נכתב ב- 21/04/2007, 09:51
חה חה, אנשי טורק התעוררו וגילו שפסח בפתח!!!!
פסח הגיע לטורק, הצוות והמנהל מחלק קמחא דפסחא ובכלל - מתנות לאביונים !!!!
אחרי שכל מי שקצת מכבד את עצמו נגאל מהדרך בא המערכת מתנהלת שם ועוזב בשאת נפש ומצטרף לצוותים אחרים/מפסיק לתרגם/ נשרך שם מאחור ללא גישה לחדר מתרגמים תוך כדי התלבטות מה לעשות הלאה, כי יותר הוא לא מוכן לשאת את החרפה, גיליתם את הגלגל המפונצ'ר.
מוחו של מי קדח בעוד יושב על האסלה והמציא את החוק המזהיר הזה, חוק טורק לייחוס צוותי תרגום????
חוק זה הוא לא חוק. זאת תקנה פנימית של אתר פרטי, המנוהל בידי איש אחד שלא מאזין לרוב הצוות שלו ומתמיד להתנגד לכל גישה מתפשרת שלהם, גם אם המשמעות פגיעה במתרגמים, בתרגומים, בגולשים שעוד חושבים שיש סיבה להכנס לטורק ולא לדונקי וכל היתר.
לאט לאט הוא רואה איך טובי מתרגמיו עוזבים ומפנים לו גב, איך כל מי שגידל עמוד שדרה ועקרונות לא מוכן להיות שם יותר.
במבט חטוף, אפשר לראות שנותרו מספר ילדים חששניים ועוד כמה שאין להם חיים/עקרונות/מצפון יהודי בסיסי של 'ואהבת לרעך כמוך'. עדיין, הם מקימים רעש כמו כל עבריין צעצוע המוכר ספריי קצף ביום העצמאות.
וכן, ומלבדם יש עוד 3 שאני מעריך: אחת שקולה נדם ולא נשמע עוד, וצר לי על כך, כי מעריך ומוקיר אני אותה עד מאוד. אחד, שכה התרגל לתגובות הנלהבות על תרגומיו ולתכנות האתר, שמוכן לבלוע את כל הצפרדעים שמאכילים אותו לצורך הישארותו שם. ועוד אחד, שפשוט אינו יודע לשאול. כי לא היה שואל את עצמו, היה מתעורר וקם והולך במקום להצהיר על אי לקיחת שבויים ושאר שטויות. כולי תקווה שהם יתעוררו יום אחד, אישית אני מחשיב אותם לחברים ואחכה להם תמיד.
התקנה שלכם לא אמיתית, באופן אישי ראיתי מספר פעמים איך שם הצוות שלי מופי בראשי. לא טרח להכנס כעת ולחפש שוב, ייתכן מאוד וכבר נמחק ונערך. אז אני מבין שזאת תקנה חדשה דנדשה. וזה נהדר, כי עוד לא חלה עליה ההתישנות
כך שאפשר למחוק אותה/ לתקן אותה ולומר שכל צוות שמכבד את הגולשים ומתרגם עבורם, זכאי לכבוד המינימלי הכולל: (בבקשה לרשום ולהעביר לבוס)
1. שם המתרם ושם צוותו
2. התרגום שלו - כפי שהוא (לא טוב לכם, אל תעלו). גולשים כבר הבינו שאין מה להכנס לטורק, כל מה שקיו סאבס ופושל מייצרים (וכן, חזרתי לייצר, ביתר שאת מפעם, עוד דברים בקנה וישוחררו השבוע!!! ) מגיעים לשם באיחור ובעיוות. התחלתם למחוק לינקים מסבירים בתרגומים, מההיסטריה שמא יש בהם מסר מתסיס.
לו הייתם מתנהגים כמו בני אדם, לא היה צורך לא בהודעות מגנות, לא במלחמת חורמה כנגד אותם אנשים שפעם אהבו לקורא לעצמם חברי צוות ואילו כיום הם מוכנים שישפילו אותנו ומתבישים אפילו להודות לנו על התרגומים!
עד כדי כך שינו לכם את הצורה, אין לכם כבר את האומץ והכבוד המינלי לומר תודה על התרגומים שאתם מורידים. אפשר לבדוק בכל סרט וסדרה שפעם הייתם מגיבים בהמוניכם. לא שנארו המונים שם כעת, כמובן.
תאסוף את הבוטנים שפיזרת, ידידי. נסה להלעיט בהם קופים אחרים!
מפרות קדושות מכינים את האומצות הטובות ביותר