ד"ר סאב, דבר ראשון אני שמח שנסחטה ממך תגובה קצת יותר מפורטת מזו שהצלחת לפלוט בפורום שלכם. דבר שני, עדיין לא מובן לי (ונראה לי שגם לאף אחד אחר) מה אתם רוצים, וממי אתם רוצים את זה בכלל. ה"מאבק" שלכם לא מפוקס, נטול יעדים, ונראה שכל תכליתו היא לעשות בלגן, ולירות לעצמכם ברגליים. בוא נספור כמה חורים כבר ניקבתם בהן:
* הניסיון להכניע את תום באמצעותנו לא צלח. ההפך אפילו, תרגומים מתחרים לשלכם עולים בסרטים ללא מפריע.
* הסדרות שלכם מוזנחות בצורה משפילה כמעט, יש להניח מחמת עודף ההשקעה שלכם בתרגומי הצקה.
* את חבורת המתלמדים שלכם אתם שולחים לתרגם דברים בהם אינם בקיאים, ודנים אותם לכישלון. לא ככה הם ילמדו וישתפרו.
* תרגומי ההצקה שלכם הינם באיכות שממצבת אתכם איפושהו בין סאבסנטר לעצמאיים-מתחילים.
* קיימת פרישה קבועה מהצוות שלכם, ואלו שנותרים חוששים אפילו לחתום בניק, ומשחררים תחת "צוות אקסטרים".
* צוות Q מסרב להיגרר ולתקוף תרגומים שלכם בחזרה, כך שאפילו הקרב עצמו נמנע מכם.
אתה לא חושב שאלו סיבות מספיק מוצלחות להשיג סולם-כבאים, ולרדת מהשתיל שטיפסתם עליו?
הגישה מחרחרת-המדון והאגרסיבית שלך, אבי דניאלי ועדי לא מקדמת את הצוות שלכם לשום מקום קונסטרוקטיבי, אלא רק מקדמת (או שמא מדגישה) את נפילתכם, ומעודדת בריחת מתרגמים משורותיכם. אני מניח שאתה יודע טוב ממני את מיגבלות הכוח בנשקייה שלכם. אני לא מצליח לדמיין מצב בו בסיום העניין תצאו מנצחים או חזקים יותר, כל הסיכויים שדווקא להפך.
על מנת לעזור לכם (נשבע שזו כוונתי הטהורה) אני מציע שתפרט את תביעותיכם בפומבי, ונסיק האם הן בכלל ברות דיון / הסכמה / פשרה. נראה לי שכמוני, אתה מבין שהזמן לא משחק לטובתכם.
אני חושב שכבר עניתי לך בהזדמנות אחת או שתיים שאם אינך יודע את ההיסטוריה, או במה מדובר פשוט תשתוק.
אנחנו מאוד מפוקסים, ממוקדים, ממורכזים [תבחר לבד] במטרה שלנו ויודעים את הסיבות שכפי הנראה אינן ידועות לך וזאת ניתן לראות ע"פ התגובות שלך.
אתה שואל מהן? ובכן, אתה לא הגוף הסמכותי בצוותך אחרת כבר היית יודע מהן. ומכך, איני חייב לך דין וחשבון.
קברניטי הצוות שלך יודעים מהן, אם ירצו יספרו לך!
בלה בלה בלה.
קשקשן...
אנחנו יודעים מה הסיבות שלכם, אנחנו רק לא מבינים מה הקשר אלינו.
התחרות מולנו היתה קשה מדי, אז אמרתם יאללה בוא נשבור את הכללים ונראה לכולם מי אנחנו...
מזלכם שהצוות שלנו מורכב מאנשים בוגרים שבחרו לא לתת לפרובוקציה שלכם לשנות את אופן פעילותנו.
תמשיכו, לא תשברו אותנו!
אתה יכול לקרוא לי קשקשן או בכל שם גנאי אחר שתבחר, זה לא ישנה את העובדה שאינך יודע ולו במעט מהן הסיבות אחרת לא היית כותב שאתם לא מבינים מה הקשר אליכם.
אולי את הגולשים ואת עצמכם אתם יכולים להאכיל בלוקשים אבל לא אותנו.