עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

לא מתכוון לכבד הסכמים יותר - גילוי דעת

• אנא התחבר בכדי להגיב
114 תגובות לנושא זה

#61 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎20/04/2007‏, ‎23:00

אם בילד באמת היה מוכן לשים קיו גדולה, הוא לא היה עובר מקיו קטנה ל"קיוסאבס" בעברית. חוץ מזה, אנחנו "נלחמים" על קרדיט מלא. כלומר, שיופיע גם בראשי. כל אתר עושה ככה, וטורק לא צריך להיות יוצא דופן בענין.

אנחנו לא מתכוונים לחזור למצב הראשוני, שבו יש לנו קרדיט מוסתר. כל דבר קטן שיעשה באז במוח של בילד, ישר נהפוך שוב לqsubs או קיוסאבס.
תודה, אבל לא תודה.

לא לשכוח את ענין הסנכרונים והדיבסים...

עריכה:

אל תגיד לי, תגיד לבילד, הוא קובע, נכון?

אם בילד היה קובע מה שבראש לו (השתמשתי בכוונה בביטוי הזה), הקרדיט ישאר כמו שהוא (קיוסאבס בכל תרגום שגל לקח בו חלק, qsubs לכל השאר). :D
ואני מבין שאתה לא ממש בעניינים (לא קראת את ההתכתבות של עמית עם בילד, בתחילת האשכול?). לא סתם פרצנו במלחמה איתכם, ביקשנו לפני זה מבילד שישנה את האות קיו הקטנה לקיו גדולה. מה הוא ענה? שמפריע לו בעין. יותר מזה? הוא רשם באותו היום (או למחרת?) את הקרדיט לקבוצה "קיוסאבס" בתרגום של 24.

#62 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎20/04/2007‏, ‎23:08

כי הויכוח לא היה על זה אלא על כך שמ-Q גדולה זה הפך ל-q קטנה ומשם לשם הצוות בעברית.
על זה היה הויכוח, נכון?

מילא שהגולשים התמימים מאמינים לשטויות של בילד, אבל לך נתתי יותר קרדיט.
טעיתי. גם אתה חושב שבזה מדובר?

ד"א, בינתיים עברתם עוד כמה קווים אדומים.
תיקון תרגום ללא פרסומו וללא רשות המתרגמים המקוריים.
שינוי וקלקול תוכן תרגום (ראה שני הארלים האחרונים)
שינוי פורמט בניגוד לרצון המתרגם

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#63 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎20/04/2007‏, ‎23:58

בילד מנהל אתר, הוא לא מנהל את סצינת השיתוף הישראלית.
דברים שאסורים על אתרים אחרים (למעשה אין איסור, זו דרישה מובנת מאליה...) אסורים גם על טורק.

#64 Alonzi

Alonzi

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• Q-Fame
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎00:07

אני רוצה סוף למלחמה ואצלכם גם ככה לא היה קרדיט בראשי מאז ההתחלה אז אני לא מאמין שזה השתנה.

"אצלכם"? אנחנו מפרסמים כאן רק תרגומים שלנו. בנוסף, אם אני לא טועה, קבוצת Sub-Faw הוקמה לפני טורק, אך עדיין לא מקבלת קרדיט בראשי ובכלל. החוק הזה הומצא רק על מנת לצאת מידי חובה בעניין הקבוצה שלנו.
תמונה שפורסמה

#65 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎00:18

ולא מוותרים על סינכרונים! יש לנו מסנכרנים ואנו נסנכרן את התרגומים שלנו!
אלא אם נבקש מאחרים לעשות זאת. אין דבר יותר מעצבן לראות את השם שלנו ללא איזכור הקבוצה
אצלכם בראשי אבל סונכרן בלעדית באדום. נגמר, חלאס.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#66 Hentaiman

Hentaiman

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 338 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎00:32

לא יודע מה אבל אני מבטיח לכם שאם כולנו נעשה הסכמים והכל אז ה-Q הגדולה תחזור.

עכשיו, אני מאמין שגם את עניין הסנכרונים נסדר. אנחנו לא נסנכרן את שלכם, אתם לא את שלנו, וגם את עניין הדיבסים. זה הכל אח"כ, קודם צריך לקבוע את מה שרבים עליו.
יש מלחמה ויש את ההסכמים שאחריה, אבל ההסכמים באים רק לאחר סוף המלחמה.

אלון, קבוצת SUB FAW קיבלה פעם קרדיט אך לא מקבלת יותר מהסיבה הפשוטה שהם מסרבים לתת קרדיטים לטורק אצלם... וגם לאחר נסיונות דיון איתם הם מסרבים, לכן השם SUB FAW לא מופיע בשום מקום בטורק, למרות שהקבוצה הוקמה לפני טורק.
בנוסף הם גם מסירים את הקרדיטים לקבוצה לפני הפצת התרגום באימיול... אז מה איתנו, הא? היחס של SUB FAW לקבוצה שלנו יותר גרוע כי לא רק לא מופיע קרדיט לקבוצה באתר אז הם גם דואגים להסיר אותו בתרגום עצמו בהפצתו באימיול וכך גם אנחנו להם, וזהו. חיים בשקט, אני מאמין.
יוצא שהקבוצה היחידה שמקבלת קרדיט בראשי היא דונקי, מה לעשות.
אני מניח שלשכנע את המנהל של SUB FAW לתת לנו מינימום קרדיט (בעמוד) היה יותר ממה שאתם אפילו מנסים להשיג פה.

בכל אופן, גל, אני יודע שבכללי זה לא על ה-Q אבל היו מיליון ריבים שלכם על כל אקט של בילד ומה שהצית לפחות את הריב האחרון היה השינויים מה-Q הגדולה לקטנה ואז השינוי לעברית, זה מה שאני יודע, ואני מבטיח שאם נעשה סידורים אז הכל יחזור לקדומותו וה-Q תחזור.

אני לא יכול להבטיח שיהיה קרדיט בראשי כי יש את החוקים, ומה לעשות, אלה החוקים, וככה הקרדיט לקבוצה שלכם היה מאז ומתמיד, והייתי בטוח שהשלמתם עם זה כבר, לא?

אז מה, אני לא מקבל קרדיט לקבוצה בכלל ב-SUB FAW... אבל מה לעשות שיותר משתמשים בטורק כמדד להצלחת התרגום, הורדות+תגובות, בטורק יש יותר מבכל אתר אחר.

בקיצור את עניין הסנכרונים אני מאמין שנסדר, לא בעיה, אבל כמו שאמרתי זה כבר בהסכם הוסראי שלנו.
Я РУССКИЙ

תמונה שפורסמה
קרדיט ל-TheBarak על שתי החתימות המדהימות ל"סין סיטי" ו"כרוניקה של אקדח".
קרדיט ל-DarkStorm על החתימה המדליקה של "הפמליה".
אגב, החתימות רנדומליות אז תרעננו את העמוד כדי לראות את כולן! :)

#67 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎00:36

אוקיי, כעת נותר אם כך רק הסיפור של הראשי ואנו חותמים על הסכם שלום.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#68 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎00:40

אני לא יכול להבטיח שיהיה קרדיט בראשי כי יש את החוקים, ומה לעשות, אלה החוקים, וככה הקרדיט לקבוצה שלכם היה מאז ומתמיד, והייתי בטוח שהשלמתם עם זה כבר, לא?

חוקים? של מי? אין מה לעשות? תתפלא!
רגע, לכולם מותר להמציא חוקים, ולהגיד אחר כך שאין מה לעשות, אלה החוקים?
אתה לא רואה כמה אתם מגוכחים?

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#69 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎00:40

כמו שכבר אמרנו, לא.
לא השלמנו עם זה מעולם, אבל מה עוד אפשר לעשות עם מנהל האתר שלך?

בילד לא יכול להמציא חוקי אתיקה.
קרדיט יינתן!
במלואו ובראשי!

#70 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎00:51

הנטאי, אתה יכול להזכיר לו שהגולשים באים אליו לא רק בגלל התרגומים של טורק אלא לא פחות
בגלל קיו. אז שיפסיק עם המשחקי כבוד שלו וירד מהעץ.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#71 laflafix

laflafix

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 127 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎01:06

אני מאחל לחברי צוות Q-Subs שהבעייה עם ההוא תפתר כבר ושתזכו לכל הקרדיט המגיע לכם בזכות ולכבוד הראוי לכם ולתרומתכם.

אך אינני מאמין שההוא יתקפל. אם הוא יתקפל, זה כבר לא יהיה הוא, אלא מישהו אחר לגמרי, בוגר, ישר ואחראי. הנטאי (התמים?) מאמין שהנה, עוד קוואץ וזהו. אני חושש שאדונו משקיף עליו מגבוה, מודע למעמדו הנשחק, אך כמו בכל טרגדיה יוונית טובה, יצעד באון - לצלילי המקהלה המתחייבת - עד הסוף המר והנמהר.

וגם אם אני טועה בגדול וההוא באמת מוכן לעשות את מה שנדרש ממנו, לגבי אישית, האתר שלו מת, חוסל ונקבר. בזכות המשבר הזה זכיתי להכיר את אתר דונקי לעומק ולמדתי להעריך את עבודתו של Viper המנהל אותו להפליא ובשקט. ללא טפיחות - בסגנון עדות הגורילות - על חזה נפוח, ללא צרצורי "...לא מתפשרים" מגוחכים ובלעדיים לאתר טורק. ולכן מעתה, רק בדונקי ובאתר Subs-il אתור אחרי כתוביות חדשות. טורק הוא היסטוריה.

#72 Hentaiman

Hentaiman

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 338 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎01:06

מצטער אבל הדבר היחידי כרגע הוא החזרת ה-Q הגדולה,
ואולי לא השלמתם עם זה, שלוגי, אבל כמו שאמרת, אין מה לעשות ואני מניח שהבנתם את זה כשהפסקתם להתווכח כבר על הקרדיט הזה בראשי.

בואו נגיד שנפסיק עם המלחמות והגניבות ותקבלו את ה-Q הגדולה שלכם, וזה רק לטובת הצוותים שלנו, שיהיה שוב אפשר לתרגם בשקט בסצנה.

לפחות שיהיה לנו שקט בין המתרגמים.

אתם יכולים להמשיך להציק לבילד בקשר לקרדיט בראשי, אבל האם זה יקרה? רק הוא יחליט.
Я РУССКИЙ

תמונה שפורסמה

#73 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎01:12

כמו שכבר אמרנו, לא.

קרדיט יינתן!
במלואו ובראשי!

אני חושב שזה מסכם הכל, הנטאי. :D
קרדיט במלואו ובראשי...

#74 Hentaiman

Hentaiman

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 338 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎02:00

כמו שכבר אמרנו, לא.

קרדיט יינתן!
במלואו ובראשי!

אני חושב שזה מסכם הכל, הנטאי. :D
קרדיט במלואו ובראשי...

לצערי קשה לי להאמין שזה יקרה, אם בכלל,
זה ממש כבר לא תלוי בי ואתם רואים שאני מנסה לשים קץ למלחמה הזאת...
Я РУССКИЙ

תמונה שפורסמה

#75 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎02:16

אולי הוא גם ימציא חוק שמוחקים את שם המתרגם? או תוספות מיותרות כמו "מוקדש לך, אינדיאנית שלי"?

זו לא מלחמה.
זו דרישה שתכבד אותי כמו שאני מכבד אותך (בד"כ).
ועד שהדרישה תענה,
כחבר בצוות תחת ניהולו,
נתייחס אליך ואל חבריך בדיוק כמו שאנו מתייחסים אליו.

חושב שהוא טועה בהחלטותיו?
אתה חבר בצוות שלו. חבר בכיר. שנה את החוק.
אי אפשר? אין דבר כזה.
הוא המציא את החוק, הוא יכול גם לבטלו.

#76 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎09:31

יש לי הצעה לפשרה.
למה שאת שם טורק הוא ישים בצבע שונה בראשי מאשר שם הקבוצה שלנו? יש למישהו התנגדות?
ככה הוא יקבל את שם הקבוצה שלו מובדל מאחרות.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#77 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎09:40

יש לי הצעה לפשרה.
למה שאת שם טורק הוא ישים בצבע שונה בראשי מאשר שם הקבוצה שלנו? יש למישהו התנגדות?
ככה הוא יקבל את שם הקבוצה שלו מובדל מאחרות.

שישאיר את טורק אדום ואת השם שלנו אפור ומשעמם.
למי אכפת..

#78 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎09:48

לגבי השם של הקבוצה לפי איך שאתם רוצים שהיא תוצג בראשי, ללא שום ספק הצדק עמכם!
אין שום הבדל בין הראשי שאנחנו מקבלים, לבין הראשי שאתם אמורים לקבל, עצם זה שדונקי "ותיק" יותר או שאתם "חדשים" יותר, זה בולשיט, ותירוץ עלוב.
אם אתם מביאים לנו קרדיט כי אנחנו "ותיקים" יותר, ולא כי מגיע לנו כי עמלנו קשות על התרגום, אנחנו מותרים על הקרדיט.
אתם מוזמנים להוריד אותו.
אף אחד מהמתרגמים לא מעריך קרדיט מהסוג הזה.
הקרדיט מיועד בשביל לתת כבוד לאותה קבוצה שעמלה קשות קשות על התרגום, ומי כמוך, כמתרגם (הנטאי) יודע את זה.
מבילד אני לא מצפה לדעת את זה, הוא רק בנה את האתר, וכמו שלי יש מנהל נפלא שלא מבין בתרגומים, הוא משאיר את העבודה הזו לי, ככה לדעתי יהיה הכי טוב לכם, בכל מה שקשור לזה, אתם צריכים להבהיר לו את זה.

אם הקרדיט בראשי אצלכם, הוא לא מפאת כבוד על העבודה שלנו, אני מוותר על הקרדיט הזה.
הוא לא שווה לנו כלום!
כל שם של קבוצה המופיעה אצלנו בראשי זה לא כי אנחנו "חייבים", אלא כי אנחנו מכבדים אותם, ומעריכים את העבודה הקשה שלהם, אך אינני הולך לכבד אחרים שלא מכבדים אותי.

לגבי הצבעים בראשי, אני לא ממש מסכים עם עמית. זה כן האתר שלו, וכאן כן יש לו חופש לעשות בראשי כרצונו. אם הם מחליטים לשים לצוות שלהם בשלל צבעי הקשת, לדעתי זו זכותו המלאה.
אני זוכר את הקמת את טורק, ומאז שהוא קיים היה לו את ה"אגו מאניה" שלו על התרגומים שלהם (שהם עוד לא היו מעלים תרגומים של קבוצות אחרות".
לכן, את עניין הצבעים אני לא ממש מסכים.

שוב,
זו רק דעתי.
שבת שלום לכולם.
תום.

#79 פושל

פושל

התמונה היא של אשתי

• Q-Fame
  • 137 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎09:51

חה חה, אנשי טורק התעוררו וגילו שפסח בפתח!!!!

פסח הגיע לטורק, הצוות והמנהל מחלק קמחא דפסחא ובכלל - מתנות לאביונים !!!!

אחרי שכל מי שקצת מכבד את עצמו נגאל מהדרך בא המערכת מתנהלת שם ועוזב בשאת נפש ומצטרף לצוותים אחרים/מפסיק לתרגם/ נשרך שם מאחור ללא גישה לחדר מתרגמים תוך כדי התלבטות מה לעשות הלאה, כי יותר הוא לא מוכן לשאת את החרפה, גיליתם את הגלגל המפונצ'ר.

מוחו של מי קדח בעוד יושב על האסלה והמציא את החוק המזהיר הזה, חוק טורק לייחוס צוותי תרגום????

חוק זה הוא לא חוק. זאת תקנה פנימית של אתר פרטי, המנוהל בידי איש אחד שלא מאזין לרוב הצוות שלו ומתמיד להתנגד לכל גישה מתפשרת שלהם, גם אם המשמעות פגיעה במתרגמים, בתרגומים, בגולשים שעוד חושבים שיש סיבה להכנס לטורק ולא לדונקי וכל היתר.

לאט לאט הוא רואה איך טובי מתרגמיו עוזבים ומפנים לו גב, איך כל מי שגידל עמוד שדרה ועקרונות לא מוכן להיות שם יותר.
במבט חטוף, אפשר לראות שנותרו מספר ילדים חששניים ועוד כמה שאין להם חיים/עקרונות/מצפון יהודי בסיסי של 'ואהבת לרעך כמוך'. עדיין, הם מקימים רעש כמו כל עבריין צעצוע המוכר ספריי קצף ביום העצמאות.
וכן, ומלבדם יש עוד 3 שאני מעריך: אחת שקולה נדם ולא נשמע עוד, וצר לי על כך, כי מעריך ומוקיר אני אותה עד מאוד. אחד, שכה התרגל לתגובות הנלהבות על תרגומיו ולתכנות האתר, שמוכן לבלוע את כל הצפרדעים שמאכילים אותו לצורך הישארותו שם. ועוד אחד, שפשוט אינו יודע לשאול. כי לא היה שואל את עצמו, היה מתעורר וקם והולך במקום להצהיר על אי לקיחת שבויים ושאר שטויות. כולי תקווה שהם יתעוררו יום אחד, אישית אני מחשיב אותם לחברים ואחכה להם תמיד.

התקנה שלכם לא אמיתית, באופן אישי ראיתי מספר פעמים איך שם הצוות שלי מופי בראשי. לא טרח להכנס כעת ולחפש שוב, ייתכן מאוד וכבר נמחק ונערך. אז אני מבין שזאת תקנה חדשה דנדשה. וזה נהדר, כי עוד לא חלה עליה ההתישנות
כך שאפשר למחוק אותה/ לתקן אותה ולומר שכל צוות שמכבד את הגולשים ומתרגם עבורם, זכאי לכבוד המינימלי הכולל: (בבקשה לרשום ולהעביר לבוס)
1. שם המתרם ושם צוותו
2. התרגום שלו - כפי שהוא (לא טוב לכם, אל תעלו). גולשים כבר הבינו שאין מה להכנס לטורק, כל מה שקיו סאבס ופושל מייצרים (וכן, חזרתי לייצר, ביתר שאת מפעם, עוד דברים בקנה וישוחררו השבוע!!! ) מגיעים לשם באיחור ובעיוות. התחלתם למחוק לינקים מסבירים בתרגומים, מההיסטריה שמא יש בהם מסר מתסיס.

לו הייתם מתנהגים כמו בני אדם, לא היה צורך לא בהודעות מגנות, לא במלחמת חורמה כנגד אותם אנשים שפעם אהבו לקורא לעצמם חברי צוות ואילו כיום הם מוכנים שישפילו אותנו ומתבישים אפילו להודות לנו על התרגומים!

עד כדי כך שינו לכם את הצורה, אין לכם כבר את האומץ והכבוד המינלי לומר תודה על התרגומים שאתם מורידים. אפשר לבדוק בכל סרט וסדרה שפעם הייתם מגיבים בהמוניכם. לא שנארו המונים שם כעת, כמובן.

תאסוף את הבוטנים שפיזרת, ידידי. נסה להלעיט בהם קופים אחרים!
מפרות קדושות מכינים את האומצות הטובות ביותר

#80 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎10:01

אני רואה שעניין הצבעים לא הובן.
התכוונתי להצעת פשרה, כדי ששם קבוצת טורק יהיה בולט יותר ומובדל מאחרות (אריסטוקרטי כמובן)
ירשם שם קבוצת טורק באדום נניח או ורוד זוהר או תכלת עם נקודות שחורות מצידי, ושם שאר
הקבוצות בצבע אחר, צנוע יותר אבל בכל זאת בראשי. זה הכל.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים