עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הודעה מ-Superb

• אנא התחבר בכדי להגיב
95 תגובות לנושא זה

#61 WorkBook

WorkBook

Problem Solver

• Q-Fame
  • 4,655 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:34

שלום חברים.
לא הגבתי כאן אלא נתתי לעניינים קצת לרוץ אבל נראה לי שהרבה פה טיפסו על קיר גבוה ואני לא מתכוון דווקא למתרגמים.
בעקרון אני וגם כל מנהלי fsc תומכים במאבק של Q נגד טורק ובייחוד נגד בילד.
אני חושב שבלי Q סצינת התרגומים בארץ לא היתה מה שהיא היום (כולל כתבה מגניבה ומפרגנת בערוץ 10).
Q צודקים בכך שהם דורשים קרדיט ואי גניבת כתוביות על ידי אחרים.
נכון שלעיתים הם יכולים להתנפל על מישהו אבל רוב הזמן הם צודקים בכך.
לגבי המהלך האחרון: אני מבין למה הוא נועד ואני מסכים עם הרעיון, הבעיה היא הביצוע שלמעשה לכם לירות לעצמכם ברגל (אני גם שוטר וגם יוצא למילואים אז זה קונוטציה מתאימה). לציבור הישראלי שכולל את הגולשים כאן ובאתרי הורדות התרגומים יש זיכרון מאוד מאוד קצר. הרבה מאוד לא מסתכלים בכלל מי המתרגם אלא רק מורידים את התרגום וממשיכים הלאה.
לכן, אם אין תרגום ממקור כלשהו ,הם ימצאו מקור אחר, גם אם הוא לא מתקרב לרמה של Q (והוא לא).
לכן אני לצערי לא נותן כאן רעיון אחר איך להילחם בשיטות המגעילות של בילד אלא רק מציע לכם לחזור לשיטה הישנה מאחר ויוצא שרק אתם נפגעים.
ברור לי שזו לא פגיעה פיסית בכם אלא בעבודה שלכם שתהיה לשווא אם לא יהיה מי שיוריד.

אני רק מקווה שהמלחמה הבכלל לא מיותרת הזו תיגמר בקרוב כשבילד יעלם לו אל החלל החיצון.

אייל, אתה יודע כמה אני מעריך אותך.
אבל כמו שאני פועל על פי הבקשות שלכם אצלכם בפורום, אני מצפה שתפעלו לפי הבקשות שלנו אצלנו בפורום.

הסרתי מהדיון את כל התכתובת המכוערת והממש לא קשורה על הרטיו,
עשה טובה ותערוך מההודעה שלך את החלק הזה.
אני לא מעוניין שהדיון יסטה לכיוונים לא קשורים.
תודה.
תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

tal23, doc, subbie, XsesA, foxi9, ~Moshe~, yakira, glfinish, cuuldude, White Fang, Amir, LimorEM, ialfan, Eran-s, Spirit, Ariel046, Shloogy, Yarden, Shaked7, dvodvo123, Alonzi, Darkeye you're on my LIST!
wanna be on my list? ask me how!I

"וכאשר יענו אותו, כן ירבה וכן יפרוץ" (שמות א, יב).
גם אני סובל מ SRT-Syndrome, ואתם?

אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע לתהליכים, כי לא תקבלו תשובה.

#62 zekit

zekit

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 72 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:38

דרישה ג' נשמעת לי מוגזמת ולא הגיונית.

#63 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:38

אני ממש לא מבין מה הולך פה, כבר שנתיים כולם מתעצבנים על טורק שגונבים קרדיטים ומעוותים שמות ומציעים לפעול באיזשהי דרך על מנת לעצור זאת, אז עכשיו, כשQ עושה את כל המאמצים האפשריים על מנת שהתופעה תיפסק אתם מוחים על כך כי לא נוח לכם? נו באמת, אם במשך שבוע-שבועיים תורידו תרגום מובנה מאתרי ההורדות השונים, ויש מבחר גדול היום: horadot.net, ddl-il.net וגם idown.me, באמת שלא יקרה כלום אם בשבועות הקרובים תורידו תרגום מובנה, ותאמינו לי, המצב הזה לא ימשך זמן רב, בקרוב מאוד Q תחזור לשחרר תירגומים בפורמט SRT כמו שהיא אוהבת.

*מה שאמרתי פה זה על סמך הערכה אישית שלי ולא על סמך ידע כזה או אחר.

ולגבי cowking, נפלתם על האיש הזה סתם, אני לא אגיב יותר בקשר אליו, מי שרוצה שידון איתי על זה בפרטית ולא פה, כי Q זה לא המקום.

#64 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:39

דבר נוסף לעופר: אני אומר לא להתייחס לרותם מאחר והוא בכל ויכוח יצליח איכשהו להמריד את כולם ולדעתי הוא אוהב את זה.
בלי קשר אני מת על השומנים שלו.
מי שקורא לו אפס צריך לדעת שקודם כל הוא לא ילד ושנית הוא לא אפס, הוא חכם מאוד אבל נודניק על.

מאחד כמו רותם, שהוא לא חדש, הייתי מצפה לקצת יותר מאשר השטויות שהוא דיבר נגד הקבוצה, העיקר שמישהו יגיד לו "חחח רותם הרגת אותי".
שהוא קורא לSuperb "ילד כאפות" זה בכלל שיא... מי שיגיד דבר כזה זה רק 0.

#65 WorkBook

WorkBook

Problem Solver

• Q-Fame
  • 4,655 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:41

יש לנו רק 2 דרישות. (תקרא שוב את המסמך)
ושתיהן לגיטמיות.

3 האופציות לפעולה שמוצגות הן דרכים אפשריות (מבין עוד רבות אחרות) בהן ניתן להמשיך לפעול.
והעובדה שאפשרות ג' לא מוצאת חן בעיניך מצערת,
אבל גם בעינינו לא מקובל שיעוות לנו הקרדיט והתרגומים שלנו יושחתו.
תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

tal23, doc, subbie, XsesA, foxi9, ~Moshe~, yakira, glfinish, cuuldude, White Fang, Amir, LimorEM, ialfan, Eran-s, Spirit, Ariel046, Shloogy, Yarden, Shaked7, dvodvo123, Alonzi, Darkeye you're on my LIST!

#66 ^Xero^

^Xero^

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 11 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:42

שלום חברים.
לא הגבתי כאן אלא נתתי לעניינים קצת לרוץ אבל נראה לי שהרבה פה טיפסו על קיר גבוה ואני לא מתכוון דווקא למתרגמים.
בעקרון אני וגם כל מנהלי fsc תומכים במאבק של Q נגד טורק ובייחוד נגד בילד.
אני חושב שבלי Q סצינת התרגומים בארץ לא היתה מה שהיא היום (כולל כתבה מגניבה ומפרגנת בערוץ 10).
Q צודקים בכך שהם דורשים קרדיט ואי גניבת כתוביות על ידי אחרים.
נכון שלעיתים הם יכולים להתנפל על מישהו אבל רוב הזמן הם צודקים בכך.
לגבי המהלך האחרון: אני מבין למה הוא נועד ואני מסכים עם הרעיון, הבעיה היא הביצוע שלמעשה לכם לירות לעצמכם ברגל (אני גם שוטר וגם יוצא למילואים אז זה קונוטציה מתאימה). לציבור הישראלי שכולל את הגולשים כאן ובאתרי הורדות התרגומים יש זיכרון מאוד מאוד קצר. הרבה מאוד לא מסתכלים בכלל מי המתרגם אלא רק מורידים את התרגום וממשיכים הלאה.
לכן, אם אין תרגום ממקור כלשהו ,הם ימצאו מקור אחר, גם אם הוא לא מתקרב לרמה של Q (והוא לא).
לכן אני לצערי לא נותן כאן רעיון אחר איך להילחם בשיטות המגעילות של בילד אלא רק מציע לכם לחזור לשיטה הישנה מאחר ויוצא שרק אתם נפגעים.
ברור לי שזו לא פגיעה פיסית בכם אלא בעבודה שלכם שתהיה לשווא אם לא יהיה מי שיוריד.

אני רק מקווה שהמלחמה הבכלל לא מיותרת הזו תיגמר בקרוב כשבילד יעלם לו אל החלל החיצון.

fsc+Q ruls

איזה שוטר מגניב ! אני מרשה לך לערוך עליי חיפוש מתי שתרצה
אני וכל שאר המנהלים בFSC תומכים בQ ובמאבק נגד טורק, תמשיכו את העבודה הנפלאה שאתם עושים (תשחררו את התרגום לריפר! חח)
יאלה סלמאת :P
תמונה שפורסמה

#67 bergereyal

bergereyal

fsc.co.il

• רשומים
  • 289 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:44

ערכתי את ההודעה שלי לבקשת WB התותח.
קסרו מת עליך.

#68 zekit

zekit

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 72 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:46

יש לנו רק 2 דרישות. (תקרא שוב את המסמך)
ושתיהן לגיטמיות.

3 האופציות לפעולה שמוצגות הן דרכים אפשריות (מבין עוד רבות אחרות) בהן ניתן להמשיך לפעול.
והעובדה שאפשרות ג' לא מוצאת חן בעיניך מצערת,
אבל גם בעינינו לא מקובל שיעוות לנו הקרדיט והתרגומים שלנו יושחתו.

אני חושב שאתה מגזים,להוסיף שורה של 2 שניות בתחילת הסרט שאומרת "הורד מהאתר X" (בלי לפגוע כמובן בקרדיט של המתרגמים)
זה לא מעוות לכם את הקרדיט ולא משחית את התרגום...
לפחות זאת דעתי..

#69 אורח_Master-D_*

אורח_Master-D_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:49

אישית אין לי בעיה עם תרגום מובנה

כי אם אני כבר מסתכל איזה סרט עם תרגום אני מעדיף שיהיה מובנה

כל הפואנטה שהועלתה פה ( וכן זה באמת הדרדר לרמות מגעילות ולדברים לא קשורים אחרים )
שכמה שאנשים תומכים במאבק שלכם הם לא תומכים בדרך שבחרתם , לגיטימי

workbook אמרת עושה לכם טוב שלאנשים טוב , פה אנחנו מגיעים לבעיה
המהלך האחרון לא עשה לאנשים טוב
נכון אולי הגעתם לזה כי חשבתם שאין דרך אחרת , אבל זה לא אומר שהדרך הזאת אידיאלית

ולסיום
איל ברגר לשלטון ( אני אוהב אותך מגבניק )
וכמו שנאמר צוות FSC תומך בכם 120%

#70 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎17:45

אישית אין לי בעיה עם תרגום מובנה

כי אם אני כבר מסתכל איזה סרט עם תרגום אני מעדיף שיהיה מובנה

כל הפואנטה שהועלתה פה ( וכן זה באמת הדרדר לרמות מגעילות ולדברים לא קשורים אחרים )
שכמה שאנשים תומכים במאבק שלכם הם לא תומכים בדרך שבחרתם , לגיטימי

workbook אמרת עושה לכם טוב שלאנשים טוב , פה אנחנו מגיעים לבעיה
המהלך האחרון לא עשה לאנשים טוב
נכון אולי הגעתם לזה כי חשבתם שאין דרך אחרת , אבל זה לא אומר שהדרך הזאת אידיאלית

ולסיום
איל ברגר לשלטון ( אני אוהב אותך מגבניק )
וכמו שנאמר צוות FSC תומך בכם 120%

נראה לי שבמקום לדבר ולדבר ולדבר ועוד קצת לדבר, בואו תציעו רעיונות פרקטיים.
אני בטוח שאם יהיה רעיון שיספק אותם הם יקבלו אותו באהבה:P
כל הנהגים שעצרו בגלל התאונה עם המשאית עם האוהל קרקס לג'יפ עם הדוגמניות והחללית עם החייזר המדבר, סעו אין מה לראות.

#71 אורח_Master-D_*

אורח_Master-D_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎18:03

אממ ללכת לבילד הביתה עם כמה קווקזים ולשבור עצמות ?
וואלה לא יודע ,לחשוב על פתרונות זה קשה

אני רק יודע מהרבה תגובות של אנשים ולא רק פה
שהפתרון הזה פוגע יותר באנשים מאשר בטורק

#72 moga

moga

Q-Licker

• רשומים
  • 2,836 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎19:58

אף אחד לא פוגע כאן באנשים,
צאו מהסרט!

כולם באים לקיו סאבס בתלונות ומקללים,
כשכל מה שהיה צריך לעשות הוא להכניס קצת, ממש ממש קצת, הגיון בריא למוחו המעוות של בילד.
מה הם סך הכל מבקשים? הכרת תודה על העבודה שלהם? העבודה שהם עושים בשבילכם?
וכן, זה בשבילכם.
לשבת 8 שעות לתרגם סדרה שהם רואים בארבעים וחש דקות, כדי שהמתקשים יוכלו להינות ממנה גם, זה בשבילכם, לא בשבילם!
בחיי שהתגובות פה גורמות לי להתפלל לשביתה, לשים זין על כל כפויי הטובה,
ולהראות להם כמה יחסרו להם קיו סאבס ה"לא הגיוניים" ברגע שיעלמו להם התרגומים המהירים וחסרי השגיאות לסדרות שהם אוהבים לראות על בסיס שבועי.
ומה אתם מתבכיינים על צנזורה? ביקשו לא לפתוח עשרות אשכולות, אז "זרקו" כמה למזבלה,
רוצים לראות צנזורה? לכו תגידו בטורק משהו אוהד על קיוסאבס.
בכלל, לכו תנסו לרשום קיוסאבס בהודעה בטורק, ותראו איזה קסם, איך זה הופך לכוכביות נחמדות.
זו צנזורה.
מה שקורה פה זה באמת הדוגמא הקלאסית לישראלי המכוער, פשוט מזוויע.

חושבים שאני לקקנית? רוצים להגיד לי להוציא את הלשון?
אל תדאגו, היא כבר בחוץ. נחמד לי וטעים לי ללקק לצוות.

#73 Leonardan

Leonardan

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 69 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎20:58

טוב, אל תתפלאו לאן לא נעלמו כל הודעות הזבל שלכם. שממש לא קשורות לשרשור הזה.

אחרי ההודעה שלי. כל הודעה על שטויות לא קשורות - תימחק!

איזה חלק של זה^ לא היה ברור???

ילד, להרגע.

בנוסף, מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה עם הוספת שורה שבה כתוב "הורד מאתר X" ?
מי שתרגם - הקרדיט מופיע,
מה הבעיה להוסיף גם אזכור לאתר שממנו הכתובית הורדה ? (שהרי הוא סיפק את הפלטפורמה להורדה)

#74 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎21:10

ילד, להרגע.

מי שתרגם - הקרדיט מופיע,
מה הבעיה להוסיף גם אזכור לאתר שממנו הכתובית הורדה ? (שהרי הוא סיפק את הפלטפורמה להורדה)

תראה, אם כל "המסביב" היה תקין, אני מאמין שהשורה הזאת לא הייתה יוצרת שום ויכוח..
הבעיה היא שזה לא רק זה..
כפי שקראתי פה בפוסט אחר..לפעמים הוא כותב "תורגם ע"י XYZ מצוות Qsubs מאתר Torec.NET"
זה נראה לך הגיוני?

חוץ מזה, שנכון..נגיד ואין היגיון. זה משנה משהו??
התרגום הוא של מי שיצר אותו..והוא החליט..שהשימוש בו גובל ב "אי נגיעה בתוכן כלל"..
אז מי שמעוניין להעלות את התרגום לאתרו ובכך לזכות בגולשים..שיענה לתנאים.

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#75 WorkBook

WorkBook

Problem Solver

• Q-Fame
  • 4,655 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎21:15

ילד, להרגע.

מי שתרגם - הקרדיט מופיע,

1. אתה לא יודע בן כמה אני, אבל הייתי שמח לחזור להיות ילד.
2. ההודעה הזו הייתה מופנית לאנשים שהפריעו לדיון איתך. אז יצאת צנון.

שורת הקרדיט לא מפריעה, ועובדה שהמקודדים מקבלים אותה.

כשרשום לך תורגם ע"י X מצוות Qsubs מאתר טורק.
זה ניכוס הקרדיט.

במקום לרשום בשורה הנפרדת המיועדת לכך "הורד מ..." או כל ניסוח פרסומי אחר.
תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

#76 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2009‏, ‎06:39

מאחד כמו רותם, שהוא לא חדש, הייתי מצפה לקצת יותר מאשר השטויות שהוא דיבר נגד הקבוצה, העיקר שמישהו יגיד לו "חחח רותם הרגת אותי".
שהוא קורא לSuperb "ילד כאפות" זה בכלל שיא... מי שיגיד דבר כזה זה רק 0.

אני באמת מנסה שלא להוביל את הדיון לכיוון אישי, אז לא אגיב.
רק אוסיף שאין לי מושג מי זה retembal הזה, מעבר לתגובותיו כאן, ב-FSC.co.il ובקשת הפריצה המגוחכת שלו ב-VideoHelp.

#77 shilo

shilo

.

• טרולים
  • 2,858 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2009‏, ‎07:35

אף אחד לא פוגע כאן באנשים,
צאו מהסרט!

כולם באים לקיו סאבס בתלונות ומקללים,
כשכל מה שהיה צריך לעשות הוא להכניס קצת, ממש ממש קצת, הגיון בריא למוחו המעוות של בילד.
מה הם סך הכל מבקשים? הכרת תודה על העבודה שלהם? העבודה שהם עושים בשבילכם?
וכן, זה בשבילכם.
לשבת 8 שעות לתרגם סדרה שהם רואים בארבעים וחש דקות, כדי שהמתקשים יוכלו להינות ממנה גם, זה בשבילכם, לא בשבילם!
בחיי שהתגובות פה גורמות לי להתפלל לשביתה, לשים זין על כל כפויי הטובה,
ולהראות להם כמה יחסרו להם קיו סאבס ה"לא הגיוניים" ברגע שיעלמו להם התרגומים המהירים וחסרי השגיאות לסדרות שהם אוהבים לראות על בסיס שבועי.
ומה אתם מתבכיינים על צנזורה? ביקשו לא לפתוח עשרות אשכולות, אז "זרקו" כמה למזבלה,
רוצים לראות צנזורה? לכו תגידו בטורק משהו אוהד על קיוסאבס.
בכלל, לכו תנסו לרשום קיוסאבס בהודעה בטורק, ותראו איזה קסם, איך זה הופך לכוכביות נחמדות.
זו צנזורה.
מה שקורה פה זה באמת הדוגמא הקלאסית לישראלי המכוער, פשוט מזוויע.

חושבים שאני לקקנית? רוצים להגיד לי להוציא את הלשון?
אל תדאגו, היא כבר בחוץ. נחמד לי וטעים לי ללקק לצוות.

חח לרגע הבהלת אותי, מוגה. :P :) :clap:

#78 moto01

moto01

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 40 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2009‏, ‎10:16

תגובה מהירה כי אין לי כוח להכנס לזה שוב...
אני, כמו כל שאר האנשים , אוהב ומעריץ את העבודה שלכם. באמת, בתור אחד שכבר תירגם פרק או שנים (ובואו נגיד שמבחינת אנגלית אין בעיה), זה פשוט קשה ומייאש. אז לנוכח העובדה שאתם עושים כאלה עשרות ביום, אתם צריכים לקבל את כל הקרדיט שבעולם....:P

ועכשיו בואו נעשה הבדלה, הבדלה די גדולה. העבודה שלכם, וההתנהלות שלכם שלאט לאט מדרדרת. אני לא אפרט יותר מדי כי אני יותר מדי עייף בכדי לעשות זאת (אבל מי שרוצה כתבתי פה מספיק תגובות וגם ב FSC שמשקפות בהחלט את דעתי בעניין), אבל, משהו פה מסריח. וזה מגיע מהכיוון שלכם.
העניין הפך להיות יותר מדי מונופול. אין כבר סצנה. יש את Q, שהפכתם את עצמכם למותג בעל כורחכם, ושוב, באמת מגיע לכם. אבל קצת (וזה לא משנה אם תודו או לא, כי זה פשוט נכון), השתן עלה קצת לראש. ושוב, צריך להיות ככה. עשיתם מספיק וננתם מעצמכם יותר מדי בכדי שתוכלו לתפוס קצת תחת כמו שנאמר פה על ידי המון מהמתרגמים. אבל, יש גבול לכל דבר.
אתם לא סגורים על עצמכם למה אתם בדיוק מתרגמים, לפעמים בגלל שאתם נהנים מזה, לפעמים בגלל שאתם רוצים את הקרדיט, לפעמים זה להחיות את הסצנה. ושוב, לכל אחד מאלה אתם צודקים, עזרתם המון לסצנה להתפתח, אבל אתם פשוט לא יכולים להתיישב בצורה רחבה ולא לתת לאפחד להכנס. ויש פה יותר מדי דברים שלאט לאט הופכים אותכם (יותר כמו דברים שאתם עושים שעושים אותכם) מונופול. וזה כבר נהייה מסריח. אפשר אפילו להגיד כבר מגעיל. נלך רחוק ונגיד דוחה.

המאבק צודק, הדרך וההתנהלות מתחת לכל ביקורת....

גילוי נאות: אני לא משתמש בתרגומים שלך ככה שאני די נייטרלי פה, לא עוד אחד שרוצה רק לקחת את האוכל שלו ולברוח.....

נ.ב
תרגעו בבקשה על רותם...
תמונה שפורסמה תמונה שפורסמה

#79 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2009‏, ‎11:44

אני, כמו כל שאר האנשים , אוהב ומעריץ את העבודה שלכם. באמת, בתור אחד שכבר תירגם פרק או שנים (ובואו נגיד שמבחינת אנגלית אין בעיה), זה פשוט קשה ומייאש. אז לנוכח העובדה שאתם עושים כאלה עשרות ביום, אתם צריכים לקבל את כל הקרדיט שבעולם....:P

ועכשיו בואו נעשה הבדלה, הבדלה די גדולה. העבודה שלכם, וההתנהלות שלכם שלאט לאט מדרדרת. אני לא אפרט יותר מדי כי אני יותר מדי עייף בכדי לעשות זאת (אבל מי שרוצה כתבתי פה מספיק תגובות וגם ב FSC שמשקפות בהחלט את דעתי בעניין), אבל, משהו פה מסריח. וזה מגיע מהכיוון שלכם.
העניין הפך להיות יותר מדי מונופול. אין כבר סצנה. יש את Q, שהפכתם את עצמכם למותג בעל כורחכם, ושוב, באמת מגיע לכם. אבל קצת (וזה לא משנה אם תודו או לא, כי זה פשוט נכון), השתן עלה קצת לראש. ושוב, צריך להיות ככה. עשיתם מספיק וננתם מעצמכם יותר מדי בכדי שתוכלו לתפוס קצת תחת כמו שנאמר פה על ידי המון מהמתרגמים. אבל, יש גבול לכל דבר.
אתם לא סגורים על עצמכם למה אתם בדיוק מתרגמים, לפעמים בגלל שאתם נהנים מזה, לפעמים בגלל שאתם רוצים את הקרדיט, לפעמים זה להחיות את הסצנה. ושוב, לכל אחד מאלה אתם צודקים, עזרתם המון לסצנה להתפתח, אבל אתם פשוט לא יכולים להתיישב בצורה רחבה ולא לתת לאפחד להכנס. ויש פה יותר מדי דברים שלאט לאט הופכים אותכם (יותר כמו דברים שאתם עושים שעושים אותכם) מונופול. וזה כבר נהייה מסריח. אפשר אפילו להגיד כבר מגעיל. נלך רחוק ונגיד דוחה.

גילוי נאות: אני לא משתמש בתרגומים שלך ככה שאני די נייטרלי פה, לא עוד אחד שרוצה רק לקחת את האוכל שלו ולברוח.....

נ.ב
תרגעו בבקשה על רותם...

אכן הבהרתם את דעתכם, וגם הספקתם לחזור עליה כמה פעמים, כך שאין שום חידוש.

#80 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎17/04/2009‏, ‎11:48

נ.ב
תרגעו בבקשה על רותם...

אז מה אתה עושה פה?
"בשביל אבא שלך?"
כל הנהגים שעצרו בגלל התאונה עם המשאית עם האוהל קרקס לג'יפ עם הדוגמניות והחללית עם החייזר המדבר, סעו אין מה לראות.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים