עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

עדי-בלי-בצל VS עדי-בלי-שכל

• אנא התחבר בכדי להגיב
239 תגובות לנושא זה

#61 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎13:01

יש לך הוכחה כלשהי שצוות אקסטרים אחראי לתקיפה כלשהי של שרות כלשהו?! אתה סתם מקשקש.

ואותי כבר שכנעתם במידת הדו-פרצופיות שלכם, אין צורך להוסיף מעבר. ואם אתם כל כך נאמנים לחוקי מנהלי-האתרים, מדוע זה יצא קיצפכם על אתר טורק ומנהלו??

הרי גם אצלו יש חוקים מאד ברורים...!

התחרות הפרועה פשוט העבירה אתכם על דעתכם. כנ"ל הרצון לשליטה ולפרסום. פניתם כנגד מתרגמים אחרים, ופעלתם ועדיין פועלים נגדם (ואין המדובר רק בצוות אקסטרים). אם יש משהו שההיסטוריה של הסצינה לימדה אותי, זו העובדה שכל מי שפנה נגד מתרגמים, במוקדם או במאוחר, אכל את שבישל...

ובאמת, כמה עוד צביעות אפשר לסבול מכם?? באמת מבחיל!

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#62 SilverSpoon

SilverSpoon

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 18 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎13:02

super

כשתתחבר למציאות תודיע לי
ואז אגיב לך ברצינות.
התגובות שלך פשוט מעלות בי גיחוך.

שאלה לי אליך, כמה זמן נערכה שטיפת המוח שעשו לך?
סתם מעניין אותי :|

אשמח לראות עוד תגובות,
ולא של צוות קיו היקר שממשיך לחזור על המנטרה (אמרנו?)
של עצמו: אנחנו מושלמים, אנחנו חזקים.

#63 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎13:03

אתם מבינים שאתם (QSUBS ואקסטרים) רבים על דבר כל כך מפגר שנקרא תרגומים ברשת וירטואלית?
אין לכם דברים יותר חשובים לעשות?

אני משער שלא, טוב תמשיכו לריב כמו ילדים קטנים.

#64 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎13:19

כשתתחבר למציאות תודיע לי
ואז אגיב לך ברצינות.
התגובות שלך פשוט מעלות בי גיחוך.

אחלה תגובה לדבריי!
אוקיי, באותה מידה: אתה לא מחובר למציאות. התגובות שלך מעלות בי גיחוך.

שאלה לי אליך, כמה זמן נערכה שטיפת המוח שעשו לך?
סתם מעניין אותי :|

"שטיפת מוח"... נראה שאתה אוהב להשתמש במונח הזה.
כאילו אתה מאמין שכל מי שמסכים עם Qsubs היה צריך לעבור שטיפת מוח על-ידיהם!
צבוע שכמוך.

אשמח לראות עוד תגובות,
ולא של צוות קיו היקר שממשיך לחזור על המנטרה (אמרנו?)
של עצמו: אנחנו מושלמים, אנחנו חזקים.

יש לך תסביך נחיתות. באמת.
זה לא ש-Qsubs כתבו "אנחנו מושלמים", זה שהם כתבו "Extreme גרועים".
יש הבדל. יום יבוא תגדל ותבין.

#65 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎13:29

יש לך הוכחה כלשהי שצוות אקסטרים אחראי לתקיפה כלשהי של שרות כלשהו?! אתה סתם מקשקש.

לקשקש סתם אני לא.
אני כתבתי את העובדות שהיו בשטח (מבחינת התזמון של הדברים).
עוד עובדה: אליקו מצוות הורדות.נט, אשר ידוע כי תקף את שרתי Qsubs ו-SubsCenter בעבר, קיבל תרגומים שלכם (שלא היו זמינים בשום מקום אחר).
מראה בדיוק עם מי אתם מתרועעים. הראה לי מי חבריך ואומר לך מי אתה.

ואותי כבר שכנעתם במידת הדו-פרצופיות שלכם, אין צורך להוסיף מעבר. ואם אתם כל כך נאמנים לחוקי מנהלי-האתרים, מדוע זה יצא קיצפכם על אתר טורק ומנהלו??

התחרות הפרועה פשוט העבירה אתכם על דעתכם. כנ"ל הרצון לשליטה ולפרסום. פניתם כנגד מתרגמים אחרים, ופעלתם ועדיין פועלים נגדם (ואין המדובר רק בצוות אקסטרים). אם יש משהו שההיסטוריה של הסצינה לימדה אותי, זו העובדה שכל מי שפנה נגד מתרגמים, במוקדם או במאוחר, אכל את שבישל...

לא זוכר מי כתב כאן פעם (נראה לי זה היית אתה): הגמל אינו רואה את הדבשת שלו. כמה שזה נכון.
אחרי השיחות שהיו בין הצוותים ראיתי בדיוק מי הוא הצבוע האמיתי, אבי ד היקר.
והניסיון להשוות את היסטורית Torec ו-Qsubs למה שקורה ביניכם ובין אתר Sratim (ו-SubsCenter) מראה רק עד כמה הראייה שלך עקומה.

#66 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎13:32

אתם מבינים שאתם (QSUBS ואקסטרים) רבים על דבר כל כך מפגר שנקרא תרגומים ברשת וירטואלית?
אין לכם דברים יותר חשובים לעשות?

אני משער שלא, טוב תמשיכו לריב כמו ילדים קטנים.

שמתי לב שכל פעם שיש ריב בין הצוותים אתה בא ומגיב את אותה תגובה שטותית. לא נמאס?
הרי ברור שאת הצוותים זה מעניין הרבה יותר משזה מעניין אותך.
עבורי, הריב על ירושלים הוא שטותי! זה לא אומר שהוא לא חשוב לאחרים. זה לא הופך את הוויכוח לריב של ילדים קטנים.

#67 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎13:49

לקשקש סתם אני לא.
אני כתבתי את העובדות שהיו בשטח (מבחינת התזמון של הדברים).
עוד עובדה: אליקו מצוות הורדות.נט, אשר ידוע כי תקף את שרתי Qsubs ו-SubsCenter בעבר, קיבל תרגומים שלכם (שלא היו זמינים בשום מקום אחר).
מראה בדיוק עם מי אתם מתרועעים. הראה לי מי חבריך ואומר לך מי אתה.

לא זוכר מי כתב כאן פעם (נראה לי זה היית אתה): הגמל אינו רואה את הדבשת שלו. כמה שזה נכון.
אחרי השיחות שהיו בין הצוותים ראיתי בדיוק מי הוא הצבוע האמיתי, אבי ד היקר.
והניסיון להשוות את היסטורית Torec ו-Qsubs למה שקורה ביניכם ובין אתר Sratim (ו-SubsCenter) מראה רק עד כמה הראייה שלך עקומה.

אחד עם עיקום כמו שלך/ם, אין כל סיכוי שיוכל להעיד על דבר ישר.

וגם אני ראיתי וחזיתי. וכדאי מאד שתאחזו טוב טוב באתר סרטים היקר שלכם... כי אם כבר לאבד אחיזה במציאות, עדיף בצוותא.

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#68 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:25

לכל אלו שתהו איפה אני, ולמה אינני עונה במפורט להאשמות המטופשות ש"דורשות" התייחסותי, אז פשוט אני בן אדם בוגר, ולא תלמיד. אני עובד גם בשעות שהתיכונים כבר נסגרים, תאמינו לי שאם הייתי יכול, זה היה אחרת.
בקיצור, אין לי יותר מחמש דקות להקדיש לתגובה, אבל אפילו אותן אני לא אנצל במלואן, כי ההאשמות של אקס לא ענייניות, ואין לי סיבה להיגרר לויכוח כזה. כל הרטוריקה שלהם היא בעצם השמצות ריקות מתוכן (אתם יהירים, מתרגמים פחות טובים משנראה לכם, הגולשים שונאים אתכם, אתם שתלטנים ודיקטטורים, ועדי-בלי-בצל רוצח גורי חתולים להנאתו.) אני פתחתי כאן דיון לעגני, אבל ענייני, אין לי רצון להיכנס לפוליטיקה או לקללות של ילדים בחצר שעשועים.

לגבי SilverSpoon המצב כאן נלעג שבעתיים. אני חוזר ואומר שאין כל משקל לטענותייך, לא משום שאת מדברת בסיסמאות ושטויות לא מבוססות, אלא משום שאת מסתירה את זהותך בתמימות מזוייפת. נרשמת לפורום במיוחד כדי להיכנס לדיון, אבל את מדברת בבקיאות של מי שמכיר את הסצנה (מצד מסויים מאוד שלה), אך טוענת שהינך סתם גולש מן המניין. גולש סתמי לא מתחבא מאחורי פרוקסי.
בנוסף, כפי שציינתי כבר, צורת הכתיבה מסגירה אותך. מי שעיקר תרגול הכתיבה שלו מתרכז בכתוביות, נוטה לשבור ולרדת שורות לפני הזמן (כמו תבנית של תרגום או שיר) אפילו בלי להתכוון, כמו שכותב למשל Shaked7. אצלך זה ברור כשמש.

1h9roi.gif

#69 Outwit

Outwit

!Take It

• חבר של כבוד
  • 4,465 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:28

וגם אני ראיתי וחזיתי. וכדאי מאד שתאחזו טוב טוב באתר סרטים היקר שלכם... כי אם כבר לאבד אחיזה במציאות, עדיף בצוותא.

אנחנו נאחזים ב"סרטים" וזה משתלם לנו.
עובדה שלקיו יש מספר אתרים "בעלי ברית", ולכם מנגד רק את "הורדות" ו"טiרק"(אגב, מה באמת קרה עם טiרק? רבתם גם איתם?)
אם לכם יש כפול מול טiרק, אכלתם אותה ויש לכם רק את הורדות :|
אתם יכולים להצטרף באמת לצוות תרגום של "הורדות", כי זה בזמן האחרון שאתם מתרגמים רק בשבילם.

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#70 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

אתה חוזר מילה במילה על ארסנל המשפטים שלהם ובנוסף מסתתר מאחורי פרוקסי בחו"ל,

עוד תגובה אופיינית של חבר צוות קיו. בראבו!

יפה שכבר חקרתם את המשתמש שלי,
אבל אני מאמין שהגולשים חכמים יותר.
זכותי לגלוש איך שארצה.
אתם האחרונים שאצטרך שתאמינו לי.
מקווה שהגולשים לא עיוורים כמוכם, יאמינו או לא,

בתור גולש מהצד, אני מבין שאתה מחרטט לנו ת'ראבק, יותר נח לגלוש דרך פרוקסי בפורום של Q?
גם יותר נח להתחיל נסיעה ממהילוך שלישי...

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#71 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

הנה מספר דברים עקרוניים, וזאת מבלי להתייחס למעשיו/דבריו (הראויים לכל גנאי) של פותח האשכול:

א. אין בעלות לאיש על תרגומי סרטים ו/או סדרות בסצינה.

ב. עצם הביטוי "רקדה על הדם" מעיד כי התחרפנתם לגמרי.

ג. איש אינו מנסה לשרוף שום דבר, אבל אנחנו בהחלט מתכוונים למנוע מונופול של צד כלשהו על תרגומים כלשהם (והכוונה בהחלט לצוות קיו).

ד. השיחות כשלו כי התברר שאתם חבורה של צבועים ברמה מדהימה! - זורקים רפש בבילד אחד ומטפחים בילד אחר, עם תסביך-אלוהים גדול מהמקורי, רק כיוון (ויש להניח גם שכל עוד) שהוא מצדד בכם ומטה במובהק את כל הפעילות באתרו למענכם וטובתכם.

ה. התברר כי כל אשר קורה באתר סרטים מבחינת הוגנות והגינות אינו אלא מצג-שווא.

העיקרון של סצינה חופשית עולה לאין-שיעור על הנוחות של קבוצה כזו או אחרת, והוא ממהות העניין ותנאי לעצם קיומה של הסצינה לטווח הארוך. גם אם ניוותר לבד במערכה, נעשה כל שלאל ידינו כדי למנוע את המצב שאתם מבקשים לחולל (או למעשה, להחזיר). ולדעתי האישית, אתם רק מקרבים את הקץ של עצמכם במו ידיכם ומעשיכם.

אני לא בצד של אף אחד בריב הטיפשי הזה, אבל בכל זאת למה שלא תעשו דיון 2 ההנהלהות וכמו בוגרים תעשו חלוקה הוגנת של סדרות קבועות.
אומרים סליחה, לא באמת חייבים להתכוון וזהו נגמר, זה יואיל לשתי הקבוצות ובעיקר לכל המשתמשים שרק נפגעים מהבלאגן הזה.

#72 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:31

אני לא בצד של אף אחד בריב הטיפשי הזה, אבל בכל זאת למה שלא תעשו דיון 2 ההנהלהות וכמו בוגרים תעשו חלוקה הוגנת של סדרות קבועות.
אומרים סליחה, לא באמת חייבים להתכוון וזהו נגמר, זה יואיל לשתי הקבוצות ובעיקר לכל המשתמשים שרק נפגעים מהבלאגן הזה.

היה ניסיון להסכם בין הצוותים והוא נכשל. כמובן שכל צד יגיד לך שזוהי אשמת הצד השני (ככה זה בדברים מהסוג הזה).

#73 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:47

בדיעה אובייקטיבית, בתור אחד שמתבונן על הכל מהצד, רק רוצה אני להגיד שזה פשוט חבל .
חבל שהסצינה הזו עוברת תקופות כ"כ ירודות, של ריבים וויכוחים כ"כ מיותרים.
ולא משנה כרגע מי אשם באי יצירת הברית, זה לא ענייני.
הרי בשורה התחתונה כולכם פועלים לאותה מטרה משותפת - לספק כתוביות בעברית לקהל היעד הישראלי.
אז במקום שתהיה הרמוניה בין הצוותים, שיהיה שיתוף פעולה, ואני בטוח שתצליחו לתרגם הרבה יותר חומר בהרבה פחות זמן,
תכלס כולכם תהנו מזה, אתם מתעסקים כל היום בטפל.
באמת שקטונתי מלהבין, הרי אתם לא מעוניינים בקצת שקט? קצת עזרה הדדית שתקל עליכם את העבודה, שידועה היא לכולם כמה היא קשה?

עוד דיעה שלי לגבי עניין קטן.
החוק שsrtaim יצר, לגבי מי שמכריז ראשון, מקבל בלעדיות. הוא לדעתי פסול ולא פלא שיוצר הוא ריבים.
אם כבר בלעדיות אז על סדרות בלבד.
ובכלל אני לא חושב שזו אמורה להיות בעיה שימצא מבחר תרגומים לסרטים/סדרות מקבוצות שונות.
זה אולי יצור תחרות כלשהי, שלאו דוקא זה משהו רע, אבל זה משאיר את הסצינה חופשייה ממגבלות.
ותאמינו לי שהגולשים לא טיפשים, ואם קבוצה תוציא מהר יותר מהרגיל תרגום, כמובן שהדבר יבוא על חשבון האיכות,
ובטוח אני שילמדו הגולשים להבחין מי המקצועי יותר, ויעדיפו לחכות יום נוסף כדי לקבל משהו איכותי.

ורק כדי להמחיש שוב כמה שהחוק הזה הוא לא יעיל:
בואו שנייה נעשה זום-אווט מהסצינה הישראלית, וניקח לדוגמא את הסצינה העולמית של הסרטים.
כמה טיפשי ולא יעיל היה עם חוק דומה לשל sratim היה תקף לגבי קבוצות המקודדים בעולם.
ועם לדוגמא santi היה מכריז על סרט, אז לvision היה אסור לקודד אותו.
אכן נשמע מגוחך. הרי עם זה רע שקיים המבחר הזה ברחבי האנטרנט? לא.
וכך לגבי כתוביות, אני לא מוצא במבחר דבר שלילי.

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#74 SilverSpoon

SilverSpoon

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 18 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:50

לכל אלו שתהו איפה אני, ולמה אינני עונה במפורט להאשמות המטופשות ש"דורשות" התייחסותי, אז פשוט אני בן אדם בוגר, ולא תלמיד. אני עובד גם בשעות שהתיכונים כבר נסגרים, תאמינו לי שאם הייתי יכול, זה היה אחרת.
בקיצור, אין לי יותר מחמש דקות להקדיש לתגובה, אבל אפילו אותן אני לא אנצל במלואן, כי ההאשמות של אקס לא ענייניות, ואין לי סיבה להיגרר לויכוח כזה. כל הרטוריקה שלהם היא בעצם השמצות ריקות מתוכן (אתם יהירים, מתרגמים פחות טובים משנראה לכם, הגולשים שונאים אתכם, אתם שתלטנים ודיקטטורים, ועדי-בלי-בצל רוצח גורי חתולים להנאתו.) אני פתחתי כאן דיון לעגני, אבל ענייני, אין לי רצון להיכנס לפוליטיקה או לקללות של ילדים בחצר שעשועים.

לגבי SilverSpoon המצב כאן נלעג שבעתיים. אני חוזר ואומר שאין כל משקל לטענותייך, לא משום שאת מדברת בסיסמאות ושטויות לא מבוססות, אלא משום שאת מסתירה את זהותך בתמימות מזוייפת. נרשמת לפורום במיוחד כדי להיכנס לדיון, אבל את מדברת בבקיאות של מי שמכיר את הסצנה (מצד מסויים מאוד שלה), אך טוענת שהינך סתם גולש מן המניין. גולש סתמי לא מתחבא מאחורי פרוקסי.
בנוסף, כפי שציינתי כבר, צורת הכתיבה מסגירה אותך. מי שעיקר תרגול הכתיבה שלו מתרכז בכתוביות, נוטה לשבור ולרדת שורות לפני הזמן (כמו תבנית של תרגום או שיר) אפילו בלי להתכוון, כמו שכותב למשל Shaked7. אצלך זה ברור כשמש.

אתה אומר שאין לך רצון להיכנס לפוליטיקה או לקללות של ילדים בחצר שעשועים,
אבל האשכול הזה נראה כמו חצר שעשועים אחד גדול, ואתה זה שהתחיל אותו אז מה זה אומר עליך?
חומר למחשבה.
בתור אחד שלא רוצה להיגרר לקללות ופוליטיקה, לא היית צריך לפתוח הודעה כזו, ולצפות שכולם יסכימו איתך.

חשבת להחליף מקצוע ולהיות חוקר פרטי?
אני לא חושב שיהיו לך הרבה לקוחות, למה אתה לא כל כך מוצלח.
אבל זה יפה, קודם מתרגם, אח"כ משורר, ועכשיו גם אישה. מעניין איזה עוד שמות תואר תדביקו לי.

מה שלא תגיד, האשכול הזה הוא גועל נפש אחד גדול. אבל זה מתאים לאווירה בפורום, אז בסדר גמור.

#75 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:51

אלעד, כל מה שרשמת לגבי סרטים אינו רלוונטי, כי אתה מתבסס על מידע שגוי. החוק אינו "מי שהכריז ראשון מקבל בלעדיות".

#76 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:52

אלעד אם אני לא טועה
אם קבוצה מוסיימת קידדה סרט, אסור לאחרת לקדד אותו (אלה אם הוא ניוק או UNRATED וכו')
הקבוצות שמשחררות כפול, הן לא קבוצות סצנה...

אבל אני לא בטוח, אם אני טועה תקנו אותי.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#77 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:52

מה שלא תגיד, האשכול הזה הוא גועל נפש אחד גדול. אבל זה מתאים לאווירה בפורום, אז בסדר גמור.

האווירה כאן בפורום בסדר גמור. לא לרוחך? אף אחד לא מכריח אותך לגלוש כאן.
אה, אופס... שכחתי... אתה סתם גולש תמים שנרשם עם TOR רק בשביל להגיב בנושא Extreme.

#78 obeh

obeh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,757 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:57

בדיעה אובייקטיבית, בתור אחד שמתבונן על הכל מהצד, רק רוצה אני להגיד שזה פשוט חבל .
חבל שהסצינה הזו עוברת תקופות כ"כ ירודות, של ריבים וויכוחים כ"כ מיותרים.
ולא משנה כרגע מי אשם באי יצירת הברית, זה לא ענייני.
הרי בשורה התחתונה כולכם פועלים לאותה מטרה משותפת - לספק כתוביות בעברית לקהל היעד הישראלי.
אז במקום שתהיה הרמוניה בין הצוותים, שיהיה שיתוף פעולה, ואני בטוח שתצליחו לתרגם הרבה יותר חומר בהרבה פחות זמן,
תכלס כולכם תהנו מזה, אתם מתעסקים כל היום בטפל.
באמת שקטונתי מלהבין, הרי אתם לא מעוניינים בקצת שקט? קצת עזרה הדדית שתקל עליכם את העבודה, שידועה היא לכולם כמה היא קשה?

עוד דיעה שלי לגבי עניין קטן.
החוק שsrtaim יצר, לגבי מי שמכריז ראשון, מקבל בלעדיות. הוא לדעתי פסול ולא פלא שיוצר הוא ריבים.
אם כבר בלעדיות אז על סדרות בלבד.
ובכלל אני לא חושב שזו אמורה להיות בעיה שימצא מבחר תרגומים לסרטים/סדרות מקבוצות שונות.
זה אולי יצור תחרות כלשהי, שלאו דוקא זה משהו רע, אבל זה משאיר את הסצינה חופשייה ממגבלות.
ותאמינו לי שהגולשים לא טיפשים, ואם קבוצה תוציא מהר יותר מהרגיל תרגום, כמובן שהדבר יבוא על חשבון האיכות,
ובטוח אני שילמדו הגולשים להבחין מי המקצועי יותר, ויעדיפו לחכות יום נוסף כדי לקבל משהו איכותי.

ורק כדי להמחיש שוב כמה שהחוק הזה הוא לא יעיל:
בואו שנייה נעשה זום-אווט מהסצינה הישראלית, וניקח לדוגמא את הסצינה העולמית של הסרטים.
כמה טיפשי ולא יעיל היה עם חוק דומה לשל sratim היה תקף לגבי קבוצות המקודדים בעולם.
ועם לדוגמא santi היה מכריז על סרט, אז לvision היה אסור לקודד אותו.
אכן נשמע מגוחך. הרי עם זה רע שקיים המבחר הזה ברחבי האנטרנט? לא.
וכך לגבי כתוביות, אני לא מוצא במבחר דבר שלילי.

סוף סוף תגובה לעיניין!
באופן גרעיני המטרה היא לתרום לקהילה, אך באותו הרגע שהדבר מפסיק להיות הנאה והופך למשהו אחר הוא מאבד את כל המטרה שלו ועדיף במקרה כזה שלא יתקיים כלל.
ריבים טיפשיים והתקטנויות בנוגע למי יש יותר גדול לא מוסיפים לאף אחד ולא תורמים מאומה לאף אחד מהצדדים אז תעשו טובה (אם לא לנו אז לפחות לעצמכם) תניחו את כל האגואיזם בצד
ותעשו מה שאתם יודעים לעשות במיטב כישורים מתוך האהבה לדבר ולא מתוקף איזה עימות טיפשי

#79 SilverSpoon

SilverSpoon

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 18 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎15:57

אתה חוזר מילה במילה על ארסנל המשפטים שלהם ובנוסף מסתתר מאחורי פרוקסי בחו"ל,

עוד תגובה אופיינית של חבר צוות קיו. בראבו!

יפה שכבר חקרתם את המשתמש שלי,
אבל אני מאמין שהגולשים חכמים יותר.
זכותי לגלוש איך שארצה.
אתם האחרונים שאצטרך שתאמינו לי.
מקווה שהגולשים לא עיוורים כמוכם, יאמינו או לא,

בתור גולש מהצד, אני מבין שאתה מחרטט לנו ת'ראבק, יותר נח לגלוש דרך פרוקסי בפורום של Q?
גם יותר נח להתחיל נסיעה ממהילוך שלישי...

תלמד להתנסח ואז אולי אתייחס לשטויות שכתבת כאן. לא מפתיעה אותי תגובה כמו שלך כחבר שהולך בצורה
עיוורת אחר הקבוצה. שיבושם לך. אולי יום אחד תתבגר ותבין.

#80 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2010‏, ‎16:05

אלעד, כל מה שרשמת לגבי סרטים אינו רלוונטי, כי אתה מתבסס על מידע שגוי. החוק אינו "מי שהכריז ראשון מקבל בלעדיות".

אשמח אם תחדש לי בעניין.
חיפשתי באתר סרטים ולא הצלחתי למצוא את החוק :|
הרי לכל סרט/סדרה יש את הלשונית של "כתוביות בתהליך" והרי מי שמבקש ראשון מסרטים לתרגם את הסרט/סדרה "זוכה" בה?

שניר התג unrated, פירושו לא הוערך, כלומר לא מצונזר.
לסרטים לפעמים יש חלקים שהוליווד, או מישהו שם, חותך כי הם פחות רלוונטים, או כדי לא ליצור סרט ארוך מידי.
בunrated אתה רואה את הכלללל .
לגבי קבוצות סצינה אתה צודק, אבל זה למה ננתי דוגמא לקבוצות המקודדים היותר רציניים.
הרי בניהם אין שום הסכם, וכולם חיים בשלווה ובהרמוניה.
מה שיפה שבכל סוף הודעה/פרסום הם גם רושמים תודות לכל הקבוצות האחרות.
הלואי שהדבר היה כך לגבי הכתוביות בישראל.

Be the change you want to see in the world - Gandhi

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים