מסתבר שככל הנראה The Boys חודשה לעונה 3 וג'נסן אקלס (דין מעל טבעי) ישחק בעונה 3!!
חח בדיוק הגבתי על זה באשכול של על טבעי. וואלה מתרגש.
נכתב ב- 17/08/2020, 22:02
מסתבר שככל הנראה The Boys חודשה לעונה 3 וג'נסן אקלס (דין מעל טבעי) ישחק בעונה 3!!
חח בדיוק הגבתי על זה באשכול של על טבעי. וואלה מתרגש.
נכתב ב- 18/08/2020, 12:11
מקווה שLovecraft Country תהיה שווה
וואלה היה אחלה של פרק ראשון. אווירה טובה והיא מסקרנת.
נכתב ב- 19/08/2020, 18:45
שאר הפרקים של Unsolved Mysteries יעלו בנטפליקס ב19.10.
והיוצרים של סטריינג'ר טינגס אמרו שעונה 4 לא תהיה האחרונה.
נכתב ב- 22/08/2020, 14:57
אז ראיתי את DARK בחודש האחרון וסיימתי אותה.
קשה לי להבין את האהבה אליה, כי העלילה פשוט מסובכת ברמה שזה כבר נהיה מעיק ולא כיפי.
שלא לדבר על העובדה שכל סצנה שנייה מגיע לך מישהו משום מקום ונותן נאום פילוסופי בשקל כאילו הוא יודע הכל.
בעונה שלישית זה כבר נהיה ממש מעיק לעקוב אחרי כל מה שקורה ולמען האמת די מגוחך כשמבינים מה מחבר אותם.
בכלל, מה הקטע שכמעט כל פרק יש מונטאז' עם שיר לקראת הסוף ואתה חושב שזה הסוף, ואז פתאום יש עוד רבע שעה של פרק? לא הבנתי
בקיצור - אני חולה על הנושא שהסדרה מדברת עליו, אבל זה היה קצת מוגזם. באסה
נכתב ב- 22/08/2020, 15:27
סיימתי סוף סוף את העונה השנייה של קונדור.
עקרונית העונה הייתה טובה אבל הראשונה טובה פי כמה.
נכתב ב- 22/08/2020, 17:05
קשה לי להבין את האהבה אליה, כי העלילה פשוט מסובכת ברמה שזה כבר נהיה מעיק ולא כיפי.
שלא לדבר על העובדה שכל סצנה שנייה מגיע לך מישהו משום מקום ונותן נאום פילוסופי בשקל כאילו הוא יודע הכל.
בעונה שלישית זה כבר נהיה ממש מעיק לעקוב אחרי כל מה שקורה ולמען האמת די מגוחך כשמבינים מה מחבר אותם.
בכלל, מה הקטע שכמעט כל פרק יש מונטאז' עם שיר לקראת הסוף ואתה חושב שזה הסוף, ואז פתאום יש עוד רבע שעה של פרק? לא הבנתי
זוכר שמישהו סיפר מתישהו לאחרונה שהוא גם השלים את מר. רובוט, בסוג של בינג'.
ומישהו הגיב לו שצריך לתת לכל פרק קצת זמן "לשקוע בראש", זאת אומרת לתת קצת זמן לעכל מה קרה וכו', אולי לקרוא טיפה באינטרנט.
אני אהבתי נורא את Dark, ממש, למרות שהיה קשה לעקוב, כי בסופו של דבר אני ראיתי את הפרקים לא ברצף אלא קודם כל כל עונה ראיתי בתקופה שהיא שודרה, שזה נותן המון זמן לעכל כל עונה בנפרד,
וגם כל פרק ראיתי בהפסקה של יום-יומיים או שבוע, וקצת קראתי באינטרנט אחרי פרקים שהיו קצת מסובכים.
אם הייתי יושב ורואה את כל 3 העונות בתקופה קצרה אני הייתי גם הולך לאיבוד ולא נהנה, בסופו של דבר כמו שאמרתי בהתחלה, חובה לתת לכל פרק, או 2 פרקים קצת זמן לעכל בראש לפני שממשיכים לפרקים הבאים, וכמובן אם משהו לא מובן אז לא בושה לקרוא באינטרנט,
הסדרה אמורה להיות מסובכת ואם אתה רואה הכל ברצף זה כמעט בלתי אפשרי לעיכול והבנה.
---------
ובנושא אחר, הצלחתי להבין למה לא היו הרבה דיבורים על "הנותרים",
העונה הראשונה טובה מאוד, השנייה מתחילה סבבה, אבל ממשיכה בצורה די מעיכה, היא גם בנויה בצורה ממש מפגרת, נגיד מדברים בפרק 1 על X, ואז בפרק 2 פתאום מתמקדים רק ב-Y, ואז ב-3 חוזרים ל-X.. משהו דפוק.
בינתיים גם התחלתי את עונה 3 ואחרי 3 פרקים היא עדיין ממשיכה בקו הזה, מקווה שלפחות לקראת ההמשך היא תשתפר, הבנתי שזה הקטע שלה אבל העונה הראשונה לא הייתה ככה, היא פתאום קיבלה את התפנית הזו.
-

נכתב ב- 22/08/2020, 17:43
ומישהו הגיב לו שצריך לתת לכל פרק קצת זמן "לשקוע בראש", זאת אומרת לתת קצת זמן לעכל מה קרה וכו', אולי לקרוא טיפה באינטרנט.
אני אהבתי נורא את Dark, ממש, למרות שהיה קשה לעקוב, כי בסופו של דבר אני ראיתי את הפרקים לא ברצף אלא קודם כל כל עונה ראיתי בתקופה שהיא שודרה, שזה נותן המון זמן לעכל כל עונה בנפרד,
וגם כל פרק ראיתי בהפסקה של יום-יומיים או שבוע, וקצת קראתי באינטרנט אחרי פרקים שהיו קצת מסובכים.
אם הייתי יושב ורואה את כל 3 העונות בתקופה קצרה אני הייתי גם הולך לאיבוד ולא נהנה, בסופו של דבר כמו שאמרתי בהתחלה, חובה לתת לכל פרק, או 2 פרקים קצת זמן לעכל בראש לפני שממשיכים לפרקים הבאים, וכמובן אם משהו לא מובן אז לא בושה לקרוא באינטרנט,
אולי אתה צודק. יכול להגיד שכן היה לי ברייק של כמה ימים בין עונה לעונה וכן ראיתי הסברים ביוטיוב על כל עונה.
העונה הראשונה הייתה עוד מובנת יחסית. בעונה השנייה זה לקח עוד צעד קדימה אבל עדיין היה מובן איכשהו ולדעתי גם זו העונה הטובה ביותר של הסדרה.
העונה השלישית פשוט הלכו רחוק מדי לדעתי.
נכתב ב- 22/08/2020, 21:51
אולי אתה צודק. יכול להגיד שכן היה לי ברייק של כמה ימים בין עונה לעונה וכן ראיתי הסברים ביוטיוב על כל עונה.
העונה הראשונה הייתה עוד מובנת יחסית. בעונה השנייה זה לקח עוד צעד קדימה אבל עדיין היה מובן איכשהו ולדעתי גם זו העונה הטובה ביותר של הסדרה.
העונה השלישית פשוט הלכו רחוק מדי לדעתי.
מסכים, העונה השלישית הייתה קצת TOO FAR, אבל מבחינת סיום ראוי לסדרה, לדעתי היה סיום טוב.
גם לא גררו אותה יותר מידי.
אין ספק שהעונה הזו הייתה ממש קשה למעקב אבל זה מרגיש כייף להצליח להבין בסוף איך הכל קרה ומי קשור למי, וכו'.
-

נכתב ב- 23/08/2020, 05:14
נכתב ב- 23/08/2020, 09:23
סיימת את DARK?
נכתב ב- 23/08/2020, 10:54
נכתב ב- 23/08/2020, 16:21
הדבר היחיד שאני מסכים לגביו זה שזו סדרה מבלבלת, אבל פאק כמה שהיא מדהימה.
נכתב ב- 24/08/2020, 19:40
סיימתי את העונה השנייה של האנה.
וואלה סדרה לא רעה בכלל. חצי עונה היה כזה צולע אבל החצי השני היה מעולה.
נכתב ב- 25/08/2020, 05:15
נכתב ב- 25/08/2020, 09:24
CW עובדת על גרסת לייב אקשן של "בנות הפאוור פאף". על ההפקה אחראי היוצר שעומד מאחורי יקום החץ.
נכתב ב- 25/08/2020, 12:02
חחח ברצינות?!CW עובדת על גרסת לייב אקשן של "בנות הפאוור פאף". על ההפקה אחראי היוצר שעומד מאחורי יקום החץ.
נכתב ב- 25/08/2020, 18:53
לא חושב שלמישהו שם בהוליווד היה רעיון מקורי אחד בשנים האחרונות......
נכתב ב- 25/08/2020, 19:42
אחי הפאוור פאף זה ממש תחתית הבארלא חושב שלמישהו שם בהוליווד היה רעיון מקורי אחד בשנים האחרונות......
נכתב ב- 27/08/2020, 05:21
נכתב ב- 27/08/2020, 09:00
אבלללל לא הבנתי כלום ממה שראיתי. ממש קשה היה להבין מה עתיד, הווה, עבר וכו
עכשיו שכנעת אותי סופית לוותר עליה.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים