עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דיבורי סדרות

• אנא התחבר בכדי להגיב
13903 תגובות לנושא זה

#8821 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2019‏, ‎14:42

המכשף סדרה טובה בסך הכל, אם כי לדעתי לא תהפוך ל"יורשת של משחקי הכס" או באופן כללי סדרה עם הייפ אדיר מימדים או יוצא דופן.

המשחק טוב והשחקן הראשי מעולה אך עם זאת השחקנים המשניים עושים עבודה קצת פחות טובה.

כמו כן, לצופה הממוצע קצת קשה לעקוב אחרי כל השינויי עלילה וצריך לדעת לעשות את הסוויצ' בראש ולהבין מי נגד מי.

בסה"כ נהניתי ממנה ואני מצפה לעונה השנייה שחייבת להתעלות משמעותית על מנת להיות סדרת דגל כמו שנטפליקס מצפה ממנה.

• אבי ד אוהב את זה

#8822 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2019‏, ‎14:53

העונה הזאת הרגישה לי כמו הכנה לעונה השניה. קווי העלילה קצת מבלבלים, אבל... (נשים את זה בספויילר, בכל מקרה)

Spoiler

בעצם, ככל שאני מהרהר בסדרה הזאת היא מעלה בעיניי את ערכה - יש עלילה מעניינת, דמויות מתפתחות ודי מסקרנות (ומשחק מצויין של הדמויות הראשיות בעיקר - הנרי קאביל מפתיע מאד לטובה), סיפורי רקע שמעניקים עומק גם לדמויות וגם לעלילה וצילומים ונופים מאד מרהיבים לעתים. כן, בהחלט שווה צפייה. וכולי ציפייה לעונה השנייה, שאם תממש את הפוטנציאל שנרמז שגלום בה, אזי היא יכולה אף להתחרות די בהצלחה אפילו במשחקי-הכס (לבטח בעונתה האחרונה של זו).

אגב, מי שראה את קונן-הברברי המקורי עם שוורצונגר, הסדרה היא באותו סגנון מבחינת תחושה כללית ואווירה. אבל הסדרה טובה בהרבה מהסרט ההוא.

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#8823 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,680 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2019‏, ‎20:53

סיימתי הרגע את העונה הראשונה (והיחידה?) של ליימטאון.

סדרה מעולה מעולה מעולה.

10 פרקים, כל פרק כחצי שעה ומשחק מעולה של ג'סיקה בייל.

#8824 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,918 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2019‏, ‎21:14

For All Mankind - מישהו צפה?

-

תמונה שפורסמה

#8825 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2019‏, ‎21:31

העונה הזאת הרגישה לי כמו הכנה לעונה השניה. קווי העלילה קצת מבלבלים, אבל... (נשים את זה בספויילר, בכל מקרה)

Spoiler

בעצם, ככל שאני מהרהר בסדרה הזאת היא מעלה בעיניי את ערכה - יש עלילה מעניינת, דמויות מתפתחות ודי מסקרנות (ומשחק מצויין של הדמויות הראשיות בעיקר - הנרי קאביל מפתיע מאד לטובה), סיפורי רקע שמעניקים עומק גם לדמויות וגם לעלילה וצילומים ונופים מאד מרהיבים לעתים. כן, בהחלט שווה צפייה. וכולי ציפייה לעונה השנייה, שאם תממש את הפוטנציאל שנרמז שגלום בה, אזי היא יכולה אף להתחרות די בהצלחה אפילו במשחקי-הכס (לבטח בעונתה האחרונה של זו).

אגב, מי שראה את קונן-הברברי המקורי עם שוורצונגר, הסדרה היא באותו סגנון מבחינת תחושה כללית ואווירה. אבל הסדרה טובה בהרבה מהסרט ההוא.

Spoiler

ברור מאליו שלמי שיש היכרות עם העולם הזה יהיה הרבה יותר קל לעכל את הדברים אבל בעיני היו צריכים ויכולים לעשות את הסדרה קצת יותר קלה להבנה.

כדי להמחיש את זה אפשר לראות את הפער הענק בין הציונים ב rotten tomatoes בין המבקרים (58%) לבין הקהל הרחב (91%). מן הסתם שהפער יצטמצם ככל שהקהל שלא מכיר את העולם הזה ולא רץ לראות את הסדרה יצפה בה. דרך אגב, גם בIMDB הסדרה עומדת על 8.9 ככה שעושה רושם שהיא התקבלה בצורה חיובית אצל הקהל.

• אבי ד אוהב את זה

#8826 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎23/12/2019‏, ‎09:34

Spoiler

Spoiler

ברור מאליו שלמי שיש היכרות עם העולם הזה יהיה הרבה יותר קל לעכל את הדברים אבל בעיני היו צריכים ויכולים לעשות את הסדרה קצת יותר קלה להבנה.

כדי להמחיש את זה אפשר לראות את הפער הענק בין הציונים ב rotten tomatoes בין המבקרים (58%) לבין הקהל הרחב (91%). מן הסתם שהפער יצטמצם ככל שהקהל שלא מכיר את העולם הזה ולא רץ לראות את הסדרה יצפה בה. דרך אגב, גם בIMDB הסדרה עומדת על 8.9 ככה שעושה רושם שהיא התקבלה בצורה חיובית אצל הקהל.

Spoiler

• אורפז. אוהב את זה

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#8827 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,918 הודעות

נכתב ב- ‎23/12/2019‏, ‎21:45

פינאלה טובה ל-The Morning Show

מצפה לעונה הבאה

-

תמונה שפורסמה

#8828 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎23/12/2019‏, ‎23:13

אחרי פינאלה כזה, "מר רובוט" מתברגת מבחינתי ברשימת הסדרות הכי גדולות שיצא לי לראות, יחד עם "הסמויה", "שובר שורות" ו"הסופרנוס". בהחלט היו לה רגעים פחות מוצלחים (עונה 2), אבל עם השקעה כזאת בעונה האחרונה במיוחד ובכל הסדרה בכללי, וסיום כל כך מושלם שעושה סדר בכל הסדרה, היא יצירת מופת ענקית מבחינתי.

• ThUnDeR, Sparkles ו JavaIO אוהבים את זה

#8829 JavaIO

JavaIO

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 913 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎00:27

אהבתי ממש את The Witcher!! 

גם אהבתי שהיוצרים בחרו לא למהר עם עלילת הספרים ולהציג לנו את העולם והדמויות בצורה יחסית רחבה. (כל העונה הזאת הייתה בערך שליש מהספר הראשון.)

• אבי ד אוהב את זה

#8830 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,918 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎06:50

סדרות נורא טובות עולות לאחרונה, עכשיו כשגם סיימתי את Watchmen הנהדרת.

כל 9 הפרקים של העונה היו מעולים, מקוריים, ופרק הסיום היה ממש טוב, ועם הרבה ציפיות לעונה הבאה.

-

תמונה שפורסמה

#8831 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,680 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎08:40

לא בטוח שתהיה עונה הבאה...

#8832 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎09:41

כאחד שמאוד אהבת את המשחקים, לא התלהבתי מהסדרה בינתיים.

יש לי מעל 200 שעות ב-witcher 3, אחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה, קשה לחזור לשחק משחקים רגילים אחריו.

לא הייתי מוכן לעזוב אותו.

כל זמן פנוי שהיה לי שמתי עליו, והקטע... שעד היום אין לי בו 100 אחוז, יש לי עוד הרחבה אחת לסיים! חח

#8833 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎10:03

אחרי פינאלה כזה, "מר רובוט" מתברגת מבחינתי ברשימת הסדרות הכי גדולות שיצא לי לראות, יחד עם "הסמויה", "שובר שורות" ו"הסופרנוס". בהחלט היו לה רגעים פחות מוצלחים (עונה 2), אבל עם השקעה כזאת בעונה האחרונה במיוחד ובכל הסדרה בכללי, וסיום כל כך מושלם שעושה סדר בכל הסדרה, היא יצירת מופת ענקית מבחינתי.

פשששש טוב לשמוע, יאלה, הלילה עושה מרתון... מתחיל הכל מחדש.

#8834 phone

phone

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,880 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎10:12

גם אהבתי שהיוצרים בחרו לא למהר עם עלילת הספרים ולהציג לנו את העולם והדמויות בצורה יחסית רחבה. (כל העונה הזאת הייתה בערך שליש מהספר הראשון.)

אני הבנתי שהעונה התבססה על 2 סיפורים קצרים שמתרחשים לפני הספרים..

yarivito

#8835 JavaIO

JavaIO

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 913 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎10:18

כאחד שמאוד אהבת את המשחקים, לא התלהבתי מהסדרה בינתיים.

יש לי מעל 200 שעות ב-witcher 3, אחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה, קשה לחזור לשחק משחקים רגילים אחריו.

לא הייתי מוכן לעזוב אותו.

כל זמן פנוי שהיה לי שמתי עליו, והקטע... שעד היום אין לי בו 100 אחוז, יש לי עוד הרחבה אחת לסיים! חח

זה שונה, המשחק מתרחש אחרי עלילת הספרים.

אני הבנתי שהעונה התבססה על 2 סיפורים קצרים שמתרחשים לפני הספרים..

עליהם ועל השליש הראשון מהספר הראשון עם שינויים קלים. (לא קראתי בעצמי, אבל חבר שקרא ככה אמר לי)

#8836 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎14:36

כן אני יודע שזה שונה, אני בעד... אבל מודה שזה לא תפס אותי.

כרגע אני לא ממשיך לצפות, אולי שתגיע עונה 2 נעשה מרתון, יש לי הרבה דברים אחרים להשלים, בעיקר סרטים.

אפילו שהשומרים שעפים עליה כאן אני לא חושב לראות, אין לי עצבים.

מר רובוט, אחת הסדרות הטובות שראיתי בשנים האחרונות, רק עכשיו אני משלים אותה, ביאס אותי זמן ההמתנה עונה אחר עונה.

#8837 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,918 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎22:09

במי\מה זה תלוי?

-

תמונה שפורסמה

#8838 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,369 הודעות

נכתב ב- ‎24/12/2019‏, ‎23:29

טוב הסתיימה העונה של חומריו האפלים. לא שווה צפייה. בתמצות - היא אמנם של HBO, אבל כתובה ומשוחקת כמו סדרה של FOX. הוליוודית בטירוף ועם קווי עלילה לא יוצלחים בכלל.

תחסכו מעצמכם. 

#8839 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,680 הודעות

נכתב ב- ‎25/12/2019‏, ‎13:50

במי\מה זה תלוי?

לפי מה שהבנתי הם בנו אותה מראש מבלי כוונה לעשות עונה שנייה. אז כנראה תלוי ביוצרים שלה או משהו.

#8840 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎25/12/2019‏, ‎18:48

שנייה לפני שיוצאת העונה השנייה, אני חייב להמליץ שוב על You הנהדרת של נטפליקס. עשויה מעולה ומרתקת.

• ThUnDeR אוהב את זה

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים