עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

לא מתכוון לכבד הסכמים יותר - גילוי דעת

• אנא התחבר בכדי להגיב
114 תגובות לנושא זה

#81 dodi88

dodi88

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 297 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎10:06

פושל, סתם רציתי להגיד זה עושה טוב על הלב לקרוא את ההודעות שלך...אתם חייבים לנסות. :D

#82 Alonzi

Alonzi

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• Q-Fame
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎10:11

כמו שהיה עד עכשיו. טורק באדום והשאר בשחור.
ובקשר לחוק הנהדר, הקבוצה אולי קיימת מספר חודשים, המתרגמים ממש לא.
תמונה שפורסמה

#83 פושל

פושל

התמונה היא של אשתי

• Q-Fame
  • 137 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎10:39

אין לי בעיה עם צבע. מצידי שירשמו צוות פושל בחום-חרא, אם זה מה שחושבים שמגיע לי. אבל אני לא מוכן לסירוס כתוביות/תיקון בכאילו/הסתרת שם ושא משחקי כוח ומניפולציה של גדולים קטנים עם משענת ננסית.
מפרות קדושות מכינים את האומצות הטובות ביותר

#84 Hentaiman

Hentaiman

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 338 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎11:12

כמו שהיה עד עכשיו. טורק באדום והשאר בשחור.
ובקשר לחוק הנהדר, הקבוצה אולי קיימת מספר חודשים, המתרגמים ממש לא.

וזו אולי הסיבה ששמם מוכר תמיד ושאת הריבים על קרדיט בראשי כבר הפסקתם להצית למרות שהיו רבים כאלה בעבר.
בכל אופן, אני סתם אומר שבסופו של דבר הפסקתם לריב על קרדיט בראשי כי הבנתם שבילד לא ייתן לכם, אבל עכשיו זה אותו סיפור, אני רואה.

בכל אופן, אני מכבד את התרגומים שלכם וגם הייתי רוצה כמובן שיהיה לי קרדיט לקבוצה תמיד, לא שזה כזה משנה אם יש בראשי או לא (כמו שאמרתי ב-NFO הם לא נותנים לטורק קרדיט בכלל ומוחקים גם את הקרדיט בגוף התרגום עצמו לפני ההפצה באימיול), אבל בילד הוא מנהל האתר והוא קובע את החוקים שם, וכמו שאמרת, שלוגי, הוא יכול לשנות אותם, זה ברור, אבל האם הוא יעשה זאת?
אני מאמין שלא, במיוחד לא אחרי כל ההשמצות שלכם עליו, אבל בלי קשר, הוא פשוט לא ישנה את זה, ואתם בעצמכם מכירים אותו אבל עדיין נלחמים על כך למרות שכבר הפסקתם קודם לכן להילחם על קרדיט בראשי.

תחשבו על זה. אני לא יכול לעשות פה כלום עד כמה שאני רוצה לסיים את המלחמה הזאת.
Я РУССКИЙ

תמונה שפורסמה
קרדיט ל-TheBarak על שתי החתימות המדהימות ל"סין סיטי" ו"כרוניקה של אקדח".
קרדיט ל-DarkStorm על החתימה המדליקה של "הפמליה".
אגב, החתימות רנדומליות אז תרעננו את העמוד כדי לראות את כולן! :)

#85 Alonzi

Alonzi

• Q-Fame
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎11:20

הנטאי, אתה מתעלם כמעט מכל דבר שאומרים. הדברים שלך מסתכמים תמיד ב"בילד קובע, אין לי מה לעשות". אנחנו הולכים כאן במעגלים.
מה שאנחנו עושים כאן בפורום זה לא השמצות, מצטער, כנראה שאתה צריך לבדוק את משמעות המילה. אנחנו אומרים רק אמת. ולהזכירך, גם לבילד לא חסר.
תמונה שפורסמה

#86 פושל

פושל

התמונה היא של אשתי

• Q-Fame
  • 137 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎11:26

הנטאי ידידי,

ראשית תודה לך על הרצון הטוב, האומץ וגילוי הדעת. מאיפה שאתה בא, אלו לא דברים נפוצים כל כך. לקחו את זה כאן כמובן מאליו, אך אישית אני מאוד מעריך את כל מה שאתה עושה, ואת הרצון הטוב והאמיתי שלך.

לגבי מתן הקרדיט - תשמע, זה לא משהו בשמיים, שלא היה בעבר. הוא כן היה, ואזכיר לך בדיוק מתי.
אחרי שALONZI PONKOIT וGREEN SCORPION הצטרפו לרוב ונטשו את טורק (עם יוני, אם זכרוני אינו מטעה) והמנהל שלכם רצה בכלל לרדת מהעץ ולעזוב את טורק, הוחלט לבסוף לתת קרדיט לקבוצה ולרשום בראשי.

כמובן, לא מתוך הגינות, כבוד והערכה. אלו לא מטבעות עוברות לסוחר במחוזות מהם אתה בא הנה.
יש אנשים שמה שמניע אותם זה הרצון לעשות טוב, לתת ולהנות מהנתינה. אחרים אוהבים לשלוט, לקחת בעלות ולזקוף את כל הקרדיטים. האחרונים, כשהקרקע נשמטת מתחת לרגליהם, נכנסים לפאניקה. כל האמיתות המזויפות עלהן הם בנו את עולמם קורסות פתאום. ואז הם מוכנים לכל, רק שיוכלו לחזור לאופוריה המתוקה מקודם.
לכן כן היו קרדיטים בראשי, ולכן היה טבעי שייעלמו בהמשך.
כי כל הבטחה שניתנה, הופרה לבסוף. ותמיד מישהו אחר אשם, ומי שלא הולך בתלם הוא בוגד, אם הוא רק מעיז לתהות בקול רם. על כן אני חושב שאתה מבזבז את זמנך, שם וכאן.
שם, כי קולך לא נשמע. העיקר שתציית ותתרגם, רצוי עם הקדשה.
כאן, כי עם כל טוב הלב שלך, אתה מייצג רק את עצמך. באתר תרגומים משלך, הייתי בשמחה חותם על כל דבר ונהיה זונת הכתוביות שלך :D אבל שם אתה רק בורג שמישהו קובע את הTORQUE שלו על פי מצב הרוח. אכן זה אתר TORQUE
מפרות קדושות מכינים את האומצות הטובות ביותר

#87 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎11:40

בל נשכח שללא פעולות מצידו של בילד לעולם לא היינו מדברים עליו בלשון רעה במקום כזה או אחר. להזכירכם, בעתות בהם היינו במצב דומה מול אתר להלה, היו אמירות משני הצדדים שלא החמיאו לצד השני. בסופו של דבר, אחרי ששני הצדדים נרגעו וישבו לדבר, חילוקי הדעות לא היו גדולים כל-כך והמצב נפתר ואף יותר מזה. אני בקשר הדוק עם כמה ממנהלי האתר ולומר שדעתי עליהם השתנתה לחלוטין תהיה בלשון המעטה. איריס1975, גיל05, דבודבו ומיוזיקלאבר הם כולם חברים בקהילת שיתוף שלעיתים בחרו בחירות לא נכונות לדעתי, אבל אחרי שכולם הכירו את כולם, היה ברור שלא הייתה כוונה רעה מלכתחילה והיחסים בינינו לא יכולים להיות טובים יותר. אנשים עשר אחד-אחד.
הנטאי, הבקשה שלנו לא מוגזמת, מתבקשת, ראויה ולא תגרע מכבודו של בילד בשום רמה. אני אישית אהיה גם מוכן להתנצל כל דבר שאמרתי עליו בעקבות מעשיו אם יחזור בהם, זה מובן לי מאליו. אם הוא יחזור בו, אעריך אותו כמו כל אדם שהבין את טעותו ומנסה לתקן אותה על הצד הטוב ביותר.
אין פה משחקי כבוד. זה כבוד שמגיע לנו ואנו מקבלים אותו בכל מקום. בילד לא יוצא דופן. מבילד אפילו הייתי מצפה להוקרת תודה מיוחדת, אבל אני אסתפק בהרבה פחות.

#88 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎11:57

אז אני מבין שה"זכות" שהוא לקח לעצמו לערוך תרגומים נשארת על כנה?

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#89 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎12:11

אש אש, מדורה! תחתונים של בחורה!

:D

#90 Omem

Omem

כבר זוכרים את השם שלי

• חבר של כבוד
  • 214 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎12:26

אני לא יכול להבטיח שיהיה קרדיט בראשי כי יש את החוקים, ומה לעשות, אלה החוקים, וככה הקרדיט לקבוצה שלכם היה מאז ומתמיד, והייתי בטוח שהשלמתם עם זה כבר, לא?

חוקים אפשר לשנות, במיוחד חוקים מטופשים כאלה.

הרי זו יותר עבודה בשבילכם לעבור על התרגומים ולמחוק את השם של הקבוצה מאשר בשבילנו לכתוב את התיאור כמו שצריך. שלא לדבר על צורך לנדוד לאתרי תרגום ישראלים אחרים ברשת בחיפוש אחרי תרגומי הצוות הזה, הרי אנחנו לא מעלים כלום לטורק. גם מבחינת בילד, אני בטוח שהוא לא שמח לראות את כמות הגולשים יורדת, כשלאט לאט יותר ויותר אנשים יודעים שהתרגומים שלנו מגיעים לאתרים אחרים יום-יומיים לפני טורק.

גם אם מתעלמים מטובת הגולשים ומסתכלים על העניין אך ורק משיקולים תועלתניים, זה לא משתלם לא אתר לטורק ולא לבילד אישית (כמי שכידוע לוקח הכל אישית).

להתחבא מאחורי "החוקים" זו יציאת ידי חובה. שלום עושים ע"י ויתורים, אם בילד ירד מהעץ שטיפס עליו אני משוכנע שגם אצלנו יפסקו כל המשחקים. הרי אנחנו לא באמת נהנים להוציא תרגומים מוגנים, נכון? זה מענה שהתבקש נוכח אי מתן קרדיט הוגן והשחתת התרגומים שלנו ע"י בילד.

#91 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎12:54

הרי זו יותר עבודה בשבילכם לעבור על התרגומים ולמחוק את השם של הקבוצה מאשר בשבילנו לכתוב את התיאור כמו שצריך.

בילד עשה א תזה אוטומטי במערכת, זה כלום עבודה.

. גם מבחינת בילד, אני בטוח שהוא לא שמח לראות את כמות הגולשים יורדת, כשלאט לאט יותר ויותר אנשים יודעים שהתרגומים שלנו מגיעים לאתרים אחרים יום-יומיים לפני טורק.

אתה חושב שזה ממפריע לו? אתה טועה. הוא מעכב יציאת תרגומים בכוונה (תרגומים של גל, ועוד לפני הנעולים) ורושם בכל הפורומים "הצוות המתחרה מעכב תרגומים בכוונה" וכל מיני בילבולים שכל כאלה, בניסוחים שונים...

#92 laflafix

laflafix

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 127 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎13:42

אתה חושב שזה ממפריע לו? אתה טועה. הוא מעכב יציאת תרגומים בכוונה (תרגומים של גל, ועוד לפני הנעולים) ורושם בכל הפורומים "הצוות המתחרה מעכב תרגומים בכוונה" וכל מיני בילבולים שכל כאלה, בניסוחים שונים...

אם הוא באמת מעכב תרגומים "של הצוות המתחרה", אז הוא שוב יורה לעצמו ברגל. הצופה הישראלי הממוצע חסר סבלנות ומחפש תרגום היום - במיוחד אם ידיעתו באנגלית אינה מאפשרת לו להבחין בין Peace ל-Piss - אם לא ימצא בטורק הוא יתרגל לחפש במקום אחר ולבילד תבוא הג'ננה, ובצדק.

#93 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎13:50

הנטאי ובילד. (אני בטוחה ששניכם קוראים הודעה זו).
הנטאי, למרות הטימטום של המעשה שעשית בשבוע שעבר, איני יכולה שלא לחוש רגשי חמלה עליך.
אני מאמינה באמת ובתמים שנפגעת אישית, ואני באמת מאמינה שאתה רוצה לסיים את העסק הזה כמה
שיותר מהר.
בילד לא מבין כמה דברים - קודם כל תראו כמה גולשים עזבו את האתר. אני בהלם ממספר ההורדות
שהפך להיות פחות מחצי לגבי כמעט כל דבר. (ראו דוגמת אבודים). אני גם בהלם מזה שלא איכפת לו מהצוות
ההולך ומתדלדל שלו שמבואס וחסר מוטיבציה נוכח ריבוי התרגומים של קבוצת קיו.
מה שהכי הוא לא קולט זה איזה "גבר" הוא יצא אם יענה לדרישות. כולם יראו בו כאדם שויתר למען הקהילה
והצוות שלו וכופף כללים שלא חשב שיכופף. למען תהילה זו, לא שווה לו לשים בצד את רגשות הנקם והשנאה?
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#94 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎14:49

למען תהילה זו, לא שווה לו לשים בצד את רגשות הנקם והשנאה?

מסתבר שלא.

ואל תגידי שאני מחדש לך...

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#95 Hentaiman

Hentaiman

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 338 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎18:46

הנטאי ידידי,

ראשית תודה לך על הרצון הטוב, האומץ וגילוי הדעת. מאיפה שאתה בא, אלו לא דברים נפוצים כל כך. לקחו את זה כאן כמובן מאליו, אך אישית אני מאוד מעריך את כל מה שאתה עושה, ואת הרצון הטוב והאמיתי שלך.

לגבי מתן הקרדיט - תשמע, זה לא משהו בשמיים, שלא היה בעבר. הוא כן היה, ואזכיר לך בדיוק מתי.
אחרי שALONZI PONKOIT וGREEN SCORPION הצטרפו לרוב ונטשו את טורק (עם יוני, אם זכרוני אינו מטעה) והמנהל שלכם רצה בכלל לרדת מהעץ ולעזוב את טורק, הוחלט לבסוף לתת קרדיט לקבוצה ולרשום בראשי.

כמובן, לא מתוך הגינות, כבוד והערכה. אלו לא מטבעות עוברות לסוחר במחוזות מהם אתה בא הנה.
יש אנשים שמה שמניע אותם זה הרצון לעשות טוב, לתת ולהנות מהנתינה. אחרים אוהבים לשלוט, לקחת בעלות ולזקוף את כל הקרדיטים. האחרונים, כשהקרקע נשמטת מתחת לרגליהם, נכנסים לפאניקה. כל האמיתות המזויפות עלהן הם בנו את עולמם קורסות פתאום. ואז הם מוכנים לכל, רק שיוכלו לחזור לאופוריה המתוקה מקודם.
לכן כן היו קרדיטים בראשי, ולכן היה טבעי שייעלמו בהמשך.
כי כל הבטחה שניתנה, הופרה לבסוף. ותמיד מישהו אחר אשם, ומי שלא הולך בתלם הוא בוגד, אם הוא רק מעיז לתהות בקול רם. על כן אני חושב שאתה מבזבז את זמנך, שם וכאן.
שם, כי קולך לא נשמע. העיקר שתציית ותתרגם, רצוי עם הקדשה.
כאן, כי עם כל טוב הלב שלך, אתה מייצג רק את עצמך. באתר תרגומים משלך, הייתי בשמחה חותם על כל דבר ונהיה זונת הכתוביות שלך :D אבל שם אתה רק בורג שמישהו קובע את הTORQUE שלו על פי מצב הרוח. אכן זה אתר TORQUE

חחח הצלחת אפילו להצחיק אותי באווירה האפורה הזאת שלנו , אז קבל ח"ח על זה :)

ובתשובה לאחרים, אתם לא מבינים שזה לא עוזר ושאני כאן לא נציג של טורק, אלא נציג של השלום , לפחות עכשיו, נציג של המתרגמים שנמאס להם ממלחמות בין מתרגמים, נציג של מתרגמים חסרי מוטיבציה שלא יכולים לתרגם באווירה כזאת יותר,
ובילד הוא זה שקובע.

כן אני מסכים שאנחנו מסתובבים פה במעגלים אבל זה רק מהסיבה שאני לא יכול לשנות כלום בבילד, ואתם טוענים שאני יכול, אז נחשו מה, זה לא עובד.

לי אישית כבר לא אכפת, מצידי שתקבלו אצלנו קרדיט באותיות ענקיות באדום בראשי , העיקר שיהיה שלום, אבל אני לא זה שקובע ובילד ברור שלא יסכים לזה.

לי אישית נמאס ואני באמת לא רוצה לריב אתכם יותר אבל אתם מבינים שאני לא זה שקובע, אני אפילו לא נציג של טורק, לא דובר של טורק ובטח שלא שגריר של טורק.

לפחות יש כאלה מכם שרואים שאני אישית רוצה רק לסיים את העסק הזה כמה שיותר מהר.

ועמית, לגבי מה שאמרת, ובכן, את זה בילד יקבע אני מניח, ואתם יודעים מה היחס שלו אליכם, אז אני מאמין שזה הסוף , הא?

כי בראשי קרדיט לא ינתן לכם ואני רואה שלא תוותרו אז אני מאמין שבסצנה כיף יותר לא יהיה כמו פעם, כמו בתקופה שכולנו נכנסו לעסק הזה, כל אחד בזמנו.

בנימה יותר אופטימית, פושל, בוא תהיה זונת הכתוביות שלי :D חחחח
Я РУССКИЙ

תמונה שפורסמה

#96 Alonzi

Alonzi

• Q-Fame
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎18:54

טחנת וטחנת וטחנת. המסקנות: אתה רוצה שלום. כל הכבוד, איזה אדם נפלא אתה. בילד הוא זה שקובע, כבר ידענו. הנה, ב-15 מילים סיכמתי את מה שאתה כבר טוחן במשך 30 הודעות.
תמונה שפורסמה

#97 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎18:57

"נציג של מתרגמים חסרי מוטיבציה שלא יכולים לתרגם באווירה כזאת יותר,
ובילד הוא זה שקובע."

במילים אחרות, בילד הוא זה שאשם. יפה שנמאס לכם...

#98 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎18:58

יש לי הרגשה שבילד לא יודע אפילו על ההבטחות שאתה מבטיח בשמו ואפילו מעוניין
להחריף את המלחמה. ראה מה עשה לכתובית של מילים ולחן אצלכם.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#99 Hentaiman

Hentaiman

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 338 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎19:08

יש לי הרגשה שבילד לא יודע אפילו על ההבטחות שאתה מבטיח בשמו ואפילו מעוניין
להחריף את המלחמה. ראה מה עשה לכתובית של מילים ולחן אצלכם.

בילד יודע, אבל כפי שכבר אמרתי הוא מסכים להחזיר את ה-Q הגדולה שלכם כפי שהיה (ובאמת לא זכורה לי תקופה שהיה קרדיט בראשי).

והוא לא מעוניין להחריף את המלחמה. מצד שני גם לא לתת לכם קרדיט בראשי.

זה שהוסיף את השורות הוא ניר, מתרגם שלא פעיל הרבה בטורק וגם בכלל לא מעורב במלחמה הזאת ולא יודע מה קורה פה.

ניר סיפר את כל הסיפור אצלנו בפורום ועל כך שבאמת זה הועלה ככה בסתר לדונקי וניר שלא ידע את זה (מאיפה בכלל מישהו יידע את זה אם זה יעודכן ככה ללא ידיעת אף אחד) עשה זאת בעצמו.

מן הסתם הוא גם אמר אח"כ שלא מגיע לו קרדיט אבל שאתם תקפתם אותו בעמוד התרגום ובפרטי, ככה הבנתי.
Я РУССКИЙ

תמונה שפורסמה

#100 Hentaiman

Hentaiman

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 338 הודעות

נכתב ב- ‎21/04/2007‏, ‎19:10

טחנת וטחנת וטחנת. המסקנות: אתה רוצה שלום. כל הכבוד, איזה אדם נפלא אתה. בילד הוא זה שקובע, כבר ידענו. הנה, ב-15 מילים סיכמתי את מה שאתה כבר טוחן במשך 30 הודעות.

וואו אתה פשוט גאון.

אם הצלחתם לקלוט את זה כל כך מהר,
למה אתם מנסים ללחוץ עליי שאני אגרום לבילד לתת קרדיט בראשי אם אתם יודעים שזה לא הולך לקרות כי אתם יודעים שבילד הוא זה שקובע?
Я РУССКИЙ

תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים