עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

# דיון בנוגע למצב החדש #

• אנא התחבר בכדי להגיב
1374 תגובות לנושא זה

#961 Cecilia

Cecilia

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 13 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎15:13

אני בעדכם. אתר טורק באמת אתר עלוב.... ונראה שמנוהל על ידי ילדים לא מחובקים.
לגבי ההחלטה לתרגום מובנה או לכתוביות שאינן SRT... אתם פותחים פתח לטורק, להשתלט על סדרות שעד כה תורגמו על ידיכם.
אני לא בטוחה שזה רעיון טוב, ובכל מקרה, הרוב ממילא מוריד תרגומים מאתר sratim (תבדקו כמויות הורדה ותיווכחו בכך).
שאלה - האם כל זה התחיל בגלל "מחטף" הסדרה האוס?

בהצלחה בכל מקרה במאבק. אני אתכם.

#962 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎15:14

אני בעדכם. אתר טורק באמת אתר עלוב.... ונראה שמנוהל על ידי ילדים לא מחובקים.
לגבי ההחלטה לתרגום מובנה או לכתוביות שאינן SRT... אתם פותחים פתח לטורק, להשתלט על סדרות שעד כה תורגמו על ידיכם.
אני לא בטוחה שזה רעיון טוב, ובכל מקרה, הרוב ממילא מוריד תרגומים מאתר sratim (תבדקו כמויות הורדה ותיווכחו בכך).
שאלה - האם כל זה התחיל בגלל "מחטף" הסדרה האוס?

בהצלחה בכל מקרה במאבק. אני אתכם.

זה לא יקרה, כי ברגע שטורק משחררים תרום, גם Q משחררים את התרגום לאותו סרט/סדרה...
כל הנהגים שעצרו בגלל התאונה עם המשאית עם האוהל קרקס לג'יפ עם הדוגמניות והחללית עם החייזר המדבר, סעו אין מה לראות.

#963 oran147

oran147

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 203 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎15:14

סתם שאלה...
אם טורק לא פירסמו תרגום של אבודים למה שיחררתם בסוף SRT?

תמונה שפורסמה

#964 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎15:30

כי היא כבר מתורגמת בקביעות ע"י עמוס

#965 nizankh3

nizankh3

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 1 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎15:40

אתם אכן צודקים, זה מרגיז ומשגע שלוקחים לכם תקרדיט, ועוד אומרים שזה שלהם.

אבל, למה למרוח את זה? למה להוסיף תמילה "טחורק" לכתוביות? ככה להעליב? מה הם ערבים?לא, הם ישראלים, שמתרגמים תרגומים שהיו מתרגמים, אני כרגע לא יודע עם הם מתרגמים כיום גם, אבל קצת כבוד.

על פני כל זה, אני חולה על הסדרות שאתם מתרגמים כגון: נמלטים,אבודים,גיבורים,סמולוויל,קורות חייה של שרה קונור, ואחרים כרגע לאידוע.

אבל בכול זאת, אני מעריך את עבודתם, אני לא מגיב, כי לא יוצא לי, אבל ברגע האמת,או כפי שידוע, אתם יודעים שמעריכים אותכם אכושילינק, כי אתם צוות מצויין.

אז תודה רבה על כול הדברים הנפלאים שאתם עושים פה, ורק שתדעו לכם, H o r a d o t . n e t שומר תקרדיט שלכם. כל ישראל על המתרגמים אתם פשוט תותחים. =] =)

#966 Dany455

Dany455

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 2 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎15:49

נרשמי בעיקר בשביל להגיב כאן,
בושה וחרפה!!!
איך הם יכולים לבוא ובאופן ישיר לגנוב ממכם?!
מצידי אני אוריד בתרגום מובנה עד שזה ייגמר,
לא רק שאני לא אוריד מטורק דבר,אני גם לא אגלוש שם יותר!
רק מסרטים =]

ושוב תודה על כל מעמצכם!

#967 TTman

TTman

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 85 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:20

מה נאמר ומה נגיד - טורק הוא אתר מחריד!!!

#968 קבוצהבשקל

קבוצהבשקל

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 21 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:22

לכל המתחכמים בתשובות,אז אני ותיק יותר ומתרגמם ותיק בשלל קבוצות.
אני ממקימי האתר סאבסנטר שכנראה רובכם שמעתם או גדלתם עליו.
אני בעל רוב המדריכים שעזרו לכם להכיר את עולם הכתוביות ושותף לכתיבה של כמה אופציות באחד התוכנות שאתם משתשמים בה.
ובקיצור ולעניין אני כנראה מבוגר מכל מי שיצא נגדי בכמה שנים,אבל זה נשים בצד.
לא יודע מי מנהל האתר טורק גם אני עבדתי בקבוצות מתרגמים בעבר ואם הקרדיטים בסוף הסרט עושים לכם את זה,זה רק מראה את רמת הקבוצה.
תשחררו את התרגום ותסתמו את הפה,כי בזה שאתם לא משחררים את התרגום ולוקחים בלעדיות אתם בעצם אומרים למתרגמים אחרים שרוצים לתרגם משהו שלא יתרגמו כי אתם אלה שהולכים להוציא,אז במקום לבלבל את המוח אתם בעידן של האינטרנט זהו עידן שרווי בגניבת תכנים אין הרבה מה לעשות.
כמו שאתם פוגעים קשות בשחקנים במפיקי סרטים בחברות הכבלים בקולנוע ובמי לא ע"י אותה גניבה ועוזרים לאנשים להוריד דברים ולראות באמצעות הכתוביות שלכם סדרות וסרטים אז ככה כל אותם אנשים שנפגעו מתים לשים עליכם את ידיהם בלשון המעטה.
תבינו שמה "שעושים לכם" זה משהו שאתם עושים לאנשים אחרים.
למה בכתוביות שלכם אין קרדיטים לאנשים שדאגו לסדר לכם את התזמונים מתרגומים זרים?למה יגנבים מסריחים?
פתאום זה בסדר להשתמש בשלד של מישהו והלעיף לו את הקרדיטים נכון..?
יש הרבה מעבר למה שאתם טוענים אז במקום להצטדק תעשו את העבודה שלכם ואם לא בא לכם אף אחד לא מכריח אתכם פשוט צאו מזה והסצינה תתאושש.
הכל מניסיון עבר.
ולכל אותם תומכים עיוורים באמת מגיעה הערכה על העבודה אבל עבודה כזאת עושים בשקט בענווה ובצניעות.
סורי על השגיאות כתיב אני ממהר ואין לי כוח לבדוק מה הקלדתי עיוור.

#969 ~Moshe~

~Moshe~

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• Q-Subber
  • 7,777 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:22

אבל, למה למרוח את זה? למה להוסיף תמילה "טחורק" לכתוביות? ככה להעליב? מה הם ערבים? לא, הם ישראלים, שמתרגמים תרגומים שהיו מתרגמים, אני כרגע לא יודע עם הם מתרגמים כיום גם, אבל קצת כבוד.

מה רע בערבים? לא כל הערבים חארות, ממש לא.
יותר מזה, טורק יותר גרועים מהג'יהאד האיסלמי.

vP2tUvM.gif

#970 Outwit

Outwit

!Take It

• חבר של כבוד
  • 4,465 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:26

אבל, למה למרוח את זה? למה להוסיף תמילה "טחורק" לכתוביות? ככה להעליב? מה הם ערבים?לא, הם ישראלים, שמתרגמים תרגומים שהיו מתרגמים, אני כרגע לא יודע עם הם מתרגמים כיום גם, אבל קצת כבוד.

על פני כל זה, אני חולה על הסדרות שאתם מתרגמים כגון: נמלטים,אבודים,גיבורים,סמולוויל,קורות חייה של שרה קונור, ואחרים כרגע לאידוע.

אבל בכול זאת, אני מעריך את עבודתם, אני לא מגיב, כי לא יוצא לי, אבל ברגע האמת,או כפי שידוע, אתם יודעים שמעריכים אותכם אכושילינק, כי אתם צוות מצויין.

אז תודה רבה על כול הדברים הנפלאים שאתם עושים פה, ורק שתדעו לכם, H o r a d o t . n e t שומר תקרדיט שלכם. כל ישראל על המתרגמים אתם פשוט תותחים. =] =)

סליחה, אבל, מה זאת הגזענות הזאת?
אתה יודע שהיה בצוות הזה מסנכרן ממוצא ערבי?
רק שתדע הערבים בד"כ יותר נחמדים מהיהודים.
נכון, יש את אירגוני הטרור, אבל אסור לשכוח שיש גם את אלה שרוצים שלום, שמארחים יהודיים בבתיהם...

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#971 זיו

זיו

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 71 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:30

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :catfight: :) :P :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :( :sweatdrop: :1eye: :trampoline: :alien:
למי שיש בעיות עם Qsubs שיוריד תרגום באנגלית , גם אני רציתי לראות LIFE וחיכיתי עד שוייטפאנג יתרגם ואז הוא בא ואמר שהוא מפסיק אז אני רואה באנגלית או שאפשר בלי תרגום בכלל , אני רק רוצה להגיד ל White-Fang תודה רבה מקרב לב על כל ההשקעה שלך עד שהפסקת, אתה תותח ואני מכבד את העבודה שלך , חבל רק ש LIFE נגמרת כנראה , היא סדרה פצצות.
אגב תודה רבה לכל צוות Qsubs על כל התרגומים שלכם אתם נינג'ות!
למי שיש בעיה עם זה והוא גם אנטיפט חסר עמוד שדרה כמו כמה מהמגיבים פה אז יכול ללכת לחפש.
תלמדו אנגלית יא אנלפביתים!
אתכם במאבקם ושבילד הילדון ילך לחפש את אמא שלו כמו מרקו!
חולה עליכם Qsubs וכל מי שחושב שאני מלקק יכול לדחוף אצבע אתם כבר יודעים לאיפה.
ביי חג שמח .

#972 zekit

zekit

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 72 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:31

טוב יש לי שאלה קטנה,עד היום QSUBS ,כמו שאר המתרגמים היו מפיצים תרגום ואומרים שמי שרוצה יעשה עם זה מה שהוא רוצה.
הקטע הזה, לפי מיטב הבנת , נמצא בתחום האפור של החוק, לא ברור אם זה חוקי או לא וכו...

עכישו לעומת זאת, אני מבין שQSUBS גם יתחילו להפיץ סרטים ברשת עם תרגום מובנה?
כי למיטב ידעתי, הפצת סרטים זה כבר לא חוקי בעליל ... בהתחשב בעבודה שיש ארגון מסויים שכבר עצבני עליכם, אתם לא חושבים שיש פה סיכון?

#973 oran147

oran147

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 203 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:32

כי היא כבר מתורגמת בקביעות ע"י עמוס

נו ו..?
לא הבנתי חחחחח
ד"א, כמה שאני תומך פה ב-Q, זה פשוט מחריד שאומרים שהם יותר גרועים מהג'יהאד האיסלמי, בסדר, אז טורק הם חרא של אנשים, אבל לפחות אנא מכם אל תשוו אותם לטרוריסטים רוצחי משפחות!

תמונה שפורסמה

#974 Shout4Heaven

Shout4Heaven

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 860 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:33

אני חושב שאני יודע מי זה =\
עכשיו שני שטויות שכתבת, יש כזה דבר ערבים ישראליים, ישראלי זה לא דת =.= וגם אתה גזען טמבל אבל עזוב את זה.
ואיזה כבוד מגיע להם מהצוות הזה? על זה שהם גונבים להם? לא באמת על מה? זה כמו שייגנבו לך משהו ואתה תתן לבן האדם הזה כבוד.

אהה ואני יודע מי אתה :P

טוב יש לי שאלה קטנה,עד היום QSUBS ,כמו שאר המתרגמים היו מפיצים תרגום ואומרים שמי שרוצה יעשה עם זה מה שהוא רוצה.
הקטע הזה, לפי מיטב הבנת , נמצא בתחום האפור של החוק, לא ברור אם זה חוקי או לא וכו...

עכישו לעומת זאת, אני מבין שQSUBS גם יתחילו להפיץ סרטים ברשת עם תרגום מובנה?
כי למיטב ידעתי, הפצת סרטים זה כבר לא חוקי בעליל ... בהתחשב בעבודה שיש ארגון מסויים שכבר עצבני עליכם, אתם לא חושבים שיש פה סיכון?

הם רק יפיצו את התרגום למעלים באתרים אחרים, זאת אומרת שהאחריות על פרסום ההורדה של הסרט נופלת על המעלה והאתר אליו העלו.
וכמו שאמרת לגבי תרגומים זה עדיין לא ברור.

Shout4Heaven

#975 ~Moshe~

~Moshe~

• Q-Subber
  • 7,777 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:34

לכל המתחכמים בתשובות,אז אני ותיק יותר ומתרגמם ותיק בשלל קבוצות.
אני ממקימי האתר סאבסנטר שכנראה רובכם שמעתם או גדלתם עליו.
אני בעל רוב המדריכים שעזרו לכם להכיר את עולם הכתוביות ושותף לכתיבה של כמה אופציות באחד התוכנות שאתם משתשמים בה.
ובקיצור ולעניין אני כנראה מבוגר מכל מי שיצא נגדי בכמה שנים,אבל זה נשים בצד.
לא יודע מי מנהל האתר טורק גם אני עבדתי בקבוצות מתרגמים בעבר ואם הקרדיטים בסוף הסרט עושים לכם את זה,זה רק מראה את רמת הקבוצה.
תשחררו את התרגום ותסתמו את הפה,כי בזה שאתם לא משחררים את התרגום ולוקחים בלעדיות אתם בעצם אומרים למתרגמים אחרים שרוצים לתרגם משהו שלא יתרגמו כי אתם אלה שהולכים להוציא,אז במקום לבלבל את המוח אתם בעידן של האינטרנט זהו עידן שרווי בגניבת תכנים אין הרבה מה לעשות.
כמו שאתם פוגעים קשות בשחקנים במפיקי סרטים בחברות הכבלים בקולנוע ובמי לא ע"י אותה גניבה ועוזרים לאנשים להוריד דברים ולראות באמצעות הכתוביות שלכם סדרות וסרטים אז ככה כל אותם אנשים שנפגעו מתים לשים עליכם את ידיהם בלשון המעטה.
תבינו שמה "שעושים לכם" זה משהו שאתם עושים לאנשים אחרים.
למה בכתוביות שלכם אין קרדיטים לאנשים שדאגו לסדר לכם את התזמונים מתרגומים זרים?למה יגנבים מסריחים?
פתאום זה בסדר להשתמש בשלד של מישהו והלעיף לו את הקרדיטים נכון..?
יש הרבה מעבר למה שאתם טוענים אז במקום להצטדק תעשו את העבודה שלכם ואם לא בא לכם אף אחד לא מכריח אתכם פשוט צאו מזה והסצינה תתאושש.
הכל מניסיון עבר.
ולכל אותם תומכים עיוורים באמת מגיעה הערכה על העבודה אבל עבודה כזאת עושים בשקט בענווה ובצניעות.
סורי על השגיאות כתיב אני ממהר ואין לי כוח לבדוק מה הקלדתי עיוור.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואחרי שצחקנו, נעבור לחלק האומנותי.

גדלנו על סאבסנטר? אתה צוחק?!
אני לא יודע מה איתך, אני "גדלתי" על דונקי וליונטוורק.

אתה מדבר כאן כאילו אתה אדם בן 50+ שהכיר את כל נפלאות הסצינה,
ומתרגמים כמו עמית יקיר וגל פיניש רק יצאו לאוויר העולם.

מעניין אותי אם תרגמת שורה אחת בחיים שלך,
ואם כן, התרגום בטח נראה כמו הניסוחים של הילד בן 4 שלך.

אם באמת היית מתרגם, אתה נראה לי מתרגם מיאקוזה (אללה ירחמו), או מנהל יאקוזה,
או אחד שסינג'ר את "מתרגמי" יאקוזה "לתרגם", או איכשהו קשור לקבוצה הזאת.
קבוצה שחרבה את השם של מתרגמי הרשת, גרמה לנו להראות איום ונורא, ויותר מזה - לקחה כסף על ה"עבודה" המזוויעה שלה.
איך הגעתי לזה שאתה משם?
"תעשו את העבודה שלכם ותשתקו" (הסרסור אמר לזונות? או שמא הלקוח אמר לאמא?)

אני לא יודע מה אתה חושב, אבל הכל כאן בא מצידינו כמחווה של רצון טוב, בהתנדבות.
"לוקחים בלעדיות על תרגום"? על מה אתה מדבר? מה אנחנו טורק? בסה"כ ביקשנו שלא יגעו בקרדיט הקיים.
אנחנו אפילו מוסיפים שורה מיוחדת ("צפייה מהנה!") כדי שהאתרים והמקודדים יכניסו שם את הקרדיט המיועד להם.

וכן, אם מה שעושה לי כיף על הלב... סליחה, אנסח בצורה המגעילה שהתבטאת, כדי שתוכל להבין...
אם מה ש"מחרמן לי את התחת" זה שיש את הכינוי שלי ל4 שניות בתחילת הסרט ו-4 שניות בסופו,
אז וואלה, כן, זה מה שאני אעשה.

לסיכום, אני רוצה להגיד לך משהו שגיל קופטש אמר פעם: "לא נאה לך? צא לי מהפריים."

vP2tUvM.gif

#976 ~Moshe~

~Moshe~

• Q-Subber
  • 7,777 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:36

ד"א, כמה שאני תומך פה ב-Q, זה פשוט מחריד שאומרים שהם יותר גרועים מהג'יהאד האיסלמי, בסדר, אז טורק הם חרא של אנשים, אבל לפחות אנא מכם אל תשוו אותם לטרוריסטים רוצחי משפחות!

לא הגזמתי... מנהל אתר טורק איים על הילדים של עמית יקיר, זה לא מספיק טרוריסטי בשבילך?

vP2tUvM.gif

#977 זיו

זיו

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 71 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:38

לא הגזמתי... מנהל אתר טורק איים על הילדים של עמית יקיר, זה לא מספיק טרוריסטי בשבילך?

בשביל זה מגישים תלונה במשטרה לא?

#978 ~Moshe~

~Moshe~

• Q-Subber
  • 7,777 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:41

ומה נגיד להם? "היי, אני מתרגם רשת, מנהל של אתר תרגום רשת אחר איים על הילדים של אחת ממתרגמי הרשת, אני רוצה להגיש תלונה עליו"?

vP2tUvM.gif

#979 Outwit

Outwit

!Take It

• חבר של כבוד
  • 4,465 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:43

ותרגומים זה חוקי, אתה יודע.

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#980 זיו

זיו

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 71 הודעות

נכתב ב- ‎16/04/2009‏, ‎16:44

ומה נגיד להם? "היי, אני מתרגם רשת, מנהל של אתר תרגום רשת אחר איים על הילדים של אחת ממתרגמי הרשת, אני רוצה להגיש תלונה עליו"?

חחח מה הקשר מתרגם רשת בחייך?
מה דעתך על : " הבנאדם הזה איים על הילדים שלי!!! " אני מבקשת ממכם לחקור את העניין ....
מה זה קשור מה אתה עושה בזמנך החופשי מצידם אתה יכול למכור עוגיות חשיש לזקנים...
איומים אסור לקחת בקלות ראש.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים