טוב עקב חוסר קטן בסדרות החלטתי להמשיך את The Outsider בזכות ההמלצות שלכם, למרות שלא ממש התרשמתי מ-2 הפרקים הראשונים.
מקווה שאשנה את דעתי, בכל זאת HBO.
ראית כבר את פרק 8?
אחד הטובים, הכל מתחיל להתבהר..
נכתב ב- 28/02/2020, 16:28
טוב עקב חוסר קטן בסדרות החלטתי להמשיך את The Outsider בזכות ההמלצות שלכם, למרות שלא ממש התרשמתי מ-2 הפרקים הראשונים.
ראית כבר את פרק 8?
נכתב ב- 28/02/2020, 16:56
ראית כבר את פרק 8?
ראיתי עד פרק 4 כולל.
עדיין לא מבין את ההתלהבות, הרי אם אתה לא מבין שיט ממה שקורה בחצי מהעונה ואז הכל מתבהר, אז זה אומר שהצלחת להבין משהו רק חצי מהזמן, זה המדד לסדרה טובה?
בכל אופן, גם הדמות של הבלשית השחורה, ממש מעיקה, אני שונא שכל הזמן בסדרות מהסגנון הזה מנסים לדחוף איזו דמות לא אורטודוקסית ומוזרה.
אמשיך אותה בכל זאת, כשאין משהו אחר לראות אז זה לא רע.
-

נכתב ב- 28/02/2020, 17:40
Curb Your Enthusiasm S01-S09 1080p AMZN WEB-DL WEBRip DDP2 0 H 264-Mixed
חלום שהתגשם ![]()
רק עכשיו גיליתי את זה, לא היה לי מושג שהוציאו את העונות הראשונות ב-HD, הקומדיה הטובה בהיסטוריה.
נכתב ב- 29/02/2020, 01:51
נכתב ב- 29/02/2020, 10:30
ראית כבר את פרק 8?
ראיתי עד פרק 4 כולל.
עדיין לא מבין את ההתלהבות, הרי אם אתה לא מבין שיט ממה שקורה בחצי מהעונה ואז הכל מתבהר, אז זה אומר שהצלחת להבין משהו רק חצי מהזמן, זה המדד לסדרה טובה?
בכל אופן, גם הדמות של הבלשית השחורה, ממש מעיקה, אני שונא שכל הזמן בסדרות מהסגנון הזה מנסים לדחוף איזו דמות לא אורטודוקסית ומוזרה.
אתה מודע לזה שאשכרה הטיעון שלך קוטל וכותש כל סדרה/סרט מסתורין שיש נכון? כל הפואנטה בזה זה שאתה מגלה לאט לאט ומתבהר לך לאט לאט עד שאתה תופס את הראש (בהנחה שהכל מבוצע בצורה טובה כמובן). מסתורין ומתח אלו מהדברים הקשים ביותר ליצירה.
נכתב ב- 29/02/2020, 16:24
ציפיתי ליותר מסיום הסדרה של מחשבות פליליות.
נכתב ב- 29/02/2020, 17:21
ראית כבר את פרק 8?
ראיתי עד פרק 4 כולל.
אתה מודע לזה שאשכרה הטיעון שלך קוטל וכותש כל סדרה/סרט מסתורין שיש נכון? כל הפואנטה בזה זה שאתה מגלה לאט לאט ומתבהר לך לאט לאט עד שאתה תופס את הראש (בהנחה שהכל מבוצע בצורה טובה כמובן). מסתורין ומתח אלו מהדברים הקשים ביותר ליצירה.
לגבי סרטי מסתורין, אז סבבה שאתה אולי לא מבין מה הולך במשך חצי שעה-שעה גג, כי זה סרט וסרט הוא שעתיים בממוצע.
פה אתה רואה 4-5 פרקים שזה כמעט 5 שעות, זה המון זמן לא להבין מה קורה.
ראיתי אתמול עוד פרק, עדיין לא מבין מה הקטע שם, וזה לא שאני מסוקרן כל כך ומת להבין מה קורה, אני מרגיש שסתם גוררים את הזמן ובקושי יש התקדמות.
לדוגמא בבלש אמיתי העונה הראשונה אני זוכר שכן נהניתי מהעונה הראשונה ואז פרק הסיום היה מפגר (ממה שזכור לי), אבל העונה עדיין הייתה טובה ונהניתי ממנה למרות שלא הבנתי כל כך מה קורה.
-

נכתב ב- 29/02/2020, 22:27
בתור אחד שממש אהב את העונה הראשונה של 'פחמן משודרג', התחלתי כעת את העונה השנייה אני מקווה שזה יהיה טוב, בכל מקרה בתחילת הפרק השני סצנה קצרה אבל מצוינת מדברים על הזאב, וכל החבורה עובדת כלהקה משותפת כמו זאבים, ונראה מצוין..
מקווה שההמשך אכן מבטיח.
נכתב ב- 01/03/2020, 22:28
ציפיתי ליותר מסיום הסדרה של מחשבות פליליות.
אני עוד תקוע בעונה 1
![]()
אמרו לי תמיד שמכל סדרות המשטרה הם הדה בסט - זה נכון אחרי כל כך הרבה עונות והרבה שחקנים שהתחלפו?
נכתב ב- 02/03/2020, 06:49
נכתב ב- 02/03/2020, 11:17
הומלנד -
נכתב ב- 02/03/2020, 14:31
אחת מסדרות הדרמה הטובות ביותר שיצא לי לראות בעשור האחרון. מומלץ בחום רב! (וגם משחק פשוט מעולה של ג'ניפר אניסטון!)

נכתב ב- 02/03/2020, 18:58
לא יודע אם אפשר להשוות.
זו לא עוד סדרת משטרה.
כאן החקירות קצת יותר רציניות מאשר עוד רצח.
לרוב מתמודדים עם פושעים כבדים יותר.
העונות הראשונות(הייתי אומר לפחות ה-4/5 ראשונות) היו ממש טובות, אבל אחר כך היו הרבה עליות וירידות, די חזרה על עצמה ובשנים האחרונות עשו כל כך הרבה שינויים בקאסט,
שהיא כבר נמאסה עליי.
ראיתי עד עונה 8, עשיתי הפסקה ארוכה ואז השלמתי עד עונה 11 בערך, אבל הרגשתי שמיציתי.
נכתב ב- 02/03/2020, 19:11
כן, לחלוטין הסדרה מיצתה את עצמה לפני כמה וכמה עונות.
נכתב ב- 03/03/2020, 00:17
מר רובוט פשוט משתפרת ברמה אחרת.. ווואוו..
הסדרה הזאת פשוט גאונות בכמה רמות..
אני באמצע עונה 3.. אין מילים מה שאני רואה פה..
נכתב ב- 03/03/2020, 00:30
רציתי להמליץ לכם על סידרה מאוד טובה, מרתקת.. פשע במעגל סגור..
The Capture , מותחת לכל אורך הסידרה ושומרת על רף גבוה מאוד..
דרך אגב, מישהו יודע האם תהייה עונה שניה?
נכתב ב- 03/03/2020, 06:12
נכתב ב- 04/03/2020, 11:00
אמנם טיפה צפוי, אבל פרק 4 של הומלנד היה מצוין.
נכתב ב- 04/03/2020, 13:06
גם פרק 9 של הזר היה טוב מאוד. הפינאלה תהיה מסקרנת.
נכתב ב- 05/03/2020, 06:58
ניסית לבדוק בויקיפדיה?
הסידרה לא מוזכרת שם בכלל.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים