חושחש הבלש חש.יאללה פוזאיסטים שכמותכם. חשים עלינו חושים כאילו מי ישמע.
לכל המתחנפים שכאן גם אתם יכולים לדחוף את הלשון הארוכה שלכם אליהם לתחת זה לא יעזור.
הם חושבים שהם תופסים אותנו בביצים אם הם לא מתרגמים. שימשיכו לחוש.
הם לא.
נכתב ב- 16/04/2009, 01:49
חושחש הבלש חש.יאללה פוזאיסטים שכמותכם. חשים עלינו חושים כאילו מי ישמע.
לכל המתחנפים שכאן גם אתם יכולים לדחוף את הלשון הארוכה שלכם אליהם לתחת זה לא יעזור.
הם חושבים שהם תופסים אותנו בביצים אם הם לא מתרגמים. שימשיכו לחוש.
נכתב ב- 16/04/2009, 01:57
לי כבר הרבה זמן לא אכפת מכלום.
אנחנו יודעים שאתם מאחורינו ואנחנו יודעים שיש אחרים שלא קשורים לנושא והוא לא מעניין אותם.
כולנו מקווים שהמצב יחזור לשגרה בקרוב, ואתם מוזמנים לתמוך בנו או לקלל את האמא שלנו.
אבל לקלל את האמא עדיף לא כאן.
מהר מאוד תהפכו לורודים (בלי קשר לצד בו אתם תומכים).
אל תנצלו את גודל האשכול וזמינות המנהלים.
חי במבה, אני שמח שאתה לצידנו.
עכשיו תרגיע קצת את הפה עם הקללות.
מיותר, מכוער ולא לעניין.
נכתב ב- 16/04/2009, 02:05
Shout4Heaven
נכתב ב- 16/04/2009, 02:11
Shout4Heaven
נכתב ב- 16/04/2009, 02:18
נכתב ב- 16/04/2009, 02:32
Shout4Heaven
נכתב ב- 16/04/2009, 03:12
נכתב ב- 16/04/2009, 03:23
נכתב ב- 16/04/2009, 04:04
ועוד אנחנו לוחמי החופש של QSUBS?טורק מצטייר כלוחם החופש והשיתוף וקבוצת QSUBS מצטיירים בתור החברה הרעים שהולכים נגד הקהילה.
אני מוכן להתערב שאם המצב ימשך כך,תוך חודש כבר אין QSUBS,הקבוצה תתפרק,כל הסדרות הגדולות יתרגמו על ידי מתרגמים אחרים ונגמר הסיפור..
אה והכניסות בטורק יגדלו בעוד 20% לפחות,כי הוא המרוויח הגדול של כל זה....
תזכרו את ההודעה הזאת.
עריכה: אגב עוד משהו קצת מצחיק,QSUBS לא ממש מסברים מהבעיה שלהם עם טורק.
כל מה שהם אומרים זה ש"טורק גנבים,טורק משנים קרדיט" וכו.. אבל סה'כ כל מה שטורק עושה,זה להוסיף שורה שאומר "הכתוביות הורדו מהאתר טורק" ,זה לא שהוא מוריד את הקרדיט שלQSUBS או חס וחלילה כותב שזה תורגם ע'י מישהו אחר.
הוא רק מוסיף שורה אחת (שעוברת שנייה על המסך) שאומר "הורד מהאתר טורק" ,מה הבעיה עם זה? QSUBS עם כל הכבוד,אתם סתם מתבכיינים על שטויות.
Shout4Heaven
נכתב ב- 16/04/2009, 04:08
נכתב ב- 16/04/2009, 04:15
נכתב ב- 16/04/2009, 04:18
המשפט הראשון לא מובן לי,למי קראתי לוחמי החופש של QSUBS? כל מה שאמרתי,זה שבעייני הגולש הפשוט,טורק מצטיירים בתור מי שפועלים למען הקהילה וQSUBS מצטיירים כמי שפועלים נגדה.ועוד אנחנו לוחמי החופש של QSUBS?טורק מצטייר כלוחם החופש והשיתוף וקבוצת QSUBS מצטיירים בתור החברה הרעים שהולכים נגד הקהילה.
אני מוכן להתערב שאם המצב ימשך כך,תוך חודש כבר אין QSUBS,הקבוצה תתפרק,כל הסדרות הגדולות יתרגמו על ידי מתרגמים אחרים ונגמר הסיפור..
אה והכניסות בטורק יגדלו בעוד 20% לפחות,כי הוא המרוויח הגדול של כל זה....
תזכרו את ההודעה הזאת.
כל מה שהם אומרים זה ש"טורק גנבים,טורק משנים קרדיט" וכו.. אבל סה'כ כל מה שטורק עושה,זה להוסיף שורה שאומר "הכתוביות הורדו מהאתר טורק" ,זה לא שהוא מוריד את הקרדיט שלQSUBS או חס וחלילה כותב שזה תורגם ע'י מישהו אחר.
הוא רק מוסיף שורה אחת (שעוברת שנייה על המסך) שאומר "הורד מהאתר טורק" ,מה הבעיה עם זה? QSUBS עם כל הכבוד,אתם סתם מתבכיינים על שטויות.
לקקן חנפן, או שעוד סמוי מטומטם מהצוות הקטן של טורק.
וכ"כ בא לי לקלל אותך שאתה לא מאמין אבל אני ישמור על שפה נאותה, בכל אופן עוד יותר שטויות שרק הכתוביות הורדו מאתר טורק זה מה שמפריע.
הוא גונב הרבה פעמים את הקרדיט בלעדית לעצמו או שמעוות את השמות (משתמש באותם אותיות רק עם עיוות מושלם כמו עם glfinish).
וגם השטויות שדיברת על הרווחים אני רואה המון באתר שלו שטוענים שהם נגד טורק וכאלה שאפילו תמכו בו בהתחלה, ואיך הרווח של טורק יגדל ממה?
נכתב ב- 16/04/2009, 04:35
נכתב ב- 16/04/2009, 05:18
אתה באמת חושב ש-א.ל.י.ס לא מודעים לטורק?אולי תדווחו על טורק לשטן?(א.ל.י.ס)
![]()
זה שיטת נקמה טובה על כך שלא נותנים לכם קרדיטים
אם טורק לא נותנים קרדיטים צריך להעניש אותם כמו שצריך
אני אתכם בכל מקרה
נ.ב אני לא משתמש בטורק אני משתמש באתר סרטים יותר נוח
נכתב ב- 16/04/2009, 05:22
נכתב ב- 16/04/2009, 05:40
או שפשוט היה למתרגמים קצת זמן חופשי בחופשת פסח.לכל אלה שבוכים מהמהלך שQ ביצעו - מצאתי את החצי הכוס המלאה בכל זה !
מי ששם לב סדרות שבד"כ תורגמו כ-שבוע לאחר יציאת הפרק פתאום תורגמו יום אחרי, כל זאת מכיוון שטחורק לקחו עליהם לתרגם את הסדרות של Q
כמובן אין מה לדבר על ההבדלים באיכויות...
מוטבציה והכרה למתרגמים הם התוצאות החיוביות של המהלך.
נכתב ב- 16/04/2009, 05:44
אתם רוצים שהקרדיט על התרגום יהיה של המתרגם - קיבלתם ויש הסכמה על כך בפה מלא שמגיע למתרגם קרדיט
צוות IDXfree
נכתב ב- 16/04/2009, 05:55
צוות IDXfree
נכתב ב- 16/04/2009, 05:57
אולי תדווחו על טורק לשטן?(א.ל.י.ס)
![]()
זה שיטת נקמה טובה על כך שלא נותנים לכם קרדיטים
אם טורק לא נותנים קרדיטים צריך להעניש אותם כמו שצריך
אני אתכם בכל מקרה
נ.ב אני לא משתמש בטורק אני משתמש באתר סרטים יותר נוח
צוות IDXfree
נכתב ב- 16/04/2009, 06:41
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים