עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

יצא המרצע מהשק

• אנא התחבר בכדי להגיב
92 תגובות לנושא זה

#61 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2012‏, ‎18:01

עד כמה שזכור לי סרטים שלא היה כיתובית באנגלית לא תורגמו , עד שהופיע הכיתובית.

מ-ה - א-ת-ה - א-ו-מ-ר...! כנראה שאם לא זכור לך, זה לא קרה.

אתר טורק לא חייב לכם כלום

ו-Qsubs לא חייב לטורק כלום. ו-Qsubs לא חייב לצופים כלום. והצופים לא חייבים לטורק כלום. והצופים לא חייבים ל-Qsubs כלום.
בוקר טוב, יעקב.
אני לא יודע אם שמת לב, אבל כל "מערכת היחסים" של פרסום וצריכת תרגומים לא מתבססת על חובה של מישהו.
מדובר פשוט ברצון טוב ונתינה עצמית.
אם כך, מה הפואנטה במשפט כזה? אין. אתה פשוט אוהב לזרוק דברים לא קשורים לדיון.

ואם הם פרסמו אין להם כל אפשרות לבדוק ולעדכן כל תרגום וסנכרון

לעדכן יש אפשרות. ולבדוק, אחרי שהתריעו בפניהם, גם יש אפשרות.
ובכלל, כל הקו הזה של "אולי זה בטעות" מ-ג-ו-ח-ך. באמת? זה הטיעון שלך? אתה מבין איך זה נשמע? מה, אתה חושב שכולם כאן בדיון מטומטמים? רק אתה רואה ת'אמת הפשוטה?
צא מהטיעון השטותי. זו כבר עובדה ידועה ומבוססת שהסירו את הקרדיט בכוונה תחילה. רצו לפרסם את התרגום ללא הקרדיט ליוצרים.
אני מקווה שאתה לא כזה פתי בחיים האמיתיים... כי סביר להניח שתאכל חרא מהרבה כיוונים כך... :o

בפרט שיתכן, שלא הודיעו להם

כן הודיעו. כמה וכמה פעמים. וחיכו. והודיעו שוב. וחיכו שוב. וקיבלו התעלמות או תשובות לא מקובלות.

אלא ישר נקטו בעיצומים והפילו עליהם את האחריות.

שקר.

הרעיון להעניש את הצופים על אתר שאין להם כל קשר אליו הוא די נבזי

לא, הרעיון הוא להגן על התרגומים. זה שחלק מהצופים לא רוצים או מסוגלים לצפות עם הפורמט החדש זו תוצאת לוואי. (שלקחו בחשבון כשהחליטו על השימוש בפורמט)

ואפילו אם מחקו קרדיט בזדון

הגענו לאנשהו! יאיי! התחלת לכתוב ולהודות בברור מאליו! :D

אז זה לא מכשיר IDX

אה אה! זהו! זה בדיוק העניין. אף אחד לא זקוק לתו הכשרות שלך. את זה אתה מבין?
המתרגמים לא זקוקים לאישור ממך כדי לעשות מה שבא להם.
ויותר לעניין, לדעתם זה כן מכשיר, אז אתם באי הסכמה. באסה לך. (במיוחד שהם אלה שעושים את כל העבודה ולכן מחליטים את כל ההחלטות הללו)

בפרט שזה לא בדיוק עוזר, TOREC קורע את ה IDX מקבל את הקרדיט וכולם מורידים ממנו ,

נתחיל מסוף המשפט...
לא כולם מורידים ממנו. ישנם שני אתרים נוספים, אשר (לדעתי האישית) מוצלחים יותר וגם מספקים SRTים תקינים יותר (ללא טעויות קריעה) בתזמון די קרוב לרגע פרסום הקריעה.

לגבי זה שטורק מקבל את הקרדיט... ובכן, הם גם ככה מחקו את הקרדיט, אז עכשיו הם פשוט צריכים לעבוד קשה יותר. זה כבר פלוס. לפחות שיעבדו קשה עבור הנבזות שלהם. לא להגיש להם את זה בכפית זהב. שיתמללו. :)

לגבי האם זה עוזר או לא...
תאמין או לא, זה דיון מתמשך בין המתרגמים.
קודם כל, זה עושה טוב בלב לדעת שהזונות בטורק עובדות קשה בצומת בשביל "לקבל קצת". :)
עכשיו, יש מתרגמים שמאמינים ששביתה מלאה עדיפה. אם אתה שואל אותי, זה רק ימשוך מתרגמים זבל עם עברית כמו שלך (אל תיקח ללב, תיקח לריאות) ויחזיר את איכות התרגומים למה שהיה לפני 8 שנים (זבל שרק הורס את הצפייה).
יש כאלה שאומרים ש-IDX עובד מעולה כאשר הוא בשימוש נרחב יותר, מהסיבה הפשוטה שבלתי אפשרי לתמלל כל דבר. זו עבודה סיזיפית. אני נוטה להסכים.

כך שכל רעיון ה IDX גם לא אתי וגם די טפשי

לא אתי? אה? מה קשור? גבר, מדובר בתרגום שניתן בחינם. שכחת שאף אחד לא חייב לאף אחד כלום?
טיפשי... ובכן, יש כאלה שיגידו שאתה טיפשי. ואולי קצת משעמם. ואולי קצת חופר. ואולי קצת מיותר. ואולי טיפה טרול. ואולי חוזר על עצמך. ואולי שקרן. ואולי אינטרסנט. ואולי אגואיסט.
מה שאני מנסה לומר... בוא לא ניגרר לשמות.

וגם עוזר לטורק.

רק האנשים שלא מוכנים/יכולים לצרוך IDX (כמוך, לדוגמה) עלולים לראות את טורק כמושיע שלהם.
כמה זה "עוזר" לטורק? לדעת המתרגמים, פחות מאשר זה פוגע בו. וזה מה שחשוב.

בקשר לכיתוביות אישיות, הרי ניתן עי השואה בינרית טקסטואלית ושינוי תאריך הקובץ , להוריד את מאפיני הכיתוביות , ואז ניתן
ללא סיכון להעביר אותן לכל גורם שלישי בלי להסתכן בנידוי ולכן יש עוד אפשרות לחוג קטן של חברים , ואז כמובן כל הנושא נשמע קצת משונה.

לכל פתרון יש פלוסים ויש מינוסים. אתה לא מחדש למתרגמים את המינוסים.
לאלה שישבו ברוטשילד בקושי היו שירותים... והם גרו באוהלים תקופה לא קצרה. ואולי תושבי הרחוב לא-כל-כך אהבו אותם באותם הרגעים. אתה תתפלא מה אנשים מוכנים לעשות כדי להביע מחאה.

כמובן שאפשר לפרסם הנה כיתוביות לא תקבלו, אבל אז כמה אנשים הגונים , יפרסמו תרגום מקביל , ואז אותו מתרגם עבד לשוא וגם כנראה לא הצטייר
טוב בעיני בעיני הרבה אנשים.

אם יש משהו אחד שלמדתי בזמן שהייתי אשכרה תורם לסצינת הכתוביות (מסנכרן בעיקר), זה שדעת קהל הצרכנים לא כל כך משנה ואפילו משתנה מהר.
כאילו, אדם יכול לשנוא את אלכסנדר פן בשביל הקטע עם ה"תרגום למקורבים", אבל ברגע שהתרגום יצא, ואפילו שיש מתחרה, אותו אדם יצפה בו כמו טטלה...
ולמה? כי האנשים יודעים שהתרגום של אלכסנדר טוב יותר מהמתחרה הביזיוני. ראינו את הביזיון באשכול השני... ראינו מה החלופה "שווה".
אז בסופו של דבר, מה זה משנה לאלכסנדר מה אתה חושב...? זה נותן לו יותר כסף במשכורת בסוף החודש? אה, רגע...
אתה חושב שדעת הקהל כ-ז-ו חשובה? שמתרגמים יהיו מוכנים שיסירו להם קרדיט רק בשביל שהקהל ימשיך להיות מרוצה? בדרן.
הרי גם ככה כל מי שמוריד מטורק לא יודע מי תרגם אפילו... אין שם אפילו קהל רלוונטי.

ועדיין לא ענית לי... זה כואב?
  • Nikita אוהב את זה

#62 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2012‏, ‎22:56

mbig, אני ממש בהתלבטות לגביך, אני לא מצליח להסיק האם אתה טרול, שמנסה רק להלהיט את הדיון לשוא באמצעות חזרה שוב ושוב על שקרים בוטים וגסים, או שאתה פשוט דפקט שלא מצליח להבין מה שמסבירים לו ומוכיחים באופן נהיר ופשוט.
מצד אחד העקשנות שלך רומזת על האפשרות הראשונה, אבל מהצד השני צורת ההתבטאות המגוחכת שלך מצביעה בפירוש על אופציה ב'.

על כל מקרה, אני פשוט דורש שתפסיק לשפוט מי מוסרי ולא מוסרי.
אתה בא לאנשים שמקדישים מזמנם ורוחם לטובת הכלל, ושופט אותם משום שלא נתנו לך במתנה ב-ד-י-ו-ק את מה שרצית, או יותר מדוייק: נתנו לך את המתנה, אבל בעטיפה שלא מצאה חן בעיניך.

זה הופך אותך לאדם חסר דרך ארץ, בזוי ונטול בושה.

אנא ממך, נסה לא להשתמש ביכולות השיפוט והמיון הנשגבות שלך לגבי מוסריותם של אחרים, משום שאתה נמצא בנקודה שממנה אין לשפוט אף אדם, אלא רק להתבייש בשפלותך שלך.

תמיד יש אפשרות שלישת , אני מנסה להסביר דברים שלא מוצאים חן בעיני כמה אנשים פה. בקשר להשואה . אני לא מקבל מתנה , כי אני לא רואה
IDX , וטכנית אותו מחלק מתנות עם עטיפה פגומה , מונע ממני עי שיטת המונופול , לקבל מתנה תקינה , וכנראה מנסה לשכנע אנשים אחרים,
להרוס את העטיפה שלהם, ולכן כנראה נגרם נזק כל שהוא.
בקשר לשקרים , איזה שקרים בדיוק?
בכל אופן הייתי רוצה להבין , במקרה בורגיה למשל , במה עזר הIDX , הרי ממילא TOREC קרעו את זה, אז למה זה נועד ,ובמי בעצם זה פגע.

קצת לא נעים לי, אבל לך לאבחון חביבי
אתה סובל מפיגור.

זה נכון של כמה אנשים פה
מי שלא רוצה לראות את האמת בגלל פנטאיות , כנראה ששום דבר לא יעזור לו

#63 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎12:01

אני אישית לא רואה תרגומים של אלכסנדר פאן בגלל חיבה לגאנרים אחרים , אבל בעיה זה לא אם הוא מתרגם טוב , הבעיה היא הצורה שבה הוא מתיחס
לאנשים אחרים, מ זה שהוא מונע מהם את תרגומיו אבל מנקר להם את העיניים בפרסומיו ועד השתלחותו ממי שמונע את זה ממנו , עי תרגום מקביל.
בכ אופן אם הבנתי נכון ,הוא לא מעונין שתרגומיו , יופצו ב TOREC ולמרות זאת הם מפורסמים שם , עם יציאת התרגום המקביל. ולכן כנראה הוא רוצה ,
שליטה על מי יקבל באופן כללי , את התרגום לסרטיו , מה שנקרא , כשר אבל מסריח.

#64 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎12:14

"כשר אבל מסריח" מגדיר בעיני את המצב שאתה לא מקבל פה דרגת טרול, לא את המדיניות של אלכסנדר "פאן".
  • Nikita אוהב את זה

1h9roi.gif

#65 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎12:37

אלכסנדר לא עושה פאן

#66 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎12:45

"כשר אבל מסריח" מגדיר בעיני את המצב שאתה לא מקבל פה דרגת טרול, לא את המדיניות של אלכסנדר "פאן".

ההגדרה של ארול זה קצת אחרת , זה כולל התחזות , ןכמובן יש הבדל בין גילוי האמת , או ביקורת , לבין טרוליות.
לפי שיטתך , מי שמסכים אתך זה בסדר. ומי שלא זה טרול. זאת שיטה שמתאימה למדינות דיקטטוריות.

וכל זאת למה?
אני אומר את הדעות שלי , ואתה את שלך , טרול זה משהו אחר בכלל.

אלכסנדר לא עושה פאן

http://he.wikipedia.org/wiki/אלכסנדר_פ

#67 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎13:01

וכל זאת למה?
אני אומר את הדעות שלי , ואתה את שלך , טרול זה משהו אחר בכלל.

אמרתי בפוסט קודם שאני לא יודע אם אתה טרול או דפקט. תאמין לי שהאופציה של טרול מחמיאה יותר, אל תזלזל בה.

אתה אומר את הדעות "שלך" (רגע, אתה זה בילד?), ואנחנו מוכיחים לך שוב ושוב באותות ובמופתים שהן מתבססות על מידע שגוי לחלוטין. אתה לא מתייחס בכלל לתשובותינו, ותחת זה טוען בדיוק את אותם שקרים וחצאי אמיתות שוב ושוב. כפי שציינתי פעמיים כבר, זו התנהגות של דפקט או של טרול. תבחר מה אתה מעדיף.
  • Nikita אוהב את זה

1h9roi.gif

#68 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎15:28

אתם פרנואידים בצורה קיצונית , אתה באמת חושב שלמנהל TOREC משנה אם אתם מוציאים IDX הרי טכנית זה רק עוזר לו , וכמובן למה לו לשכנע אתכם.
בכל אופן במה עןזר לכם הIDX לא הבנתי עד היום , ועם תשובות טרול , עוד עוד כמה שלא אפרט , כנראה שלא אקבל. ואם התשובה היא TOREC גונב
קרדיטים, את TOREC אתם לא מענישים , רק עוזרים לו. ואם התשובה היא זה תרגום שלי אני אוציא אותו , איך שיתחשק לי , אז עדיף שלא תשימו קרדיטים כלל, שם טוב לא תקבלו מזה ,ובקשר לכל אומרי ההן, שרואים IDX יומם ולילה ,לי יש השערות משלי בנושא.

#69 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎17:08

אלכסנדר לא עושה פאן

http://he.wikipedia.org/wiki/אלכסנדר_פ

"אלכסנדר פ
אין בוויקיפדיה ערך בשם זה."

תמונה שפורסמה

#70 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎17:29

היית צריך לחפש אלכסנדר פאן!

#71 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎18:00

אתם פרנואידים בצורה קיצונית , אתה באמת חושב שלמנהל TOREC משנה אם אתם מוציאים IDX הרי טכנית זה רק עוזר לו , וכמובן למה לו לשכנע אתכם.
בכל אופן במה עןזר לכם הIDX לא הבנתי עד היום , ועם תשובות טרול , עוד עוד כמה שלא אפרט , כנראה שלא אקבל. ואם התשובה היא TOREC גונב
קרדיטים, את TOREC אתם לא מענישים , רק עוזרים לו. ואם התשובה היא זה תרגום שלי אני אוציא אותו , איך שיתחשק לי , אז עדיף שלא תשימו קרדיטים כלל, שם טוב לא תקבלו מזה ,ובקשר לכל אומרי ההן, שרואים IDX יומם ולילה ,לי יש השערות משלי בנושא.

א. אנחנו לא פרנואידים. נסה לפתוח דיון זהה בפורום של טחורק, ותמדוד על סטופר תוך כמה זמן היוזר שלך נכחד משם.
ב. מנהל טחורק מעוניין בהפסקת ה-IDX, ואנחנו מקבלים הוכחות לכך פעם ועוד פעם באמצעות צינורות מידע עקיפים. הבעיה היחידה היא שהוא עדיין לא רוצה את זה מספיק כדי להיענות באופן מלא לתביעותינו.
ג. אם ממילא באתר הגנבים איננו מקבלים קרדיט, אז יאללה, שלפחות יתמללו וישתדלו קצת. גם יהיה אצלם תרגום גרוע יותר (התמלול תמיד לקוי בהשוואה למקור) וגם שיעבדו קצת עבור הקרדיט שהם גונבים לעצמם, למה לא. אם ממילא באים לשדוד אותי זה לא אומר שאני צריך להשאיר דלת פתוחה.
ד. שוב בפעם המאה: אנחנו לא משחררים תרגומים כדי לזכות בשם טוב והערכה. אני שמח שאנשים נהנים, אבל לא זו המטרה, וממילא אנחנו דמויות עלומות. זה לא שאם מישהו יראה אותי מחר הוא ידע שעדי-בלי-בצל זה אני ויבקש חתימה. אהדת הקהל היא עוד טיעון ריק מתוכן שאתה משתמש בו בכל הודעה. חלאס, תבין, זו לא מטרה מבחינתנו. צא מזה כבר ותמצא טענות חדשות.
  • mbig אוהב את זה

1h9roi.gif

#72 subs_etc

subs_etc

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎23/10/2012‏, ‎20:36

... ,ובקשר לכל אומרי ההן, שרואים IDX יומם ולילה ,לי יש השערות משלי בנושא.

תשמור אותן כיוון שלא מדובר בחתך אחיד של צרכנים.

אם את האנרגייה שאתה משקיע פה בשידורים חוזרים של תעמולה (כי מדי פעם אתה מקפיד לערבב שבבי אמיתות / מציאות בבליל ההזיות שאתה פורק כאן) היית משקיע בהסברת אופן צפייה / קידוד בתרגומים המופצים ב IDX, היית לשיטתך אתה מקטין את הסבל והתסכול של אלה שאינם מצליחים לצרוך תרגומים שכאלה. יש מעט מאד תלונות על פגיעה ב"חווית הצפייה" בשל השימוש ב IDX (אחוזים בודדים לפחות ע"פ כמות המורידים והמתלוננים על איכות).
אתה במודע (ואם לא אז כדאי שתראה מישהו דחוף) מקדם אינטרסים של אתר שפוגע באופן שיטתי במתרגמים ולרב מספק ללקוחותיו "סחורה" שאינה איכותית (וזה בעדינות רבה).
לא תשכנע פה מסנכרנים ו/או מתרגמים והרב המוחלט של הקהל כאן ממילא מסתדר היטב עם IDX, אולי כדאי שתשחרר אותנו מתקליטך השרוט ותנגן אותו היכן שיש סיכוי שימצא אוזניים קשובות.

בגלל חופש הביטוי, הסובלנות וגם הסבלנות של מנהלי הפורום כאן, לא תזכה לחסימה או צנזורה (בהנחה שלא תחרוג לשפה שהפורום אינו סובל) ולכן גם טענותיך בדבר בולשביזם לא יקבלו חיזוק.

#73 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2012‏, ‎09:20

... ,ובקשר לכל אומרי ההן, שרואים IDX יומם ולילה ,לי יש השערות משלי בנושא.

תשמור אותן כיוון שלא מדובר בחתך אחיד של צרכנים.

אם את האנרגייה שאתה משקיע פה בשידורים חוזרים של תעמולה (כי מדי פעם אתה מקפיד לערבב שבבי אמיתות / מציאות בבליל ההזיות שאתה פורק כאן) היית משקיע בהסברת אופן צפייה / קידוד בתרגומים המופצים ב IDX, היית לשיטתך אתה מקטין את הסבל והתסכול של אלה שאינם מצליחים לצרוך תרגומים שכאלה. יש מעט מאד תלונות על פגיעה ב"חווית הצפייה" בשל השימוש ב IDX (אחוזים בודדים לפחות ע"פ כמות המורידים והמתלוננים על איכות).
אתה במודע (ואם לא אז כדאי שתראה מישהו דחוף) מקדם אינטרסים של אתר שפוגע באופן שיטתי במתרגמים ולרב מספק ללקוחותיו "סחורה" שאינה איכותית (וזה בעדינות רבה).
לא תשכנע פה מסנכרנים ו/או מתרגמים והרב המוחלט של הקהל כאן ממילא מסתדר היטב עם IDX, אולי כדאי שתשחרר אותנו מתקליטך השרוט ותנגן אותו היכן שיש סיכוי שימצא אוזניים קשובות.

בגלל חופש הביטוי, הסובלנות וגם הסבלנות של מנהלי הפורום כאן, לא תזכה לחסימה או צנזורה (בהנחה שלא תחרוג לשפה שהפורום אינו סובל) ולכן גם טענותיך בדבר בולשביזם לא יקבלו חיזוק.

קודם כל כל הכבוד למנהל האתר שנותן במה חופשית לכולם,
בקשר לשפה , תבדוק קצת אחורה .
בקשר למתרגמים חלקם כנראה , רוצים שירגישו שתלויים בהם , ומנסים לסחוט את זה עד הסוף, בזמנו היה הסכם גנטלמני בין כל הקשורים בנושא,
על צורת רישום הקרדיטים ו QSUB כנראה עמדו בהסכם במקביל לטורק, ולכן הקיצוניים שבחבורה , עברו להיות "מתרגמים פרטיים" והמשיכו במעלליהם.
וחלקם כנראה עברו לאקסטרים וממשיכים המלחמה. כמובן שטורק מפרסם קרדיטים כסידרם , מלבד מקרה אחד שכתבתי מה לפי דעתי קרה,
ואותו מתרגם היה מספיק מצפוני להעלב מזה שטוענים שהוא מתעלל באנשים . מה שקורה לאחרונה , שמתרגמים שמקבלים קרדיט תקין,
פותחים במלחמה נגד טורק והמורידים, אולי בגלל שחלקם נבעטו משם בזמנו, ואולי מתוך שיעמום רצון שליטה או אלוהים יודע למה.וללא פרוט וכל סיבה רלונטית.
מלבד סצנת התרגומים משהו בסגנון לאור המשך המצב בסצנה, פותחים בעיצומים כרעם ביום בהיר , לי כל הנושא נראה תמוה , וכנראה חלק מהמתרגמים,
מתרגמים מהסיבות הלא נכונות , והיה עדיף שלא יתרגמו כלל.

#74 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2012‏, ‎09:47

א. אנחנו לא פרנואידים. נסה לפתוח דיון זהה בפורום של טחורק, ותמדוד על סטופר תוך כמה זמן היוזר שלך נכחד משם.
ב. מנהל טחורק מעוניין בהפסקת ה-IDX, ואנחנו מקבלים הוכחות לכך פעם ועוד פעם באמצעות צינורות מידע עקיפים. הבעיה היחידה היא שהוא עדיין לא רוצה את זה מספיק כדי להיענות באופן מלא לתביעותינו.
ג. אם ממילא באתר הגנבים איננו מקבלים קרדיט, אז יאללה, שלפחות יתמללו וישתדלו קצת. גם יהיה אצלם תרגום גרוע יותר (התמלול תמיד לקוי בהשוואה למקור) וגם שיעבדו קצת עבור הקרדיט שהם גונבים לעצמם, למה לא. אם ממילא באים לשדוד אותי זה לא אומר שאני צריך להשאיר דלת פתוחה.
ד. שוב בפעם המאה: אנחנו לא משחררים תרגומים כדי לזכות בשם טוב והערכה. אני שמח שאנשים נהנים, אבל לא זו המטרה, וממילא אנחנו דמויות עלומות. זה לא שאם מישהו יראה אותי מחר הוא ידע שעדי-בלי-בצל זה אני ויבקש חתימה. אהדת הקהל היא עוד טיעון ריק מתוכן שאתה משתמש בו בכל הודעה. חלאס, תבין, זו לא מטרה מבחינתנו. צא מזה כבר ותמצא טענות חדשות.

בקשר שוב בפעם המאה: אנחנו לא משחררים תרגומים כדי לזכות בשם טוב והערכה., אז בשביל מה אתם רוצים קרדיט ולמה בעצם אתם מתרגמים.
וכמובן מה התביעות שלכם מטורק. ומה הוא לא מילא.
בכל מקרה למה שמנהל טורק יהיה מעונין בהפסקת ה IDX למה זה צריך להפריע לו, תמיד הוא יכול לפרסם קישור ל IDX כמו כל יתר אתרי התרגומים.
להפך IDX נותן אפשרות לטעון שהוא צודק ואתם מתעללים בצופים ולזכות לאהדה גוברת והגיע הזמן להפנים את זה
וכמובן , למה לפגוע בצופים תמימים בגלל אתר סורר.
בכל אופן אתה צודק , בקשר לצנזורה בטורק , אני אישית לא מסמפט אותו , אבל לא על זה הויכוח , ובשיטות שלכם אתם רק מפסידים נקודות.

#75 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2012‏, ‎13:16

בקשר שוב בפעם המאה: אנחנו לא משחררים תרגומים כדי לזכות בשם טוב והערכה., אז בשביל מה אתם רוצים קרדיט ולמה בעצם אתם מתרגמים.
בכל מקרה למה שמנהל טורק יהיה מעונין בהפסקת ה IDX למה זה צריך להפריע לו, תמיד הוא יכול לפרסם קישור ל IDX כמו כל יתר אתרי התרגומים.
להפך IDX נותן אפשרות לטעון שהוא צודק ואתם מתעללים בצופים ולזכות לאהדה גוברת והגיע הזמן להפנים את זה
בכל אופן אתה צודק , בקשר לצנזורה בטורק , אני אישית לא מסמפט אותו , אבל לא על זה הויכוח , ובשיטות שלכם אתם רק מפסידים נקודות.

א. אני רוצה קרדיט כי אני ממתג את התרגומים שלי. המיתוג שלי הוא "עדי-בלי-בצל" ולא "טורק".
אני מתרגם מכל מיני סיבות פרטיות שלא המקום להרחיב לגביהן, אבל אני יכול לומר לך מה לא חלק מהן: 1. להזין את אתר טחורק. 2. לספק אנשים כפויי טובה כמוך.
תביעתי מטחורק היא פשוטה: אם ברצונם להשתמש בפרי עמלי, עליהם להציגו עם הקרדיט, וללא כל שינוי שהוא (למעט שורה ייעודית).

ב. הטיעונים של מנהל טורק עובדים רק על סוג מסויים של אנשים, שאותם ניתן לאפיין בשפלות, טיפשות וכפיות טובה. אם אתה שם לב, הדיון כאן הוא אתה נגד כולם. אין איש שמקבל את טענותיך.
לא מעניין אותי מי תומך בו כפי שלא מעניין אותי מי תומך בחמאס, אלו אנשים עלובים ושפלים שבולעים בטפשות שקרים ושנאה כלפי. הם לא מעניינים אותי בשיט ומבחינתי העולם היה טוב יותר בלעדיהם.

ג. הסברתי לך שבע פעמים, אבל הטפשות או העקשנות שלך מונעים ממך להפנים זאת: אינני יכול לפגוע בצופים. אני או תורם להם, או לא תורם. גם אי-תרומה אינה נזק. אתה בכלל קורא מה עונים לך, או סתם חוזר שוב ושוב על אותן טענות כי לא הבנת?

1h9roi.gif

#76 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2012‏, ‎14:16

א. אני רוצה קרדיט כי אני ממתג את התרגומים שלי. המיתוג שלי הוא "עדי-בלי-בצל" ולא "טורק".
אני מתרגם מכל מיני סיבות פרטיות שלא המקום להרחיב לגביהן, אבל אני יכול לומר לך מה לא חלק מהן: 1. להזין את אתר טחורק. 2. לספק אנשים כפויי טובה כמוך.
תביעתי מטחורק היא פשוטה: אם ברצונם להשתמש בפרי עמלי, עליהם להציגו עם הקרדיט, וללא כל שינוי שהוא (למעט שורה ייעודית).

ב. הטיעונים של מנהל טורק עובדים רק על סוג מסויים של אנשים, שאותם ניתן לאפיין בשפלות, טיפשות וכפיות טובה. אם אתה שם לב, הדיון כאן הוא אתה נגד כולם. אין איש שמקבל את טענותיך.
לא מעניין אותי מי תומך בו כפי שלא מעניין אותי מי תומך בחמאס, אלו אנשים עלובים ושפלים שבולעים בטפשות שקרים ושנאה כלפי. הם לא מעניינים אותי בשיט ומבחינתי העולם היה טוב יותר בלעדיהם.

ג. הסברתי לך שבע פעמים, אבל הטפשות או העקשנות שלך מונעים ממך להפנים זאת: אינני יכול לפגוע בצופים. אני או תורם להם, או לא תורם. גם אי-תרומה אינה נזק. אתה בכלל קורא מה עונים לך, או סתם חוזר שוב ושוב על אותן טענות כי לא הבנת?

הטיעונים של טורק לא בדיוק מענינים אותי , והאמת , לרוב האנשים גם לא בדיוק מענין מי תרגם, טורק נתן לך קרדיט ונותן לך קרדיט , כך שגם הטענה הזאת לא רלונטית.
בל אופן מה הכונה תביעתי מטחורק היא פשוטה: אם ברצונם להשתמש בפרי עמלי, עליהם להציגו עם הקרדיט, וללא כל שינוי שהוא (למעט שורה ייעודית).
האם זה ללא סנכרון , או לא להוסיף שורות עם טורק.
ובקשר לכפויי טובה זה שאני נהנה מתרגומך תודה רבה , זה לא מחיב אותי לסתור את דעותיך, או לא להסכים לדרכך , זה שני דברים שונים.
בקשר לכל הנושא , הרי הפתרון פשוט , תתבע את טורק לא לפרסם את תרגומך , ואם יעשה כן , תתבע אותו על זכויות יוצרים.
כי זה מה שנהוג לעשות.

#77 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2012‏, ‎17:31

אי העלאה לטחורק מקובלת עלינו לחלוטין ואנחנו אפילו שואפים אליה. אם זה היה המצב, הכל היה רגוע ושמח. תנחש מי לא מוכן.

1h9roi.gif

#78 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2012‏, ‎10:15

אי העלאה לטחורק מקובלת עלינו לחלוטין ואנחנו אפילו שואפים אליה. אם זה היה המצב, הכל היה רגוע ושמח. תנחש מי לא מוכן.

ישלי השערה שהסכסוך עם טורק לא בדיוק קשור לקרדיט זה או אחר , אלא משהו יותר ישן, אולי היית פעם בטורק,.ןהפסדת נגד המנהל המקורי ( כמובן בלי אחריות ).
בכל מקרה הם שמים תרגום שלך ללא רשותך, למה שלא תתבע אותם

#79 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2012‏, ‎10:37

אתה יכול לייצג אותו? הוא פשוט לא מצא עדיין עורך דין

#80 mbig

mbig

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 111 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2012‏, ‎10:53

אתה יכול לייצג אותו? הוא פשוט לא מצא עדיין עורך דין

יש הרבה עורכי דין, לפי החוק אסור ללא עורך דין ליצג .
בכל מקרה אם הוא יכול להסתפק ב 20000 שח , שיתבע בתביעות קטנות

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים