אני לא חבר בצוות, אבל אענה לטענות שלך.
1. 50 אלף חברים? חברים של מי בדיוק? בדקת כמה מהם פעילים? כמה מהם מושעים?
2. סרטים היה כבר פעם סגור, לשם כך יש אתרים בחו"ל. ולא חסרים.
3. תנובה יכולה להתקיים בלי הסופר. יש מגה, מכולות, ועוד רשתות שיווק. אם טורק בע"ה יעלם, עדיין תוכל לקבל את מה שאתה מחפש.
4. עד כדי כך אתה חושב שהגולשים עיגלים שלא מסוגלים להתרגל לאתר אחר? אולי משתמשי טורק...
5. חבל שאתה מאחל הצלחה לזה שפוגע באנשים שעושים לך ולכל כך הרבה אנשים טוב.
6.הם צוות נפלא, וכך גם אקסטרים. אכן, שתי הקבוצות לא היחידות בסצנה וחבל שכך.
גם אם טורק יהיה האתר העיברי היחיד בסצנה, אני בטוח שהמילים לא ישתנו, בדיוק כפי שהיחס לא ישתנה.
בוא ניראה אותך פותח אשכול דומה בטורק, בוא ניראה כמה זמן הוא יחזיק זמן מעמד באוויר, והאם תקבל באן או לא.
דני, תקן אותי אם אני טועה, אבל אם אני זוכר נכון, החיכוכים שהיו לך עם טורק, היו לא רק עם בילד, אלא גם
עם אנשים שהיו בזמנו בהנהלת טורק, והיום נמצאים במקומות אחרים... אני די מהסס להיכנס פה לעניינים שהם לא עסקי,
ואם לא בא לך להגיב על זה, אני אבין. אולי אני טועה, אבל לי זה נראה שלאנשים אחרים אתה מוכן לסלוח יותר מאשר לבילד.
החיכוכים שהיו לי היו עם בילד ותומכיו.
מדיניות סתימת הפיות לא ניראתה לי, כמו שלא ניראה לי שפגיעה באנשים שעושים לנו טוב צריכה לעבור בשתיקה.
ביום שמישהו שהיה חבר באותו צוות/הנהלה פרש מתפקידו, אני מסיק מזה שאותו אחד מסכים איתי.ועם הזמן גיליתי שלא טעיתי.
הביקורת שלי היא כלפי הנהלת האתר ומדיניותה, וכפי שאתה יודע ורואה, מאז הביקורות שלי לפני שנתיים ועד היום
רק הוא נשאר. מעניין.
בהזדמנות חגיגית זו, אם תוכל לבקש ממנו 2 דברים.
1. שימחק(לא ישעה) את החשבונות שלי, אני אודה לך. ביקשתי ממנו, אבל גם בנושא הזה הוא אטום.
2.רוב הילדים גולשים באקספלורר, בלי חוסם פרסומות. יהיה יותר מראוי שהפרסומות מהן הוא רוצה
להתפרנס(או בסה"כ לכסות את עלות השרת), לא יהיו של בחורות כאלה ואחרות. ילדים מתבגרים רואים בחורה
ישר עושים קליקים עליהן - אולי יצא להם משהו מזה. כל קליק כזה מביא לו כסף. שירוויח כמה שהוא רוצה,
אבל מעט יושר ומצפון לא יזיק.