עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מהיכן ניתן להוריד תרגומים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
125 תגובות לנושא זה

#61 mayden

mayden

נ נח נחוי בלאט

• רשומים
  • 364 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2007‏, ‎18:05

אני רוצה להגיד תודה רבה לכל צוות Qsubs ושאר הצוותים שעשו עבודה נהדרת בסצינת הכתוביות. תודה רבה לכולם (במיוחד לQsubs), בזכותכם התאפשר לי לראות עשרות (אם לא מאות) סרטים איכותיים ומדהימים.

מקווה לראותכם בקרוב, אתמוך בכם בכל עת. :D

"כשאתה סקרן, אתה מוצא המון דברים מעניינים לעשות."

- וולט דיסני

#62 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,740 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2007‏, ‎18:23

אתר טורק באמת נמצא במצב כלכלי קשה, ולא יזיק לתרום 10 שקלים פעם בחיים..

לאתר טורק יש מחסור בלקקקנים. אופס, כבר יש לו הרבה כאלה, מצטער.

בקשר לנושא, כל מי שרוצה שהקבוצה תמשיך לתרגם למרות המצב הוא LEECER גדול בפני עצמו, לא איכפת לו מהקבוצה, הוא רק רוצה לראות את התירגום בפרק שהוא כל כך מחכה לו.

בקשר לסאבס, אני יותר סומך על אקסטרים כי איך לומר, אקסטרים > סאבס.
לא פעם יצא לי לראות את ה"רמה" שיש באתר סאבס ואתם יכולים להבין לפי מה שאני כותב מה היא...
בקשר לזה שהוא גנב, אני בטוח, ואופן הכתיבה של תומר מסגיר זאת.
גם בקשר לקרדיט הארוך במיוחד לפעולה נבזית ופשוטה ביותר!
ואני אגיד רק משפט אחד לתומר:
הרצחת וגם ירשת?

#63 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2007‏, ‎18:27

זה כבר מתחיל להימאס הנושא הזה.

יש לך הוכחות שהוא גנב? או שאתה סתם אחד שנהנה לזיין את המוח בלי סוף?

#64 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2007‏, ‎18:34

guys.
there is a warrant about not to tell you anything yet.
don't try to be smart.

we're doing everything to get the site back, with everything on it.

don't start with all the rumors.

and please Amit, lock the message.

once we have details you'll hear it from us, and not such rumors that i red in here.

Tom

#65 Moshe

Moshe

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 4 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2007‏, ‎18:35

עמית, סקורפי ושאר המתרגמים, איש אינו מגנה אתכם על הפסקת תרגומים - זו החלטתכם ויש לכבדה - גם אם זה נראה כואב ובעיקר מיותר.

אינני חושב שלגוף המתקרא "אליס" יש איזשהו כוח או כיסוי חוקי למסע ההפחדה שהם עורכים נגדכם. החקיקה בנושאי זכויות יוצרים בארץ מיושנת מאד ולדעתי חסרת שיניים בנושאי תרגום - כל עוד אין נגבית תמורה מסחרית (כסף ושאר ירקות...) עבור התרגומים. אליס מנסה - דרככם - לפגוע במורידי בסרטים והסדרות משום שהיא משרתת את כרישי הוליווד. אלא שהמורידים משתמשים בדרך כלל בטראקרים הנמצאים על שרתים במדינות שאינן אוסרות פעילות שכזו, וכעת, בצר להן, אליס ושולחיה מתנפלים על המתרגמים... בדיחה עצובה שרק מוכיחה עד כמה הם אובדי עצות. עורכי הדין די שמחים מכל העסק משום שגם כתיבת מכתבי הטרדה והשמעת איומי סרק בתביעות ענק מכניסות ימבה כסף לקופותיהם המשורינות. וכי הם הצליחו לחסל את מכירת עותקי הסרטים המועתקים והכוללים תרגום? נאדה. בשמש חם והמוכרים בתחנה המרכזית עצבניים ומזיעים. אז הם באו לפה, הליצנים.

מה שחשוב מבחינת המתרגמים הוא תמיד ובכל תנאי להסתיר את הזהות האמיתית למרות הפגיעה באגו, לא להרשות לשמות פרטיים/משפחה/כינויי חיבה משפחתיים להחשף ברשת, בפורומים ובגוף התרגומים. לא עוד "עמית", "שחר", "אור" וכדומה. רק "הקוסם מארץ עוץ", "הזבוב" או "אליס הנותנת" ואז שיחפשו אתכם...

מחזק.
ממש כל מילה בסלע.
אין דבר העומד בפני הרצון.
ואני אומר את זה כי עברתי מקרים כאלה.
האתר שלי נסגר בגלל אליס , אבל לא הרמתי ידיים
אני והקבוצה שלי ירדנו לסצנה ואנחנו משחררים את הקידודים \ הקלטות שלנו באתרים גדולים אחרים ללא אתר ייחודי משלנו.
אם צריך , גם באנונימיות. העיקר שהסצנה לא תעלם !
לא ניתן לשותי דם שחושבים שהם מפחידים אותנו לקחת לנו את ההנאה ואת הכיף !
אם צריך נילחם , וננצח !
אל תרימו ידיים חברים , תיהיו חזקים.

#66 matanya

matanya

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 666 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2007‏, ‎20:53

טורק גם הוא נסגר בגלל אליס, התירוץ של אי יכולת כספית הוא רק כדי לא לגרום לגולשים לחשוב שצוות האתר מפחד ונכנע לאליס.

אתר טורק באמת נמצא במצב כלכלי קשה, ולא יזיק לתרום 10 שקלים פעם בחיים..

יש עדיפות מסוימת מבחינת התרומות...

#67 The SHADOW

The SHADOW

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 1 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2007‏, ‎21:31

[B]כרגיל האופי הישראלי המחורבן של אני הכי חכם, אני הכי מהיר, אני הכי שווה וכל השאר זבלים צץ גם בשירשור הזה.

משום מה תמיד הקבוצות הישאיות מלאות בגאווה ואוויר חם ומסריח. תמיד יתלוננו על האחרים, תמיד יבכו למה עוד מישהו מתרגם, תמיד יוסיפו שורה מסכנה לאיזה תרגום וידאגו לפרסם את זה לאיזה רבע שעה(בהגזמה,כן) בתרגום.

מה שהכי חשוב להם זה הגאווה האישית שלהם

והכי מצחיק שהם דורשים בעלות על תרגום או העלאה שהם עשו. רק שהם שוכחים שהם בעצם "גונבים" את התרגום שלהם ממי שבאמת יצר את הסרט או יצר את המשחק.

הם שכחו את העיקרון הכי בסיסי שמוביל את סצנת ה- Warez מיום היוסדה לפני שחלק גדול מהם בכלל ידע איך נראית מקלדת, והוא :

Share The Wealth

כלומר כולם תורמים לכולם ללא גאווה אישית או רצון להפיק איזה שהוא רווח חומרי מכך. כאשר המבחן היחיד הוא מי הכי מהיר בהבאת החומרים. וכאשר כולם ללא יוצא מן הכלל מסתתרים תחת שמות קוד שמוכרים לקבוצה מאוד מצומצמת. (וקבוצה גדולה נתפסה ע"י הFBI לפני מספר שנים בגלל שגם להם עלה השתן לראש והפסיקו להקפיד על אנונימיות)

תכלס, לא איכפת לי שיתפסו את כל המושתנים ששיחררו דברים רק כדי לנפח את החזה שלהם ולשחרר סירחון סביבם תך מריבות על בלעדיות, תוך חוסר פרגון למשחררים ותוך רצון להפקת רווחים אישית. (גם אם זה אומר שלא יהיו תרגומים יותר) לפחות הם ילמדו את הלקח שלהם.

ואני מאוד מקווה שאת כל החברים הצנועים שעושים את העבודה בשביל הכיף וההנאה לא יצליחו לתפוס לעולם (ואין סיבה שימצאו אותם, אם הם שמרו על הכללים העתיקים)

ישנם מספיק אתרים בחו"ל כגון : www.opensubtitles.org שמספק אפילו ממשק בעברית ועוד אתרים נוספים. אם כולם יעלו את התרגומים שלהם במקביל לאתרים האלו, אף אחד לא ינסה להילחם כי הוא יודע שלא יצליח. ואפשר לתת סיקור עם קישור לתרגום שנמצא באתרים הנ"ל.

#68 laflafix

laflafix

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 127 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2007‏, ‎23:16

בשביל לקנות / להשכיר שרת במדינות שבהן מותר לשתף קבצים ואז אליס באמת יכולים ללכת לחפש.

זו באמת הסיבה מדוע אתר "סאבס" שורד - הוא פועל משרת בהולנד ומשום כך הוא מחוץ להישג ידם של אליס ושולחיה. גם The Pirate Bay פעלו זמנית מהולנד בעת ששיחקו איתם בשוודיה.

#69 a_aviv

a_aviv

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 95 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎01:34

כלבים בני כלבים "האליס" הזאת מיאלו אני יכנס להם בצורה מה הם דופקים באינטרנט השיראלי כל פעם שיש קידום זרם נחמד ויפה בעולם הסרטים הדיגטלי לא מספיק שלמלמים לאינטרנט הם רוצים לסגור גם אתרים היה לי אתר אחד מוצלח סגרתי אותו בעצמי לא שייך לאליס כי ידעתי שלא שווה כל זה בגלל אליס המחורבנים האלו שמביאים לתוצאות דפוקות
תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

#70 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎02:51

כלבים בני כלבים "האליס" הזאת מיאלו אני יכנס להם בצורה מה הם דופקים באינטרנט השיראלי כל פעם שיש קידום זרם נחמד ויפה בעולם הסרטים הדיגטלי לא מספיק שלמלמים לאינטרנט הם רוצים לסגור גם אתרים היה לי אתר אחד מוצלח סגרתי אותו בעצמי לא שייך לאליס כי ידעתי שלא שווה כל זה בגלל אליס המחורבנים האלו שמביאים לתוצאות דפוקות

פעם הבאה שאתה כותב משהו תשתדל לכתוב יותר ברור עם סימני פיסוק.
הצלחתי להבין בקושי חצי משפט :D

#71 Shlomi26

Shlomi26

אני בחבר'ה

• חבר של כבוד
  • 888 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎10:41

guys.
there is a warrant about not to tell you anything yet.
don't try to be smart.

we're doing everything to get the site back, with everything on it.

don't start with all the rumors.

and please Amit, lock the message.

once we have details you'll hear it from us, and not such rumors that i red in here.

Tom

תגידו מישהו קרא את ההודעה הזאת בכלל, נראה שלא!
אולי אתם לא מבינים באמת אנגלית, חשבתי אחרת! :D

תפסיקו כבר עם חרישת השמועות האלו, תנו כמה ימי חסד לדונקי! :D
פתרונות והצעות מהמותן יש מכאן ועד הודעה חדשה.....
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמהתמונה שפורסמהתמונה שפורסמה

#72 פושל

פושל

התמונה היא של אשתי

• Q-Fame
  • 137 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎11:50

מסכים עם כל מילה של שלומי, תומך בכל צעד של תום ושות' מדונקי.
אכן זה הזמן לשקוט לרגע, ולהמתין.
יש תוכניות מגירה, יש פתרונות בדרך, אל לאיש לדאוג. ראו את כל זה כהזמנה לחופשה קצרצרה להתנתק מהמחשב ולרדת לצלול בקישון, יחד עם החבר'ה של אליס.
מפרות קדושות מכינים את האומצות הטובות ביותר

#73 doc

doc

שקר כלשהו

• Q-Fame
  • 8,844 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎11:58

מסכים עם כל מילה של שלומי, תומך בכל צעד של תום ושות' מדונקי.
אכן זה הזמן לשקוט לרגע, ולהמתין.
יש תוכניות מגירה, יש פתרונות בדרך, אל לאיש לדאוג. ראו את כל זה כהזמנה לחופשה קצרצרה להתנתק מהמחשב ולרדת לצלול בקישון, יחד עם החבר'ה של אליס.

חחחחחחחח.
פושל, תמיד תענוג לקרוא את ההודעות שלך:D
תמונה שפורסמה

#74 פושל

פושל

התמונה היא של אשתי

• Q-Fame
  • 137 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎11:59

וכתוספת קטנטנה לעמיתיי המתרגמים - חברים, באמת קיץ, אליס הואילה בטובה להזכיר לנו שיש חיים AFK (הרחק מן המקלדת). בואו ננצל את היומיים הקרובים בצפיה מציקה בתיירות המשתזפות TOPLESS.
אישית, אני מרגיש שזה ממש עוזר לי למקד את הראיה. יש לי לצורך העניין HARD EVIDENCE. :D

#75 doc

doc

שקר כלשהו

• Q-Fame
  • 8,844 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎12:00

אתה ערכת - אני ערכתי :D

חחח עכשיו אני מתכבד לחזק את ההודעה הקודמת שלי באשכול :D
תמונה שפורסמה

#76 פושל

פושל

התמונה היא של אשתי

• Q-Fame
  • 137 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎12:03

למה מחקת?

שיניתי, לא הזמן לריב.
חוץ מזה אני גבר, אני יודע לשמור טינה הרבה זמן.... מקסימום אחזור לזה בעתיד.

#77 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎12:17

מה אתם עושים פה, אני כבר בקישון!
זמן מצוין לTOPLESS מזל שאין לי בעיה לחשוף חלק עליון :D

האם הסיפור ייגמר בדיוק כמו ב"א.ל.י.ס בארץ הפלאות" או שמה א.ל.י.ס לא תמצא את דרכה הבייתה אל אחותה ואל שיעורי הבית שלה, זו שאלה לעניין:D
תמונה שפורסמה

#78 bshadow

bshadow

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 53 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎14:05

לי יש שרת שאני שוכר בחול עם שטח אחסון.
אני אמרתי כבר לא פעם, שאני מוכן לתת אותו למטרות כתוביות.
אם מישהו רציני רוצה להרים מערכת או לדאוג לכך שהכתוביות יהיו שם אז צרו איתי קשר ונתחיל לעבוד על זה

#79 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎18:02

גם אני חושב שהפתרון הוא להעלות את הכתוביות לאתרים הבינלאומיים הגדולים. חלקם נמצאים ברשת כבר מתחילת ימי הפס הרחב, ולא נראה שהם ייעלמו בקרוב.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#80 oofir

oofir

• רשומים
  • 1,119 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2007‏, ‎18:47

וכתוספת קטנטנה לעמיתיי המתרגמים - חברים, באמת קיץ, אליס הואילה בטובה להזכיר לנו שיש חיים AFK (הרחק מן המקלדת). בואו ננצל את היומיים הקרובים בצפיה מציקה בתיירות המשתזפות TOPLESS.
אישית, אני מרגיש שזה ממש עוזר לי למקד את הראיה. יש לי לצורך העניין HARD EVIDENCE. :D

חח..
פושל איכן נמצאות הטופ-לאס?
יש לך הוכחה חותכת כלפי זה? אולי מייצג גרפי\ממשי יעזור לאנוכי להבין את הענין ולשפר את ראיתי. :)
אני כרגע עובד בקייטנה שהדבר היחיד שאני רואה זה ילדות בנות 3 טופ-לאס, וגם לא מרצוני...
תגידו לבנות ה3- להפסיק הלוו להפסיק להוריד את הגופיה באמצע היום! :D

נ.ב.
אני לא אנס או פדופויל.. למי שהבין לא נכון את דברי..

סרט - שישה ימים לסרט שלי! אולי אפילו אתרגם אותו.

"משהו חכם"

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים