שלום חברים.
לא הגבתי כאן אלא נתתי לעניינים קצת לרוץ אבל נראה לי שהרבה פה טיפסו על קיר גבוה ואני לא מתכוון דווקא למתרגמים.
בעקרון אני וגם כל מנהלי fsc תומכים במאבק של Q נגד טורק ובייחוד נגד בילד.
אני חושב שבלי Q סצינת התרגומים בארץ לא היתה מה שהיא היום (כולל כתבה מגניבה ומפרגנת בערוץ 10).
Q צודקים בכך שהם דורשים קרדיט ואי גניבת כתוביות על ידי אחרים.
נכון שלעיתים הם יכולים להתנפל על מישהו אבל רוב הזמן הם צודקים בכך.
לגבי המהלך האחרון: אני מבין למה הוא נועד ואני מסכים עם הרעיון, הבעיה היא הביצוע שלמעשה לכם לירות לעצמכם ברגל (אני גם שוטר וגם יוצא למילואים אז זה קונוטציה מתאימה). לציבור הישראלי שכולל את הגולשים כאן ובאתרי הורדות התרגומים יש זיכרון מאוד מאוד קצר. הרבה מאוד לא מסתכלים בכלל מי המתרגם אלא רק מורידים את התרגום וממשיכים הלאה.
לכן, אם אין תרגום ממקור כלשהו ,הם ימצאו מקור אחר, גם אם הוא לא מתקרב לרמה של Q (והוא לא).
לכן אני לצערי לא נותן כאן רעיון אחר איך להילחם בשיטות המגעילות של בילד אלא רק מציע לכם לחזור לשיטה הישנה מאחר ויוצא שרק אתם נפגעים.
ברור לי שזו לא פגיעה פיסית בכם אלא בעבודה שלכם שתהיה לשווא אם לא יהיה מי שיוריד.
אני רק מקווה שהמלחמה הבכלל לא מיותרת הזו תיגמר בקרוב כשבילד יעלם לו אל החלל החיצון.
אייל, אתה יודע כמה אני מעריך אותך.
אבל כמו שאני פועל על פי הבקשות שלכם אצלכם בפורום, אני מצפה שתפעלו לפי הבקשות שלנו אצלנו בפורום.
הסרתי מהדיון את כל התכתובת המכוערת והממש לא קשורה על הרטיו,
עשה טובה ותערוך מההודעה שלך את החלק הזה.
אני לא מעוניין שהדיון יסטה לכיוונים לא קשורים.
תודה.