עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ניסיון לחידוש מחאת המתרגמים

• אנא התחבר בכדי להגיב
102 תגובות לנושא זה

#61 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2012‏, ‎12:36

Mr. Pig - בבקשה תניח ליושבי הפורום.

הרי שאינך קשור למחאה - ואתה רק מפריע לאנשים נורמטייבים רגע אחרי רגע, בשטויות חסרות תכלית.

כולנו קשורים למחאה כי מנסים לשכנע מתרגמים מוכשרים להזיק לעצמם ו לקהל לקותיהם הנאמנים
וכמובן שניתן להציג את הצד השני , וכמובן שהמילה שטויות מראה על הרמה של הכותב , שחושב שכולם צריכים להסכים ,עם דעתו.
וכמובן פורום של יסמנים זה לא פורום אלא משהו אחר, למי שלא שם לב QSUB שהוכרה פעם בתור קבוצת התרגום , הטובה
ביותר , תיזכר בגלל כמה אנשים, כקבוצה שהרסה תרגומים עי IDX ואולי אפילו לא בצדק , כי יתכן שזה היה מיעוט קולני, פשוט
חבל שזה קרה , כי שם טוב לוקח הרבה זמן, לקבל.

#62 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2012‏, ‎12:51

תעשה לאנושות טובה ותלמד איך להשתמש בפסיקים כמו שצריך לפני שאתה כותב עוד הודעות.
תמונה שפורסמה

#63 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2012‏, ‎12:54

תעשה לאנושות טובה ותלמד איך להשתמש בפסיקים כמו שצריך לפני שאתה כותב עוד הודעות.

עוד פעם התחמקות, מה הקשר.

#64 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2012‏, ‎14:40

Mr. Pig - בבקשה תניח ליושבי הפורום.

הרי שאינך קשור למחאה - ואתה רק מפריע לאנשים נורמטייבים רגע אחרי רגע, בשטויות חסרות תכלית.

כולנו קשורים למחאה כי מנסים לשכנע מתרגמים מוכשרים להזיק לעצמם ו לקהל לקותיהם הנאמנים
וכמובן שניתן להציג את הצד השני , וכמובן שהמילה שטויות מראה על הרמה של הכותב , שחושב שכולם צריכים להסכים ,עם דעתו.
וכמובן פורום של יסמנים זה לא פורום אלא משהו אחר, למי שלא שם לב QSUB שהוכרה פעם בתור קבוצת התרגום , הטובה
ביותר , תיזכר בגלל כמה אנשים, כקבוצה שהרסה תרגומים עי IDX ואולי אפילו לא בצדק , כי יתכן שזה היה מיעוט קולני, פשוט
חבל שזה קרה , כי שם טוב לוקח הרבה זמן, לקבל.

הבעיה היא לא שאתה מגיב, אלא שאתה מגיב בעקשנות מטופשת שוב ושוב את אותן טענות אשר הוכח לך באותות ובמופתים שאינן נכונות כלל ועיקר. אתה לא מתייחס כלל למידע שמסופר לך במהלך הדיון, ואין שום דבר שיכול להסיט אותך מדעותיך, שנקבעו מראש טרם שהתחלת ללחוץ שוב ושוב באלימות על מקש הרווח והפסיק במקלדת.
כדי בכל אופן לענות ל"טענותיך", אז ככה:
א. אנחנו לא צריכים שתשכנע אותנו איך להועיל או להזיק לעצמנו. תודה, אבל שקלנו את כל הסיכויים והסיכונים לעומקם, אנחנו לא טיפשים, וזה בסדר, תודה על הנסיון לעזור, אבל הוא מיותר.
ב. אנחנו לא חוששים לשמנו הטוב, ואפילו בינתיים עוד לא קם אף אחד שיכול לערער או להתחרות בו. באמת אל תדאג. אם נראה לך שה-IDX משמיד את כל מאמצינו ארוכי השנים, כדאי שתשנן את הפתגם "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו".

1h9roi.gif

#65 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2012‏, ‎14:48

אחרי קריאה קצת יותר מעמיקה, באמת שתעברו ל-IDX.
שמתי לב שגם הסדרה family guy אינה תומללה בעונות האחרונות. כנראה צריך יותר ידיים לסדרות כמו דקסטר ושובר שורות.
אני חושב שאם כולכם תעברו ל-IDX (אפילו מספיק שצוות Qsubs יעבור) לא תהיה לו ברירה אלא להיכנע, כי אז באמת שלא יהיה למה להיכנס לאתר שלו.
כל הסדרות הפופולריות והמבוקשות + סרטים חמים- לא תהיה לו שום ברירה.
רעיון נחמד, לא?

#66 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2012‏, ‎17:12

אני חושב שאם כולכם תעברו ל-IDX לא תהיה לו ברירה אלא להיכנע, כי אז באמת שלא יהיה למה להיכנס לאתר שלו.
כל הסדרות הפופולריות והמבוקשות + סרטים חמים- לא תהיה לו שום ברירה.

זה בדיוק הרעיון מאחורי מה שמכונה "מחאת המתרגמים". צריך רק להשיג הסכמה כוללת.

(אפילו מספיק שצוות Qsubs יעבור)

האמת שלא, כי כבר היו כמה פרקי זמן ארוכים מאוד שכל צוות קיו שחרר רק ב-IDX... וכמו שניתן לראות, זה לא ממש עזר.

תמונה שפורסמה

#67 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2012‏, ‎19:00

mbig, כנראה שלא ניחנתי באיפוק כמו שמציגים הקולגות שלי.
או שאתה בעל אינטרס כלשהו וקשור איכשהו לטורק, או שאתה טיפש להחריד (וצר לי, האופציה האחרת היחידה היא שאתה גם וגם). אתה רושם שטויות, ופעם אחר פעם עונים לך בענייניות, ואז אתה רושם עוד שטויות. אתה ממשיך להתווכח על עובדות קיימות שאין שום עוררין עליהן. אתה טוען ש"קרדיטים מחולקים ביד רחבה" אבל כל מה שצריך זה להיכנס לאתר טורק ולראות שזה לא המצב. לכן, המסקנה היא שאתה אחד מהדברים שציינתי מעלה, ככל הנראה טיפש להחריד. גם צורת הכתיבה שלך מחזקת את הסברה הזאת. ואגב, סתם לחשוב שיש קרדיטים כי נותנים קרדיטים לגנבים זאת אולי טעות של מתחילים, אבל ברגע שאתה מפסיק להיות סתם צופה מהצד ומתחיל להתווכח איתנו, זאת לא טעות של מתחילים אלא טעות של מטומטמים. אנא ממך, עזוב אותנו בשקט, ולך תתרגם בעצמך דרך גוגל. דרך צלחה, בון פור טונה.
  • EmanuelMax אוהב את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#68 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2012‏, ‎23:05

זה טרול. למה אתם מתייחסים אליו?
תנו לו באן.

#69 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2012‏, ‎23:50

האמת שאין לי שום אנטרס ל טורק, טורק כנראה פורחים ב IDX אני פשוט תמהה האם אנשים נטרפה עליהם דעתם , ומשועים ל IDX
או שמספר מתרגמים מתוסכלים , מחוסר שיתוף הפעולה מחבריהם , ומתחזים לבעלי ענין כדי לצרף כמה שיותר , בקשר לשובר שורות.
הוא תורגם עי מתרגם מאד מוכשר , שבגלל פרובוקציה של טורק , שוכנע על ידכם לעבור ל IDX בלי שהבין , שטורק כנראה רק מרויחים
מזה עי קריעת התרגום וציורם כמשחררים , מכבלי ה IDX / בכל אופן אם הייתי חסיד קונספירציות , הייתי חושב שאולי שתולים
של טורק פועלים , להחזרת ה IDX כי כך יוכלו לקבל הרבה קרדיט לעצמם , אבל כנראה האמת יותר פשוטה .
בכל אופן כל סיםורי הקרדיט נשמעים כמו גן ילדים אמיתי , ומשונה שמתרגמים שהם כנראה אנשים די משכילים מתנהגים כךץ

#70 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎00:03

אני מסכים עם מה שאתה אומר, במיוחד עם הקטע שאתה מספר על כמה שגדשך דדש , ! IDX דגשך טורק קרדיט שגיעות חיטיב ואתם רוצים צומת לב וביכלל טורק עושים למאן הקהלה הגולשים בארץ וכאלע ביתר ירשלים מילחמה אמפריה למכרה סוברו סטישן חדשה , בצבא כסף אים # רדיסק אים יוסבי ועכישו מתנה תקליט של קויב ! פרץ כן כן שמתם טוב קובי פרץ הזמר המיזרחי מיספר אחד בארץ ועים הוא לו בארץ , אז בחול מי בא לטבריה סופש מחר המשך ערב נאים
  • glfinish, Murdock, ZIPC ו-5 אחרים אוהבים את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#71 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎01:04

מה אתם בכלל מתייחסים לטרול הזה ששמו mbig.
תבינו שהבנאדם אינפנטיל, (לדעתי הוא משחק אותה אדיוט) והוא בכוונה מנסה לעצבן אותכם(ומצליח) ולהוציא מיכם אנרגיות לשווא?!
מההודעה השנייה של הבחור, שקלטתי שאין עם מי לדבר, התחלתי לדלג על ההודעות שלו.
תתעלמו מהטרול הזה, כולנו נרויח מיזה.

לגבי נושא הדיון, לא משנה באיזו דרך תבחרו,
אבל כמו שתמיד אמרתי חייבת להיות פה אג'נדה כללית שכל המתרגמים ילכו אחריה וישתפו פעולה בעניין.
שת"פ זו הדרך היחידה לפתרון במצב הזה.
מתי כבר תבינו שהכח בידיים שלכם?! אתם רק בוחרים שלא להשתמש בו !!!
שביתה תכלס היא רעיון מצויין.
בעלי האתרים לא יירצו למלא את אתרם בזבל שנעשה ע"י גוגל טרנסלט.
וגם אם כן הגולשים לא ישתקו, אלה יעשו מה שהם כל כך טובים בו - להתלונן ולצעוק.
אם השביתה תהיה מספיק עוצמתית, היא תגרום להשפעה אדירה ולהבנה בכל הסצינה, בעלי אתרים וגולשים יחד, כמה שהמתרגמים הנוכחים חשובים לכולנו וכמה הם לא מוערכים מספיק.

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#72 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎08:46

תגובה כהלכת , כולל ה

תבינו שהבנאדם אינפנטיל, (לדעתי הוא משחק אותה אדיוט) והוא בכוונה מנסה לעצבן אותכם(ומצליח) ולהוציא מיכם אנרגיות לשווא?!

אבל כמו שתמיד אמרתי חייבת להיות פה אג'נדה כללית שכל המתרגמים ילכו אחריה וישתפו פעולה בעניין.
אם השביתה תהיה מספיק עוצמתית, היא תגרום להשפעה אדירה ולהבנה בכל הסצינה, בעלי אתרים וגולשים יחד, כמה שהמתרגמים הנוכחים חשובים לכולנו וכמה הם לא מוערכים מספיק.

תגובה כהלכת שמראה גם על אינטיליגנציה , ואולי על עוד דברים , צריך להבין , שמי שצריך להעריך את המתרגמים זה המורידים , ולא בעלי האתרים.
מה שקורה , שקבוצה מועטת של אנשים מתוסכלים , אלוהים יודע למה , שכנראה מהווים מיעוט קולני, מנסים לפגוע במצנת התרגום, ולגרור , מתרגמים,
ישרי דרך , לאגנדה שלהם , ולהרוס את מה שנבנה שנים , העצה שלי למתרגמים אל תתיחסו אליהם , ואל תפלו בפח, חבל לעבוד קשה ובסופו של דבר ליצר זבל,
הרי כל אדם רואה עם מי יש לו עסק. ובמקרה שאתר מסוים , מסיבות מונופול, לא מפרסם אתכם יש אתרים בחול , הנחמה היא כמובן , שקמו אנשים
שפשוט נמאס להם , והחלו להוציא תרגומים , מקבילים כל הכבוד להם.

#73 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎09:51

א. אין לנו כל שאיפה לקבל הערכה מאנשים כמוך, שלא מעריכים בשיט את המאמצים שאנחנו משקיעים, וחושבים שמלאכתנו כל כך קלה, עד שגוגל טרנסלייט יכולה להתחרות בה. הצורה העילגת בה אתה מתבטא (כמו גם הערכתך לניחושי התרגום של שלגיה) מסבירה בקלות למה אתה אפילו לא מסוגל לעמוד על ההבדלים בין תרגום נאות (אותו אתה מכנה בחוצפתך "זבל") לטקסט הזוי שמתחלף בתחתית המסך.

ב. אם אחרי כל התגובות והנימוקים שקיבלת פה, בעיניך "אלוהים יודע למה" אנחנו מתוסכלים, כנראה שלמרות הנחתך היומרנית לא אתה זה שמסוגל לשפוט אינטיליגנציה. המיעוט הקולני והמתוסכל ש"מנסה לפגוע ב'מסנת' התרגום ולגרור אותנו ל'אגנדה' שלו ולהרוס את מה שנבנה שנים" הוא אתה בעצמך. תתעורר, בוקר טוב.

1h9roi.gif

#74 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎11:15

אני לא מבין למה אתם לא פותחים אתר כתוביות משתוף עם צוות EXTRME. חלוקת התרגום תעשיה בינכם וככל יהיה סדר. האתר יהיה פופולארי מאוד כי מי יוריד כבר מSRATIM/TOREC והריב בניכם יסתיים. אפשר גם אתר רק שלכם, זה לא פותר את הבעיה של גניבת התרגומים אבל יראה למנהלי האתרים אצל מי הכוח.

#75 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎11:16

ברור שאני מעריך את המאמצים שלכם , ואני מזכיר את זה בכל הזדמנות , הכונה בזבל זה כמובן לקחת תרגום תקין ולהםוך אותו ל IDX בלתי קריא.
אבל להכריח אנשים להעריך אתכם שאם לא תשימו IDX זה לא תקין , בכל אופן אם אני לא טועה הכותב הנכבד והמתרגם המוכשר , היה פעם חבר בטורק
ומסוכסך , עם מנהל האתר הנוכחי , וכמובן לצופים נמאס מזה , כי זאת התעללות לשמה , לא באתרי התרגומים , אלא במי שמשתמש בתרגום.
שקם בבוקר , ורואה שעוד פעם נלחמים על גבו וכמובן גם סיבה אין אלא זה נראה יותר כמו רצון להוכיח שאני חשוב. לכן אולי פשוט תצאו מהתיסכולים,
כולם מעריכים את העבודה שלכם , יודעים מי תרגם כי כולם עוברים בכל אתרי הכיתוביות , וגם אם הושמט קרדיט הרי יודעים מי תרגם , ותפסיקו להתנהג
כמו ילדים בני 5 .

#76 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎11:26

אני לא מבין למה אתם לא פותחים אתר כתוביות משתוף עם צוות EXTRME. חלוקת התרגום תעשיה בינכם וככל יהיה סדר. האתר יהיה פופולארי מאוד כי מי יוריד כבר מSRATIM/TOREC והריב בניכם יסתיים. אפשר גם אתר רק שלכם, זה לא פותר את הבעיה של גניבת התרגומים אבל יראה למנהלי האתרים אצל מי הכוח.

זה לא ילך אתר עולה כסף , מנהלי אתרים לא בדיוק גונבים תרגומים ואם יעשו כיתוביות אישיות , שלא לדבר על הקושי הלוגיסטי לחלק כיתוביות
לכולם במיל , אז ניתן להרשם שלש פעמום עיי מחיקת הקוקיס , ואז עי השואה בינרית טקסטואלית ותוכנה די פשוטה, ניתן להורד את הסמן
מהכיתובית ולפרסם אותה , הכל אופן לא ראיתי שאתר מסוים לאחרונה הוריד קרדיטים מלבד טורק שעשה למתרגם אחד ,כך שכל הסיפור מוזר

#77 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎12:24

ברור שאני מעריך את המאמצים שלכם , ואני מזכיר את זה בכל הזדמנות , הכונה בזבל זה כמובן לקחת תרגום תקין ולהםוך אותו ל IDX בלתי קריא.
אבל להכריח אנשים להעריך אתכם שאם לא תשימו IDX זה לא תקין , בכל אופן אם אני לא טועה הכותב הנכבד והמתרגם המוכשר , היה פעם חבר בטורק
ומסוכסך , עם מנהל האתר הנוכחי , וכמובן לצופים נמאס מזה , כי זאת התעללות לשמה , לא באתרי התרגומים , אלא במי שמשתמש בתרגום.
שקם בבוקר , ורואה שעוד פעם נלחמים על גבו וכמובן גם סיבה אין אלא זה נראה יותר כמו רצון להוכיח שאני חשוב. לכן אולי פשוט תצאו מהתיסכולים,
כולם מעריכים את העבודה שלכם , יודעים מי תרגם כי כולם עוברים בכל אתרי הכיתוביות , וגם אם הושמט קרדיט הרי יודעים מי תרגם , ותפסיקו להתנהג
כמו ילדים בני 5 .

רגע, וזה שההודעות שלך בלתי קריאות ובקושי מובנות, אומר שגם אתה זבל בן חמש והסתכסכת עם דבילד?

1h9roi.gif

#78 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎12:28

זה לא ילך אתר עולה כסף , מנהלי אתרים לא בדיוק גונבים תרגומים ואם יעשו כיתוביות אישיות , שלא לדבר על הקושי הלוגיסטי לחלק כיתוביות
לכולם במיל , אז ניתן להרשם שלש פעמום עיי מחיקת הקוקיס , ואז עי השואה בינרית טקסטואלית ותוכנה די פשוטה, ניתן להורד את הסמן
מהכיתובית ולפרסם אותה , הכל אופן לא ראיתי שאתר מסוים לאחרונה הוריד קרדיטים מלבד טורק שעשה למתרגם אחד ,כך שכל הסיפור מוזר

אבל, למה לרדת
שורה כשלא
צריך כל
הזמן?

#79 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎11/10/2012‏, ‎12:38

תגובה כהלכת , כולל ה

תגובה כהלכת שמראה גם על אינטיליגנציה , ואולי על עוד דברים , צריך להבין , שמי שצריך להעריך את המתרגמים זה המורידים , ולא בעלי האתרים.
מה שקורה , שקבוצה מועטת של אנשים מתוסכלים , אלוהים יודע למה , שכנראה מהווים מיעוט קולני, מנסים לפגוע במצנת התרגום, ולגרור , מתרגמים,
ישרי דרך , לאגנדה שלהם , ולהרוס את מה שנבנה שנים , העצה שלי למתרגמים אל תתיחסו אליהם , ואל תפלו בפח, חבל לעבוד קשה ובסופו של דבר ליצר זבל,
הרי כל אדם רואה עם מי יש לו עסק. ובמקרה שאתר מסוים , מסיבות מונופול, לא מפרסם אתכם יש אתרים בחול , הנחמה היא כמובן , שקמו אנשים
שפשוט נמאס להם , והחלו להוציא תרגומים , מקבילים כל הכבוד להם.

חלק מאלה שאתה קורא להם מתוסכלים ו"הורסים מה שנבנה שנים" הם בדיוק אלה שבנו את "מה שנבנה שנים" והביאו את רמת הסצנה למה שהיא היום.
שוב לא קראת את הספר.

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#80 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎12/10/2012‏, ‎00:53

א. אין לנו כל שאיפה לקבל הערכה מאנשים כמוך, שלא מעריכים בשיט את המאמצים שאנחנו משקיעים, וחושבים שמלאכתנו כל כך קלה, עד שגוגל טרנסלייט יכולה להתחרות בה. הצורה העילגת בה אתה מתבטא (כמו גם הערכתך לניחושי התרגום של שלגיה) מסבירה בקלות למה אתה אפילו לא מסוגל לעמוד על ההבדלים בין תרגום נאות (אותו אתה מכנה בחוצפתך "זבל") לטקסט הזוי שמתחלף בתחתית המסך.

ב. אם אחרי כל התגובות והנימוקים שקיבלת פה, בעיניך "אלוהים יודע למה" אנחנו מתוסכלים, כנראה שלמרות הנחתך היומרנית לא אתה זה שמסוגל לשפוט אינטיליגנציה. המיעוט הקולני והמתוסכל ש"מנסה לפגוע ב'מסנת' התרגום ולגרור אותנו ל'אגנדה' שלו ולהרוס את מה שנבנה שנים" הוא אתה בעצמך. תתעורר, בוקר טוב.

גוגל לא יכול לתרגם כמוכם אבל לא תמיד יש תרגום , התרגום של שלגיה היה תקין לגמרי
ובקשר לכל הנושא , אנשים כמוכם אני לא מעריך במיוחד , כי מי שמנסה לפגוע במורדים , בגלל אתר כל שהוא , אין שום סיבה להעריך אותו .
( יש יוצא דופן אחד זה שתרגם את גיהנום על גלגלים אבל כנראה הוא קיבל עזרה ועיצות אחיתופל ממישה ואחר , ובסופו של דבר , כולי תקווה
שהוא יצא מזה ) ההערכה שלי זה למתרגמים שמתרגמים לכולם , לא כדי לפמפם את האגו אלוהים יודע למה , בקשר לאינטיליגנציה
מי ש עובד על תרגום , ובסופו של דבר , מגיש אותו בפורמט מכוער ובלתי קריא , כנראה לא מפגין אינטיליגנציה מרובה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים