עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

BuildHome, עליי לא תצליח לעבוד...

• אנא התחבר בכדי להגיב
114 תגובות לנושא זה

#61 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎02:27

מר בילד הלא יקר,

לפני שאתה דורש תשובות לשאלות,
תענה אתה לשאלות בצורה לא שקרית.

תודה מראש.
המשך גלישה מהנה.

#62 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎08:15

אשמח אם כולנו נקבל תשובות לשאלות הבאות בנושא:

מתאריך קבלת מכתב הדרישה מאלי"ס עברו כחודשיים וחצי ולא שמענו דבר וחצי דבר מכם בנושא זה.
פרסמתם כי שכרתם עורך דין המבין בתחום וזה היה בספטמבר.
אפשר להבין את מצבכם אך האם ישנה סיבה מדוע לא לפרסם את שמו המלא של העו"ד שלכם? הרי אני בטוח שאלי"ס יודעים מיהו, למה שאנחנו לא נדע?

עברו כחודשיים וחצי ולא פורסם שום עדכון מצב ב"מאבק המשפטי" שלכם. לא הייתה שום התקדמות בנושא עם אלי"ס?

מכיוון שאתה מתלונן שאתה לא מעודכן, ומתלונן על קצב התקדמות העניינים, כדי לזרז תהליכים ולעזור לך להתמצא בכל הפרטים
הפנינו את עורכי הדין של אליס ישירות אליך.
נקווה שתוכל לעזור לנו בהאצת תהליכים ובהבנת המצב.

:|

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#63 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎09:16

הוא עוד יעשה חגיגה מהציניות שלך! עוד חצי שנה בערך תהיה הודעה דומה באורכה לזו שפורסמה אתמול, ושם תראה "והנה ציטוט של גל פיניש מודה שהוא משת"פ של א.ל.י.ס ומנסה להביא את טורק לסופו!"

#64 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎09:24

אתחיל לכתוב כאן כל מיני דברים שעולים לי בראש כשאני עובר על תגובתו בשנית... תאלצו לסלוח לי על חוסר הסדר.

#65 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎09:27

להלן עיקר תוכן הודעתו של Superb מצוות qsubs

למה עיקר? תן קישור. :| סיננת החוצה את הלינק על האי-מיילים (התחזות לא.ל.י.ס) ואת העובדה שאני מבסס את טענתי על דברים שיצא לי לראות ולשמוע בעבר. לא סתם קמתי באותו בוקר ואמרתי לעצמי: "היום נכפיש את בילד/Torec". אגב, Qsubs זה עם Q גדולה. אל תתבייש.

#66 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎09:36

על בדיקתו המעמיקה והיסודית שביצע על השרת ו/או אתר Torec בכדי לכתוב הודעה מלהיבה זו

לא מעמיקה ולא יסודית. אני לא משועמם. פשוט, כשנכנסתי ל-Torec וראיתי את ההודעה, זה ישר עורר חשד (שהתברר, מנקודת מבטי לפחות, כמוצדק).

לפי הודעתו, הוא אדם שיש בו הבנה, אפילו גם ניסיון אישי באתרים, שרתים, במיוחד שרתי וינדוס שאינם חינמיים, כולל כל הרכיבים הנלווים אליהם (לפחות הרוב).

ת'אמת, קלטת בול. רץ כאן במחשב הזה IIS 7.5 עם PHP במצב FastCGI. תענוג. עדיין, אני מתקשה להבין למה התעקשת על שרת Windows עם IIS ולא Linux עם Apache. היית יכול לחסוך כמה ג'ובות לעצמך ולטורק...
בכל מקרה, גם לך מגיעות מחמאות על הגרסה החדשה של Torec, שאכן יותר טובה מהקודמות. אני חושב שהיית צריך לעבוד קצת יותר על הקטע העיצובי (לא מעט אנשים אמרו שהוא נראה כמו אתר משחקי פלאש, ובצדק)... אך אני מניח שהשימוש הנרחב ב-Ajax מפצה על כך.
אם יחסי האנוש שלך היו יותר מוצלחים, טורק היה יכול להגיע רחוק. (אל דאגה, נגיע ל-"מדוע Superb חושב שיחסי האנוש של BuildHome אינם מוצלחים...?")

#67 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎09:45

Superb ניסה להציג את חוכמתו בעניין

לא את חוכמתי... את טיפשותך. או יותר במדוייק, את התרגיל המלוכלך שחשבתי (ושאני עדיין חושב) שניסית לעשות.

ולהכפיש אותי אישית

תבין, אין לי בעיה איתך כבנאדם. יתכן שאתה מישהו שכיף לשבת איתו לקפה. הקטע הוא ש"הפעולות שלנו הן שמגדירות אותנו" (באטמן מתחיל; יאללה איזה חננה אני יוצא). במיוחד באינטרנט. ולך יש היסטוריית פעולות פיקנטית ביותר.

וייתכן גם את אתר Torec

טוב, נו... אתה מנהל אתר Torec. זו מעין נגזרת.

#68 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎09:46

והשורה השנייה היא בעצם מה שאותו אדם שהיה מחובר לשרת Torec אמר לי להגיד לחברת אכסון שבה Torec מאוכסן.

לא מאמין. וכאן בדיוק התירוץ שלך כשל.

#69 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎10:11

נתחיל בעניין כפילויות בסדרות שמתרחש לאחרונה בסצינה עקב סכסוך שלא ניכנס אליו כרגע.

אפילו לא אתאמץ לקשר לאשכולות שדיברו על נושאי הסדרות הכפולות. הנושא הזה כבר נטחן למוות, ואפילו ראיתי שמתרגמים בצוות ענו לך בצורה עניינית על רוב (אם לא כל) הסדרות שהזכרת. אני לא אנסה אפילו, כיוון שהסדרה (האמריקאית) היחידה שיצא לי לראות בחמשת השנים האחרונות היא Heroes. אני פשוט לא בקיא בכל השתלשלות תרגומי הסדרות.
מצד שני, אני דווקא יכול לציין בפניך כמה דברים ששמתי לב אליהם:
א. אתה לא יודע להפריד בין פעולות שהתחילו ריב לבין פעולות שקרו במהלכו.
ב. אתה לוקח ומבין דברים בצורה הכי מופשטת ובכמה שיותר "ראש קטן". בוא ואומר לך את דעת הצוות הרשמית, מאז ומתמיד, לגבי קביעות על סדרות:
מתרגם קבוע לסדרות לא חדשות מקבל קדימות על פני מתרגמים חדשים ו/או חד-פעמיים. סדרות "חדשות" ניתנות לתרגום ע"י כל מתרגם שיחפוץ בהן, כל עוד הוא מתחיל לתרגם מהפרק הראשון.
האם משמעות הדבר שאם המתרגם הקבוע של סדרה לא מתרגם במשך חודשיים הסדרה עדיין בבעלותו? ברור שלא. אי אפשר לצפות מכל הקהילה הישראלית באינטרנט להמתין תקופות כה ארוכות רק "בשם הקביעות". האם יש מקום לקבוע טווחים יותר מוגדרים? אולי. (מה זה הרבה זמן לתרגם פרק?)
אתרים מתחרים ("סרטים") כבר הגדירו בדיוק את אורכי הזמן המקובלים עליהם. אתה, לעומת זאת, בחרת לזרוק את כל ההבנות וההטבות (שניתנו לאותם מתרגמים קבועים) לפח.

אה... ובקשר לסעיף א', שים לב שאני לא מזכיר את כל הפעולות המלוכלכות שראיתי שעשית במהלך השנה האחרונה. דברים שפשוט מוציאים למתרגמים טובים ואיכותיים את האוויר מהמפרשים.

#70 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎10:23

נמשיך אל "המאבק המשפטי" של צוות qsubs עם א.ל.י.ס (ר"ת) אגודה להגנת יצירות סינמטוגרפיות בע"מ.

למה מאבק משפטי במרכאות? נגיע עוד לזלזול הזה...

אשר "ביקש" מהגולשים תרומה כספית

למה ביקש במרכאות? ביקשו, לא דרשו. ביקשו, לא איימו. ביקשו, לא רימו. ואפילו עשו זאת בצורה יפה ומכובדת.

זאת על מנת לכסות הוצאות של עורך דין שהם שכרו, לפי דבריהם.

"שכרו, נקודה. לא מאמין? קח את המילה שלי. "שקרן" עדיין לא קראו לי.

אינני מתכוון להיכנס ל'כיס' שלהם אלא מעוניין לדעת כגולש רגיל, חבר בסצינה הגדולה כיום בישראל, מידע נוסף על ה"מאבק המשפטי" שבסופו של דבר גרמו לעצמם זאת.

"שבסופו של דבר גרמו לעצמם"? חחח. תזכיר לי להשתמש במשפט "הגאוני" הזה, במידה ויתבעו את Torec על כך שהוספת לאחרונה חיפוש הורדות ישירות מהאתר.

#71 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎10:34

# בתאריך 20.11.2009 המתרגם Eran-s מצוות qsubs כתב לגולש "לא הוגשה תביעה".
אתם מפרסמים בשיטות שונות את התוכן הבא: "נקלענו למאבק משפטי מתמשך, אנא תרמו לנו כדי שנוכל להמשיך לתרגם" וכן מפרסמים בפומבי שהינכם נמצאים במאבק משפטי ומבקשים עזרה.
אם אתם מנסים להשיג ייצוג משפטי בעזרת תרומות זה לגיטימי אך אינו נחשב למאבק משפטי ובטח שלא מאבק משפטי מתמשך כיוון שאינכם נמצאים בשום הליך משפטי.

אדון גאון, ברצוני ליידע אותך שעורכי דין דנים גם לפני שמגיעים לבית המשפט מול שופט. שעות עבודה של עורכי דין הן יקרות מאוד. אני לא יודע על איזו פלאנטה אתה חי, ומאיפה הזלזול/טמטום הזה במאבק משפטי של אנשים שיש להם הרבה להפסיד (ברגע שעורבו עורכי דין, מבחינתי הוא עבר לצד המשפטי והחוקתי? מבחינתך לא?). אנחנו מדברים כאן על החיים והפרנסה של אותם המתרגמים שיושבים ועמלים עבורי, עבורך ועבור שאר הגולשים. אז אולי בשבילך זה הכל משחק. אולי בשבילך זה נושא "להצביע ולצחוק". מצד אחד אתה אומר "אני לא מאחל זאת לאף אחד", ומצד שני אתה שואל שאלות קיטבג של מישהו שרק כרגע נחת בכדור הארץ. לך, מכל האנשים, אין שום זכות להתעניין, לחקור, לשאול ולהביע דעה לגבי התביעה כנגד אותם האנשים. ואפילו לא אתייחס לכל הרמיזות הנלוזות שמשתמעות מהודעתך ושאלותיך. איכס.

#72 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎10:36

מתאריך קבלת מכתב הדרישה מאלי"ס עברו כחודשיים וחצי ולא שמענו דבר וחצי דבר מכם בנושא זה.
פרסמתם כי שכרתם עורך דין המבין בתחום וזה היה בספטמבר.
אפשר להבין את מצבכם אך האם ישנה סיבה מדוע לא לפרסם את שמו המלא של העו"ד שלכם? הרי אני בטוח שאלי"ס יודעים מיהו, למה שאנחנו לא נדע?

קרא את התגובה כאן מעל. כמו כן, ראה את תגובתיהם של luna ו-shilo (ותגובתי לשילו).

#73 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎10:42

האם הדרך היחידה שבה נוכל להתעדכן במידע ועדכונים בנושא היא רק אם זה קודם כל יתפרסם בעיתון כי אין לכם האפשרות לעצור את הפרסום?
לדעתי, קבלת מידע ועדכונים דרך העיתון היא מזלזלת ופוגעת בגולשים ובמיוחד באלו שכן ניסו לעזור לכם כלכלית.

"פוגעת בגולשים" היא בטוח לא. "מזלזלת"? כל גולש עם שכל על הראש יכול להבין איזה מידע אפשר לפרסם במהלך הליך משפטי, ואיזה מידע אפשר לפרסם רק בסופו. במידה ומידע שאינו אמור להתפרסם (=פוגע בנתבעים או בשיחות מול עורכי הדין של א.ל.י.ס) מגיע לעיתון... אין לנו מה לעשות בנידון.

אגב, אתה לא הבחור שהחליט "לחשוף את הפרשה" מול הגולשים? אה! כן!
כמובן שעשית זאת במטרה "לכבד את הגולשים" ולא בכדי, חס וחלילה, לפגוע בנתבעים.
ועל כך חכמינו אמרו: חמור.

#74 joelsnet

joelsnet

כבר זוכרים את השם שלי

• טרולים
  • 121 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎12:41

אתם רבים כמו חתלתולים על כדור-צמר . . .

הוא אמר ככה וזה עשה ככה ואני חושב שהוא חושב שאנחנו והם . . .

נו באמת , לא עדיף להשקיע את הזמן הזה בתרגום לרווחת הציבור ? ! ?

ותנו למי שרוצה ליילל אל הלבנה המלאה .

וכמובן , תודה לכל העוסקים במלאכה ,

יואל .

#75 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎12:44

יואל .

המתרגמים משתמשים בזמנם החופשי לתרגומם,
לשם הנאתם האישית בלבד וכן על מנת לחוות את ההרגשה של 'תרמתי לעולם'.
פאנסאב.CO.CC

#76 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎13:15

יואל .

חחח, בכל אשכול מהסוג הזה תמיד יהיה את הגאון שיציע להשתמש בזמן למטרות מועילות. :|
כאילו... אם הויכוח הזה לא מעניין אותך, למה להתערב?
ובוא ואגלה לך סוד: הוויכוח הזה במקורו הינו לגבי "תרגום לרווחת הציבור".

#77 Shout4Heaven

Shout4Heaven

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 860 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎16:04

SUP היה יותר חכם אם הוא היה מפרסם את האשכול הזה רק אחרי שבילד היה (אם בכלל) מבקש תרומה
אז הטענה שלך הייתה 100 אחוז נכונה

לשנייה נבהלתי מהתגובה הקודמת שלך...
עכשיו אני רגוע.

תתפלא, אבל בילד ממש לא מוגבל.

אני מחזיק ממנו כממש מוכשר.

איזה כיף לבילד שיש לו מעריץ נלהב כמוך,
באמת מה הוא היה עושה בלעדיך, הלוואי עלינו :|

תכלס יש משהו במה שאמרו, באמת תרדו להם טיפה מהגב, ויש מצב קלוש שזה נכון, יש אתרים מסויימים שראיתי בהם את זה.
אמנם מלוכלך והכל, אבל נגיד לא טרחתם לפתוח אשכול עד הדברים שהם כן שיפרו, כמו: תיקון הקרדיטים וכו'...

בכל זאת, מגיע להם טיפה כבוד.

אבוגה בוגה, נכון?
תקרא מה ZIPC כתב לפני מספר תגובות ותבדוק את עצמך טוב טוב לפני שאתה מוציא עוד שטויות כרגיל.

אז הוצאת את המקל מהתחת או לא?

Shout4Heaven

#78 Dr_Mumin

Dr_Mumin

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 7 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎16:15

חחח אני לא בוט :\
רק אמרתי שתחכו לתגובה זה הכל...

#79 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎18:12

באמת עכשיו,למה באמת לא מעדכנים מה קורה עם התביעה? רוצה לדעת מה קורה,,,

#80 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2009‏, ‎18:55

באמת עכשיו,למה באמת לא מעדכנים מה קורה עם התביעה? רוצה לדעת מה קורה,,,

כי לא קורה כרגע כלום, שיקרה תדע....
בישראל תביעות לוקחות המון זמן, למה? גוגל.
כל הנהגים שעצרו בגלל התאונה עם המשאית עם האוהל קרקס לג'יפ עם הדוגמניות והחללית עם החייזר המדבר, סעו אין מה לראות.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים