.

ואלונסו היה יכול לנסות לשכנע את שאהין עד מחר, בשורה התחתונה הוא בחר בליברפול על פני ארסנל. זו הנקודה, שהם הופכים פחות אטרקטיביים.

#703 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎18/02/2013‏, ‎23:50

מישמיש, ראית את המשחק של היונייטד מול רדינג?

#704 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎19/02/2013‏, ‎00:39

ונגר גם אומר שיש להם הרבה כסף לרכש, הם רק בוחרים לא לעשות רכש כזה. לך תדע למה להאמין ממה שהוא אומר.

אני מודע לזה שמוייס לדוגמא הוא הימור כי הוא לא מוכח בקבוצות גדולות. אני שוב אזכיר שגם ונגר היה כזה פחות או יותר כשהגיע לארסנל.
אני לא אומר שהוא צריך להתמנות, רק שהוא אופציה (הוא למעשה עלה כאופציה בתקשורת האנגלית בימים האחרונים).

סתם זרקתי שנתיים ו5 שנים. ברור שההוצאה של סיטי היא פסיכית לגמרי. הנקודה שלי היא שהם רצו הצלחות, ומהר. הם היו צריכים לסגור פער גדול מיונייטד וצ'לסי, מין הסתם הם לא יחכו לבנות סגל במשך שנים כמו שיונייטד עשו. מה שסיטי (ולפניה צ'לסי) עשתה, יונייטד עשתה פעם. היא הוציאה סכומים שהיו דמיוניים בזמנו (30 מיליון על בלם בן 22 לדוגמא, או 28-30 מיליון על חלוץ בן 17) אנחנו מדברים על לפני 10 שנים בערך, אלו סכומים דמיוניים. סיטי רצתה לסגור את הפער מהר. ושוב, אני מסכים שהכספים שהם הוציאו הם פסיכיים לגמרי, אבל ככה גם היו הרכישות של יונייטד כשהיא היתה הכי עשירה.
אגב, יונייטד לא הוציאה הקיץ 50 מיליון, אבל היא הוציאה קרוב מאוד. 45 בערך.
הם גם שמו הצעה על השולחן להזאר של 35 מיליון..
וגם נלחמו על לוקאס מורה עד השניה האחרונה, אז הם היו מוכנים להוציא עליו כ-30 מיליון.
בשורה התחתונה, יש מקסימום 4 מועדונים שיכולים\מוציאים יותר כסף מיונייטד.
ז"א שהם בהחלט היו יכולים\מוכנים להוציא מעל 50 מיליון הקיץ.

רודוול וסינקלייר מיותרים, אין ספק. מאנצ'יני אידיוט. זה הכל. לא שולם עליהם הרבה כסף.
יכול להיות שהם היו צריכים שחקנים אנגלים לפי החוקים היחסית חדשים וזו הסיבה שהם נרכשו, אני לא יודע.

ואלונסו היה יכול לנסות לשכנע את שאהין עד מחר, בשורה התחתונה הוא בחר בליברפול על פני ארסנל. זו הנקודה, שהם הופכים פחות אטרקטיביים.

אני יותר עיגלתי כשרשמתי שיונייטד השקיעו השנה 50 מיליון, כי הם השקיעו השנה 48 ולא 45 וראיתי לנכון לעגל ל-50
ההוצאה על פרדיננד בהחלט זה משהו ששווה גם יותר מ-27 מיליון, (אם מסתכלים לתווך ארוך) הם נכס לכל דבר ועובדתית הם נכס לטווח ארוך..
פרדיננד היה מהבלמים הטובים באנגליה, ורוני אני לא חושב שהיה צריך סקאוט בכדי להבין איזה כשרון הוא יהיה (עוד בגול הראשון שלו נגד ארסנל, הטיל של אברטון נגד ארסנל, זה היה וואו)
רוני היה חלוץ מושלם איך שלא תסתכל עליו, הוא היה בן 17 עם פיזיות של בן 24, בעיטה חזקה ומהירות, אני חושב שהוא גם לפי היכולת היה שווה את הסכום.
נכון יונייטד השקיעו הרבה כסף בעבר, לא חס וחלילה להכניס לך, אבל מבלי לבדוק אחרות כי עדיין לא בדקתי, משיחתנו בעבר גם ליברפול השקיעה ולא הצליחה..
אבל אתה יודע מה ההבדל בין ליברפול ויונייטד לבין הסיטי?
שסיטי קונה סופרסטארים במשך שנתיים ויונייטד וליברפול רוכשת אולי 1 או 2 פר עונה (אני מתכוון לסופרסטארים עם קבלות), והם רוכשים שחקנים שהם צריכים ובאמת עושים בהם שימוש ולא כמו הסיטי שמושיבים אותם על הספסל, שחקנים כמו רודוול וסינקלייר יהרסו לעצמם את הקריירה, דקות משחק בסיטי הם לא יראו ויהי מה! (שאני מתכוון לדקות משחק אני מתכוון לדקות משמעותיות ולא 5 דקות לסיום או 2 משחקים אחרונים לסיום העונה כי המאמן מרגיש לא נעים שייבש אותם על הספסל כל העונה).
אם יונייטד הייתה מביאה או את לוקאס או את האזר נאני היה נמכר ואני חותם לך, זה שחקן תמורת שחקן. (הכוונה ששחקן אחר בסגל ישלם את המחיר של הגעתו של שחקן חדש)
לגבי החוק של האנגלים, הם צריכים לפחות 6 או 8 שחקנים ויכול להיות שזה אכן נכון שהביאו אותם על מנת להשלים,(יכול להיות שגם לא כי יש מספר גדול של שחקנים בסיטי שמשחקים מזה זמן רב באנגליה ואולי יש להם כבר אזרחות) אבל אל תדאג יש שחקנים לא פחות טובים אחרים ולא ממוצא אנגלי שגם לא משחקים.
כמו לדוגמא: נאסרי
קנו שחקן ברמה שלו להיות מחליף, אמנם לא פתח טוב את העונה אבל עדיין כל המשחקים האלה ברוטציות פוגעים בבטחון השחקנים..
שורה תחתונה מי שמפסיד הוא אוהד הכדורגל שלא זוכה לראות שחקנים כאלה בפעולה.

אני אגלה לך סוד קטן, אם אני שחקן כדורגל ואומרים לי תבחר לך קבוצה שאתה רוצה לשחק עבורה באנגליה הייתי בוחר ב-3 כאלה..
או יונייטד (חח לא הפתעתי אותך) או ליברפול (בגלל המסורת) או ארסנל..
דובר רבות על כך שלאלונסו היה חלק לא קטן בשכנועו של אלונסו את שהין להצטרף לליברפול..
אני לא יודע אם אתה יודע אבל אלונסו גם לא שלל אפשרות שאם בעתיד ירצו אותו בליברפול הוא יחזור כי הוא מאוד מחובר לאוהדים ולמועדון בכלל.
ואני דווקא חושב שהייתה לו השפעה במעבר (וזאת למרות החלטתו של שהין בסופו של דבר). :)

מישמיש, ראית את המשחק של היונייטד מול רדינג?

יצא לי לראות רק מחצית שנייה, למה?
וולבק החסר קורדינציה הזה ואן פרסי הביא לו איזה כדור או שתיים, חבל. :\

#705 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎19/02/2013‏, ‎01:01

כמובן שהרכישות האלה הצדיקו את עצמן. אבל לשלם סכומים כאלה בזמנו, על שחקנים כאלה, זה משהו בלי שום תחרות.
נכון, גם ליברפול הוציאו הרבה כסף. בצורה גרועה בד"כ.
מה שכתבתי לא כתבתי בשביל לזלזל או לפגוע ביונייטד. רק שכמו שבזמנו הם היו גדולים על כולם מבחינה כלכלית (אף מועדון אחר לא היה יכול לחלום להוציא 30 מיליון על ילד בן 17 מבטיח ככל שיהיה, או 30 מיליון על בלם), ככה היום סיטי.
אני לא יודע אם נאני היה עוזב (למרות שאני מאמין שכן), אבל באותו משקל אני יכול להגיד שאדם ג'ונסון נמכר ופינה מקום לסינקלייר.
נאסרי לא נקנה בתור מחליף, הוא פשוט שחקן לא מספיק טוב ויציב אז זה מה שנהיה ממנו.
אני גם יכול להגיד שקנו את יאנג בשביל להיות מחליף..

אני בספק אם יש לסיטי 8 אנגלים בסגל בלי רודוול וסינקלייר. אני יכול לחשוב על 7 כולל שניהם. 8 אם מחשיבים את מייקל ג'ונסון ששוחרר לפני כמה שבועות.

מובן שאלו קבוצות שהיית בוחר בהן. מי שהולך היום לסיטי או צ'לסי זה או מכיוון שהוא תותח עולמי ואין לו בעיה עם תחרות על מקום כי הוא יותר טוב מכולם פחות או יותר (אגווארו לדוגמא) או מכיוון שהכסף שמציעים לו הוא פשוט יותר מדי בכדי לסרב לו (סינקלייר).

אני יודע טוב מאוד מה אלונסו עשה, אבל זה עדיין בסה"כ המלצות של שחקן אחר. זה אולי השפיע, אבל עדיין לא אומר שהוא היה חייב לבחור בליברפול. אם ארסנל היתה ארסנל של לפני כמה עונות, ארסנל שמתחרה על תארים, שמשחקת כדורגל מאוד אטרקטיבי וסגל עם כוכבים, הוא היה בוחר בארסנל למרות השיכנוע של אלונסו. אבל זה כבר לא המצב בארסנל. איזה שחקן יש להם היום שכשהם רוצים לשכנע שחקן חדש להצטרף לקבוצה, הם אומרים לו "בוא תשחק עם X". וולקוט? ארטטה? ג'ירו? גג זה יהיה קאזורלה (שהוא לא שחקן ברמות הבאמת גבוהות) או ווילשייר (שעם כל הכישרון הענק שלו, הוא עדיין ילד).

לליברפול לפחות יש כוכב על כמו סוארז, או שחקן עם מוניטין עצום כמו ג'רארד. לטוטנהאם יש את בייל. לארסנל אין היום אף שחקן עם מוניטין כזה.

יודע גם יודע מה אלונסו (המלך) אומר. גם לפני יומיים אמר שהוא ממשיך לעקוב אחרי ליברפול מקרוב והוא מחשיב את עצמו אוהד ליברפול.
בכלל, אלונסו הוא בנאדם נדיר בנוף הכדורגל. הבחור מהנדס, שומע מוזיקה קלאסית, אוהב סרטי פילם-נואר..
  • Sparkles אוהב את זה

#706 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎19/02/2013‏, ‎01:40

חחח לזה התכוונתי! אם ראית בסיום המשחק את הטמבל הזה וולבק מאבד כדור לקראת סוף המשחק עם איזה כידרור אינפנטילי (אני מקווה שאתה יודע למה התכוונתי).
הוא מעלה לי עצבים רצח

#707 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎19/02/2013‏, ‎01:58

כמובן שהרכישות האלה הצדיקו את עצמן. אבל לשלם סכומים כאלה בזמנו, על שחקנים כאלה, זה משהו בלי שום תחרות.
נכון, גם ליברפול הוציאו הרבה כסף. בצורה גרועה בד"כ.
מה שכתבתי לא כתבתי בשביל לזלזל או לפגוע ביונייטד. רק שכמו שבזמנו הם היו גדולים על כולם מבחינה כלכלית (אף מועדון אחר לא היה יכול לחלום להוציא 30 מיליון על ילד בן 17 מבטיח ככל שיהיה, או 30 מיליון על בלם), ככה היום סיטי.
אני לא יודע אם נאני היה עוזב (למרות שאני מאמין שכן), אבל באותו משקל אני יכול להגיד שאדם ג'ונסון נמכר ופינה מקום לסינקלייר.
נאסרי לא נקנה בתור מחליף, הוא פשוט שחקן לא מספיק טוב ויציב אז זה מה שנהיה ממנו.
אני גם יכול להגיד שקנו את יאנג בשביל להיות מחליף..

אני בספק אם יש לסיטי 8 אנגלים בסגל בלי רודוול וסינקלייר. אני יכול לחשוב על 7 כולל שניהם. 8 אם מחשיבים את מייקל ג'ונסון ששוחרר לפני כמה שבועות.

מובן שאלו קבוצות שהיית בוחר בהן. מי שהולך היום לסיטי או צ'לסי זה או מכיוון שהוא תותח עולמי ואין לו בעיה עם תחרות על מקום כי הוא יותר טוב מכולם פחות או יותר (אגווארו לדוגמא) או מכיוון שהכסף שמציעים לו הוא פשוט יותר מדי בכדי לסרב לו (סינקלייר).

אני יודע טוב מאוד מה אלונסו עשה, אבל זה עדיין בסה"כ המלצות של שחקן אחר. זה אולי השפיע, אבל עדיין לא אומר שהוא היה חייב לבחור בליברפול. אם ארסנל היתה ארסנל של לפני כמה עונות, ארסנל שמתחרה על תארים, שמשחקת כדורגל מאוד אטרקטיבי וסגל עם כוכבים, הוא היה בוחר בארסנל למרות השיכנוע של אלונסו. אבל זה כבר לא המצב בארסנל. איזה שחקן יש להם היום שכשהם רוצים לשכנע שחקן חדש להצטרף לקבוצה, הם אומרים לו "בוא תשחק עם X". וולקוט? ארטטה? ג'ירו? גג זה יהיה קאזורלה (שהוא לא שחקן ברמות הבאמת גבוהות) או ווילשייר (שעם כל הכישרון הענק שלו, הוא עדיין ילד).

לליברפול לפחות יש כוכב על כמו סוארז, או שחקן עם מוניטין עצום כמו ג'רארד. לטוטנהאם יש את בייל. לארסנל אין היום אף שחקן עם מוניטין כזה.

יודע גם יודע מה אלונסו (המלך) אומר. גם לפני יומיים אמר שהוא ממשיך לעקוב אחרי ליברפול מקרוב והוא מחשיב את עצמו אוהד ליברפול.
בכלל, אלונסו הוא בנאדם נדיר בנוף הכדורגל. הבחור מהנדס, שומע מוזיקה קלאסית, אוהב סרטי פילם-נואר..

בקשר לעובדה שבארסנל אין שחקנים שיכולים למשוך שחקנים אחרים מקבוצות אחרות זה נכון, אבל יש להם מאמן.. יש הרבה שחקנים שיודעים שלמאמן יש את היכולת להביא שחקנים
בlevel גבוהה יותר. נכון שלא ראינו את זה מונגר בשנים האחרונות, אבל יש לי הרגשה שבטרום העונה הבאה ונגר ישנה את המדיניות שלו.
יש כ"כ הרבה מה לרשום על ארסנל, אבל התייאשתי לדון על זה.

אתה לא מבין איך אני כ"כ אהבתי את אלונסו עוד בליברפול, הוא נראה גם אישיות יוצאת דופן שלא כמו כל הכדורגלנים, הוא מזכיר לי איזה כוכב קולנוע, אבל אני לא מצליח לפענח את מי בדיוק.
אלונסו נראה כמו מקצוען אמיתי, תמיד רציני.
לגבי קאזורלה, לדעתי זה לא פייר הוא משחק עם קבוצה של בינוניים אי אפשר לצפות ממנו לעשות קסמים. עד כה הוא עשה הספק יפה בעונתו הראשונה בארסנל.
בליגה יש לו 26 משחקים 9 שערים 8 בישולים
3 משחקים בגביע בישול 1
5 משחקים בליגת האלופות 0
בסה"כ 34 משחקים 9 שערים 9 בישולים, עונה ראשונה.. הוא בסדר!
עם קבוצה טובה יותר הוא היה יכול להיות אפילו משמעותי יותר. (אני לא רוצה לומר לך תראה אותו בנבחרת ספרד כשהוא משחק כי שם גם אם יואב זיו ישחק שם הוא יפרח). :P

חחח לזה התכוונתי! אם ראית בסיום המשחק את הטמבל הזה וולבק מאבד כדור לקראת סוף המשחק עם איזה כידרור אינפנטילי (אני מקווה שאתה יודע למה התכוונתי).
הוא מעלה לי עצבים רצח

אההה אני יודע למה אתה מתכוון שהוא ניסה לבצע דריבל ברחבה והכדור בכלל ברח לו החוצה חחח כן. בסדר זה קורה.
אבל היה כדור כדור שואן פרסי הביא לו שהיה צריך להשתלט עליו באוויר ורואים שחסר לו קורדינציה.
חחח עזוב שטויות, אני סולח לו על זה שהוא הכניס גול נגד מדריד. :P
  • Sparkles אוהב את זה

#708 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎19/02/2013‏, ‎13:44

אני לא אומר שקאזורלה לא שחקן טוב. הוא שחקן טוב מאוד. אבל הוא לא ברמה של שחקנים שהיו בארסנל ועזבו כמו פברגאס,הנרי,ואן פרסי. הוא לא שם שייגרום לשחקנים אחרים לרצות לשחק בארסנל.
באמת חפרנו בנושא. אפשר לסיים פה נראה לי.

#709 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎19/02/2013‏, ‎19:27

לייק מטורף לשניכם רק על אלונסו!
השחקן הכי אהוב עליי, גאון בכל קנה מידה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#710 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/02/2013‏, ‎00:32

אני חושב שבאיירן היא הקבוצה הכי טובה באירופה כיום
אפילו יותר מבארסה
  • Dolevv, Cokegod ו dorel310 אוהבים את זה

#711 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎20/02/2013‏, ‎20:23

אני רק רואה את זה ובא לי למות..איזו תקופה..

• avihai23 אוהב את זה

#712 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2013‏, ‎22:16

איזה גול של רפאל :o
ווולבק... חבל להרחיב עליו מילים :|

#713 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎24/02/2013‏, ‎11:44

ווילשרתמונה שפורסמה
  • Dolevv ו charge אוהבים את זה

#714 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎24/02/2013‏, ‎17:27

כזה משחק של התחזויות אחת אחרי השניה מצד קבוצה לא ראיתי הרבה זמן כמו שהיה היום מצ'לסי. 40 אחוז אולי מהעבירות שנשרקו עליהם אשכרה היו מוצדקות.
משחק מעולה של סיטי אבל.

#715 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎24/02/2013‏, ‎21:11

תמונה שפורסמה
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#716 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎25/02/2013‏, ‎09:19

וואי קוקגוד יש משהו שאתה מדבר עליו חוץ מטעויות שיפוט?

#717 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎25/02/2013‏, ‎19:50

מה לעשות שלא כל הקבוצות מקבלות מתנות מהשופטים, וחלק מהקבוצות צריכות לשחק נגד הקבוצה היריבה ולפעמים גם נגד טעויות השיפוט. אני בעיקר מוכיח לכל אוהדי יונייטד שמתכחשים לעובדות ובטוחים שיונייטד נמצאת איפה שהיא נמצאת רק בגלל היכולת שלה שצ'לסי לא נמצאת עכשיו במירוץ לאליפות הרבה בגלל טעויות שיפוט.

#718 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎06/04/2013‏, ‎17:56

וואי הווארד ווב אתה פשוט זבל. אפשר לכתוב ספר על כמה שאתה חרא של שופט.
העיקר הניצחון

#719 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎06/04/2013‏, ‎18:29

וואי הווארד ווב אתה פשוט זבל. אפשר לכתוב ספר על כמה שאתה חרא של שופט.
העיקר הניצחון

יש שופטים שאתה פשוט לא מבין למה נותנים להם לשפוט משחקים חשובים שוב ושוב...
מסתבר אבל שהבעיה הזאת נמצאת אפילו ב-UEFA ששמו את קלאטנברג לשפוט את באיירן-יובה (ואני חושב שכל מי שראה את המשחק יודע להגיד שלשפוט הוא לא יודע)

#720 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎06/04/2013‏, ‎18:55

לא ראיתי את באיירן יובה אבל קלאטנברג בהחלט נכלל בקטגוריה הזאת. פשוט שני שופטים בזיוניים.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים