היא לא שונה מסדרות אחרות שמתעסקות עם הווה/עבר/עתיד.
12 קופים הייתה מעולה, דוקטור הו גם, לפי מה שאני מבין גם דארק ועוד ועוד ועוד
תן הזדמנות שנייה ואם לא אהבת, ביי
נכתב ב- 27/08/2020, 14:38
נכתב ב- 27/08/2020, 15:40
יש ויש, אלא שסדרה שמאבדת את הצופים שלה בנבכי העלילה היא סדרה מאד לא מוצלחת מכל היבט של כתיבה מוצלחת.
עוד מימי יוון העתיקה היה לך מבנה של פתיחה-סיבוך-התרה. אלא שכאן ויתרו על ההתרה, לפי עדותך, ואני ממש לא בקטע של סדרות מהסוג הזה. לכן גם נטשתי את דארק (וגם את אבודים, בזמנו, לאחר העונה הראשונה, כשהבנתי לאן מנסים לקחת אותי).
נכתב ב- 27/08/2020, 22:12
אבלללל לא הבנתי כלום ממה שראיתי. ממש קשה היה להבין מה עתיד, הווה, עבר וכו
עכשיו שכנעת אותי סופית לוותר עליה.
אבי, לא הפסדת כלום תאמין לי ראיתי את העונה הראשונה..
ואז לא חזרתי לעונה הבא.. סידרה הזויה.
נכתב ב- 27/08/2020, 23:33
עונת הסתיו בארה"ב תתחיל... בחורף.
נראה שהסדרות המתוסרטות הולכות לחזור רק באמצע נובמבר כשחלק מהסדרות יעלו לאוויר רק בעונת המידסיזן אחרי ינואר. עד אז רשתות הברודקאסט ישדרו הרבה הרבה תוכניות ריאליטי ושידורים חוזרים.
נכתב ב- 27/08/2020, 23:44
"Resident Evil" מגיעה למסך הקטן - נטפליקס מחזירה לחיים את מותג משחקי המחשב והזמינה שמונה פרקים מסדרת לייב אקשן. את הסדרה יפיק אחד המפיקים בפועל של "על טבעי" שהפיק את הסדרה החל מעונה 12.
על אף המוניטין להם זוכים רימייקים הוליוודים של משחקי מחשב, סדרת סרטי "האויב שבפנים" זכתה להצלחה גדולה עם 6 סרטים שהופקו והכנסות של 1.2 מיליארד דולר, זאת על אף התקציב הזעום שהושקע בסרטים.
נכתב ב- 29/08/2020, 12:37
וואו פרק 2 של ארץ לאבקרפט היה זוועה
כאילו אמרו איך אפשר לחרבן את כל המסתורין של הפרק הראשון, וזה מה שעשו.
אני פרשתי
נכתב ב- 30/08/2020, 00:05
נכתב ב- 31/08/2020, 17:37
לגמרי. גם הפרק הראשון לא היה מאה, אבל השני אכזב מאוד. הצלחתי לסיים בקושי.וואו פרק 2 של ארץ לאבקרפט היה זוועה
כאילו אמרו איך אפשר לחרבן את כל המסתורין של הפרק הראשון, וזה מה שעשו.
אני פרשתי
נכתב ב- 31/08/2020, 19:10
נכתב ב- 01/09/2020, 08:48
היא לא שווה צפייה מדי. אני לא רואה את עצמי רואה את פרק 3 אלא אם ממש ישעמם לי, וזה גם מחמת הספק רק כי זה HBO
נכתב ב- 01/09/2020, 09:00
לא זכור לי שדיברו פה על Brave New World אבל מומלץ ממש.
נכתב ב- 01/09/2020, 13:35
ארנולד שוורצנגר הולך לככב לראשונה בסדרה חדשה מאחוריה עומד היוצר של Scorpion. ההפקה נמצאת בשלבים ראשוניים ביותר ועדיין אין גורם משדר.
נכתב ב- 02/09/2020, 05:46
סיימתי את הנותרים\The Leftovers,
לא כל כך קל לתת "גזר דין" על הסדרה, אבל ננסה,
מצד אחד סדרה נורא סוחפת עם רעיונות גדולים, שחקנים נהדרים, אווירות שונות מפרק לפרק ומעונה לעונה, באמת רמה גבוהה מאוד.
מצד שני הסדרה לפעמים ובעיקר בעונה השלישית והאחרונה די יכולה ללכת לכיוונים נורא מוזרים ולא קשורים.
לגבי הסיום
בסופו של דבר אני ממליץ על הסדרה, אם מישהו שוקל, רק קחו בחשבון שמדובר במשהו ממש לא רגיל ויש מצב טוב שלא מתאים לכל אחד.
מה שכן, לא גררו אותה יותר מידי וסיימו הכל ב-3 עונות כמו שצריך ובלי מריחות מיותרות, שזה תמיד פלוס.
אם למישהו יש איזו סדרה איכותית נוספת להמליץ כדי למלא את החסר אז שוטו.
-

נכתב ב- 02/09/2020, 08:04
נכתב ב- 02/09/2020, 09:01
סיימתי את הנותרים\The Leftovers,
לא כל כך קל לתת "גזר דין" על הסדרה, אבל ננסה,
מצד אחד סדרה נורא סוחפת עם רעיונות גדולים, שחקנים נהדרים, אווירות שונות מפרק לפרק ומעונה לעונה, באמת רמה גבוהה מאוד.
מצד שני הסדרה לפעמים ובעיקר בעונה השלישית והאחרונה די יכולה ללכת לכיוונים נורא מוזרים ולא קשורים.
לגבי הסיום
Spoiler
בסופו של דבר אני ממליץ על הסדרה, אם מישהו שוקל, רק קחו בחשבון שמדובר במשהו ממש לא רגיל ויש מצב טוב שלא מתאים לכל אחד.
מה שכן, לא גררו אותה יותר מידי וסיימו הכל ב-3 עונות כמו שצריך ובלי מריחות מיותרות, שזה תמיד פלוס.
אם למישהו יש איזו סדרה איכותית נוספת להמליץ כדי למלא את החסר אז שוטו.
המגן
נכתב ב- 02/09/2020, 19:39
היוצרים של "משחקי הכס" (הסדרה, הרי ברור לכולם מי כתב את הספר...) עובדים על סדרה חדשה המבוססת על סדרת ספרי המד"ב The Three-Body Problem. הספרים עוקבים אחר המפגש הראשון בין האנושות לחייזרים.
נכתב ב- 02/09/2020, 23:52
סדרת הספרים הזאת נגמרה לפחות? שלא יצטרכו לחשוב יותר מדי ולהמציא דברים חדשים ומפגרים לסדרה כמו בעונות האחרונות של משחקי הכס...
yarivito
נכתב ב- 03/09/2020, 05:22
נכתב ב- 03/09/2020, 19:04
מישהו ראה Raised.By.Wolves?
נכתב ב- 03/09/2020, 21:06
מישהו ראה Raised.By.Wolves?
יש תרגום?
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים