משחק FXPי להפגת השיעמום.
נכתב ב- 02/02/2010, 23:09
זהו סיפור צועני שאני מספר במדורות לכל מיני אנשים שאני לא מכיר או שאני מכיר כמו את אמא שלי.
ד"א אמא שלי אמרה לי שאני יפה.
יום אחד מלפני המון זמן, יומיים בערך, הלכתי לראות חסידות אבל בסוף לא יכולתי ללכת כי לא היו לי רגליים אז גנבתי לאחת את הרגליים אבל גם לה לא היו רגליים אז הלכתי לחרבן.
פתאום ראיתי שפן חמוד וקטן מתקרב לעברי הוא היה כל כך חמוד . בעטתי בו ואז בסוף זה היה נמר אז הוא אכל אותי.
ואז מתתי וגם נשברה לי האצבע, אז הייתי צריך לחבוש אותה ועיניינים כאלה וזה היה נורא קשה וכואב.
פתאום ראיתי מנתח לב אז שאלתי אותו : "מנתח לב , מנתח לב, אני צריך לשאול אותך שאלה שלא יכולתי לשאול אף אחד חוץ ממך: כמה קלוריות יש בקבב ?" מנתח הלב ענה: "מצטער אני לא יכול לענות לך אני נשוי", אז ניסיתי להרביץ לו אבל הוא מנתח לב אז הוא עשה עלי קפואירה.
קיצר התבאסתי וזה אז הלכתי למכולת להכין אוריגמי , אז המוכר אמר לי שרק אם אני אביס אותו ב 5 המשחקים הנוראים ביותר שהעולם ידע, אותם שיחק משה רבינו עם בארני הדינוזאור בתנ"ך ובשדרות.
הסכמתי לאתגר. משחק ראשון היה דוקים אז ניצחתי וגם ניצחתי בשאר המשחקים , אז הוא הביא לי קוראסון ובקלאווה וגם קוראסון בקלאווה (זה סוג חדש, זה שילוב).
וגם באקלוואה לבד.
בסוף לא אכלתי את הבקלאווה.
וגם לא את הקוראסון ואת הבקלוואה גם לא אכלתי.
כל המשחקים האלה גרמו לי להיות תשוש ורעב אז אכלתי את הבקלוואה.
פתאום גיליתי שהסופר היה סגור ולא נכנסתי אליו בכלל . אז כנראה שמי ששיחקתי נגדו היה קרואטי.
אז רכבתי על קורקינט שגנבתי ליהודה השומרוני ופתאום ראיתי חרא ענק על המדרכה אז אכלתי אותו וזה לא היה שוקולד בסוף. למרות שחשבתי שזה שוקולד ובגלל זה אכלתי אותו . אבל זה היה חרא. לא שוקולד.
אחרי שאכלתי את החרא נהייתי צמא אז הלכתי לסופר. הוא עדיין היה סגור . אז לא הלכתי אליו.
אז בסוף פרצתי אליו וקניתי דברים אבל לא היה מוכר אז הלכתי. כמו הפעם ההיא שאכלתי עיפרון ועשו לי ניתוח להסרת לב.
לעיתים אני חושב מחשבות עמוקות כמו כמה עמוקה השאלה הזאת כמה עמוק בור שהעומק שלו הוא 3 מטרים. כמו הפעם ההיא שהלכתי לקנות נקניקים עם פאריס הילטון. וחנה סנש גם. וגם רבקה מיכאלי.
פתאום קלטתי מישהו מוכר בקצה הרחוב אבל לא ממש ידעתי מי זה אז התקרבתי עוד ועוד ואז זה בסוף היה אבא. שאלתי אותו אבא מה קורה . הוא לא ענה לי. מסתבר שזה היה עמוד חשמל. או מיקי בוגנים.
הצילו הצילו, אמר הזאב. עניתי לו : "שתוק שתוק , ימניאק ". ואז הוא אמר לי שתקוע לו מסמר ברגל אז הרבצתי לו ואז הוא אמר : "לכל קונכיה יש 2 צדדים. אבל רק מצד אחד אפשר לשמוע את הים".
התרחקתי מהמקום בגועל עז אבל אחרי שעברתי כמה קילומטרים הבנתי שזה לא היה זאב אלה אריק זאבי.
אבל הוא מניאק בגלל שהוא לא זכה באולימפיאדה. אז הוא מניאק וזבל. אז אני שונא אותו.
פתאום הרגשתי הרגשה נחמדה אז פרצתי בריקוד סיני עתיק יומין שסבא שלי האורוגואיי לימד אותי.
רציתי להגיד שסבא שלי המנוח הוא גם רופא עיניים . זהו.
אני אוהב חיות בר וגם רכבלים וכדורי טניס וגלידה גם. ופיצוחים.
ושאוורמה.
אני שונא אנשים שצורבים דיסקים . כמו אריק זאבי. בגלל זה הוא מניאק גם.
המחשבה הזאת הזכירה לי כמה אני שונא את אריק זאבי.
פתאום המשכתי לטייל וראיתי זחל ענק שאוכל מרשמלו . בדקתי טוב טוב מאיזה מין הזחל, הוא היה בת. וזה שולל את האפשרות שהוא יהיה אריק זאבי. אולי הוא פנינה רוזנבלום או יונית לוי, או אולי משה רבינו. ואולמרט.
כל אדם צריך עוזר שיהיה יד ימינו אז עשיתי מבחנים מי יהיה יד ימיני. האיש הראשון היה בעצם אוזן אז הוא לא התאים , האיש השני מת שבועיים לפני שבא בתאונת סנדלים. הוא הלך עם סנדלים אז כושים הרגו אותו. אבל הוא לא מת מזה בסוף.אז הוא החליט לא לזלזל בגורל אז הלך עם סנדלים אבל בלי סקוטצ'ים והוא מת מזקנה בסוף.
האיש השלישי לא הגיע ואף אחד לא בא . אז בסוף ראיתי שלא קטעו לי את יד ימין והיא עדיין אצלי אז חתכתי אותה ומיניתי אותה ליד ימיני.
כשחזרתי הביתה ראיתי שגנבו לי את הסוני פליסטישן . אבל בסוף לא גנבו לי אותו כי לא היה לי סוני פלסטיישן.
אז הלכתי לקנות סוני פלסטישן ואז גנבו לי אותו.
אז הלכתי לקנות מונופול. אבל גם אותו גנבו לי אז התאבדתי אבל בדרך להתאבדות פגשתי את אהבת חיי וקיימנו יחסי מין אבל היא הייתה זונה בסוף אז הלכתי להתאבד . ואז גנבו אותי אז לא התאבדתי בסוף.
נכתב ב- 03/02/2010, 14:43
נכתב ב- 03/02/2010, 14:45
נכתב ב- 03/02/2010, 17:59
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 03/02/2010, 18:57
נכתב ב- 03/02/2010, 19:05
נכתב ב- 03/02/2010, 19:29
Password: X
Domain: X.starttech.co.il
נכתב ב- 03/02/2010, 20:53
נכתב ב- 03/02/2010, 22:07
נכתב ב- 03/02/2010, 23:17
נכתב ב- 04/02/2010, 00:19
נכתב ב- 04/02/2010, 00:36
(תוכן נערך ע"י הנהלת הפורומים. לא לשים קישורים לתכנים לא חוקיים!)
נכתב ב- 04/02/2010, 13:23
נכתב ב- 04/02/2010, 14:04
נכתב ב- 04/02/2010, 15:52
נכתב ב- 04/02/2010, 18:30
נכתב ב- 04/02/2010, 23:41
עשיתי ההעתק הדבק על משהו אחר, וזה מה שעבר, נשאר מאתמול. ישר נזכרתי במשחק

נכתב ב- 05/02/2010, 00:19
נכתב ב- 05/02/2010, 13:07
(תוכן נערך ע"י הנהלת הפורומים. לא לשים קישורים לתכנים לא חוקיים!)
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים