כרגע אין פיתרון למערכות 64ביט/windows 7/linux/mac.אגב אני באופן אישי ניסיתי להתקין את התוכנה שהצעתם להורדה ולמרות שציינם שהתוכנה תומכת בויסטה, לא הצלחתי להתקין אותה בהצלחה על שני מחשבים עם ויסטה ultimate x64, יכול להיות שהתוכנה לא תומכת ב 64 ביט?
יפה מאוד שאתה מדבר על הערכה וכפיות טובה, אבל כשזה בא ממישהו שנרשם רק אתמול זה אומר הכל...צהריים טובים לכולם,
קודם כול אני רוצה להביע את הערכתי הרבה לעבודה שצוות QSubs מבצעים.
כמו כן , אני מסכים לחלוטין ומזדהה עם הבעיה שאתם מעלים.
המתרגמים מבצעים את עבודתם על בסיס התנדבותי והם משקיעים זמן רב מהפנאי שלהם לטובת הכלל.
לא ייתכן שהם לא יקבלו את ההערכה שמגיעה להם, שורות קרדיט זה המינימום שמגיע להם.
ברם, הצעד של לעבור לפורמט LHN לאו דווקא יביא למה שכולכם מייחלים לו שזו הערכה מלאה לצוות שלכם.
רב האנשים לא אוהבים לעבוד קשה ובנוסף הם גם כפויי טובה, מה שקורה זה שבמקום להביע תמיכה בכם ולעבוד קצת כדי להבין איך לעבוד בשיטה החדשה, האנשים יבחרו בדרך הקלה, הם יורידו כתוביות ממקומות אחרים גם אם הכתוביות לא יהיו איכותיות כמו של QSubs אבל זה וויתור שלאנשים הכי קל לעשות, מה לעשות אנשים לא אוהבים שינויים.
מה שיוצא מזה, זה שאת ההערכה שאתם מייחלים לה לא תקבלו, לי באופן אישי חבל מאוד כי אני מבין בדיוק מאיפה זה מגיע, ואני לא שופט אותכם כי יכול להיות שאם הייתי בנעל שלכם הייתי נוקט באותו הצעד בדיוק.